την είδηση ότι θέλουμε τον Μπάτλερ την έβγαλε το sport24 πρώτο και όχι το σδνα. το σδνα την παρουσίασε ως κλεισμένη προφανώς γιατί ήταν win win κατάσταση για αυτούς. τελικά όπως αποδείχτηκε έλεγαν μαλακίες για άλλη μια φορά.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:19 pmΠάλι όμως κανείς δεν αναρωτιέται γιατί οι δήθεν δεδομένες μεταγραφές με ημερομηνία άφιξης βγαίνουν μόνο από πλευράς Παναθηναικου?Εχει κανείς απάντηση σε αυτό?Ξερουν τόσα παραπάνω απ τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού?
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο ψάχνουμε σεντερ
εμένα μου αρέσει ο Χολ, το είχα γράψει κάπου την άνοιξη ότι μακάρι να φέρναμε έναν παίκτη σε στυλ Χολ
Είναι μαι θέση με εντελώς ξεκάθαρη ιεραρχία, ρόλους και διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών
Ανησυχεί λίγο ότι χάνεται στην άμυνα αλλά βελτιώνεται αυτό. Αυτό που δεν βελτιώνεται με το υπάρχον ροστερ είναι το πως θα ταϊστεί αυτός ο ψηλός
Αλλά αν ο σύλλογος κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη στους ψηλούς και όχι σε PG με σουτ και χειρισμό-οργάνωση απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες πετάει ο γάιδαρος για να τελειώνουμε με αυτούς που έκριναν ότι η ομάδα χρειαζόταν τον Ντιλικινα και όχι έναν Μπατλερ , δεν βγάζεις νόημα
εμένα μου αρέσει ο Χολ, το είχα γράψει κάπου την άνοιξη ότι μακάρι να φέρναμε έναν παίκτη σε στυλ Χολ
Είναι μαι θέση με εντελώς ξεκάθαρη ιεραρχία, ρόλους και διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών
Ανησυχεί λίγο ότι χάνεται στην άμυνα αλλά βελτιώνεται αυτό. Αυτό που δεν βελτιώνεται με το υπάρχον ροστερ είναι το πως θα ταϊστεί αυτός ο ψηλός
Αλλά αν ο σύλλογος κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη στους ψηλούς και όχι σε PG με σουτ και χειρισμό-οργάνωση απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες πετάει ο γάιδαρος για να τελειώνουμε με αυτούς που έκριναν ότι η ομάδα χρειαζόταν τον Ντιλικινα και όχι έναν Μπατλερ , δεν βγάζεις νόημα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε Μου ειλικρινά δε ξέρω πόσο στα ελληνικά πρέπει να γράφω κάτι για να γίνεται αντιληπτό....στο sport24 την είδηση την έβγαλε η κυρία Καραμούζα που είναι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού...πόσο πιο φραγκοδίφραγκα να το κάνω παραπάνω?yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:27 pmτην είδηση ότι θέλουμε τον Μπάτλερ την έβγαλε το sport24 πρώτο και όχι το σδνα. το σδνα την παρουσίασε ως κλεισμένη προφανώς γιατί ήταν win win κατάσταση για αυτούς. τελικά όπως αποδείχτηκε έλεγαν μαλακίες για άλλη μια φορά.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:19 pmΠάλι όμως κανείς δεν αναρωτιέται γιατί οι δήθεν δεδομένες μεταγραφές με ημερομηνία άφιξης βγαίνουν μόνο από πλευράς Παναθηναικου?Εχει κανείς απάντηση σε αυτό?Ξερουν τόσα παραπάνω απ τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού?
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
όσο ελληνικά και να το γράψεις το γεγονός είναι ότι το θέμα Μπάτλερ έχει επιβεβαιωθεί από όλους τους δημοσιογράφους σε όλα τα Μέσα, το έχει πει και ο Στεφάνου, το έχει πει και ο Μελάγιες και γενικότερα δεν έχω δει κανέναν να αρνείται ότι του κάναμε πρόταση και ότι τον θέλαμε.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:33 pmΦίλε Μου ειλικρινά δε ξέρω πόσο στα ελληνικά πρέπει να γράφω κάτι για να γίνεται αντιληπτό....στο sport24 την είδηση την έβγαλε η κυρία Καραμούζα που είναι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού...πόσο πιο φραγκοδίφραγκα να το κάνω παραπάνω?yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:27 pm
την είδηση ότι θέλουμε τον Μπάτλερ την έβγαλε το sport24 πρώτο και όχι το σδνα. το σδνα την παρουσίασε ως κλεισμένη προφανώς γιατί ήταν win win κατάσταση για αυτούς. τελικά όπως αποδείχτηκε έλεγαν μαλακίες για άλλη μια φορά.
το σδνα ήταν το μόνο που έγραψε ότι έκλεισε και έρχεται την Πέμπτη, είχε τους λόγους του να το κάνει, επιβεβαιώθηκε ότι έλεγε μαλακίες για άλλη μια φορά και πάμε παρακάτω.
δε ξέρω τι ακριβώς κυνηγάμε εδώ πέρα.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί είχαμε 2 ψηλούς που μπορούν να σταθούν σαν βασικοί. Τον Φαλ και τον Μιλου και από πίσω τον Ράιτ.. και αυτή την στιγμή έχουμε ένα ψηλό τον Μίλου έναν δεύτερο τον Χολ που δεν μπορεί να σταθεί σαν πρώτος αν λειψει ο Μιλου μια έναν τρίτο τον Αντετοκούμπο που δεν μπορεί να σταθεί σαν δεύτερος όπως μπορούσε ο Ράιτ. Ουσιαστικά ο χολ πρέπει να γίνει ο νέος Ράιτ και να πάει τρίτος ψηλός να έρθει ο αντικατάστατης του Φαλ. Ένας ψηλός που μπορεί να σταθεί πρώτος.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 8:30 pmεξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο ψάχνουμε σεντερ
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει τέτοιος και λέγεται Καραπαπαςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 6:00 pmνα το γραψω κι εγω το σεναριο συνομωσιολογιας μου? αντε να το γραψω ... απο τη στιγμη που Μπαρτζωκας και Μιακο τα σπασανε για τα ματια του Πετρουσεφ μην περιμενετε να δουμε μεταγραφη στον ολυμπιακο που να κανει πραγματικα τη διαφορα , εκτος κια ν τον υπαογραφουμε στο μουλωχτο . Ασε που καθε παικτης που θα θελει να ανεβασει το κασε του θα εμπλεκεται με δημοσιευματα με τον Ολυμπιακο. Αυτο που εχει αναγκη η ομαδα ειναι ενας εκπροσωπος τυπου με @@ να βγαινει και να τα λεει στα ισια , να τους πηγαινει Γ2μιvntas σαν ραπτομηχανη σε οποια μαλακια ακουγεται στα σοσιαλ μυδια ...Δεν γινεται να λογοδοτει ο κοουτς σε οτι παπατζα ακουγεται απο διαφορους τυχαρπαστους , τι να πρωτοκανει , τον κοουτς ,τον ψυχολογο για τα παιδακια που εκαναν βαβα , τον σκαουτερ , τον ρικρουτερ ,τον εκπροσωπο τυπου και το μαικ λαμαρ το μαγο -ταχυδακτυλουργο με το μαγικο μπαστουνι (μακρυα απ τον λωκο μας)?
δεν ξέρω κατά πόσο θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Maurice_Evans

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Kαλησπέρα σε όλους
Ο Μπαρτζώκας είναι αυτός που είναι. Τον ξέρουμε, με τα καλά του και τα κακά του. Έχει κοροιδέψει? Οχι. Εχει εμμονές? Ενδεχομένως. Να συζητήσουμε με τις ώρες για τις επιλογές του ή την τακτική του προσέγγιση, ναι. Λέω όμως παλι, έχει εξαπατήσει? Oχι
Η διοίκηση είναι αυτή που είναι. Την ξέρουμε και αυτή. Μας ενοχλεί που έχει παραδόσει εξ'ολοκλήρου τα κλειδιά της ομάδας στον προπονητή; Όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, εκ των υστέρων θα την θέλαμε πιο παρεμβατική. Όταν το αποτέλεσμα είναι αρεστό, είναι "ξεχωριστοί Ελληνες παράγοντες που σέβονται στο έπακρο τον ρόλο του προπονητή". Το ίδιο ερώτημα ωστόσο υπάρχει και εδώ. Έχουν κοροιδέψει? οχι.
Παρόλα αυτά ο οργανισμός υποφέρει. Οχι διοικητικά. Όχι αγωνιστικά. Υποφέρει διότι η διοίκηση ακόμη να προστατέψει την ομάδα από την επικοινωνιακή λαίλαπα που σιγοκαίει την ομάδα, από όλο αυτον τον συρφετό insiders και "δημοσιογράφων", οι οποίοι δεν πετυχαίνουν ούτε γαιδουρι στον ανήφορο όσον αφορά την είδηση.
Υπάρχουν λάθη στον σχεδιασμό; Iσως. Θα θέλαμε άλλους παίκτες, πιο ποιοτικούς (κατά την άποψη μας). Ναι αμέ. Εγώ όμως θα στηρίξω ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. Δεν μπορώ να μιζεριάσω Οκτώβριο μήνα, και ποτέ δεν θα χάσω την διάθεση μου να δω παιχνίδι της ομάδας όσο πλησιάζει η ώρα.
Ο Μπαρτζώκας είναι αυτός που είναι. Τον ξέρουμε, με τα καλά του και τα κακά του. Έχει κοροιδέψει? Οχι. Εχει εμμονές? Ενδεχομένως. Να συζητήσουμε με τις ώρες για τις επιλογές του ή την τακτική του προσέγγιση, ναι. Λέω όμως παλι, έχει εξαπατήσει? Oχι
Η διοίκηση είναι αυτή που είναι. Την ξέρουμε και αυτή. Μας ενοχλεί που έχει παραδόσει εξ'ολοκλήρου τα κλειδιά της ομάδας στον προπονητή; Όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, εκ των υστέρων θα την θέλαμε πιο παρεμβατική. Όταν το αποτέλεσμα είναι αρεστό, είναι "ξεχωριστοί Ελληνες παράγοντες που σέβονται στο έπακρο τον ρόλο του προπονητή". Το ίδιο ερώτημα ωστόσο υπάρχει και εδώ. Έχουν κοροιδέψει? οχι.
Παρόλα αυτά ο οργανισμός υποφέρει. Οχι διοικητικά. Όχι αγωνιστικά. Υποφέρει διότι η διοίκηση ακόμη να προστατέψει την ομάδα από την επικοινωνιακή λαίλαπα που σιγοκαίει την ομάδα, από όλο αυτον τον συρφετό insiders και "δημοσιογράφων", οι οποίοι δεν πετυχαίνουν ούτε γαιδουρι στον ανήφορο όσον αφορά την είδηση.
Υπάρχουν λάθη στον σχεδιασμό; Iσως. Θα θέλαμε άλλους παίκτες, πιο ποιοτικούς (κατά την άποψη μας). Ναι αμέ. Εγώ όμως θα στηρίξω ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. Δεν μπορώ να μιζεριάσω Οκτώβριο μήνα, και ποτέ δεν θα χάσω την διάθεση μου να δω παιχνίδι της ομάδας όσο πλησιάζει η ώρα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Maurice_Evans έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 9:10 pmKαλησπέρα σε όλους

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από ότι φαίνεται και τον Λι οι Αφοί πρέπει να του τον φόρτωσαν για να λέμε και την αλήθεια.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 9:18 pmπαντως αποτι εχει πει ο μπαρτζωκας μαζι με τους αφους διαλεγουν παικτες..ενω πχ με τον λαρε τον κρατησαν παρα την θεληση του αποτι αφηναν να εννοηθει οι ρεπορτερ.Οποτε δεν ειναι και αυτοι χωρις ευθυνες..Εγω λογικο το βρισκω παντως οταν δινουν τοσα εκατομμυρια να θελουν και αυτοι να χουν συμμετοχη.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Καμια δουλεια δεν εχει ο προεδρος να αποφασιζει /προτεινει μεταγραφεςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 9:18 pmπαντως αποτι εχει πει ο μπαρτζωκας μαζι με τους αφους διαλεγουν παικτες..ενω πχ με τον λαρε τον κρατησαν παρα την θεληση του αποτι αφηναν να εννοηθει οι ρεπορτερ.Οποτε δεν ειναι και αυτοι χωρις ευθυνες..Εγω λογικο το βρισκω παντως οταν δινουν τοσα εκατομμυρια να θελουν και αυτοι να χουν συμμετοχη.
Αμα ειναι τοσο γνωστης να προπονησει κι ολας
Αυτα ειναι αποκλειστικα του τεχνικου τιμ ή του GM αν υπαρχει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο