Christofis έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 03, 2024 11:42 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 03, 2024 10:00 pm
Θα πλήρωνα πολλά λεφτά να μπορώ να μπω για λίγο στο μυαλό του coach.
1η ακατανόητη επιλογή να αφήσει τον Βιλτόζα εκτός. Λες και δεν μπορούσε να ξεκουράσει τον Ουόκαπ πχ. Οκ, αυτό έχει μια λογική γιατί φαίνεται να θέλει να προστατέψει τον παίκτη και να μην τον χρησιμοποιήσει στο ΟΑΚΑ. Επίσης, θέλει να δώσει ρυθμό στον Γκός για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι. Απλά δεν καταλαβαίνω πως από την μια τον εκθειάζει στις δηλώσεις του την Πέμπτη και μετά τον πετάει έξω.
2η ακατανόητη επιλογή να παίξει σερί ο Παπ 217 λεπτά στο 1ο ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο στην κλασική first unit, στο δεύτερο δεκάλεπτο στην θέση 4!
3η ακατανόητη επιλογή να αλλάξει τον Παπ 3 λεπτα πριν το ημίχρονο και να βάλει τον Σάσα. Αφού νόμιζα ότι ο Πίτερς έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Πίτερς στο 2ο ημίχρονο!!!!
4η ακατανόητη επιλογή η εμμονή με τον Σάσα να παίζει τόσο πολύ.
5η ακατανόητη επιλογή να βάζει τον Λάρε στα ματς του πρωταθλήματος. Αλήθεια τι προσφέρει αυτό; Στην αρχή νόμιζα ότι τον υπολογίζει για την Α1, αλλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν τον έβαλε δευτερόλεπτο ενώ η ομάδα είχε κολλήσει, δεν είχαμε Σακ, και ίσως (λέω ίσως), αν έμπαινε ο Λάρε για 5 λεπτά να το κάνει λίγο τουρλουμπούκι μπορεί να γύριζε η ψυχολογία. Αφού δεν τον υπολογίζει για τα ντέρμπι ας δώσει τον χρόνο σε κάποιον που θα παίζει, όπως ο Βιλτόζα.
Σας παρακαλώ μην βγείτε οι Μπαρτζωκικοί να πείτε τα δικά σας πάλι, απλά εκθέτω κάποιες απορίες, γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνω πως το σκέφτεται!
Φιλε dimmitz μαζι σου ή θα συμφωνησω απολυτα ή θα διαφωνησω απολυτα. Δεν ξερω πως μου βγαινει αυτο αλλα σαν να μην υπαρχει μεση λυση. Φυσικα η αρχη μιας παραγωγικης συζητησης ειναι η διαφωνια οταν γινεται σε κοσμοα πλαισια και χωρις χαρακτηρισμους.
1. Ο βιλντοζα εμεινε εξω γιατι ηταν η σειρα του να μεινει, γιατι ηθελε να δωσει ρυθμο στο γκοσνπου θεωρει κομβικο μαλλον για το παιχνιδι( που ειναι καθως περυσι ηταν ο καλυτερος μας παικτης απεναντι στον Παο)
2. Ο παπ σωστα πρεπει να παιρνει χρονο στη θεση 4 γιατι μπορει να χρειαστει σε πενταδες με επιθετικογενεις παικτες στο 1-3 πχ βιλντοζα ντορσει φουρνιε αν ειναι σε καλη μερα ο Παπανικολαου ειναι καλυτερος αμυντικος και απο πιτερς και Σασα, εχει το υψος και τον ογκο για την θεση ενω επισης σε παιχνιδια πρωταθληματος μπορει να ειναι και πιο ξεκουραστος απο το να τρεχει στη περιφερια σαν τριαρι. Χρησιμοποιηθηκε και περυσι και δουλεψε αρκετα καλα. Δεν το βλεπω καθολου κακο.επισης ισως του δωσει τη δυνατοτητα να αφησει εκτος τελικων τον πιτερς μελλοντικα αν γυρισει καλα ο εβανς ή αν συνεχισει ο μακκισικ σε τετοιο τεμπο.
3.Στο μονο σημειο που συμφωνω εν μερει αλλα ισως να ηθελε να δουλεψει καποια συστηματα στο κλεισιμο των ημιχρονων.
4. Νομιζω ο Σασα χρειαζεται ρυθμο περισσοτερο απο οσο το πιστευουμε. Ναι μεν βαζει 20 ποντους για πλακα χωρις να τονπαρπυμε χαμπαρι, αλλα χανει βολες, ωρες ωρες τα σουτ του ειναι σαν να πεταει τουβλα(εντελως ατεχνα για τον Σασα) χανει λει απ ή φολου κατω απο το καλαθι. Ισως εκεινος να βλεπει οτι ο παικτης χρειαζεται αγωνιστικο ρυθμο καθως δουλευει μαζι του καθε μετα στις προπονησεις.
5. Ο λαρεντζακης ειναι παικτης για ειδικους ρολους. Θα μπορουσε ανετα να ειναι ο παραγοντας Χ σε εναν αγωνα και το εχουμε ξαναδει το εργο. Εννοειται οτι μπορει να αποδωσει σε αυτο το επιπεδο. Το οτι δεν επαιξε με τον Παο και περυσι σε πολλα παιχνιδια επαιξε λιγο εως καθολου οταν το παιχνιδι ηταν σημαντικο. Δεν ειναι ο λαρεντζακης για το βασικο ροτεισιον τη φετινη χρονια, αλλα για να μεινει ζεστος πρεπει να παιζει. Και θα παιζει οποτε κρινει ο προπονητης. Τωρα και εγω θα τον ηθελα να παιξει λιγο με τον Παο καθως με τον τσαμπουκα του μπορει να εβγαζε 1-2 αμυνες και να ξυπνουσε η ομαδα μπορει ομως και να τα εκανε χειροτερα
Φίλε christophis μου αρέσει ο τρόπος που τοποθέτησε και μα διορθώνεις όταν γράφω λαλακίες, σε αντίθεση με τα post κάποιων άλλων. Έγραψα το χτεσινό post αργά χωρίς να έχω καθαρό μυαλό, οπότε επι τη ευκαιρία θέλω να διορθώσω κάποια σχόλια μου.
Αρχικά, ξέχασα ότι ο Θωμάς είναι Έλληνας (όταν ανέφερα να τον ξεκουράσει αντί Βιλτόζα). Επομένως, ο Βιλτόζα καλά έκανε και κόπηκε για να δώσει ρυθμό στον Γκός, αφού ο Ράιτ ακόμα με την κατάσταση των ψηλών μας είναι απαραίτητος.
Δεύτερον, πολύ σωστό αυτό που γράφεις για τον Σάσα, και για να είμαι ειλικρινής δεν μου είχε περάσει από το μυαλό! Είναι πολύ εύκολο να μας ξεφύγει το γεγονός ότι ο Σάσα είναι ακόμα εκτός ρυθμού γιατί βάζει σε κάθε ματς 15-20 πόντους ξεκούραστα. Όντως, όμως, φαίνεται ότι του λείπει ρυθμός αν παρατηρήσει κάποιος καλύτερα, από τα lay up, τις βολές, και τα τρίποντα που χάνει.
Τρίτον, συμφωνώ με το σχόλιο σου για τον Λάρε. Είπα ότι θα μπορούσε να μπει στο ντέρμπι για 5 λεπτά όταν η ομάδα δεν ρόλαρε για να αλλάξει τον ρυθμό, ελλείψει Μακίσικ. Θα μπορούσε να Ρα κάνει και χειρότερα, σύμφωνοι, αλλά ίσως έβγαζε την ενέργεια που χρειαζόμασταν σε εκείνο το σημείο. Γενικά συμφωνούμε σε αυτό νομίζω.
Τώρα για τον Παπ, δεν είπα πότε γιατί παίζει στην θέση 4. Η απορία μου ήταν που τον χρησιμοποίησε συνεχόμενα 17 λεπτά και μετά αντί να βάλει Πίτερς έβαλε πάλι τον Σάσα! Ο Πιτερς μάλιστα χρεισηνοποιηθηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αποφάσισε να μοιράσει τους χρόνους, όχι το πως τους μοίρασε στο σύνολο του ματς.
Τώρα γι αυτούς που το παίζουν έξυπνοι επειδή έκανα τυπογραφικό λάθος και έγραψα 217 λεπτά, δεν εχω να σχολιάσω κάτι.