Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Neondreamer την Πέμ Νοέμ 06, 2025 6:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.si.com/nba/veteran-monte-mo ... ith-pacersNeondreamer έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 6:48 pmΜόνο προτάσεις για ρόστερ και μετεγγραφές δεν είναι ’δω το θρεντ τις τελευταίες αρκετές σελίδες...Ας συνεισφέρω να επιστρέψει στο δρόμο το σωστό ο βασιλιάς του φόρουμ
Μήπως γνωρίζει κανείς,τι θέμα αντιμετωπίζει ο μ.Μόρρις;

-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
O οποίος εν τέλει ήταν Ολυμπιακος και αρχιτρολλcoach blue έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 5:43 pmΑν ο nagel ειναι ο μοντεκριστο εγω ειμαι ο αλεξης απο χαλανδρι , αυθεντικος και τεκμηριωμενος .
(και δυστυχώς απεβίωσε)
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
1. Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, ποιό ακριβώς ήταν το offtopic που ξεκίνησα;SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 8:14 pm+1 φάουλ στο.... νέο μέλος του φόρουμ Nagel για flame post και offtopic.
Διαβάστε τους κανόνες παρακαλώ ως.... νέα μέλη.
Οχι άλλο offtopic παρακαλώ και αψιμαχίες.
Καθε επόμενο ποστ που δεν θα μιλάει για μεταγραφές θα διαγράφεται.
2. Με τον ίδιο σεβασμό, ποιό ήταν και το flame post;
3. Ποιό είναι το νόημα των τριών τελειών πριν από το "νέο μέλος"; Επειδή δυό τρεις λένε ό,τι θέλουνε, θα την πληρώσω εγώ;
4. Αν δεν με θέλετε στο φόρουμ, πείτε το ευθέως κι όχι να μου ρίχνετε φάουλ δίχως λόγο, ούτε μια βδομάδα αποκλεισμό πάλι δίχως λόγο.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είχε τον λογαριασμό μοντεκριστο και πιο πριν το lefp κτλ ;Nagel έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 8:55 pm1. Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, ποιό ακριβώς ήταν το offtopic που ξεκίνησα;SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 8:14 pm+1 φάουλ στο.... νέο μέλος του φόρουμ Nagel για flame post και offtopic.
Διαβάστε τους κανόνες παρακαλώ ως.... νέα μέλη.
Οχι άλλο offtopic παρακαλώ και αψιμαχίες.
Καθε επόμενο ποστ που δεν θα μιλάει για μεταγραφές θα διαγράφεται.
3. Ποιό είναι το νόημα των τριών τελειών πριν από το "νέο μέλος"; Επειδή δυό τρεις λένε ό,τι θέλουνε, θα την πληρώσω εγώ;
4. Αν δεν με θέλετε στο φόρουμ, πείτε το ευθέως κι όχι να μου ρίχνετε φάουλ δίχως λόγο, ούτε μια βδομάδα αποκλεισμό πάλι δίχως λόγο.
Aν όχι να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά να ξέρεις οτι οι ομοιότητες στο ύφος,τις απόψεις, το γράψιμο είναι τρομαχτικά ίδιες.
Αν ναι δεν βλέπεις προβληματικό πρώτα από όλα για εσένα να επιστρέφεις κάθε φορά με άλλο προφίλ σε ένα φορουμ που σε κάνει ban ;
Μέχρι φέτος
Παραβλέπω την ερώτηση, γιατί κανείς που σέβεται τον εαυτό του δεν θα απαντούσε, είτε θετικά είτε αρνητικά, σε μια τέτοια ερώτηση.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:17 pmΔεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είχε τον λογαριασμό μοντεκριστο και πιο πριν το lefp κτλ ;Nagel έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 8:55 pm
1. Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, ποιό ακριβώς ήταν το offtopic που ξεκίνησα;
Aν όχι να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά να ξέρεις οτι οι ομοιότητες στο ύφος,τις απόψεις, το γράψιμο είναι τρομαχτικά ίδιες.
Αν ναι δεν βλέπεις προβληματικό πρώτα από όλα για εσένα να επιστρέφεις κάθε φορά με άλλο προφίλ σε ένα φορουμ που σε κάνει ban ;
Ως προς τα άλλα που λες: Κι εγώ έχω δει πάρα πολύ μεγάλες ομοιότητες στο ύφος, τις απόψεις, το γράψιμο διαφόρων μελών που καθημερινά την πέφτουν, όχι κάνοντας κριτική αλλά με εμπάθεια, στον Μπαρτζώκα και στην ομάδα (τουλάχιστον 5 μέλη με τρομαχτικά ίδιες απόψεις και ύφος). Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτοί οι πέντε είναι ένας;
Αν δεν σας αρέσω και φοβόσαστε μη σας μολύνω, μη με κάνετε παρέα.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο να το θίξεις να μας πεις ποιος με ποιον. Γιατί εγω στη δική σου περίπτωση που θίγω βλέπω έναν λογαριασμό με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα να μπανάρεται, καπάκια δημιουργία άλλου με τα ιδια χαρακτηριστικά πάλι να μπανάρεται, καπάκια νέου με τα ίδια χαρακτηριστικά.Nagel έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:31 pmΠαραβλέπω την ερώτηση, γιατί κανείς που σέβεται τον εαυτό του δεν θα απαντούσε, είτε θετικά είτε αρνητικά, σε μια τέτοια ερώτηση.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:17 pm
Δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είχε τον λογαριασμό μοντεκριστο και πιο πριν το lefp κτλ ;
Ως προς τα άλλα που λες: Κι εγώ έχω δει πάρα πολύ μεγάλες ομοιότητες στο ύφος, τις απόψεις, το γράψιμο διαφόρων μελών που καθημερινά την πέφτουν στον Μπαρτζώκα και στην ομάδα (τουλάχιστον 5 μέλη με τρομαχτικά ίδιες απόψεις). Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτοί οι πέντε είναι ένας;
Αν δεν σας αρέσω, μη με κάνετε παρέα.
Δεν νομίζω να έχει πέσει κανένας πάνω σου να σε φάει , εσύ το αρχίζεις όταν μια άποψη δεν σου αρέσει κτλ.
Μέχρι φέτος
Τι είναι αυτά που λες;papp7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:35 pmΑν εχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο να το θίξεις να μας πεις ποιος με ποιον. Γιατί εγω στη δική σου περίπτωση που θίγω βλέπω έναν λογαριασμό με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα να μπανάρεται, καπάκια δημιουργία άλλου με τα ιδια χαρακτηριστικά πάλι να μπανάρεται, καπάκια νέου με τα ίδια χαρακτηριστικά.Nagel έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:31 pm
Παραβλέπω την ερώτηση, γιατί κανείς που σέβεται τον εαυτό του δεν θα απαντούσε, είτε θετικά είτε αρνητικά, σε μια τέτοια ερώτηση.
Ως προς τα άλλα που λες: Κι εγώ έχω δει πάρα πολύ μεγάλες ομοιότητες στο ύφος, τις απόψεις, το γράψιμο διαφόρων μελών που καθημερινά την πέφτουν στον Μπαρτζώκα και στην ομάδα (τουλάχιστον 5 μέλη με τρομαχτικά ίδιες απόψεις). Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτοί οι πέντε είναι ένας;
Αν δεν σας αρέσω, μη με κάνετε παρέα.
Δεν νομίζω να έχει πέσει κανένας πάνω σου να σε φάει , εσύ το αρχίζεις όταν μια άποψη δεν σου αρέσει κτλ.
Βρες μου ένα ποστάρισμά μου και δείξε μου τι αρχίζω εγώ κτλ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον κακομοίρη τον shaq κάνει μισή τοποθέτηση και πέφτεις να τον φας λες και είναι πολιτικός αντίπαλος σε προεκλογική περίοδο, που σε τελική ανάλυση οκ έχετε διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να του κάνεις απάντηση/παράθεση.Nagel έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 07, 2025 12:10 amΤι είναι αυτά που λες;papp7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 06, 2025 11:35 pm
Αν εχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο να το θίξεις να μας πεις ποιος με ποιον. Γιατί εγω στη δική σου περίπτωση που θίγω βλέπω έναν λογαριασμό με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα να μπανάρεται, καπάκια δημιουργία άλλου με τα ιδια χαρακτηριστικά πάλι να μπανάρεται, καπάκια νέου με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Βρες μου ένα ποστάρισμά μου και δείξε μου τι αρχίζω εγώ κτλ.
Και αυτό το λέω με βάση την προσωπική εκτίμηση, οτι με το που έπεσε ο λογαριασμος lefpan , ηρθε ο μοντεκριστο και με το που επεσε ο κομης ήρθε ο Nagel.Αυτή την παραδοχή μπορεί να τη δει οποιοσδήποτε στο φορουμ(ποτε εγινε μπαν ο ενας,ποτε εγινε εγγραφη ο νεος λογαριασμος). Δεν φτάνει που έχετε παρόμοιο υφος,γραψιμο,τοποθετησεις έχετε και παρόμοια κόντρα με τους ίδιους χρήστες , πράγμα τουλάχιστον περίεργο όταν μιλάμε για έναν νέο χρήστη να έχει ήδη βρει με ποιον θα κάνει ξιφομαχία.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτήν την εικόνα έχω σχηματίσει. Αν έγραφε ακόμη ο Δαίδαλος και του απαντούσες θα ήμουν 100% σίγουρος. Αν κάνω λάθος να απολογηθώ ωστόσο μου φαίνεται ύποπτο/περίεργο και το θίγω.
Μέχρι φέτος
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω που φτασαμε μαλλον καλυτερα Πεϊν .
Ισως και Τζοζεφ.
Αλλα επειδη μιλαμε για Μπαρτζωκα μαλλον Μπαντον βλεπω να δεσει η ασουτη 3αδα ασσων.
Ο Μακλανγκ τι λεει παιδες ;
Στεκεται ευρωλιγκα ή του ματς στριτμπολερ ;
https://www.proballers.com/basketball/p ... ac-mcclung
Ισως και Τζοζεφ.
Αλλα επειδη μιλαμε για Μπαρτζωκα μαλλον Μπαντον βλεπω να δεσει η ασουτη 3αδα ασσων.

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ψαχνουμε παιχνιδι πανω απο την στεφανη ειναι ο ιδανικος.berry έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 07, 2025 7:08 amΕδω που φτασαμε μαλλον καλυτερα Πεϊν .
Ισως και Τζοζεφ.
Περα απο την πλακα μου φαινεται περιεργο παικτης με τοσα αθλητικα προσοντα να μην εχει δοκιμαστει απο καμια ομαδα. Δεν τον εχω δει εκτος απο το να πεταγεται πανω απο τον Σακ και αυτοκινητα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο