Δεν νομίζω ότι θα έκαναν απλά κριτική. Γι αυτό κάνω την ερώτηση.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:37 pmΘα έκαναν πάλι κριτική μάλλον. Τι ερώτηση είναι αυτή;
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι εννοείς; Ότι θα έκαναν εξίσου σκληρή κριτική; Αυτό βγάζει ακόμα λιγότερο νόημα σε σχέση με το τι προσπαθούσες να πεις μάλλον;Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:40 pmΔεν νομίζω ότι θα έκαναν απλά κριτική. Γι αυτό κάνω την ερώτηση.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:37 pm
Θα έκαναν πάλι κριτική μάλλον. Τι ερώτηση είναι αυτή;

- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευρωλίγκα θα χαμε πάρει? Να μην λέμε μόνο τα κακά και του Ataman.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:35 pmΤον Χολ ποιος τον έφερε; Ο Μποζίκας; Τον Ward; Ότι ο Ντόρσει παίζει όπως παίζει και είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής αν δεν κάνω λάθος ποιος το πιστώνεται; Πέρυσι έφταιγε ο Μπι που τον είχε κάψει τον παίκτη, φέτος να μην πιστωθεί την μέχρι τώρα αξιοποίηση του;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 2:38 pmΔεν εχει νοημα καποιος να προσπαθει να πεισει οτι ο μπαρτζωκας ειναι αχρηστος που δεν εχει κανει τιποτα η οτι αν φυγει καπως μαγικα θα γινουμε βιλερμπαν..
ο μπαρτζω μεχρι το 23 εχει κανει εξαιρετικη δουλεια..εχει φτιαξει ομαδαρα με λιγα χρηματα ,επαιζε μπασκεταρα ,εκανε και σερι με τον παο κτλ..καπου εκει ομως αρχιζουν να σταματανε τα καλα..τσακωθηκε με σλουκα,εφερε τον γκος και τους μπραζνεκις και σικμα και πεταξαμε μια χρονια στα σκουπιδια..μαλιστα εχασε το πρωταθλημα απο 0-2 κατι που πρωτη φορα καποιος το καταφερε..
Μετα του δωσαν μεγαλο μπατζετ και την υποχρεωση να σηκωσει την κουπα για τα 100 χρονια..ε εχασε τα αβγα και τα πασχαλια αλλα του πιστωνεται ενα απο τα πιο δυσκολα πρωταθληματα κατα την γνωμη μου..
Φετος εχει ακομα μεγαλυτερη πιεση..[b]οτι μπορουσε να χε κανει λαθος το χει κανει[/b]..δεν φαινεται να μπορει να μαζευτει η χρονια και ηρθε η ωρα να αποχωρησει για μενα στο τελος της χρονιας και να παμε για αλλο πλανο με σπανουλη..
οτι ο παο δεν ηταν και στα καλυτερα του ισχυει αλλα οτι με ιδιο μπατζετ ο μπαρτζω εφτιαχνε πολυ καλυτερες ομαδες ειναι υπερ του..δηλαδη τι να εκανε?να εφτιαχνε χειροτερη ομαδα για να ειναι πιο δυσκολο το πρωταθλημα?
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο..
Εντάξει είπαμε να κάνουμε κριτική, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Προφανώς και υπάρχουν πολλά στραβά που έχουν να κάνουν με Πίτερς, Λι, Ντιλικινά και τα φιάσκα με Μπάτλερ και σια.
Άραγε απορώ: τι θα λέγαμε ρε μάγκες μου (sokos, Shaq, coach Periklis και όλοι εσείς που κάνετε σκληρή κριτική) αν είχαμε Άταμαν προπονητή και είχε φέρει τον Χολμς στο πέντε και είχε πάρει τον Shorts και τον έβαζε μέσα 7λεπτα; Και το βασικότερο: εμφάνιζε η ομάδα αυτή την εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟ στην άμυνα;
Τι θα λέγατε τότε όλοι εσείς που κάνετε και την πιο σκληρή κριτική;
Το πρόβλημά μου με τον Μπαρτζώκα είναι ότι από ένα σημείο και μετά το έχασε τελείως με την διαχείριση τον συναισθημάτων του. Πολλές από τις δηλώσεις του τις θεωρώ επιεικώς γελοίες και μου δείχνουν άνθρωπο σε πανικό ή έστω όχι ψύχραιμο. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να αναγνωρίζεις και να παραδέχεσαι τα λάθη σου και δείγμα "μικρού" ανθρώπου το να ψάχνεις μονίμως για δικαιολογίες. Βάζοντας και αυτό στην εξίσωση, δεν μπορώ να δεχτώ το σκεπτικό του "κοίτα πως τα χει κάνει ο Ataman ή ο Saras (οι οποίοι έχουν τις 2 τελευταίες κούπες βέβαια...), πάλι καλά να λέμε που δεν τα χει κάνει εξίσου χάλια και ο Β".
Όσο για το τι θα λεγα αν είχαμε τον Ataman, τον συγκεκριμένο τον αντιπαθώ από την εποχή της Efes (μη πω και Galatasaray), οπότε θα μουν σίγουρα στα κάγκελα από day 1. Δεν κάνω διακρίσεις στην γκρίνια.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για κάποια από τα παραπάνω λέω όχι σπανουλης ακόμα στον ολυμπιακό.
Αν γίνεται τέτοιος χαμός με την απλη αμφισβήτηση στον μπαρτζωκα φαντάζομαι τι πόλεμο θα δεχτεί ο σπανουλης αν του πάρει την θέση. Που να ήταν και ξένος δηλαδή
Καλά δεν το συζητάω καν αν έρθει άλλος ενδιάμεσα μετά τον μπαρτζωκα και πριν τον σπανουλη.
Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.
Οποτε για μένα άλλη μια τριετία μπαρτζωκας να σφίξουν οι κωλοι και μετά βλέπουμε.
Αν γίνεται τέτοιος χαμός με την απλη αμφισβήτηση στον μπαρτζωκα φαντάζομαι τι πόλεμο θα δεχτεί ο σπανουλης αν του πάρει την θέση. Που να ήταν και ξένος δηλαδή
Καλά δεν το συζητάω καν αν έρθει άλλος ενδιάμεσα μετά τον μπαρτζωκα και πριν τον σπανουλη.
Οποτε για μένα άλλη μια τριετία μπαρτζωκας να σφίξουν οι κωλοι και μετά βλέπουμε.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για αρχη εχω πει οτι ηταν καλες κινησεις αυτες..αλλα δεν εχουν σημασια οταν πας με τον γουοκαπ και τον νιλικινα στον ασσο..απλο ειναι..Στο 5 και τον αντεμπαγιο να ειχε φερει παλι τρυπα στο νερο θα εκανε με τετοιους ασσους..Ειναι σαν να εχεις φεραρι και να βαζεις να την οδηγησει μια γιαγια με παρκισον..ε δεν θα βγει πρωτη και ας εχει φεραρι.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:35 pmΤον Χολ ποιος τον έφερε; Ο Μποζίκας; Τον Ward; Ότι ο Ντόρσει παίζει όπως παίζει και είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής αν δεν κάνω λάθος ποιος το πιστώνεται; Πέρυσι έφταιγε ο Μπι που τον είχε κάψει τον παίκτη, φέτος να μην πιστωθεί την μέχρι τώρα αξιοποίηση του;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 2:38 pmΔεν εχει νοημα καποιος να προσπαθει να πεισει οτι ο μπαρτζωκας ειναι αχρηστος που δεν εχει κανει τιποτα η οτι αν φυγει καπως μαγικα θα γινουμε βιλερμπαν..
ο μπαρτζω μεχρι το 23 εχει κανει εξαιρετικη δουλεια..εχει φτιαξει ομαδαρα με λιγα χρηματα ,επαιζε μπασκεταρα ,εκανε και σερι με τον παο κτλ..καπου εκει ομως αρχιζουν να σταματανε τα καλα..τσακωθηκε με σλουκα,εφερε τον γκος και τους μπραζνεκις και σικμα και πεταξαμε μια χρονια στα σκουπιδια..μαλιστα εχασε το πρωταθλημα απο 0-2 κατι που πρωτη φορα καποιος το καταφερε..
Μετα του δωσαν μεγαλο μπατζετ και την υποχρεωση να σηκωσει την κουπα για τα 100 χρονια..ε εχασε τα αβγα και τα πασχαλια αλλα του πιστωνεται ενα απο τα πιο δυσκολα πρωταθληματα κατα την γνωμη μου..
Φετος εχει ακομα μεγαλυτερη πιεση..[b]οτι μπορουσε να χε κανει λαθος το χει κανει[/b]..δεν φαινεται να μπορει να μαζευτει η χρονια και ηρθε η ωρα να αποχωρησει για μενα στο τελος της χρονιας και να παμε για αλλο πλανο με σπανουλη..
οτι ο παο δεν ηταν και στα καλυτερα του ισχυει αλλα οτι με ιδιο μπατζετ ο μπαρτζω εφτιαχνε πολυ καλυτερες ομαδες ειναι υπερ του..δηλαδη τι να εκανε?να εφτιαχνε χειροτερη ομαδα για να ειναι πιο δυσκολο το πρωταθλημα?
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο..
Προφανώς και υπάρχουν πολλά στραβά που έχουν να κάνουν με Πίτερς, Λι, Ντιλικινά και τα φιάσκα με Μπάτλερ και σια.
Άραγε απορώ: τι θα λέγαμε ρε μάγκες μου (sokos, Shaq, coach Periklis και όλοι εσείς που κάνετε σκληρή κριτική) αν είχαμε Άταμαν προπονητή και είχε φέρει τον Χολμς στο πέντε και είχε πάρει τον Shorts και τον έβαζε μέσα 7λεπτα; Και το βασικότερο: εμφάνιζε η ομάδα αυτή την εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟ στην άμυνα;
απαντησε και ο αστερης αλλα ας πω και εγω το αυτονοητο..θα λεγαμε και παλι τα αυτονοητα..εγω βασικα τα γραφω και απο κει στου παο οτι δεν μαρεσει η στελεχωση..απλα σε αυτους μπορει να σωθει η φαση μεσα στην σεζον..αν γυρισει ο λεσορ και ειναι καλα και κανουν και καλυτερο ροτεισον στα γκαρντ μια χαρα ειναι.Να σημειωθει οτι ο αταμαν εχει και ελαφρυντικο οτι ηρθε και πηρε ευρωλιγκα με την πρωτη ενω ειχαν να πανε 15χρ φ4.
Σε μας παλι εχω πει οτι με εναν τοπ σωνεται η φαση ωστοσο δεν μας δινω πιθανοτητες να τον αποκτησουμε και να προλαβει να προσαρμοστει κιολας.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν το ξερεις αν θα ειχαμε παρει ευρωλιγκα και με Αταμαν. Το αν θα παρεις ευρωλίγκα ή οχι ειναι ενα πολυπαραγοντικο ζητημα στο οποιο (οπως ειναι το φορματ) καλώς ή κακως παιζει ρολο και η τυχη ή η βραδια που θα βρεθουν key players της εκαστοτε ομαδας. Αυτη ειναι αλλωστε και μια απο τις ομορφιες του F4.Sokos έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:48 pmΕυρωλίγκα θα χαμε πάρει? Να μην λέμε μόνο τα κακά και του Ataman.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:35 pm
Τον Χολ ποιος τον έφερε; Ο Μποζίκας; Τον Ward; Ότι ο Ντόρσει παίζει όπως παίζει και είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής αν δεν κάνω λάθος ποιος το πιστώνεται; Πέρυσι έφταιγε ο Μπι που τον είχε κάψει τον παίκτη, φέτος να μην πιστωθεί την μέχρι τώρα αξιοποίηση του;
Το πρόβλημά μου με τον Μπαρτζώκα είναι ότι από ένα σημείο και μετά το έχασε τελείως με την διαχείριση τον συναισθημάτων του. Πολλές από τις δηλώσεις του τις θεωρώ επιεικώς γελοίες και μου δείχνουν άνθρωπο σε πανικό ή έστω όχι ψύχραιμο. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να αναγνωρίζεις και να παραδέχεσαι τα λάθη σου και δείγμα "μικρού" ανθρώπου το να ψάχνεις μονίμως για δικαιολογίες. Βάζοντας και αυτό στην εξίσωση, δεν μπορώ να δεχτώ το σκεπτικό του "κοίτα πως τα χει κάνει ο Ataman ή ο Saras (οι οποίοι έχουν τις 2 τελευταίες κούπες βέβαια...), πάλι καλά να λέμε που δεν τα χει κάνει εξίσου χάλια και ο Β".
Όσο για το τι θα λεγα αν είχαμε τον Ataman, τον συγκεκριμένο τον αντιπαθώ από την εποχή της Efes (μη πω και Galatasaray), οπότε θα μουν σίγουρα στα κάγκελα από day 1. Δεν κάνω διακρίσεις στην γκρίνια.
Κατά τα λοιπά, νομίζω πως ειναι καπου λογικο το να εχει χασει καπως την ψυχραιμια του ο Μπαρτζωκας. Δεχεται πολεμο απο παντου. Εκτος απο τους αντιπαλους που του πετανε λασπη ακαταπαυστα με σκοπο να του κανουν δολοφονια χαρακτηρα (δεν επεκτεινομαι σε λεπτομερειες καθως δεν ειμαι βεβαιος αν θα ειναι οκ με τους ορους του φορουμ) εχει και φιλαθους της ιδιας του της ομαδας να του κανουν πολεμο. Προσωπικα θεωρω πως ο Μπαρτζωκας ειναι ενας μικρος ηρωας που βρισκεται ακομα στο τιμονι του Ολυμπιακου, χωρις καμια δόση υπερβολής.
Απο εκει και περα προφανώς και λάθη εχουν γινει πολλά ομως το συνολικο προσημο της δευτερης θητειας του το βρισκω ακρως θετικο. Φυσικα ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια αξιολογησης και κρινει αναλογως αρκει να υπαρχουν και καποια ορια στην κριτική αντιμετωπιση προσωπων και καταστασεων.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν ξέρω αν θα χαμε πάρει την Ευρωλίγκα με τον Ataman. Δεν γίνεται όμως να απομονώνουμε τα αρνητικά του Ataman, ενάντια στο σύνολο του Μπαρτζώκα. Μπορεί ο Ataman να μην έχει ξεκινήσει καλά φέτος ή το 22-23 να απέτυχε οικτρά, αλλά στο διάστημα της δεύτερης θητείας του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό έχει 3 κούπες (ίσως και 4 αν ολοκληρωνόταν η σεζόν το 2020 καθώς η Efes ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα) και ένα final 4.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 4:02 pmΔεν το ξερεις αν θα ειχαμε παρει ευρωλιγκα και με Αταμαν. Το αν θα παρεις ευρωλίγκα ή οχι ειναι ενα πολυπαραγοντικο ζητημα στο οποιο (οπως ειναι το φορματ) καλώς ή κακως παιζει ρολο και η τυχη ή η βραδια που θα βρεθουν key players της εκαστοτε ομαδας. Αυτη ειναι αλλωστε και μια απο τις ομορφιες του F4.Sokos έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:48 pm
Ευρωλίγκα θα χαμε πάρει? Να μην λέμε μόνο τα κακά και του Ataman.
Κατά τα λοιπά, νομίζω πως ειναι καπου λογικο το να εχει χασει καπως την ψυχραιμια του ο Μπαρτζωκας. Δεχεται πολεμο απο παντου. Εκτος απο τους αντιπαλους που του πετανε λασπη ακαταπαυστα με σκοπο να του κανουν δολοφονια χαρακτηρα (δεν επεκτεινομαι σε λεπτομερειες καθως δεν ειμαι βεβαιος αν θα ειναι οκ με τους ορους του φορουμ) εχει και φιλαθους της ιδιας του της ομαδας να του κανουν πολεμο. Προσωπικα θεωρω πως ο Μπαρτζωκας ειναι ενας μικρος ηρωας που βρισκεται ακομα στο τιμονι του Ολυμπιακου, χωρις καμια δόση υπερβολής.
Απο εκει και περα προφανώς και λάθη εχουν γινει πολλά ομως το συνολικο προσημο της δευτερης θητειας του το βρισκω ακρως θετικο. Φυσικα ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια αξιολογησης και κρινει αναλογως αρκει να υπαρχουν και καποια ορια στην κριτική αντιμετωπιση προσωπων και καταστασεων.
Εκτός αν θέλουμε να τους συγκρίνουμε για το διάστημα Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2025. Βέβαια όταν κάποιοι κριτικάραμε την εικόνα της ομάδας και τις αποφάσεις του Β, ήταν πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν για συμπεράσματα.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τους συγκρινω καν. Και οι δυο ειναι πολυ καλοι προπονητες με τα καλά τους και τα κακά τους ο καθενας.Sokos έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 4:11 pmΠροφανώς και δεν ξέρω αν θα χαμε πάρει την Ευρωλίγκα με τον Ataman. Δεν γίνεται όμως να απομονώνουμε τα αρνητικά του Ataman, ενάντια στο σύνολο του Μπαρτζώκα. Μπορεί ο Ataman να μην έχει ξεκινήσει καλά φέτος ή το 22-23 να απέτυχε οικτρά, αλλά στο διάστημα της δεύτερης θητείας του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό έχει 3 κούπες (ίσως και 4 αν ολοκληρωνόταν η σεζόν το 2020 καθώς η Efes ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα) και ένα final 4.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 4:02 pm
Δεν το ξερεις αν θα ειχαμε παρει ευρωλιγκα και με Αταμαν. Το αν θα παρεις ευρωλίγκα ή οχι ειναι ενα πολυπαραγοντικο ζητημα στο οποιο (οπως ειναι το φορματ) καλώς ή κακως παιζει ρολο και η τυχη ή η βραδια που θα βρεθουν key players της εκαστοτε ομαδας. Αυτη ειναι αλλωστε και μια απο τις ομορφιες του F4.
Εκτός αν θέλουμε να τους συγκρίνουμε για το διάστημα Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2025. Βέβαια όταν κάποιοι κριτικάραμε την εικόνα της ομάδας και τις αποφάσεις του Β, ήταν πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν για συμπεράσματα.
Ο Αταμαν στην Εφες ειχε ενα πολυ δυνατο μπατζετ στα τοπ-5 της διοργανωσης και ενα καλο ροστερ. Ο Μπαρτζωκας οταν ηρθε στον Ολυμπιακο παρελαβε μια ομαδα που πελαγοδρομουσε και η αληθεια ειναι πως μεχρι περυσι ειχε γενικά αρκετα χαμηλοτερο μπατζετ απο τους λοιπους διεκδικητες του τιτλου. Με μια προχειρη αναζητηση βλεπω πως τη σεζον 2021-22 η Εφες ειχε το 5ο ψηλοτερο μπατζετ στη διοργανωση και ο Ολυμπιακος το 11ο.
Προσωπικά θεωρω πως και οι δυο προπονητες ειναι πολυ καλοι αλλά βασικο ρολο παιζει παντα και η χημεια του προπονητη με την κουλτουρα της ομαδας. Δεν θεωρω πως ο Αταμαν θα πετυχαινε στον Ολυμπιακο, οπως δεν νομιζω πως θα πετυχαινε ποτε ο Μπλατ (ακομα και υπο αλλες καλυτερες συνθηκες) τον οποιο κατα τα λοιπα θεωρω σπουδαιο κοουτς. Αντιστοιχα δεν πιστευω πως ο Μπαρτζωκας θα πετυχαινε στον Παναθηναικο και ουτε στη Μπαρτσελονα, οπως εξαλλου πηγε και δεν ακουμπησε.
Σε καθε περιπτωση το τι προπονητη θα παρεις νομιζω πως σχετιζεται και με το τι μπατζετ θες να εχεις και τι μπασκετ θες να παιξεις. Δεν ειναι ολοι για ολους και ουτε κανεις σου εγγυαται ευρωλιγκα. Απλά καταλαβαινω πως αν για καποιους ο στοχος ειναι η ευρωλιγκα, στις 2-3-4 "αποτυχιες" επερχεται η κουραση και επιθυμουν να "αποτυχουν" και με καναν αλλο προπονητη!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι το διάστημα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος θέλω ν συγκρίνουμε. Ούτε τι έγινε το 22-23 ούτε πόσες κούπες έχει ο Άταμαν.
Από την μια έχουμε τον Άταμαν που είχε απεριόριστο μπάτζετ και επέλεξε να φέρει τον Χολμς με 2.5 χαρτιά και τον Shorts που τον βάζει να παίζει 10λεπτα και η άμυνα του ΠΑΟ μοιάζει με παιδική χαρά.
Από την άλλη έχουμε τον Μπαρτζώκα που έφερε Χολ-Ward, επέλεξε να δώσει σοβαρό ρόλο σε Ντορσει, αλλά ταυτόχρονα έφερε Ντιλικινά στον άσο πίσω από τον Ουόκαπ και επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ τον Λι και να βασίζει την χρονιά στον επί δύο χρόνια τραυματία Έβανς.
Ποιος θεωρείτε ότι τα έχει κάνει χειρότερα; Και τι θα κάνατε άμα πχ ο Μπαρτζώκας είχε φέρει τον Μπάτλερ ή τον Φρανσίσκο και τον έβαζε 10 λεπτά ή μετά από ένα καλό δεκάλεπτο τον ξεχνούσε 20 λεπτά στον πάγκο;
Από την μια έχουμε τον Άταμαν που είχε απεριόριστο μπάτζετ και επέλεξε να φέρει τον Χολμς με 2.5 χαρτιά και τον Shorts που τον βάζει να παίζει 10λεπτα και η άμυνα του ΠΑΟ μοιάζει με παιδική χαρά.
Από την άλλη έχουμε τον Μπαρτζώκα που έφερε Χολ-Ward, επέλεξε να δώσει σοβαρό ρόλο σε Ντορσει, αλλά ταυτόχρονα έφερε Ντιλικινά στον άσο πίσω από τον Ουόκαπ και επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ τον Λι και να βασίζει την χρονιά στον επί δύο χρόνια τραυματία Έβανς.
Ποιος θεωρείτε ότι τα έχει κάνει χειρότερα; Και τι θα κάνατε άμα πχ ο Μπαρτζώκας είχε φέρει τον Μπάτλερ ή τον Φρανσίσκο και τον έβαζε 10 λεπτά ή μετά από ένα καλό δεκάλεπτο τον ξεχνούσε 20 λεπτά στον πάγκο;
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η όλη κριτική που γίνεται φέτος στον Μπαρτζώκα είναι για τον άσο και που στήριξε όλη τη χρονιά στον Έβανς που είναι μεγάλο ρίσκο. Ούτε άδικη ούτε αβάσιμη είναι αυτή η κριτική και δικαιώνονται όσοι λέμε ότι κακώς πήρε η ομάδα ένα τόσο μεγάλο ρίσκο στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ. Το ρίσκο δεν του βγήκε και πολύ πιθανόν να έχει κι ο ίδιος πανικοβληθεί για αυτό το λόγο. Οι αποφάσεις αυτές από κάποιον πάρθηκαν
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από την μια λες ότι ήταν καλές κινήσεις, αλλά το συνολικό σου σχόλιο μηδενίζει αυτές τις κινήσεις.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:59 pmγια αρχη εχω πει οτι ηταν καλες κινησεις αυτες..αλλα δεν εχουν σημασια οταν πας με τον γουοκαπ και τον νιλικινα στον ασσο..απλο ειναι..Στο 5 και τον αντεμπαγιο να ειχε φερει παλι τρυπα στο νερο θα εκανε με τετοιους ασσους..Ειναι σαν να εχεις φεραρι και να βαζεις να την οδηγησει μια γιαγια με παρκισον..ε δεν θα βγει πρωτη και ας εχει φεραρι.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:35 pm
Τον Χολ ποιος τον έφερε; Ο Μποζίκας; Τον Ward; Ότι ο Ντόρσει παίζει όπως παίζει και είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής αν δεν κάνω λάθος ποιος το πιστώνεται; Πέρυσι έφταιγε ο Μπι που τον είχε κάψει τον παίκτη, φέτος να μην πιστωθεί την μέχρι τώρα αξιοποίηση του;
απαντησε και ο αστερης αλλα ας πω και εγω το αυτονοητο..θα λεγαμε και παλι τα αυτονοητα..εγω βασικα τα γραφω και απο κει στου παο οτι δεν μαρεσει η στελεχωση..απλα σε αυτους μπορει να σωθει η φαση μεσα στην σεζον..αν γυρισει ο λεσορ και ειναι καλα και κανουν και καλυτερο ροτεισον στα γκαρντ μια χαρα ειναι.Να σημειωθει οτι ο αταμαν εχει και ελαφρυντικο οτι ηρθε και πηρε ευρωλιγκα με την πρωτη ενω ειχαν να πανε 15χρ φ4.
Σε μας παλι εχω πει οτι με εναν τοπ σωνεται η φαση ωστοσο δεν μας δινω πιθανοτητες να τον αποκτησουμε και να προλαβει να προσαρμοστει κιολας.
Ότι οι μεταγραφές αυτές δεν έχουν καμία σημασία επειδή δεν φέραμε τον Μίσιτς στην ομάδα είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Και δεν είσαι ούτε καν ο Παπαλουκας ή ο Πρίντεζης για να το πεις αυτό.
Όταν ακόμα βαδίζουμε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου δεν μπορούμε να λέμε τέτοιες ακραιοτητες, γιατί η ομάδα θα ρολάρει σε λίγο καιρό με αυτούς που έχει και τότε τι θα πούμε;
Αν πάμε φ4 και χάσουμε με κάτω τα σώβρακα όπως πέρυσι με την Μονακό, τότε να σε παραδεχτώ και βγες να πεις ότι σας τα έλεγα εγώ μακάκες από τον Σεπτέμβρη.
Μέχρι τότε έχουμε, όμως, δρόμο ακόμα.
Κανένα πόλεμο δεν θα δεχτεί ο Σπανούλης από αυτούς που τώρα στηρίζουν τον Μπαρτζώκα. Τουλάχιστον από τη δική μου μεριά και της παρέας εκτός φόρουμ, αυτό φαίνεται να ισχύει.coach blue έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 3:58 pmΓια κάποια από τα παραπάνω λέω όχι σπανουλης ακόμα στον ολυμπιακό.
Αν γίνεται τέτοιος χαμός με την απλη αμφισβήτηση στον μπαρτζωκα φαντάζομαι τι πόλεμο θα δεχτεί ο σπανουλης αν του πάρει την θέση. Που να ήταν και ξένος δηλαδή![]()
Την ίδια στήριξη θα έχει και ο Σπανούλης (ή όποιος άλλος, αν την αξίζει).
Πιο πολύ να φοβάσαι αυτούς που τώρα κράζουν τον Μπαρτζώκα και φωνάζουν να ξεκουμπιστεί. Αυτοί οι ίδιοι, μετά από την πρώτη χρονιά Σπανούλη που η ομάδα θα πάει αδιάβαστη, έτσι και ο Μπίλης δεν κάνει τον φακίρη, τα ίδια θα σκούζουνε και πάλι.
Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι αυτοί, στην πρώτη χρονιά της δεύτερης θητείας Μπαρτζώκα, που ο Μπαρτζώκας νοικοκύρεψε την ομάδα, τον εκθειάζανε καθημερινά. Τη δεύτερη χρονιά, που ο Μπαρτζώκας έφτιαξε υπερομάδα, τον προσκυνούσαν σαν Θεό. Από εκεί και μετά, όσο δεν ερχόταν η κούπα, άρχισε η αντίστροφη πορεία και βαδίζουμε αισίως προς τη σταύρωση.
Ο λόγος που γίνεται αυτό; Πολύ απλός: Όλους αυτούς δεν τους αρέσει ούτε τους ενδιαφέρει το μπάσκετ σαν άθλημα και παιχνίδι. Τους ενδιαφέρει μόνο η κατάκτηση της κούπας, γιατί αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στις κούπες του Παναθηναϊκού. Εγώ (και άλλοι, βέβαια) που δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ με τ' αστέρια του ΠΑΟ, χέστηκα αν πάρουμε την κούπα ή αν τη χάσουμε. Με νοιάζει να τη διεκδικήσουμε με αξιώσεις μέχρι τέλους και να παρουσιάζουμε καλή και σοβαρή ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nagel την Τετ Νοέμ 05, 2025 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν εχουμε πληρη εικονα για να κρινουμε το τι πηγε στραβα ομως. Μονο απο διαφορα αρθρα δεξια κι αριστερα ενημερωνομαστε και απο δηλωσεις του Μπαρτζωκα που τη μια ειναι ετσι και την αλλη γιουβετσι.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 4:40 pmΗ όλη κριτική που γίνεται φέτος στον Μπαρτζώκα είναι για τον άσο και που στήριξε όλη τη χρονιά στον Έβανς που είναι μεγάλο ρίσκο. Ούτε άδικη ούτε αβάσιμη είναι αυτή η κριτική και δικαιώνονται όσοι λέμε ότι κακώς πήρε η ομάδα ένα τόσο μεγάλο ρίσκο στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ. Το ρίσκο δεν του βγήκε και πολύ πιθανόν να έχει κι ο ίδιος πανικοβληθεί για αυτό το λόγο. Οι αποφάσεις αυτές από κάποιον πάρθηκαν
Το σιγουρο ειναι πως κατι εχει παει στραβα οσον αφορα τον ασσο.
Ομως ακουγοταν οτι η ομαδα κυνηγουσε παικτες (Μπαμπ και αλλους) που δεν ηρθαν.
Οποτε δεν φαινεται πως ηταν το πλανο να κατεβουμε με τα γκαρντ που κατεβηκαμε, το οτι εκ του αποτελεσματος φτασαμε εδω ειναι ισως πιο ανησυχητικο αλλα δεν γνωριζουμε ποιοι καναν διαπραγματευσεις , για ποιο λογο ναυαγησαν ολες οι περιπτωσεις και γιατι στον ασσο τα.....δωσαμε ολα και μειναμε στον ασσο!
Αν ποτε μαθουμε κατι πιο συγκεκριμενο θα μπορεσουμε να κρινουμε εκ του ασφαλους. Προφανως το αν υπηρχε πλανο να κατεβει η ομαδα με βασικο ποιντ γκαρντ τον εβανς εκτος απο εγκληματικο ειναι και αστειο που ομως βαραινει ολοκληρο τον οργανισμο (γιατρους, φυσιοθεραπευτες, προπονητικο τιμ ακομα και διοικηση).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε tarp δυστυχώς η κριτική δεν περιορίζεται μόνο εκεί από τους περισσότερους φίλους, αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 4:40 pmΗ όλη κριτική που γίνεται φέτος στον Μπαρτζώκα είναι για τον άσο και που στήριξε όλη τη χρονιά στον Έβανς που είναι μεγάλο ρίσκο. Ούτε άδικη ούτε αβάσιμη είναι αυτή η κριτική και δικαιώνονται όσοι λέμε ότι κακώς πήρε η ομάδα ένα τόσο μεγάλο ρίσκο στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ. Το ρίσκο δεν του βγήκε και πολύ πιθανόν να έχει κι ο ίδιος πανικοβληθεί για αυτό το λόγο. Οι αποφάσεις αυτές από κάποιον πάρθηκαν
Από τις μεταγραφές που έκανε σε άλλες θέσεις που φιλοι όπως ο shaq τις μηδενίζουν επειδή δεν έφερε άσο, από το αν έκανε καλά που πάρκαρε τον Ντόρσει στο προηγούμενο παιχνίδι με μπηχτές του στυλ ποιος αφήνει τον Φουρνιε μέσα με 1/11 30 λεπτά και ότι τιμωρεί τον Ντορσει, από τις δηλώσεις που κάνει και το τι λέει, από το αν πήρε μια πιο βαθιά ανάσα ή αν έριξε μια Παναγία περισσότερη και πάει λέγοντας.
Η κριτική δεν περιορίζεται σε αυτό που λες και στον άσο έχει ξεφύγει. Και νομίζω ότι μπορείς να το καταλάβεις εύκολα αυτό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο