ο φουρνιε τι ειναι δηλαδη? Ειναι στους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος..Tsilarxos έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 04, 2024 3:02 pmgolitog7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 04, 2024 2:51 pm
Ισχύει αυτό που λες. Είναι στη φάση που ή θα γίνει Μίροτιτς ή Σπανούλής. Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται μόνο απ αυτόν μη είμαστε υπερβολικοί αλλά όπως είπε και ο Μιλουτίνοφ χαριτολογόντας ήρθε η ώρα να δώσει αυτό το λίγο παραπ'ανω που έλειπε. Το clutching μια φορά το κάνεις και μετά είναι σαν software εγκατεστημένο στο εγκεφαλό σου και το έχεις πάντα. Απλώς πρέπει να συμβεί μία φορά. Ας ελπίσουμε να του κάτσει φέτος.
Οπότε αντίστοιχα πρέπει το Γκαρντ σε τελευταία επίθεση να δεί πάσα στον Βεζενκοφ και μετά να δούμε αν θα το βάλει όπως το βάλε τότε ο Πρίντεζης. Έχεις τέτοιο Γκαρντ? Όχι.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν είναι κόμπο γκαρντ. Είναι 2αρο3αρι. Αλλά αν έχει αυτός την μπάλα στα χέρια να αποφασίσει σε τελευταία επίθεση αυτός πρέπει να μας βγεί clutch όχι ο Σάσα. Ο Σάσα θα κάνει την δουλειά του μέσα στο ματς και θα βάλει τους πόντους του .
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν βλεπω τι νοημα εχει η θεση..αυτος θα παρει την μπαλα οταν καιει ,μπορει να παιξει πικ εν ρολ,να βγει απο σκριν να σουταρει,πασαρει εξαιρετικα ενω μπορει να παιξει και iso..και με στεπ μπακ τριποντο αλλα και να μπουκαρει μεσα..οκ δεν εχει τα ποδια του ναν να παει για λει απ,αλλα μπορει να παρει μιντ ρειντζ σουτακι απο οπουδηποτε..Οποτε δεν βλεπω που υστερει για να πουμε οτι δεν εχουμε γκαρντ να το παρει πανω του..Πασαρει καλυτερα απο το 99% των 2αριων..
Ο σασα ναι θα πρεπει να ειναι ευστοχος οταν θα παρει την μπαλα οπως στην μπαγιερν πχ..Δεν χρειαζεται ομως σωνει και ντε να την παρει απο φουρνιε..Μπορει ομαδικα απο το συστημα να βγει ελευθερο σουτ για αυτον..Δεν κρινονται ολα τα ματς απο κουμποιλικια του γκαρντ.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μπαρτζωκας εδειξε πως θα ειναι το ροτεισον πανω κατω..
γουοκαπ φουρνιε μιλου βεζε 25-28λ
φαλ μακισικ γκος 15-20λ
παπ πιτερς 10-20λ
βιλντοζα ντορσει 0-20 εναλλαξ τους βαζει κιολας
ραιτ 0-5λ.
Βασικα το μονο θεμα που βρισκω μεχρι στιγμης ειναι πως θα κρατησει ντορσει βιλντοζα χωρις να ξενερωσουν που σε μερικα δεν παιζουν καθολου..
Επισης οτι ηταν θειο δωρο ο φουρνιε..χωρις αυτον παλι δεν θα χαμε παικτη για οταν καιει η μπαλα ..μου φαινεται τρελο οτι δεν ηταν στον σχεδιασμο εξαρχης ενας τετοιος παικτης,παλι καλα να λεμε .
φαλ μακισικ γκος 15-20λ
παπ πιτερς 10-20λ
ραιτ 0-5λ.
Βασικα το μονο θεμα που βρισκω μεχρι στιγμης ειναι πως θα κρατησει ντορσει βιλντοζα χωρις να ξενερωσουν που σε μερικα δεν παιζουν καθολου..
Επισης οτι ηταν θειο δωρο ο φουρνιε..χωρις αυτον παλι δεν θα χαμε παικτη για οταν καιει η μπαλα ..μου φαινεται τρελο οτι δεν ηταν στον σχεδιασμο εξαρχης ενας τετοιος παικτης,παλι καλα να λεμε .
1
1

-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ξεκαθάρισαν κι οι 5αδες αποτι φαίνεται. Βασικοί οι Γουοκαπ, Φουρνιε, Μακισικ, Σάσα, Μιλου (ανεξαρτήτως του ποιος ξεκινάει το ματς, αυτοί θα το κλείνουν) και second unit οι Γκος, Βιλντοζα/Ντορσει(εναλλάξ), Παπ, Πιτερς, Φαλ. Έτσι είναι μια χαρά και η άμυνα στην μπακαπ 5αδα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 6:07 pmΟ μπαρτζωκας εδειξε πως θα ειναι το ροτεισον πανω κατω..
φαλ μακισικ γκος 15-20λ
παπ πιτερς 10-20λ
ραιτ 0-5λ.
0
-
- Reactions: 913
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εξαιρέσεις τους χρόνους του Σάσα και του Φουρνιέ δεν πιστεύω ότι οι χρόνοι θα είναι φιξαρισμένοι, ούτε ότι θα είναι οι παραπάνω που ανέφερες. Φαλ και Μίλου θα παίζουν μοιρασμένο 20λέπτο όταν ο Φαλ πιάσει το 100% του (το οποίο θα αργήσει), ο χρόνος του Παπ θα ανεβεί μέσα στην χρονιά και οι χρόνοι των γκάρντ θα εναλλάσσονται ανάλογα τον αγώνα, τις ανάγκες και την φόρμα του καθενός. Βασικά, η συζήτηση για τους χρόνους είναι λίγο άκυρη γιατί ακόμα και Φουρνιέ-Σάσα δεν θα παίζουν 25+ σε αρκετά παιχνίδια, κυρίως σε διαβολοβδομαδες και για να γίνει διαχείριση μέσα στην σεζόν.
Πιο σημαντικό για να εστιάσουμε πιστεύω σε αυτή τη φάση είναι τα σχήματα που χρησιμοποιεί ο coach και όχι τόσο οι χρόνοι. Φαίνεται ότι ο coach θεωρεί τον Γκός κομβικό για το παιχνίδι της ομάδας. Επομένως, Βιλτόζα και Ντόρσει μένουν πίσω στο ροτέισον. Επίσης, φαίνεται ότι προτιμάει να έχει έναν έξτρα χειριστή μέσα (βλ. Βιλτόζα) πάρα ένα καθαρό δυάρι (Ντόρσει) γιατί θεωρεί ότι θα πάρει σκορ από Φουρνιέ και Σασα.
Ο Ντόρσει είναι ένα μεγάλο στοίχημα γιατί δεν νομίζω ότι θα αντέξει να μείνει σε τρίτο σερί μεγάλο παιχνίδι εκτός ροτεισον. Παρολαυτα, ο παίκτης είναι υπέρ-απαραίτητος για μεσα στην σεζόν κυρίως για τους τελικούς Α1 που έχει ελληνικό διαβατήριο. Λογικά αυτή την εβδομάδα που έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια θα του δώσει παραπάνω χρόνο.
Πιο σημαντικό για να εστιάσουμε πιστεύω σε αυτή τη φάση είναι τα σχήματα που χρησιμοποιεί ο coach και όχι τόσο οι χρόνοι. Φαίνεται ότι ο coach θεωρεί τον Γκός κομβικό για το παιχνίδι της ομάδας. Επομένως, Βιλτόζα και Ντόρσει μένουν πίσω στο ροτέισον. Επίσης, φαίνεται ότι προτιμάει να έχει έναν έξτρα χειριστή μέσα (βλ. Βιλτόζα) πάρα ένα καθαρό δυάρι (Ντόρσει) γιατί θεωρεί ότι θα πάρει σκορ από Φουρνιέ και Σασα.
Ο Ντόρσει είναι ένα μεγάλο στοίχημα γιατί δεν νομίζω ότι θα αντέξει να μείνει σε τρίτο σερί μεγάλο παιχνίδι εκτός ροτεισον. Παρολαυτα, ο παίκτης είναι υπέρ-απαραίτητος για μεσα στην σεζόν κυρίως για τους τελικούς Α1 που έχει ελληνικό διαβατήριο. Λογικά αυτή την εβδομάδα που έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια θα του δώσει παραπάνω χρόνο.
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς.
Αλλά η απορία παραμένει...
Ολόκληρο Λεκανοπέδιο, δεν υπάρχει ένα αμιγές μπασκετικό κοινό φιλάθλων του Ολυμπιακού, που να μπορεί να γεμίσει έστω κατά το ήμισυ το ΣΕΦ σε έναν αγώνα δύο μέρες μετά από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο;
Φιλοσοφική η απορία...
Δεν ψάχνω απάντηση!
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ τα έχω πει φίλε μου πολλές φορές και εδώ μέσα, μετά από 3 μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα, το γήπεδο σήμερα για άλλη μια φορά ήταν απλά ΑΔΕΙΟ......δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω, απλά σήμερα στο γήπεδο κυριολεκτικά ντράπηκα....σε κάποιο σημείο στο ημίχρονο για να περάσει η ώρα μέτραγα τον κόσμο. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 1.500-1.800 άτομα, ίσως να λέω και πολλά.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:47 pmΠροφανώς.
Ολόκληρο Λεκανοπέδιο, δεν υπάρχει ένα αμιγές μπασκετικό κοινό φιλάθλων του Ολυμπιακού, που να μπορεί να γεμίσει έστω κατά το ήμισυ το ΣΕΦ σε έναν αγώνα δύο μέρες μετά από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο;
Φιλοσοφική η απορία...
Δεν ψάχνω απάντηση!
Γενικά ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν πρέπει να έχει πάνω από 1.500-2.000 άτομα που να είναι μπασκετικοί και να πηγαίνουν σχεδόν πάντα στο γήπεδο με όποιο αντίπαλο και αν παίζουμε....όλοι οι άλλοι είναι ποδοσφαιρόφιλοι και πάνε μόνο στα ντέρμπι και στα καλά ματς της Ευρωλίγκας...
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να πω...karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:54 pmΕγώ τα έχω πει φίλε μου πολλές φορές και εδώ μέσα, μετά από 3 μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα, το γήπεδο σήμερα για άλλη μια φορά ήταν απλά ΑΔΕΙΟ......δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω, απλά σήμερα στο γήπεδο κυριολεκτικά ντράπηκα....σε κάποιο σημείο στο ημίχρονο για να περάσει η ώρα μέτραγα τον κόσμο. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 1.500-1.800 άτομα, ίσως να λέω και πολλά.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:47 pm
Προφανώς.
Φιλοσοφική η απορία...
Δεν ψάχνω απάντηση!
Και στο ΟΑΚΑ όταν γίνεται αυτό, τις ίδιες ακριβώς σκέψεις έχω...
Πάντως, εάν είχα ενεργή εμπλοκή με οποιοδήποτε τρόπο σε ομάδα τέτοιου επιπέδου και έβλεπα αυτό το χάλι, θα ξενερωνα άσχημα...
0
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ ξενέρωσα σήμερα σε σημείο που με το ζόρι έβλεπα το ματς. Το ξαναλέω ντράπηκα για τον κόσμο μας και άκουγα και διάφορους στο γήπεδο που το σχολίαζαν ότι δεν μας αξίζει αυτή η ομάδα. Και στο ΟΑΚΑ συμβαίνει αυτό ειδικά ότι δεν έχετε καλή ομάδα, άλλα όχι αυτό το χάλι που συμβαίνει στο ΣΕΦ.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:59 pmΤι να πω...karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:54 pm
Εγώ τα έχω πει φίλε μου πολλές φορές και εδώ μέσα, μετά από 3 μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα, το γήπεδο σήμερα για άλλη μια φορά ήταν απλά ΑΔΕΙΟ......δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω, απλά σήμερα στο γήπεδο κυριολεκτικά ντράπηκα....σε κάποιο σημείο στο ημίχρονο για να περάσει η ώρα μέτραγα τον κόσμο. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 1.500-1.800 άτομα, ίσως να λέω και πολλά.
Πάντως, εάν είχα ενεργή εμπλοκή με οποιοδήποτε τρόπο σε ομάδα τέτοιου επιπέδου και έβλεπα αυτό το χάλι, θα ξενερωνα άσχημα...
0
- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να προσθέσω το ότι πανηγυρίστηκε τι γκολ του Κωστούλα μέσα στο ΣΕΦ. Για την ακρίβεια πανηγυρίστηκε μαζί με το τρόπο του Βιλντόζα! Καλά, από μόνο του το γεγονός μπορεί να μην είναι κακό, αλλά σε συνδυασμό με το άδειο γήπεδο χτυπά κάπως. Μακάρι να μην ξανασυμβεί να βάλουν ίδια ώρα ποδόσφαιρο μπάσκετ.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:59 pmΤι να πω...karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 10:54 pm
Εγώ τα έχω πει φίλε μου πολλές φορές και εδώ μέσα, μετά από 3 μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα, το γήπεδο σήμερα για άλλη μια φορά ήταν απλά ΑΔΕΙΟ......δεν θέλω να το συνεχίσω παραπάνω, απλά σήμερα στο γήπεδο κυριολεκτικά ντράπηκα....σε κάποιο σημείο στο ημίχρονο για να περάσει η ώρα μέτραγα τον κόσμο. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 1.500-1.800 άτομα, ίσως να λέω και πολλά.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχουμε 3-4χιλ πιστους που πανε σχεδον σε ολα τα ματς εδω και πολλα χρονια.. υποθετω με τοσα ματς που εχεις να δεις στην ευρωλιγκα δεν σου κανει αισθηση να δεις α1 ακομα και αν εχεις διαρκειας.Δηλαδη καποιος θα προτιμησει να παει με βιλερμπαν παρα με προμηθεα..Εμενα μου κανει εντυπωση που στα παιχνιδια ευρωλιγκας πολλες φορες με τις μικρες δεν μαζευει πανω απο 5-6χιλ..
0