Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1057
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυο κατα την γνωμη μου θα επρεπε να ειναι οι σιγουροι για την νεα χρονια .Κανααν και πιτερς . Ο κανααν εφυγε και τωρα συζηταμε για τον πιτερς .
Μετα γραφουμε για πετρουσεφ . Γενικα οσοι επεπλευσαν δρομο
Οσον αφορα ντοζιερ που γραφτηκε αν γινει κατι τετοιο βλεπω να ερχεται αντι του μακισικ και μακαρι να γινει . Η αποκτηση του ειναι ασχετη με του ντορσει η αλλου δυαριου που θα ερθει .
Μετα γραφουμε για πετρουσεφ . Γενικα οσοι επεπλευσαν δρομο

Οσον αφορα ντοζιερ που γραφτηκε αν γινει κατι τετοιο βλεπω να ερχεται αντι του μακισικ και μακαρι να γινει . Η αποκτηση του ειναι ασχετη με του ντορσει η αλλου δυαριου που θα ερθει .
1
1

- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κοίτα να δεις, είμαστε και οι δύο μέλη σε ένα φόρουμ (εσύ πολύ παλιότερο από εμένα) που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην πιάτσα.
Ας κρατάμε ένα επίπεδο για να μη το καταντήσουμε οπαδικό ξεκατίνιασμα. Υπάρχουν άλλα φόρουμ (φόρα) γι' αυτό.
Μήπως θέλεις να το σκεφτείς καλύτερα;
Ποτέ δεν είναι αργά.
3
2
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κανω οπαδικο ξεκατινιασμα επειδη ειδα στα σοσιαλ οτι φευγει ο γκος και το εγραψα εδω?montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 8:52 pm
Κοίτα να δεις, είμαστε και οι δύο μέλη σε ένα φόρουμ (εσύ πολύ παλιότερο από εμένα) που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην πιάτσα.
Ας κρατάμε ένα επίπεδο για να μη το καταντήσουμε οπαδικό ξεκατίνιασμα. Υπάρχουν άλλα φόρουμ (φόρα) γι' αυτό.
Μήπως θέλεις να το σκεφτείς καλύτερα;
Ποτέ δεν είναι αργά.

0
- Boston1
- Reactions: 148
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανεξαρτήτως μεταγραφών, ελπίζω να δω να δίνονται πολύ περισσότερες ευκαιρίες σε Ράιτ και Πετρούσεφ. Καλός αμυντικός ο Φαλ, αλλά επιθετικά δεν κάνει και ελπίζω να γίνει η αλλαγή του Μιλουτίνοφ.
Όσον αφορά στο Φουρνιέ, εμένα θα με χαροποιούσε μια τέτοια μεταγραφή και θα έκανε διαφορά. Κι ο Ναν την καλύτερη του χρονιά την έκανε 4 χρόνια πριν. Κανείς ΝΒΑer δε θα έρθει στην Ευρώπη έχοντας την προηγούμενη χρονιά 15 πόντους μ.ο.
Όσον αφορά στο Φουρνιέ, εμένα θα με χαροποιούσε μια τέτοια μεταγραφή και θα έκανε διαφορά. Κι ο Ναν την καλύτερη του χρονιά την έκανε 4 χρόνια πριν. Κανείς ΝΒΑer δε θα έρθει στην Ευρώπη έχοντας την προηγούμενη χρονιά 15 πόντους μ.ο.
0
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι, να διώξουμε τον 24χρονο Ράιτ για να πάρουμε τον 37χρονο Ντανστον. Όντως τώρα;eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 8:22 pm
Επισης στη θεση του Ραιτ ισως δε μας χαλούσε ο Ντανστον η ο Οτουρου...
4
4

- eddiedimitris
- Reactions: 612
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ντανστον και Χαινς τους ανεφερα για τη θεση του Ραιτ....Οχι του Πετρουσεφ...reignman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 18, 2024 8:31 pmφιλε Eddie ειπες στα σοβαρα να αλλαξουμε τον 24χρονο Petrusev και τον 25χρονο Wright με αγνωστα ταβανια (να θυμησουμε οτι ο Lessort μεχρι να παει στην Partizan ετρωγε σουτια απο Ερυθρο, Μονακο, Μπαγερν, Μακαμπι) και μεσα στους πιθανους αντικαταστατες εβαλες τους σχεδον 40αρηδες hines & dunston?
Αυτοι οι 2 αυτη τη στιγμη ειναι ισως τα καλυτερα και πιο σημαντικα περιουσιακα μας στοιχεια.
οσοι αναφερεις ειναι σχετικα αδιαφοροι. Ο Oturu αν δεν υπηρχε ηδη ο Wright θα ειχε ενα καποιο ενδιαφερον.
Για τη θεση του Πετρουσεφ ειπα τον Μπραουν εφοσον ερθει ο Σασα...
Ο Πετρουσεφ ειναι σε εκπληκτικη ηλικια,προφανως εχει πολλα κιλα ταλεντο αλλα αυτο το 6 μηνο που τον ειδα μου φανηκε πολυ σοφτ και χωρις ιδιαίτερη διαθεση
Προφανως μπορει να κανω λαθος και αφενος να μην εχω δει καλα και αφετέρου του χρονου κανοντας προετοιμασια να ειναι πολυ καλυτερος.
Ασχετα ομως με αυτα νομίζω πως ξεκαθαρα στις θέσεις αυτες λειπει σκληράδα απ την ομαδα...Φαινεται και απ τα ριμπάουντ που χάναμε σε πολλα ματς.
0