2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:16 pm

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκινάει για να ανταγωνιστεί Ρεάλ,Μπάρτσα,Εφές στη βαθμολογία, αλλά για να κοντράρει Φενέρ,Μονάκο,Μακάμπι και Αρμάνι για τις θέσεις 5-8 κυρίως με το ιδανικό για 5-6 θέσεις!Η Μονακό κράτησε ενα σημαντικό μέρος του κορμού της κι έχει και Λόϊντ με Οκόμπο δε θα μου κανε έκπληξη να βγαινε και 4η.....Η Βαλένθια δε μου λέει κάτι κι ούτε φαβορί για 8άδα την έχω με τις ως τώρα κινήσεις.....ούτε και τη Μπασκόνια!Αντιθέτως οι κινήσεις της Παρτιζάν δείχνουν διεκδίκηση θέσης στα playoffs.Και ο Παναθηναϊκός προφάνως έχει αναβαθμιστεί, θα ναι πιο ανταγωνιστικός.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιούλ 15, 2022 2:21 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 2:16 pm
Ο Ολυμπιακός δεν ξεκινάει για να ανταγωνιστεί Ρεάλ,Μπάρτσα,Εφές στη βαθμολογία, αλλά για να κοντράρει Φενέρ,Μονάκο,Μακάμπι και Αρμάνι για τις θέσεις 5-8 κυρίως με το ιδανικό για 5-6 θέσεις!Η Μονακό κράτησε ενα σημαντικό μέρος του κορμού της κι έχει και Λόϊντ με Οκόμπο δε θα μου κανε έκπληξη να βγαινε και 4η.....Η Βαλένθια δε μου λέει κάτι κι ούτε φαβορί για 8άδα την έχω με τις ως τώρα κινήσεις.....ούτε και τη Μπασκόνια!Αντιθέτως οι κινήσεις της Παρτιζάν δείχνουν διεκδίκηση θέσης στα playoffs.Και ο Παναθηναϊκός προφάνως έχει αναβαθμιστεί, θα ναι πιο ανταγωνιστικός.
Βαλενθια και Μπασκονια ειναι αρκετα κατω για την ωρα, αλλα ειναι ισπανικες ομαδες. Δεν μπορεις να τις υποτιμησεις.

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 15, 2022 3:15 pm

Ρε δώστε στον Παπαπέτρου τα λεφτά που θα δίνατε στον Ντόρσεϊ η και παραπάνω ξέρω γω μπας και έρθει τι συζητάμε τώρα.
Παιχταρας είναι
Σε θέση που πονάμε παίζει
Είναι Έλληνας
Σε πολύ καλή ηλικία

Ο Σλούκας πως γύρισε δλδ που τον έβριζαν όλοι στο σεφ;

Φέτος Παπαπέτρου
Του χρόνου μητογλου
Να γυρίσει και ο Ντόρσεϊ μόλις του φύγει η κάψα για το nba νατος ο ελληνικός κορμός και με παιχταραδες

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Παρ Ιούλ 15, 2022 4:44 pm

thory έγραψε:
Ρε δώστε στον Παπαπέτρου τα λεφτά που θα δίνατε στον Ντόρσεϊ η και παραπάνω ξέρω γω μπας και έρθει τι συζητάμε τώρα.
Παιχταρας είναι
Είναι Έλληνας
Σε πολύ καλή ηλικία

Φέτος Παπαπέτρου
Του χρόνου μητογλου
Να γυρίσει και ο Ντόρσεϊ μόλις του φύγει η κάψα για το nba νατος ο ελληνικός κορμός και με παιχταραδες
Τον Σλούκα τον έβρισε μια μερίδα επειδή πανηγύρισε έντονα ένα τρίποντο του. Ο Παπαπέτρου είναι άλλη περίπτωση. Ενώ είχε συμφωνήσει με τον Παο πριν τους τελικούς πήγε στο πρώτο ραντεβού δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τους αφους τον κάλεσαν σε δεύτερο με βελτιωμένη πρόταση που ήταν ίδια οικονομικά με του Παο αλλά ο παίχτης είχε ήδη υπογράψει προσύμφωνο. Δεν το λέγε από την αρχή ότι και 2.000.000 να μου δώσετε έχω υπογράψει προσύμφωνο. Πέρα από αυτό πήγε στον αιώνιο και έγινε και αρχηγός . Είναι ανεπιθύμητος στο Σεφ αλλά και να μην ήταν σκέψου αν ερχόταν τι βρισιμο θα άρχιζε να τρώει και από τους οπαδούς του Παο. Θα κατάφερνε να τον βρίζουν όλοι μετά.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 15, 2022 4:45 pm

thory έγραψε:
Παιχταρας είναι
Είναι Έλληνας
Σε πολύ καλή ηλικία

Φέτος Παπαπέτρου
Του χρόνου μητογλου
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Παπαπέτρου και μου είπε:
"Ρε συ, πες τους εκεί μέσα: εμένα με ρώτησε κανείς αν θέλω να 'ρθω Ολυμπιακό;"

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6787
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 15, 2022 4:59 pm

Του χρόνου αν φύγει ο σασα για ΝΒΑ και δεν έχουμε κάναν μητογλου Κώστα ντορσει κτλ και ψάχνουμε Έλληνες το χω σίγουρο ότι θα γίνει κίνηση επαναπατρισμού .. δεν πιστεύω ότι θα χει θέμα ούτε ο παίκτης ούτε η ομάδα , επαγγελματισμός λέγεται .. κάτι Τσουκαλάδες θα χουν θέμα που θα τους περάσει..

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Ιούλ 15, 2022 5:21 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 4:45 pm
thory έγραψε:
Παιχταρας είναι
Είναι Έλληνας
Σε πολύ καλή ηλικία

Φέτος Παπαπέτρου
Του χρόνου μητογλου
Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Παπαπέτρου και μου είπε:
"Ρε συ, πες τους εκεί μέσα: εμένα με ρώτησε κανείς αν θέλω να 'ρθω Ολυμπιακό;"
Μπράβο, πες του ρε μαν να αφήσει Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς και να έρθει στο λιμάνι του.
Αν δεν είναι σίγουρος πες του ότι είναι καλά παιδιά τα παιδιά και έχουν κάνει καλό παρεάκι. Θα δέσουνε αμέσως Και ας έφυγε ο εισι

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1113
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 15, 2022 7:20 pm

Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 12:59 pm
Δεν πιστευω πως εχει νοημα η κουβεντα για Παπαπετρου και Ολυμπιακο. Αποκλειω και εγω την περιπτωση να γινει κατι τετοιο.
Αν θα επρεπε;
Ο Παπαπετρου θα επρεπε να ηταν ο πρωτος και μεγαλυτερος στοχος του Ολυμπιακο και να του σκασει και τα φραγκα του Ντορσευ, χθες.
Με μια κινηση μονο, σαν κι αυτη θα γινοταν ομαδα φαβορι για Φ4 απο εκει που ειναι ομαδα που θα παλεψει για την 8αδα.
Θα ειχε αντικαταστατη του Παπανικολαου για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον, θα ανεβαζε το στατους του σαν ομαδα που παιρνει παιχτες που φευγουν απο τον Παναθηναικο για να πανε σε ομαδα με μεγαλυτερους στοχους.
Τα περι του τι φωναζε η εξεδρα και τι ελεγε ο Παπαπετρου (που δεν θυμαμε να προσβαλε ποτε σε καμια δηλωση του τον Ολυμπιακο , ισα ισα μαλιστα) ειναι απλα υλικο για οπαδικες εφημεριδες και οχι για μια επαγγελματικη ομαδα μπασκετ.
Τιποτα απ αυτα δεν θα γινει ομως, γιατι εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε.
Καλυτερα να εχεις τον Παπαπετρου στο 3 και ας ειναι καλυτερο 4αρι, παρα να εχεις τον κανενα. Ειναι τριαρι του 7-8 αν και θα μπορουσε να ειναι τεσσαρι του 9-10.
Αυτα...
το μεγαλυτερο προβλημα του παπαπετρου ειναι οτι δνε θελει να παιξει στο 4 ολα τα αλλα ειναι κουβεντα να γινεται . θα μας χαλαγε δηλαδη μια τριαδα παπαπετρου παπανικολαου βεζενκοφ σε 3-4 με τον παπι να παιζει και στις 2 θεσεις? απο εκει και περα οπως εγραψα και στο θρεντ του παναθηναικου η ολη ιστορια μου βρωμαει , δεν ειχε ο ΠΑΟ λεφτα να πληρωσει τα χρωστουμενα στον παπαπετρου κι εχιε για να τα σκασει σε ντερικ γουιλιαμς ?

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1931
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Ιούλ 15, 2022 7:33 pm

Αυτό ότι δεν θέλει να παίζει 4 είναι καρατσεκαρισμενο ή ερμπαν λετζεντ ;

Πλάκα θα χει να πάει Παρτιζαν και να παίζει πιο πολύ pf

0
tarp7

allstar
Reactions: 2130

Παρ Ιούλ 15, 2022 7:36 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 7:20 pm
Hipster έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 12:59 pm
Δεν πιστευω πως εχει νοημα η κουβεντα για Παπαπετρου και Ολυμπιακο. Αποκλειω και εγω την περιπτωση να γινει κατι τετοιο.
Αν θα επρεπε;
Ο Παπαπετρου θα επρεπε να ηταν ο πρωτος και μεγαλυτερος στοχος του Ολυμπιακο και να του σκασει και τα φραγκα του Ντορσευ, χθες.
Με μια κινηση μονο, σαν κι αυτη θα γινοταν ομαδα φαβορι για Φ4 απο εκει που ειναι ομαδα που θα παλεψει για την 8αδα.
Θα ειχε αντικαταστατη του Παπανικολαου για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον, θα ανεβαζε το στατους του σαν ομαδα που παιρνει παιχτες που φευγουν απο τον Παναθηναικο για να πανε σε ομαδα με μεγαλυτερους στοχους.
Τα περι του τι φωναζε η εξεδρα και τι ελεγε ο Παπαπετρου (που δεν θυμαμε να προσβαλε ποτε σε καμια δηλωση του τον Ολυμπιακο , ισα ισα μαλιστα) ειναι απλα υλικο για οπαδικες εφημεριδες και οχι για μια επαγγελματικη ομαδα μπασκετ.
Τιποτα απ αυτα δεν θα γινει ομως, γιατι εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε.
Καλυτερα να εχεις τον Παπαπετρου στο 3 και ας ειναι καλυτερο 4αρι, παρα να εχεις τον κανενα. Ειναι τριαρι του 7-8 αν και θα μπορουσε να ειναι τεσσαρι του 9-10.
Αυτα...
το μεγαλυτερο προβλημα του παπαπετρου ειναι οτι δνε θελει να παιξει στο 4 ολα τα αλλα ειναι κουβεντα να γινεται . θα μας χαλαγε δηλαδη μια τριαδα παπαπετρου παπανικολαου βεζενκοφ σε 3-4 με τον παπι να παιζει και στις 2 θεσεις? απο εκει και περα οπως εγραψα και στο θρεντ του παναθηναικου η ολη ιστορια μου βρωμαει , δεν ειχε ο ΠΑΟ λεφτα να πληρωσει τα χρωστουμενα στον παπαπετρου κι εχιε για να τα σκασει σε ντερικ γουιλιαμς ?
Ο παο πήρε και το οακα που θα πρέπει να βάλει και κάποια χρήματα το άκουσα από τον τρίγκα που το έλεγε. ο παπαπέτρου θα παίρνε 1 εκ φέτος + αυτά που του χρωστάγανε, που μάλλον είναι πολλά. προτίμησε να δώσει 800 στον ντερεκ παρά στον παπαπέτρου . αν το μπάτζετ είναι στα 6,5 δεν έβγαινε οικονομικά

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Ιούλ 15, 2022 7:46 pm

Δεδομενου οτι πλεον ΚΑΙ ο ΠΑΟ βλεπει να δενονται τα χερια του με το 6+6, μηπως ηρθε η ωρα να αναθεωρηθει αυτος ο κανονας ;

Δεν εχουμε συμβολαιο ως χωρα οτι θα παραγουμε παντα ποιοτικους παικτες, οπως δεν εχει πχ η Ιταλια που καποτε εβγαζε, ή η ποδοσφαιρικη Ρουμανια και Βουλγαρια που μεσα σε μια 20ετια πηγαν απο παραγωγη εθνικης επιπεδου Παγκοσμιου σε παραγωγη επιπεδου Κυπρου.

Πρεπει να "ταβανιαζονται" οι ελληνικοι συλλογοι απ το τι ποιοτητας ειναι το εγχωριο ταλεντο διαθεσιμο ;

Δηλαδη αν ο Σασα παει NBA του χρονου, ο Κωστας Αντετοκουμπο δε θελει να ερθει, θα πρεπει ντε και καλα να πλαισισωουμε Σλουκα-Παπ με 3 παικτες χαμηλου επιπεδου (και τον Λαρεντζακη να ξερει οτι μπορει να κατσει οσα χρονια γουσταρει στον Ολυμπιακο ανεξαρτητως αν θα βελτιωθει επειδη δεν υπαρχουν Ελληνες) ;

2
2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Παρ Ιούλ 15, 2022 8:02 pm

Reaper έγραψε:
Δεδομενου οτι πλεον ΚΑΙ ο ΠΑΟ βλεπει να δενονται τα χερια του με το 6+6, μηπως ηρθε η ωρα να αναθεωρηθει αυτος ο κανονας ;

Δεν εχουμε συμβολαιο ως χωρα οτι θα παραγουμε παντα ποιοτικους παικτες, οπως δεν εχει πχ η Ιταλια που καποτε εβγαζε, ή η ποδοσφαιρικη Ρουμανια και Βουλγαρια που μεσα σε μια 20ετια πηγαν απο παραγωγη εθνικης επιπεδου Παγκοσμιου σε παραγωγη επιπεδου Κυπρου.

Πρεπει να "ταβανιαζονται" οι ελληνικοι συλλογοι απ το τι ποιοτητας ειναι το εγχωριο ταλεντο διαθεσιμο ;

Δηλαδη αν ο Σασα παει NBA του χρονου, ο Κωστας Αντετοκουμπο δε θελει να ερθει, θα πρεπει ντε και καλα να πλαισισωουμε Σλουκα-Παπ με 3 παικτες χαμηλου επιπεδου (και τον Λαρεντζακη να ξερει οτι μπορει να κατσει οσα χρονια γουσταρει στον Ολυμπιακο ανεξαρτητως αν θα βελτιωθει επειδη δεν υπαρχουν Ελληνες) ;
Από τα μπάτζετ τους ταβανιάζονται οι ελληνικοί σύλλογοι, όχι από το εγχώριο ταλέντο.

Στην Ευρωλίγκα είναι τελείως ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία εθνική λίγκα στην Ευρώπη που να επιτρέπει πάνω από 6 ξένους. Η δική μας μάλιστα δεν έχει καν τον περιορισμό των κοινοτικών (που έχουν ακόμη στην Ισπανία!!). Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να είναι ελεύθερη η αλλαγή των ξένων από παιχνίδι σε παιχνίδι (όπως σε Τουρκία - που μάλιστα είναι 5 οι ξένοι και όχι 6 - ή Ιταλία) και όχι να υπάρχει το όριο των 3 αλλαγών κάθε γύρο, που μάλιστα "κλειδώνει" στα πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, αν θέλουν να παίξουν με κανόνες Ευρωλίγκας κυρίως (που αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος του Ολυμπιακού και όχι το πρωτάθλημα) ας πάρουν 7 και 8 ξένους, αν είναι καλύτεροι από τους Έλληνες.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Ιούλ 15, 2022 8:08 pm

benchwarmer έγραψε:
Παρ Ιούλ 15, 2022 8:02 pm
Reaper έγραψε:

Από τα μπάτζετ τους ταβανιάζονται οι ελληνικοί σύλλογοι, όχι από το εγχώριο ταλέντο.

Στην Ευρωλίγκα είναι τελείως ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία εθνική λίγκα στην Ευρώπη που να επιτρέπει πάνω από 6 ξένους. Η δική μας μάλιστα δεν έχει καν τον περιορισμό των κοινοτικών (που έχουν ακόμη στην Ισπανία!!). Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να είναι ελεύθερη η αλλαγή των ξένων από παιχνίδι σε παιχνίδι (όπως σε Τουρκία - που μάλιστα είναι 5 οι ξένοι και όχι 6 - ή Ιταλία) και όχι να υπάρχει το όριο των 3 αλλαγών κάθε γύρο, που μάλιστα "κλειδώνει" στα πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, αν θέλουν να παίξουν με κανόνες Ευρωλίγκας κυρίως (που αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος του Ολυμπιακού και όχι το πρωτάθλημα) ας πάρουν 7 και 8 ξένους, αν είναι καλύτεροι από τους Έλληνες.
H guaranteed θεση σε μεγαλη ομαδα λογω Ελληνικου διαβατηριου οδηγει παικτες επιπεδου Λαρεντζακη, Λουντζη, Αγραβανη, Μποχωριδη, Κασελακη κλπ. να ειναι ανετοι κι ωραιοι στο επιπεδο που ειναι, διοτι ξερουν οτι τους εξασφαλιζει καριερα στους αιωνιους.

Το αποτελεσμα ειναι το αντιθετο απ αυτο που ονειρευονται μερικοι (οτι το 6+6 θα οδηγησει τις ελληνικες ομαδες να "δουλευουν" το εγχωριο ταλεντο), οδηγει τους μετριους Ελληνες παικτες σε επαναπαυση διοτι εχουν εξασφαλισει την καριερα τους.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Αφου το 6+6 δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ας γινουνε οι ξενοι μεχρι 8,9 και ας βαζεις οποιους 6 θες καθε αγωνιστικη.
Ας το εφαρμοσουν οσες ομαδες μπορουν οικονομικα να το υποστηριξουν κυριως αυτες που παιζουν ευρωπαικες διοργανωσεις.
Δεν θα ειναι δλδ απαραιτητο.Ετσι δινεις βοηθεια στις ομαδες που εκπροσωπουν το ελληνικο μπασκετ στην ευρωπη και ας παιζουν α1
οι νικολαιδηδες και οι χουγκαζ αυτου του κοσμου με φουλ λεπτα συμμετοχης.

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550

Παρ Ιούλ 15, 2022 8:11 pm

Reaper έγραψε:
H guaranteed θεση σε μεγαλη ομαδα λογω Ελληνικου διαβατηριου οδηγει παικτες επιπεδου Λαρεντζακη, Λουντζη, Αγραβανη, Μποχωριδη, Κασελακη κλπ. να ειναι ανετοι κι ωραιοι στο επιπεδο που ειναι, διοτι ξερουν οτι τους εξασφαλιζει καριερα στους αιωνιους.

Το αποτελεσμα ειναι το αντιθετο απ αυτο που ονειρευονται μερικοι (οτι το 6+6 θα οδηγησει τις ελληνικες ομαδες να "δουλευουν" το εγχωριο ταλεντο), οδηγει τους μετριους Ελληνες παικτες σε επαναπαυση διοτι εχουν εξασφαλισει την καριερα τους.
Τι να σου πω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός παίκτη για το πώς σκέφτεται.

Εγώ απλώς αναφέρω ότι δεν ξεκινούνε από κανένα απολύτως μειονέκτημα οι ομάδες μας σε σχέση με τις υπόλοιπες της Ευρωλίγκας λόγω του 6+6. Η ίδια κατάσταση (με μικρές παραλλαγές) υπάρχει σε όλες τις εγχώριες λίγκες. Ελεύθερες να πάρουν όσους θέλουν είναι. Από μειονέκτημα θα ξεκινούσαν αν συνέχιζε να ίσχυε ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ το 6+6 (ή το όποιο όριο σε ξένους), όπως πριν αρκετά χρόνια.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”