Αυτός κάνει την Παρί να είναι ακόμη δυνατή.melagis έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 7:54 amΠαρτε τον Hifi ......
Σε 2-3 χρονάκια που θα παίζει nba θα λέμε είχαμε τον παικταρα στα πόδια μας και μας ξεγλιστρησε....
23 χρόνων παιδί...
Τόσα buy out σε Καραγιαννιδη, Μπραζντεικις, Λι και τόσο όσους άλλους δίνουμε....
Θα είναι ο νέος Γουορντ.....
Το παιδί είναι παικτάρα....
Υψος, ταχύτητα, σκορ, ταλέντο,αθλητικοτητα.....
Γουορντ άρχισε το ψήσιμο .
Εγώ έχω δηλώσει οτι ΑΥΤΟΣ θα έπρεπε να ήταν ο μεγάλος μας στόχος.
Και αν είσαι μάγκας κάνε τον να μείνει για πάντα όπως ο Ναν στους απεναντι
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτή τη στιγμή πάντως, εγώ βλέπω 8 ξένους δηλωμένους.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:03 pmκάπου διάβασα ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει 7 ξένους στην Α1 οπότε έχει τη δυνατότητα να προσθέσει είτε Έβανς είτε μεταγραφή (είτε ΜακΚίσικ που δε νομίζω) χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΝιλικίναBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:09 pmΑυτή τη στιγμή πάντως, εγώ βλέπω 8 ξένους δηλωμένους.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:03 pmκάπου διάβασα ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει 7 ξένους στην Α1 οπότε έχει τη δυνατότητα να προσθέσει είτε Έβανς είτε μεταγραφή (είτε ΜακΚίσικ που δε νομίζω) χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή.
Λι
Φουρνιέ
Γουόρντ
Πίτερς
Μιλουτίνοφ
Χολ
ποιόν ξεχνάω;
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τον ΜακΚίσικ, και αυτός είναι δηλωμένος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:15 pmΝιλικίνα
Λι
Φουρνιέ
Γουόρντ
Πίτερς
Μιλουτίνοφ
Χολ
ποιόν ξεχνάω;
Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 11:34 amΔεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε όλοι τον κόουτς, εμένα μου άρεσαν οι χτεσινές του δηλώσεις. Αρχικά, είπε ότι κοιτάμε ενεργά την αγορά και δεν κρύφτηκε.
Μετά είπε αυτό που πάνω κάτω έχουμε επισημάνει όλοι, ότι θέλει να δει την ομάδα πλήρη (και δεν εννοώ τον Έβανς σε αυτούς), για να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεται. What is the missing piece που λέμε και στο χωριό μου.
Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε γκάρντ που να την κάνει κομπολόι, εκείνος μπορεί να θεωρεί ότι χρειάζεται ο Ατσιούα για να θωρακίσει την άμυνα στο ζωγραφιστό.
Τρίτον, από τις χτεσινές επιλογές του στο ροτέισον έχει δείξει ξεκάθαρη πλεύση: ο Λι δεν υπολογίζεται και ο Ντιλικινά είναι ο τρίτος γκάρντ της ομάδας για περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένες αποστολές. Αν ήθελε να του δώσει χρόνο για να βρει ρυθμό και αν τον υπολόγιζε για δεύτερο, καλύτερο παιχνίδι από την αδύναμη Μπάγερν δεν υπήρχε.
Τεταρτον, ο Μακισικ που τον έχετε βγάλει όλοι πρώην αθλητή έχει ρόλο στην ομάδα και καλώς ανανεώθηκε το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Συμπερασματικά, ο χτεσινός διαμοιρασμός χρόνων και ρόλων εμένα με κάνει και καταλαβαίνω ότι έχει αφήσει χώρο στο ρόστερ για τον 2ο χειριστή που δεν θα είναι ο Ντιλικινά. Θα είναι ο Έβανς; Θα είναι ο Μόρρις; Κάποιος θα είναι τελοσπάντων που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ ενεργά.
Η πιο σωστή και λογική γνώμη που έχω διαβάσει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Από τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα, κι εγώ κατάλαβα ότι παίκτη θα πάρουμε.
Όμως, πιστεύω πως ο παίκτης αυτός πρέπει να ταιριάζει και στην ομάδα, όπως είναι χτισμένη μέχρι τώρα.
Καλώς ή κακώς, εδώ και 5 χρόνια η ομάδα έχει χτιστεί με ένα συγκεκριμένο πνεύμα. Δεν θα τα γκρεμίσουμε όλα ξαφνικά για να φέρουμε παίκτες που εξυπηρετούν άλλο στυλ και άλλη μπασκετική φιλοσοφία. Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι παίκτης οικονομίας με χαμηλό usage. Δεν μπορεί να πάρουμε τον κομπολογάτο που θέλει τη μπάλα στα χέρια για 20 δευτερόλεπτα. Θα χαλάσει όλη την ομάδα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γιατί υπάρχουν παίκτες με προσωπική φάση , με τρίποντο με όλους τους τρόπους και καλός δημιουργός που δεν έχει usage και μάλιστα δεν θα τον πειράξει να παίξει πίσω από τον γουοκαπ .. ο μπαρτζωκας ψάχνει τον μονοκερο..
Στην ουσία ψάχνουμε τον μισιτς αλλά που να είναι και λίγο γουοκαπ..ο μόνος κάπου κοντά σε αυτό που ήθελε ο μπάτλερ χάθηκε από τον ερυθρό..
Στο τέλος θα πάρει κάποιον απλά για να πάρει όπως ο νιλικινα
Αυτά τα έπρεπε να δει την ομάδα και με τον Παπ και τον Έβανς για να αποφασίσει είναι απλά δικαιολογίες.. αφού δεν την είδε την ομάδα τον μπάτλερ πως πήγε να τον πάρει ..Ας περιμένουμε
Τον Έβανς μέχρι το 28
Ο Έβανς στην Ζαλγκίρις είχε κάτω από 25% usage?
Στην ουσία ψάχνουμε τον μισιτς αλλά που να είναι και λίγο γουοκαπ..ο μόνος κάπου κοντά σε αυτό που ήθελε ο μπάτλερ χάθηκε από τον ερυθρό..
Αυτά τα έπρεπε να δει την ομάδα και με τον Παπ και τον Έβανς για να αποφασίσει είναι απλά δικαιολογίες.. αφού δεν την είδε την ομάδα τον μπάτλερ πως πήγε να τον πάρει ..Ας περιμένουμε
Τον Έβανς μέχρι το 28
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό πρέπει να είναι πρόσφατο γιατί μέχρι και πριν μια εβδομάδα που είχα δει είμαι κατά 90% σίγουρος πως δεν ήταν.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:21 pmΤον ΜακΚίσικ, και αυτός είναι δηλωμένος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:15 pm
Νιλικίνα
Λι
Φουρνιέ
Γουόρντ
Πίτερς
Μιλουτίνοφ
Χολ
ποιόν ξεχνάω;
Άρα συμπεραίνω πως Έβανς δεν πρόκειται να δούμε (μπορεί και καθόλου).
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ πλέον αρχίζω και πιστεύω πολύ δύσκολα θα τον δούμε. Αφού δεν μπήκε εξαρχής στην χρονιά, δεν νομίζω να ανατραπεί αυτό. Μπαίνει και το ψυχολογικό μετά...Εκτός αν μπει γρήγορα γρήγορα σε 4-5 αγώνες Α1, αλλά...Είναι και ότι πρέπει η ομάδα να βρει το δρόμο της. Δεν γίνεται να τον περιμένουμε αιωνίως. Το τρένο μάλλον έχει φύγει...steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:59 pmΑυτό πρέπει να είναι πρόσφατο γιατί μέχρι και πριν μια εβδομάδα που είχα δει είμαι κατά 90% σίγουρος πως δεν ήταν.
Άρα συμπεραίνω πως Έβανς δεν πρόκειται να δούμε (μπορεί και καθόλου).
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μιλήσουμε αποκλειστικά για Μπαρτζώκα, εικάζω τα εξής:shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:55 pmΝαι γιατί υπάρχουν παίκτες με προσωπική φάση , με τρίποντο με όλους τους τρόπους και καλός δημιουργός που δεν έχει usage και μάλιστα δεν θα τον πειράξει να παίξει πίσω από τον γουοκαπ .. ο μπαρτζωκας ψάχνει τον μονοκερο..
Τον Έβανς μέχρι το 28
- Περιμένει και πιστεύει τον Έβανς ακόμα και τώρα, θεωρώ πως μόνο πολύ πρόσφατα (ζήτημα ημερών) μπήκε σοβαρά η αμφιβολία στο μυαλό του για τον εν λογω παίχτη. Τον υπολόγιζε μάλιστα για πρωταγωνιστικό ρόλο. Για αυτό και οι δηλώσεις για πιθανή μεταγραφή είναι αυτές που είναι. Παραλογισμός if you ask me.
- Αυτή η αμφιβολία μας οδήγησε και στο να ασχοληθούμε πολύ ζεστά με την υπόθεση Μπατλερ. Πιστεύω μάλιστα πως ήταν ο μόνος παίχτης που ήθελε πραγματικά ο Μπαρτζώκας, μέχρι που ψιλιάστικε ότι τον παίχτη τον νοιάζουν (και) τα ατομικά νούμερα του. Αυτό στον Ολυμπιακό κάνει τζιζ, δε το ακουμπάμε. Για μένα fail που Οκτώβριο μήνα δεν τον πήραμε.
- Περιπτώσεις Μιτσιτς και Ντινγουίντι είναι για αυτόν στη λογική πως αν ο παίχτης θέλει και το δείξει, ας έρθει, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας. Το να το θέλει μπορεί να το ερμηνεύουν στο staff ως ότι θα κάνει σκοντο στο συμβόλαιο ή θα του πούμε το σύστημα και θα ενθουσιαστεί. Έλα όμως που δεν είναι όλοι μυστηριωδώς γαυρόψυχοι όπως ο Φουρνιέ. Όσο και να με ξενερώνει προσωπικά αυτή η στάση, με το υπάρχον ρόστερ θα το δεχόμουν αν απλώς εξασφαλίζαμε τον Μπατλερ. Ή αν βλέπαμε τον Έβανς άυριο να πετάει. Εφόσον τίποτα από αυτά δε συνέβη, προφανώς είναι fail και εδώ.
Τώρα περί usage, δεν έχει νόημα να κοιτάμε μόνο τα ποσοστά επί του συνολικού διαθέσιμου χρόνου. Προφανώς ο combo που μας λείπει θα έχει high usage, αλλά τον θέλουν να κάνει ο,τι κάνει στο πλαίσιο της ομάδας. Ειδάλλως ας κρατούσαμε και Βιλντοζα με τις περίεργες ποικιλίες.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, λογικά θα δηλώθηκε πριν λίγες μέρες.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:59 pmΑυτό πρέπει να είναι πρόσφατο γιατί μέχρι και πριν μια εβδομάδα που είχα δει είμαι κατά 90% σίγουρος πως δεν ήταν.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λέξεις που σε κάνουν να καταλαβαίνεις πως ένας άνθρωπος έχει φτάσει πια στα όρια τουsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 1:15 pmΕιδάλλως ας κρατούσαμε και Βιλντοζα με τις περίεργες ποικιλίες.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να λέει δεν βιαζόμαστε να πάρουμε παίκτη πρέπει να την δούμε ολόκληρη πρώτα .. ενώ ήδη πήγε να πάρει τον μπάτλερ και ίσως τον ντιντγουιντι..ο εβανς για να μπορεί να κριθεί θα φτάσουμε πλέι οφ στην καλύτερη ..
Τεσπα δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ο κοουτς… δύο μέρες πριν έλεγε αλλα..μεθαύριο μπορεί να πει αλλά
Πάντως οι ρεπόρτερ λέγαν ότι αφού δεν έχει παίξει ο μακισικ δεν έχει δηλωθεί
Τεσπα δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ο κοουτς… δύο μέρες πριν έλεγε αλλα..μεθαύριο μπορεί να πει αλλά
Πάντως οι ρεπόρτερ λέγαν ότι αφού δεν έχει παίξει ο μακισικ δεν έχει δηλωθεί
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το γουοκαπ, Ντιλικινια , Ντορσει, Φουρνιε , Μακκισικ, Γουορντ ειναι εξαιρετικη περιφερια. Θα προσθετα και τον Λι αλλα ποτε δεν εγινε ο παικτης που περιμενα παρακολουθωντας τον περυσι( ειτε γιατι τον βαλαμε να κανει πραγματα που δεν μπορεο ειτε γιατι δεν αντεξε το βαρος της φανελας).Nagel έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:28 pmDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 11:34 amΔεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε όλοι τον κόουτς, εμένα μου άρεσαν οι χτεσινές του δηλώσεις. Αρχικά, είπε ότι κοιτάμε ενεργά την αγορά και δεν κρύφτηκε.
Μετά είπε αυτό που πάνω κάτω έχουμε επισημάνει όλοι, ότι θέλει να δει την ομάδα πλήρη (και δεν εννοώ τον Έβανς σε αυτούς), για να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεται. What is the missing piece που λέμε και στο χωριό μου.
Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε γκάρντ που να την κάνει κομπολόι, εκείνος μπορεί να θεωρεί ότι χρειάζεται ο Ατσιούα για να θωρακίσει την άμυνα στο ζωγραφιστό.
Τρίτον, από τις χτεσινές επιλογές του στο ροτέισον έχει δείξει ξεκάθαρη πλεύση: ο Λι δεν υπολογίζεται και ο Ντιλικινά είναι ο τρίτος γκάρντ της ομάδας για περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένες αποστολές. Αν ήθελε να του δώσει χρόνο για να βρει ρυθμό και αν τον υπολόγιζε για δεύτερο, καλύτερο παιχνίδι από την αδύναμη Μπάγερν δεν υπήρχε.
Τεταρτον, ο Μακισικ που τον έχετε βγάλει όλοι πρώην αθλητή έχει ρόλο στην ομάδα και καλώς ανανεώθηκε το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Συμπερασματικά, ο χτεσινός διαμοιρασμός χρόνων και ρόλων εμένα με κάνει και καταλαβαίνω ότι έχει αφήσει χώρο στο ρόστερ για τον 2ο χειριστή που δεν θα είναι ο Ντιλικινά. Θα είναι ο Έβανς; Θα είναι ο Μόρρις; Κάποιος θα είναι τελοσπάντων που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ ενεργά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πιο σωστή και λογική γνώμη που έχω διαβάσει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Από τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα, κι εγώ κατάλαβα ότι παίκτη θα πάρουμε.
Όμως, πιστεύω πως ο παίκτης αυτός πρέπει να ταιριάζει και στην ομάδα, όπως είναι χτισμένη μέχρι τώρα.
Καλώς ή κακώς, εδώ και 5 χρόνια η ομάδα έχει χτιστεί με ένα συγκεκριμένο πνεύμα. Δεν θα τα γκρεμίσουμε όλα ξαφνικά για να φέρουμε παίκτες που εξυπηρετούν άλλο στυλ και άλλη μπασκετική φιλοσοφία. Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι παίκτης οικονομίας με χαμηλό usage. Δεν μπορεί να πάρουμε τον κομπολογάτο που θέλει τη μπάλα στα χέρια για 20 δευτερόλεπτα. Θα χαλάσει όλη την ομάδα.
Ομως λειπει ο παικτης που θα παρει την μπαλα οταν κολλαει το αυστημα και θα την βαλει στο καλαθι ή θα δωσει ετοιμη μπουκια στον ελευθερο συμπαικτη. Αυτο το κανουν εν μερει ο Ντορσει φετος για αυτο δεν φαινεται το κενο και ο περυσι ο Φουρνιε αλλα απο λαθος θεσεις καθως οι παικτες αυτοι σεν εχουν τον ελιτ χειρισμο ειτε το ελιτ court vision καιως δεν ειναι ουτε ασσοι ουτε κομπο.
Καταλαμβαινω το να μην παμε να αποκτησουμε εναν κακο αθλητη οπως ο Μισιτς, εναν παικταρα που θα ειναι πρωτο βιολι οπου παει οπως ο Ντινγουιντι( φυσικα αν βγει ο Ντινγουιντι και εχεις θεση και χρημα δεν το σκεφτεσαι καθως ειναι περιπτωση Φουρνιε, Ναν σε περιπτωση παικτη) ακομη και εναν παιξτη τυπου Φλιν που θελει πολυ ωρα την μπαλα ατα χερια του.
Εφοσον θελουμε παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και βγηκε ο ενας απο τους παικτες στην αγορα που που μας κανει(ο αλλος ειναι ο εξουμ που ψαχτηκανε γερα το καλοκαιρι), εχεις κανει τοσες επαφες μαζι του δεν γινεται να τον χανεις απο μικροτερο πορτοφολι και ομαδα που δεν εχει ποτε εστω πλειοφς και δεν εχει αναδειξει και κανεναν παικτη ωστε να παει ΝΒΑ(οπως ας πουμε οτι ηθελε ο Μπατλερ). Αυτο ηταν λαθος χειρισμοι και οταν ολοι λενε οτι ενδιαφερθηκες ζεστα δεν γινεται να βγαινεις και να κοροιδευεις τον κοσμο οτι δεν ζητησα παικτη και μην πιστευεται αυτα που γραφονται.
Εγω ειμαι φανατικος υποστηρικτης του Μπαρτζωκα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πουμε καποια κακως κειμενα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο