2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6869
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα νταξει οι αφοι και για τον σλουκα λεγαν τα ιδια,οτι ειχε συζητησεις με τον ομπραντοβιτς ενω τους ελεγε οτι ειναι θεσσαλονικη και τετοια..ο παπαπετρου μαλιστα ειχε παει στο ραντεβου μονος του και ειχε πει οτι θα υπογραψει στον παο ,σαν ενδειξη σεβασμου το ειχε κανει θα μπορουσε να μην παει καν αφου ειχε ηδη συμφωνησει.
Γενικα οποιος παικτης δεν συμφωνουσε με τους αφους μετα ως δια μαγειας βγαιναν πολλες φημες..
Αν τυχον και πει ο μπαρτζωκας οτι τον θελει πιστευω δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα ουτε απο τους οπαδους, οι βρισιες θα γινουν παμε παικταρα μου σε αστραπιαιο χρονο..απλα ο παπαπετρου δεν προκειται να ερθει για τον ιδιο λογο που εφυγε,δεν ψηνεται να ειναι αλλαγη του παπανικολαου και εχει ενα κομπλεξ με την θεση 4..
Για μενα δεν θα αξιζε και παικτικα να κατσουμε να μπουμε σε τετοια διαδικασια,νομιζει οτι ειναι πολυ καλυτερος παικτης αποτι ειναι,εχει παρατησει την αμυνα που ηταν το καλυτερο στοιχειο του και το παιζει κλαιμπερν..
Γενικα οποιος παικτης δεν συμφωνουσε με τους αφους μετα ως δια μαγειας βγαιναν πολλες φημες..
Αν τυχον και πει ο μπαρτζωκας οτι τον θελει πιστευω δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα ουτε απο τους οπαδους, οι βρισιες θα γινουν παμε παικταρα μου σε αστραπιαιο χρονο..απλα ο παπαπετρου δεν προκειται να ερθει για τον ιδιο λογο που εφυγε,δεν ψηνεται να ειναι αλλαγη του παπανικολαου και εχει ενα κομπλεξ με την θεση 4..
Για μενα δεν θα αξιζε και παικτικα να κατσουμε να μπουμε σε τετοια διαδικασια,νομιζει οτι ειναι πολυ καλυτερος παικτης αποτι ειναι,εχει παρατησει την αμυνα που ηταν το καλυτερο στοιχειο του και το παιζει κλαιμπερν..
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν καν σκέψεις στον Ολυμπιακό γι απόκτηση Παπαπέτρου για πολλούς λόγους κι όλας.....Είτε από εγωισμό, είτε από το οικονομικό, είτε επειδή τους ενδιαφέρει μόνο ο Βεζένκοβ τώρα κι ο 5ος ψηλός.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 12:40 pmκαλα νταξει οι αφοι και για τον σλουκα λεγαν τα ιδια,οτι ειχε συζητησεις με τον ομπραντοβιτς ενω τους ελεγε οτι ειναι θεσσαλονικη και τετοια..ο παπαπετρου μαλιστα ειχε παει στο ραντεβου μονος του και ειχε πει οτι θα υπογραψει στον παο ,σαν ενδειξη σεβασμου το ειχε κανει θα μπορουσε να μην παει καν αφου ειχε ηδη συμφωνησει.
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πιστευω πως εχει νοημα η κουβεντα για Παπαπετρου και Ολυμπιακο. Αποκλειω και εγω την περιπτωση να γινει κατι τετοιο.
Αν θα επρεπε;
Ο Παπαπετρου θα επρεπε να ηταν ο πρωτος και μεγαλυτερος στοχος του Ολυμπιακο και να του σκασει και τα φραγκα του Ντορσευ, χθες.
Με μια κινηση μονο, σαν κι αυτη θα γινοταν ομαδα φαβορι για Φ4 απο εκει που ειναι ομαδα που θα παλεψει για την 8αδα.
Θα ειχε αντικαταστατη του Παπανικολαου για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον, θα ανεβαζε το στατους του σαν ομαδα που παιρνει παιχτες που φευγουν απο τον Παναθηναικο για να πανε σε ομαδα με μεγαλυτερους στοχους.
Τα περι του τι φωναζε η εξεδρα και τι ελεγε ο Παπαπετρου (που δεν θυμαμε να προσβαλε ποτε σε καμια δηλωση του τον Ολυμπιακο , ισα ισα μαλιστα) ειναι απλα υλικο για οπαδικες εφημεριδες και οχι για μια επαγγελματικη ομαδα μπασκετ.
Τιποτα απ αυτα δεν θα γινει ομως, γιατι εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε.
Καλυτερα να εχεις τον Παπαπετρου στο 3 και ας ειναι καλυτερο 4αρι, παρα να εχεις τον κανενα. Ειναι τριαρι του 7-8 αν και θα μπορουσε να ειναι τεσσαρι του 9-10.
Αυτα...
Αν θα επρεπε;
Ο Παπαπετρου θα επρεπε να ηταν ο πρωτος και μεγαλυτερος στοχος του Ολυμπιακο και να του σκασει και τα φραγκα του Ντορσευ, χθες.
Με μια κινηση μονο, σαν κι αυτη θα γινοταν ομαδα φαβορι για Φ4 απο εκει που ειναι ομαδα που θα παλεψει για την 8αδα.
Θα ειχε αντικαταστατη του Παπανικολαου για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον, θα ανεβαζε το στατους του σαν ομαδα που παιρνει παιχτες που φευγουν απο τον Παναθηναικο για να πανε σε ομαδα με μεγαλυτερους στοχους.
Τα περι του τι φωναζε η εξεδρα και τι ελεγε ο Παπαπετρου (που δεν θυμαμε να προσβαλε ποτε σε καμια δηλωση του τον Ολυμπιακο , ισα ισα μαλιστα) ειναι απλα υλικο για οπαδικες εφημεριδες και οχι για μια επαγγελματικη ομαδα μπασκετ.
Τιποτα απ αυτα δεν θα γινει ομως, γιατι εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε.
Καλυτερα να εχεις τον Παπαπετρου στο 3 και ας ειναι καλυτερο 4αρι, παρα να εχεις τον κανενα. Ειναι τριαρι του 7-8 αν και θα μπορουσε να ειναι τεσσαρι του 9-10.
Αυτα...
4
4

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χλωμο, γιατι ρωτας ομως, ψαχνεις τον 7ο ξενο;berry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:23 pmαυτος θα μεινει Μπακς , ξερει κανεις ?
https://www.basketball-reference.com/pl ... ksa01.html
Με 2 way ειναι και μ αυτο εβγαλε και περσυ την χρονια ομως.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τοσο χαμηλα τον εχεις τον ολυμπιακο?Απλα θα παλεψει για οκταδα?Για οκταδα θα παλεψει ο παο που εχει αλλαξει ολη την ομαδα και κανει καλες κινησεις αλλα θα ειναι κιντερ εκπληξη.Αν ειναι να κανουμε τοσα βηματα πισω ας το κλεισουμε καλυτερα...Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 12:59 pmΔεν πιστευω πως εχει νοημα η κουβεντα για Παπαπετρου και Ολυμπιακο. Αποκλειω και εγω την περιπτωση να γινει κατι τετοιο.
Αν θα επρεπε;
Αυτα...

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και περσυ για 8 αδα ξεκινησε και μπηκε 4αδα. Δεν το λεω εγω ο προπονητης σας το ειπε. Με τετοια μπατζετ δεν μπορει ομαδα να ειναι φαβορι για 4αδα, πως να το κανουμε. Ξεκινατε πισω απο Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Αρμανι, Εφες, Φενερ λογικα και μαζι ή κοντα με Μακαμπι, Μονακο, Παρτιζαν, Παναθηναικο , Βαλενθια. Θα ελεγα πιο κοντα στο 6-7 δηλαδη. Και ποτε δεν μπορει κανεις να υποτιμησει την Μπαγερν την Βιλερμπαν και την Μπασκονια αν και μαλλον ειναι λιγο πιο πισω στο ρανκινγκ. Δεν εκλεισαν ομως ακομα τα ροστερ. Θα δουμε.pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:43 pmΤοσο χαμηλα τον εχεις τον ολυμπιακο?Απλα θα παλεψει για οκταδα?Για οκταδα θα παλεψει ο παο που εχει αλλαξει ολη την ομαδα και κανει καλες κινησεις αλλα θα ειναι κιντερ εκπληξη.Αν ειναι να κανουμε τοσα βηματα πισω ας το κλεισουμε καλυτερα...Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 12:59 pmΔεν πιστευω πως εχει νοημα η κουβεντα για Παπαπετρου και Ολυμπιακο. Αποκλειω και εγω την περιπτωση να γινει κατι τετοιο.
Αν θα επρεπε;
Αυτα...![]()
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εννουσα τετραδα.Προφανως και το πλεονεκτημα δεν ειναι ευκολο αλλα εισαι μια ομαδα με κορμο,συνοχη εχει κανει στοχευμενες κινησεις απο τον καλυτερο προπονητη της περσινης σεζον και γενικως εχει ενα υψηλου επιπεδου πλανο.Υπαρχουν πολλες ομαδες που ουσιαστικα χτιστηκαν σε ενα καλοκαιρι.Ε εγω αυτες δε μπορω να της βαλω πανω απο τον ολυμπιακο μεχρι να τις δουμε στο γηπεδο και οχι απλα επειδη εχουν λεφτα.Πιστευω να καταλαβαινεις οτι προσπαθω τουλαχιστον να μιλησω καθαρα μπασκετικα και οχι οπαδικα..Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:51 pmΚαι περσυ για 8 αδα ξεκινησε και μπηκε 4αδα. Δεν το λεω εγω ο προπονητης σας το ειπε. Με τετοια μπατζετ δεν μπορει ομαδα να ειναι φαβορι για 4αδα, πως να το κανουμε. Ξεκινατε πισω απο Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Αρμανι, Εφες, Φενερ λογικα και μαζι ή κοντα με Μακαμπι, Μονακο, Παρτιζαν, Παναθηναικο , Βαλενθια. Θα ελεγα πιο κοντα στο 6-7 δηλαδη. Και ποτε δεν μπορει κανεις να υποτιμησει την Μπαγερν την Βιλερμπαν και την Μπασκονια αν και μαλλον ειναι λιγο πιο πισω στο ρανκινγκ. Δεν εκλεισαν ομως ακομα τα ροστερ. Θα δουμε.pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:43 pm
Τοσο χαμηλα τον εχεις τον ολυμπιακο?Απλα θα παλεψει για οκταδα?Για οκταδα θα παλεψει ο παο που εχει αλλαξει ολη την ομαδα και κανει καλες κινησεις αλλα θα ειναι κιντερ εκπληξη.Αν ειναι να κανουμε τοσα βηματα πισω ας το κλεισουμε καλυτερα...![]()
0
- Conan1982
- Reactions: 3634
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να λέμε είναι ιδανικός ο Παπαπέτρου, είναι το 3-4άρι που θέλουμε, μπορεί να ενταθεί σε σύνολο όπως έχει φανεί, απόλαυσε 2 χρόνια "ελευθερίας" στο γήπεδο. Είναι μικρότερος του Παπανικολάου, ο Μακκίσικ θα είναι ριγμένος προφανώς αλλά επαγγελματική ομάδα είμαστε τι να γίνει. Η κερκίδα ή μια μερίδα της θα γκρινιάξει λίγο και θα τον αποδεχθεί φαντάζομαι. Από χρήματα δεν ξέρω πια τι προσφορές έχει από τις Τούρκικες, 1 Μ, 1,2 Μ; Παραπάνω θα μου φαινόταν λίγο απίθανο. Θα ήτεν μια ευχάριστη έκπληξη αν γινόταν.
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν διαφωνω. Μπασκετικα ειναι ακομα ομαδα Φ4 αλλωστε μεχρι να αρχισει η σεζον.pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:58 pmΔεν εννουσα τετραδα.Προφανως και το πλεονεκτημα δεν ειναι ευκολο αλλα εισαι μια ομαδα με κορμο,συνοχη εχει κανει στοχευμενες κινησεις απο τον καλυτερο προπονητη της περσινης σεζον και γενικως εχει ενα υψηλου επιπεδου πλανο.Υπαρχουν πολλες ομαδες που ουσιαστικα χτιστηκαν σε ενα καλοκαιρι.Ε εγω αυτες δε μπορω να της βαλω πανω απο τον ολυμπιακο μεχρι να τις δουμε στο γηπεδο και οχι απλα επειδη εχουν λεφτα.Πιστευω να καταλαβαινεις οτι προσπαθω τουλαχιστον να μιλησω καθαρα μπασκετικα και οχι οπαδικα..Hipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 1:51 pm
Και περσυ για 8 αδα ξεκινησε και μπηκε 4αδα. Δεν το λεω εγω ο προπονητης σας το ειπε. Με τετοια μπατζετ δεν μπορει ομαδα να ειναι φαβορι για 4αδα, πως να το κανουμε. Ξεκινατε πισω απο Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Αρμανι, Εφες, Φενερ λογικα και μαζι ή κοντα με Μακαμπι, Μονακο, Παρτιζαν, Παναθηναικο , Βαλενθια. Θα ελεγα πιο κοντα στο 6-7 δηλαδη. Και ποτε δεν μπορει κανεις να υποτιμησει την Μπαγερν την Βιλερμπαν και την Μπασκονια αν και μαλλον ειναι λιγο πιο πισω στο ρανκινγκ. Δεν εκλεισαν ομως ακομα τα ροστερ. Θα δουμε.
Ξεκινανε ολοι απο το 0 μεν, αλλα παιζουν ρολο κι αυτα που λες. Μεγαλο ρολο οπως το βλεπω εγω.
Αλλα πρωτα μπαινεις στην 8αδα και μετα πας για παραπανω.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανενα προβλημα ο Μακισικ, ο Λαρεντζακης θα εξαφανιστει , πολυ μικρο το κακο ειναι η γνωμη μου.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 2:01 pmΤι να λέμε είναι ιδανικός ο Παπαπέτρου, είναι το 3-4άρι που θέλουμε, μπορεί να ενταθεί σε σύνολο όπως έχει φανεί, απόλαυσε 2 χρόνια "ελευθερίας" στο γήπεδο. Είναι μικρότερος του Παπανικολάου, ο Μακκίσικ θα είναι ριγμένος προφανώς αλλά επαγγελματική ομάδα είμαστε τι να γίνει. Η κερκίδα ή μια μερίδα της θα γκρινιάξει λίγο και θα τον αποδεχθεί φαντάζομαι. Από χρήματα δεν ξέρω πια τι προσφορές έχει από τις Τούρκικες, 1 Μ, 1,2 Μ; Παραπάνω θα μου φαινόταν λίγο απίθανο. Θα ήτεν μια ευχάριστη έκπληξη αν γινόταν.

0
- Conan1982
- Reactions: 3634
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εξετάζω την μεριά των παικτών αλλά την μεριά των ιδιοκτητών-μετόχων. Η ΤΣΣΚΑ προφανώς και δεν θέλει να χάσει όλο τον κορμό της και να τον χτίζει την επόμενη χρονια΄(αν συμμετέχουν) στην Ευρωλίγκα. Θα μπορούσαν φαντάζομαι οι Αγγελόπουλοι να κινηθούν ακόμα και δικαστικά για να αποσπάσουν κάποιον παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ βάσει όλων αυτών που λες, όμως είνσι συνέταιροι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν να πάρουν την ελευθέρας, όμως φαντάζομαι ο Ολυμπιακός και οι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα αν κάποιος παίκτης της ΤΣΣΚΑ δεν είναι ελεύθερος οριστικά δεν κάνουν κάποια κίνηση και αυτό μου φαίνεται κι εμένα το σωστό.corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 15, 2022 11:44 amΘα ήταν σωστό οι παίχτες να μπορούν σαν ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν από την στιγμή που τα εργασιακά δεδομένα άλλαξαν. Μη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα, και χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Το ηθικό κομμάτι δεν στο βάζω μέσα που δεν θέλουν να αποτελούν μέλη της ομάδας του στρατού που έκανε εισβολή σε μια άλλη χώρα.
0