Καθόλου τρελό αν σκεφτείς ότι ήρθε σε μια ομάδα που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει αυτό που αγαπάει: να παίζει το μπάσκετ που ξέρει!nikolas12 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:45 amΣυνήθως γράφω μια ανάλυση για κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι να πω. Ο Evan Fournier παίζει για την ομάδα μου... Είναι πραγματικά τρελό πως τέτοιος παίκτης σε τόσο παραγωγική ηλικία ήρθε να παίξει για μια ομάδα, την οποία για κάποιο λόγο ενώ είναι ξένος την αγαπάει και έχει δεθεί μαζί της. Είναι πραγματικά τρελό.
Euroleague Round 22, Real Madrid vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
5
5

-
- Reactions: 769
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον εβλεπα σημερα και σκεφτομουν οτι ο Εβαν ειναι η Δευτερα Παρουσια του μπασκετικου Μεσσια του Ολυμπιακου.nikolas12 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:45 amΣυνήθως γράφω μια ανάλυση για κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι να πω. Ο Evan Fournier παίζει για την ομάδα μου... Είναι πραγματικά τρελό πως τέτοιος παίκτης σε τόσο παραγωγική ηλικία ήρθε να παίξει για μια ομάδα, την οποία για κάποιο λόγο ενώ είναι ξένος την αγαπάει και έχει δεθεί μαζί της. Είναι πραγματικά τρελό.
Ενας καραφλος με μουσια που τα σερνει, αν και σαφως λιγοτερο βλαχος (sorry Μπιλ). Η εκπληρωση μιας προφητειας που δε ξεραμε οτι υπήρχε.
Δεν ειμαι της θρησκειας αλλα βλεπεις κατι τετοια και σου κλονιζουν το ειναι.
5
3
1
1

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γράφω στα τοπικ σας σπάνια γιατί είστε κάποιοι που παρεξηγείστε πολύ εύκολα (εσύ, ο vulkan-πως τον λενε, ο montechristo και δεν θυμάμαι κανά δυο ακόμα), με το που πει κάποιος κάτι, υποτιμήσει την νίκη σας, θίξει τον Μπαρτζωκα, τον Γκος ή δεν ξερω γω ποιον, θα στήσετε επιτόπου αντάρτικο και θα προσπαθήσετε να τον κάνετε να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έγραψε. Το φορουμ δεν ήταν έτσι παλιά, ολυμπιακοί και παναθηναικοί γράφαμε σε όποιο τοπικ θέλαμε χωρίς να γίνεται χαμός, έγραφα εγω στα δικά σας, έγραφε ο basket72 στα δικά μας και όλα μια χαρά. Έψαχνα να βρω ένα μπασκετικό μέρος να γράφω για καιρό πριν βρω το φορουμ γιατί δεν άντεχα κάτι τύπους σαν κι εσας που είναι η πλειοψηφία στα υπόλοιπα σάιτ, gazzetta το έχετε κάνει το φορουμ δυστυχώς.balkanwarrior έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:40 am
Από το "μισή κουβέντα που δεν εκθειάζει την ομαδάρα σου" μέχρι σπόντες για τη διαιτησία τύπου "όλοι έχουν παράπονα όταν παίζουν μαζί σας", υπάρχει σοβαρή απόσταση, νομίζω το καταλαβαίνεις. Επίσης, καλό θα ήταν να σταματήσεις να χαρακτηρίζεις τους πάντες.
Έγραψα λοιπόν 3 σχόλια σήμερα για το ματς, το ένα πήρε 5 λάικ, το άλλο 4 (που θα μπορούσατε και σε αυτό να μου την έχετε πέσει γιατί γράφω πως δεν αξιοποιείται επαρκώς η συνεργασία Λουκα-Μιλου και θα μου λέγατε πως ρίχνω σπόντες για τον προπονητή σας, πάλι καλά κρατήθηκες) και τελικά στο 3ο σχόλιο μου που απαντάω σε φίλου της ομάδας σας και του λέω ότι είναι ύποπτο που όλοι έχουν παράπονα απέναντι σας αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ γιατι δεν ξέρω και φυσικά αρχίσατε τα γνωστά σας... αυτά λοιπόν μόνο στο gazzetta γίνονται. Συνεχίστε έτσι, εδώ κάθε δεύτερη μέρα τρώγεστε και μεταξύ σας, τη πέφτετε σε όποιον φίλο του οσφπ πει κακή κουβέντα σε Γκος, Μιλου, Μπαρτζω, κλπ... Σε εμάς τους "πράσινους εχθρούς" σας θα κολλήσετε?
Όχι δεν μπορείς να μου ζητάς να μην χαρακτηρίζω όταν ο άλλος μου γράφει για ξέπλυμα και πορτοκαλί αρρώστια, κλπ, ενώ δεν προσέβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ.
Α.
Β.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 11:44 pmΚαλά ψυχραιμία, έβαλε 2 τυχερά ο Ραταν Μειζ και έπαιξε λίγο άμυνα η Ρεαλ (κυρίως με Γκαρουμπα). Δεν υπήρχε χρόνος να γυρίσει το ματς. Η Ρεαλ πάντως δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση Ρεαλ, δεν γίνεται να γυρνάει ματς 20 πόντων, να το πηγαίνει στους 8 και να χάνουν μετα το ένα τρίποντο μετά το άλλο, ένα έχασε ο Χεζονια, ένα ο Γιουλ, ένα ο Φελιζ, ελεύθερο midrange μετά ο Ραταν Μειζ. Η γνωστή Ρεαλ της παλιάς φρουράς δεν ξέρω αν θα έπαιρνε το ματς, αλλά σίγουρα θα το πήγαινε στον πόντο.
ΥΓ. Παιχταράς ο Φουρνιε, λογικό που χαλάρωσαν οι παίχτες σας.
ΥΓ1. Για του λόγου τι αληθές... αυτά έβαζε κάποτε η Ρεαλ :
JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 12:11 am
Η συνεργασία Βιλντοζα με Μιλουτινοφ στο πικ εν ρολ ξεχωρίζει από τη πρώτη αγωνιστική φέτος, παρόλα αυτά νιώθω πως δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς. Ο Λουκα στο μεταξύ είναι υποχρεωτικό να παίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως secondary ball handler, όσο βρισκόταν δίπλα στον Φουρνιε ήταν εξαιρετικός, με το που έβαλε ο Μπαρτζώκας δίπλα του τον Γκος και έκανε τον Βιλντοζα τον βασικό χειριστή της 5αδας, ήπιε νερό το παιδί. Για αυτό επιμένω (όποτε γράφω στα δικά σας - σπάνια δλδ) πως ο Αργεντίνος πρέπει να βρίσκεται στη starting lineup σας και όχι να έρχεται από τον πάγκο με τα δεύτερα...
2
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό και γελάω μόνος 03:20 τα χαράματα με την περίπτωση Φουρνιεnikolas12 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:45 amΣυνήθως γράφω μια ανάλυση για κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι να πω. Ο Evan Fournier παίζει για την ομάδα μου... Είναι πραγματικά τρελό πως τέτοιος παίκτης σε τόσο παραγωγική ηλικία ήρθε να παίξει για μια ομάδα, την οποία για κάποιο λόγο ενώ είναι ξένος την αγαπάει και έχει δεθεί μαζί της. Είναι πραγματικά τρελό.
Δλδ εκεί στο τρίποντο στην 3η περίοδο που τους το κάνει +16 , σηκώνει τα χέρια βρίσκει τους οπαδούς μας , τους κοιτάζει και χτυπιέται ( μέσα σε εκτός έδρας ματς ) είναι να τραβάς τα μαλλιά σου
Και στα εξωαγωνιστικά καυλαντας , τέρμα ευχάριστος άνθρωπος ...
Πέραν του ότι όπως έχει πει ο ίδιος , κάτι του έκανε κλικ - θετική εντύπωση στον Ολυμπιακό, είναι νομίζω και αυτό που είχε δηλώσει όταν ήρθε ότι του έλειπε να παιζει μπάσκετ με προοπτική και ήθελε να το ξαναγαπησει όσο προλαβαίνει ηλικιακά
Ε, το έχει ξαναγαπησει του έκατσε και το περιβάλλον - χώρα - σύλλογος και φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του
6
6

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φέραμε κανονικό nbaer παιδιά με βιογραφικό 15 και πάνω πόντους στις περισσότερες σεζόν της καριέρας του και πρωταγωνιστή της Γαλλίας στα διεθνή για μένα μετά τον Πάρκερ.. Κανονικά δεν θα ερχόταν αυτός ο παίχτης εδώ στα μέρη μας σε αυτή την ηλικία με οποιοδήποτε συμβόλαιο αν δεν πήγαιναν οι Αμερικάνοι να του κόψουν το μπάσκετ .. Το timing μας ευννοεί για την επίτευξη του στόχου και αυτή τη φορά αν φτάσουμε στο τέλος πρέπει να πιούμε νερό. Ο Μπαρτζώκας είναι μεγάλος προπονητής. Τον διαχειρίστηκε σωστά και τον επανέφερε στα στάνταρ του. Επίσης επανέφερε και τον Βιλντόζα στον καλό πολυταλαντούχο εαυτό του.
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν θα το έπαιρναν πάλι και με την παλιά φρουρά γιατί υπάρχει ο Φουρνιέ στην ομάδα. Και με την Ισπανία όταν κέρδισαν μέσα στη Γαλλία αν δεν υπήρχε ο Γκασόλ να κάνει το ματς της καριέρας του στα διεθνή θα έχαναν με εικοσάρα.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2025 11:44 pmΚαλά ψυχραιμία, έβαλε 2 τυχερά ο Ραταν Μειζ και έπαιξε λίγο άμυνα η Ρεαλ (κυρίως με Γκαρουμπα). Δεν υπήρχε χρόνος να γυρίσει το ματς. Η Ρεαλ πάντως δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση Ρεαλ, δεν γίνεται να γυρνάει ματς 20 πόντων, να το πηγαίνει στους 8 και να χάνουν μετα το ένα τρίποντο μετά το άλλο, ένα έχασε ο Χεζονια, ένα ο Γιουλ, ένα ο Φελιζ, ελεύθερο midrange μετά ο Ραταν Μειζ. Η γνωστή Ρεαλ της παλιάς φρουράς δεν ξέρω αν θα έπαιρνε το ματς, αλλά σίγουρα θα το πήγαινε στον πόντο.
ΥΓ. Παιχταράς ο Φουρνιε, λογικό που χαλάρωσαν οι παίχτες σας.
ΥΓ1. Για του λόγου τι αληθές... αυτά έβαζε κάποτε η Ρεαλ :
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά, και συγγνώμη για όσους ήθελαν να γράψουν για τα αγωνιστικά.
Διαγράφησαν τόπικ και θα δούμε μετά τις δουλειές μας τις αναφορές και πως πρέπει να το χειριστούμε. Προτείνω (αλλά δεν ελπίζω) ο καθένας να κοιτάξει τα δικά του γραπτά αντί να διαμαρτύρεται ότι "τιμωρήσαμε" λιγότερο τον διπλανό του.
Σαν παρατηρήσεις. Επιτρέπουμε τεχνικά σχόλια για την διαιτησία για φάσεις αλλά αυτή η κουβέντα για το ποιος αδικείται και ποιος όχι είναι απαράδεκτη.
Απαράδεκτες είναι και οι εκατέρωθεν προσωπικές επιθέσεις για πορτοκαλί αρρώστια, κομπλεξικούς και πάει λέγοντας.
Απαράδεκτο είναι γενικά να κρίνουν κάποιοι σε μια τέτοια βραδιά ότι είνσι σκοπιμότερο να αναλωθούν σε κόντρες αντί να ασχοληθούν με το ματς και εκτός της φιλοσοφίας του φόρουμ και δεν σέβονται όσους προσπάθησαν να γράψουν κάτι αγωνιστικό και χάθηκε στον ποταμό των σχολίων.
Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι οι ίδιοι που παραπονιούνται για τα ειρωνικά γελάκια τα χρησιμοποιούσαν με την σειρά τους.
Ξεκλειδώνει το τόπικ μόνο για αγωνιστικά θέματα.
και
Διαγράφησαν τόπικ και θα δούμε μετά τις δουλειές μας τις αναφορές και πως πρέπει να το χειριστούμε. Προτείνω (αλλά δεν ελπίζω) ο καθένας να κοιτάξει τα δικά του γραπτά αντί να διαμαρτύρεται ότι "τιμωρήσαμε" λιγότερο τον διπλανό του.
Σαν παρατηρήσεις. Επιτρέπουμε τεχνικά σχόλια για την διαιτησία για φάσεις αλλά αυτή η κουβέντα για το ποιος αδικείται και ποιος όχι είναι απαράδεκτη.
Απαράδεκτες είναι και οι εκατέρωθεν προσωπικές επιθέσεις για πορτοκαλί αρρώστια, κομπλεξικούς και πάει λέγοντας.
Απαράδεκτο είναι γενικά να κρίνουν κάποιοι σε μια τέτοια βραδιά ότι είνσι σκοπιμότερο να αναλωθούν σε κόντρες αντί να ασχοληθούν με το ματς και εκτός της φιλοσοφίας του φόρουμ και δεν σέβονται όσους προσπάθησαν να γράψουν κάτι αγωνιστικό και χάθηκε στον ποταμό των σχολίων.
Εντύπωση μου κάνει επίσης ότι οι ίδιοι που παραπονιούνται για τα ειρωνικά γελάκια τα χρησιμοποιούσαν με την σειρά τους.
Ξεκλειδώνει το τόπικ μόνο για αγωνιστικά θέματα.
και
Δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ ή ο Shaq σε προηγούμενο ματς που ξεκίνησε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Με αναφορά στο τι λένε στο Twitter. Δεν ξέρω γιατί κρίνετε καν σκόπιμο να αναφέρτε για το Twitter που βρίσκεις ότι σχόλιο θέλεις και τι ενδιαφέρει εκτός του ότι και τις 2 φορές ξεκίνησε αυτήν την ατέρμονη συζήτηση. Σε παρακαλώ κι εσένα και όποιον άλλο, μην το ξανακάνετε, προκαλέσατε 4 σελίδες καυγάδων.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 12:28 amΠαντως στο X υπαρχει ο γνωστος ξεσηκωμος για την ευνοια μας και για σημερα και για ολη την ρεγκουλαρ.
Κριμα πραγματικα.
3
3

Έγινε ολυμπιακός από μικρός λόγω καρεμπέCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 3:27 amΑκόμα δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό και γελάω μόνος 03:20 τα χαράματα με την περίπτωση Φουρνιεnikolas12 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 1:45 amΣυνήθως γράφω μια ανάλυση για κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι να πω. Ο Evan Fournier παίζει για την ομάδα μου... Είναι πραγματικά τρελό πως τέτοιος παίκτης σε τόσο παραγωγική ηλικία ήρθε να παίξει για μια ομάδα, την οποία για κάποιο λόγο ενώ είναι ξένος την αγαπάει και έχει δεθεί μαζί της. Είναι πραγματικά τρελό.
Δλδ εκεί στο τρίποντο στην 3η περίοδο που τους το κάνει +16 , σηκώνει τα χέρια βρίσκει τους οπαδούς μας , τους κοιτάζει και χτυπιέται ( μέσα σε εκτός έδρας ματς ) είναι να τραβάς τα μαλλιά σου
Και στα εξωαγωνιστικά καυλαντας , τέρμα ευχάριστος άνθρωπος ...
Πέραν του ότι όπως έχει πει ο ίδιος , κάτι του έκανε κλικ - θετική εντύπωση στον Ολυμπιακό, είναι νομίζω και αυτό που είχε δηλώσει όταν ήρθε ότι του έλειπε να παιζει μπάσκετ με προοπτική και ήθελε να το ξαναγαπησει όσο προλαβαίνει ηλικιακά
Ε, το έχει ξαναγαπησει του έκατσε και το περιβάλλον - χώρα - σύλλογος και φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του

1
1

-
- Reactions: 756
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα είναι σε δαιμονική φόρμα, ότι και να λέμε κατά καιρούς για τον Μπαρτζώκα και για το πως διαχειρίζεται το ρόστερ έχει ελάχιστη σημασία από την στιγμή που ήδη από τον Ιανουάριο έχει εξασφαλίσει σίγουρο πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs.
Είναι τεράστιο θέμα να λείπει ο βασικός χειριστής σου και να κάνεις δυο νίκες σε Ισπανικό έδαφος παίζοντας αυτό το μπάσκετ μέσα στην Μαδρίτη που είναι αφιλόξενη έδρα. Είναι τεράστιο θέμα να λείπει ένας star player σου (Φουρνιέ) και να κάνεις αυτή την εμφάνιση με την Μπάγερν με πολλαπλούς πρωταγωνιστές.
Η επιλογή του Μπαρτζώκα να πάει με μεγάλο ρόστερ δικαιώνεται ολοκληρωτικά και ας έχει χάσει/αδικήσει κάποιους παίκτες (πχ. Ντόρσει).
Το θέμα πλέον είναι αν η ομάδα έχει το μέταλλο να πιάσει αυτά τα στάνταρ απόδοσης σε ματς που κρίνονται τίτλοι (και νομίζω ότι το έχει). Ας μην γελιόμαστε, το αντίπαλο δέος είναι ο αιώνιος που στην καλή του βραδιά παίζει και αυτός διαστημικό μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν τρομάζουν αυτή την περίοδο. Η Μονακό έκανε κοιλιά και έχει έλλειψη σε σκληράδα (ίσως αυτό αλλάξει με την επιστροφή του Ντιαλό), την Φενερ δεν την θεωρώ διεκδικήτρια χωρίς άσο και πεντάρι. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν να απειλήσουν τους δυο αιώνιους.
Αυτό που βλέπω από την ομαδα και μου αρέσει είναι ότι εκτός από Σάσα και Φουρνιέ, υπάρχουν παίκτες που παίζουν με τρομερή ψυχολογία. Και εδώ θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Σακ. Ο τύπος παίζει με το μαχαίρι στο στόμα, είναι man on a mission. Θέλει την κούπα και το δείχνει. Τον ακολουθούν και άλλοι όπως ο Βιλτόζα και ο Γκός των τελευταίων εμφανίσεων. Ακόμα υπάρχουν παίκτες που ψάχνονται και έχουν θέματα ψυχολογίας όπως οι δυο ψηλοί μας και ο Πίτερς (ίσως;), αλλά πιστεύω ότι θα το βρουν και αυτοί μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η ερώτηση κρίσεως είναι: μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟ σε μόνο παιχνίδι όταν θα κριθεί ο τίτλος;
Είναι τεράστιο θέμα να λείπει ο βασικός χειριστής σου και να κάνεις δυο νίκες σε Ισπανικό έδαφος παίζοντας αυτό το μπάσκετ μέσα στην Μαδρίτη που είναι αφιλόξενη έδρα. Είναι τεράστιο θέμα να λείπει ένας star player σου (Φουρνιέ) και να κάνεις αυτή την εμφάνιση με την Μπάγερν με πολλαπλούς πρωταγωνιστές.
Η επιλογή του Μπαρτζώκα να πάει με μεγάλο ρόστερ δικαιώνεται ολοκληρωτικά και ας έχει χάσει/αδικήσει κάποιους παίκτες (πχ. Ντόρσει).
Το θέμα πλέον είναι αν η ομάδα έχει το μέταλλο να πιάσει αυτά τα στάνταρ απόδοσης σε ματς που κρίνονται τίτλοι (και νομίζω ότι το έχει). Ας μην γελιόμαστε, το αντίπαλο δέος είναι ο αιώνιος που στην καλή του βραδιά παίζει και αυτός διαστημικό μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν τρομάζουν αυτή την περίοδο. Η Μονακό έκανε κοιλιά και έχει έλλειψη σε σκληράδα (ίσως αυτό αλλάξει με την επιστροφή του Ντιαλό), την Φενερ δεν την θεωρώ διεκδικήτρια χωρίς άσο και πεντάρι. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν να απειλήσουν τους δυο αιώνιους.
Αυτό που βλέπω από την ομαδα και μου αρέσει είναι ότι εκτός από Σάσα και Φουρνιέ, υπάρχουν παίκτες που παίζουν με τρομερή ψυχολογία. Και εδώ θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Σακ. Ο τύπος παίζει με το μαχαίρι στο στόμα, είναι man on a mission. Θέλει την κούπα και το δείχνει. Τον ακολουθούν και άλλοι όπως ο Βιλτόζα και ο Γκός των τελευταίων εμφανίσεων. Ακόμα υπάρχουν παίκτες που ψάχνονται και έχουν θέματα ψυχολογίας όπως οι δυο ψηλοί μας και ο Πίτερς (ίσως;), αλλά πιστεύω ότι θα το βρουν και αυτοί μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η ερώτηση κρίσεως είναι: μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟ σε μόνο παιχνίδι όταν θα κριθεί ο τίτλος;
0
-
- Reactions: 788
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πλέον μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η ομάδα έχει αρχίσει και φορμάρεται, καθώς το δείγμα πλέον είναι μεγάλο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης!!
1) Εξαιρετικός Βιλντόζα σήμερα και άψογη η αμυντική του συμπεριφορά απέναντι στον κατ’ εμέ καλύτερο point guard της διοργάνωσης (Καμπάτσο). Ο κρυφός mvp σήμερα!
2) Καλώς επέστρεψες Νικόλα πίσω………ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
3) Ο Γκος διάγει την καλύτερη περίοδό του στον Ολυμπιακό……παρεπιπτόντως σήμερα τα δύο αυστηρά φάουλ που του χρεώθηκαν, του στέρησαν άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, διότι ήταν ολοφάνερο πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση!!
4) Περιμένετε να πώ για τον Φουρνιε??? Ε όχι δα…………ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
6) Η τετράδα κλείδωσε οπότε προς τα τέλη ας ασχοληθούμε και εμείς λίγο με την επιλογή αντιπάλου…….η κυνικότητα χρειάζεται στον επαγγελματικό αθλητισμό!
Υγ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΙΕ?…………..ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ????
1) Εξαιρετικός Βιλντόζα σήμερα και άψογη η αμυντική του συμπεριφορά απέναντι στον κατ’ εμέ καλύτερο point guard της διοργάνωσης (Καμπάτσο). Ο κρυφός mvp σήμερα!
2) Καλώς επέστρεψες Νικόλα πίσω………ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
3) Ο Γκος διάγει την καλύτερη περίοδό του στον Ολυμπιακό……παρεπιπτόντως σήμερα τα δύο αυστηρά φάουλ που του χρεώθηκαν, του στέρησαν άλλη μία μεγάλη εμφάνιση, διότι ήταν ολοφάνερο πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση!!
4) Περιμένετε να πώ για τον Φουρνιε??? Ε όχι δα…………ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
6) Η τετράδα κλείδωσε οπότε προς τα τέλη ας ασχοληθούμε και εμείς λίγο με την επιλογή αντιπάλου…….η κυνικότητα χρειάζεται στον επαγγελματικό αθλητισμό!
Υγ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΙΕ?…………..ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ????
2
2

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρκετό καιρό είχα να γράψω.Από υπεραναλύσεις κλπ δεν είμαι και τόσο καλός, αλλά θέλω να πω 2-3 πραγματάκια που κάνουν μπαμ φέτος:
1)Ευλογία να χεις παίκτη σαν τον Βιλντόζα να ρχεται απ τον πάγκο και να προσφέρει τόσα to the point πράγματα και αμυντικά και επιθετικά!40% τρίποντο φέτος σαφώς αποτελεί μια εναλλακτική λύση αν υπάρχουν ζόρια απ τα ατού μας.Είναι κάτι σαν τον Γκραντ του ΠΑΟ.
2)Ευλογία να χεις Σακ να περνάει κάτι σαν 2η νιότη φέτος ως game changer, ο άνθρωπος πλέον σουτάρει με 39% φέτος για 3 συν ότι διατηρεί την εκρηκτικότητα του στο first step!Επιβάλλεται να ΜΗΝ συμμετέχει στην Α1 γιατι τον θέλουμε φρέσκο.
3)Ο Μπαρτζώκας δεν φημίζεται για τη διαλλακτικότητα του, αλλά αυτό που γίνεται με τον Φαλ να βγαίνει εξω για να μαρκάρει τους κοντούς και να τον κάνουν γιογιο στο μπάσιμο ή στις προσποιήσεις, πρέπει να το αλλάξει, αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει αν το ματς είναι στο πόντο. Έχει μεγαλώσει κι αυτός πάνω απ τα 15 λεπτά αρχίζει και χωλαίνει.
4)Λίγο παραπάνω σκληράδα θέλουμε στη περιφερειακή μας άμυνα, με Γουόκαπ θα βελτιωθεί η εικόνα αλλά κάτι χάνουμε επιθετικά με αυτόν μέσα, μια ή άλλη έρχεται.
ΥΓ: Να χεις Σάσα μέσα στο παρκέ αλλά να μη χρειάζεται να σκοράρει πολύ επειδή έχει κέφια ο Φουρνιέ....Να ναι κι οι 2 στο παρκέ αλλά να χουν λιγότερους πόντους απ τα στανταρτ τους επειδή έχει κέφια ο Κίναν (εικόνα απ τον Απρίλη), ε θέλει προσπάθεια για να μην πάρεις έστω τον 1 απ τους 2 μεγάλους τίτλους φέτος.....
1)Ευλογία να χεις παίκτη σαν τον Βιλντόζα να ρχεται απ τον πάγκο και να προσφέρει τόσα to the point πράγματα και αμυντικά και επιθετικά!40% τρίποντο φέτος σαφώς αποτελεί μια εναλλακτική λύση αν υπάρχουν ζόρια απ τα ατού μας.Είναι κάτι σαν τον Γκραντ του ΠΑΟ.
2)Ευλογία να χεις Σακ να περνάει κάτι σαν 2η νιότη φέτος ως game changer, ο άνθρωπος πλέον σουτάρει με 39% φέτος για 3 συν ότι διατηρεί την εκρηκτικότητα του στο first step!Επιβάλλεται να ΜΗΝ συμμετέχει στην Α1 γιατι τον θέλουμε φρέσκο.
3)Ο Μπαρτζώκας δεν φημίζεται για τη διαλλακτικότητα του, αλλά αυτό που γίνεται με τον Φαλ να βγαίνει εξω για να μαρκάρει τους κοντούς και να τον κάνουν γιογιο στο μπάσιμο ή στις προσποιήσεις, πρέπει να το αλλάξει, αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει αν το ματς είναι στο πόντο. Έχει μεγαλώσει κι αυτός πάνω απ τα 15 λεπτά αρχίζει και χωλαίνει.
4)Λίγο παραπάνω σκληράδα θέλουμε στη περιφερειακή μας άμυνα, με Γουόκαπ θα βελτιωθεί η εικόνα αλλά κάτι χάνουμε επιθετικά με αυτόν μέσα, μια ή άλλη έρχεται.
ΥΓ: Να χεις Σάσα μέσα στο παρκέ αλλά να μη χρειάζεται να σκοράρει πολύ επειδή έχει κέφια ο Φουρνιέ....Να ναι κι οι 2 στο παρκέ αλλά να χουν λιγότερους πόντους απ τα στανταρτ τους επειδή έχει κέφια ο Κίναν (εικόνα απ τον Απρίλη), ε θέλει προσπάθεια για να μην πάρεις έστω τον 1 απ τους 2 μεγάλους τίτλους φέτος.....
1
1

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σταθούμε λίγο στον Βιλντόζα;
Μεταγραφή που σε όλους φάνηκε περίεργη το καλοκαίρι (εμου συμπεριλαμβανομένου) τόσο λόγω του αγωνιστικού προφίλ, όσο και των πνευματικών του δυνάμεων.
Αναρωτιόμασταν αν έχει το κορυφαίο επίπεδο, αν θα την παλέψει με τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα, οτι είναι πορσελάνινος ψυχικά κτλ.
Αγωνιστικά έχει βρει τον ρόλο αρκετό καιρό και φαινόταν οτι περνάει καλά, παρά το γεγονός οτι ο χρόνος του δεν αυξήθηκε σε σχέση με περσυ και οι μέσοι όροι του πρέπει να είναι ίδιοι με περσυ. Χτες θεωρώ έδειξε οτι και πνευματικά είναι παρών.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ήξερε οτι ελέω απουσίας γουοκαπ θα παίξει τον δευτερο άσσο μετά απο γκος. Στην πορεία του παιχνιδιου ο γκος φορτώνεται με foul και ο Λουκα γίνεται ο άσσος που πρέπει να βγάλει όλο το παιχνίδι και το κάνει με αυτοπεποιθηση, με καθαρό μυαλό, με πολύ καλή άμυνα, ουσιαστικότατος χωρίς ποικιλίες κτλ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Τέλος και ο coach ήταν πολύ ήρεμος, εκτός προφανώς απο την κατηφόρα στην τέταρτη περίοδο, χαρακτηριστικά στο πρώτο ημίχρονο φεύγουμε στον αιφνιδιασμό και ο βιλντοζα έχει την μπάλα, ΔΕΝ σουτάρει και περιμένει να έρθουν οι υπόλοιποι μήπως βρεί καλύτερη επιλογή, ΔΕΝ την βρίσκει και μπουμπουνάει ενα ψιλόάψυχο τρίποντο.
Ο Μπαρτζώκας ΔΕΝ αντέδρασε καν!
Μεταγραφή που σε όλους φάνηκε περίεργη το καλοκαίρι (εμου συμπεριλαμβανομένου) τόσο λόγω του αγωνιστικού προφίλ, όσο και των πνευματικών του δυνάμεων.
Αναρωτιόμασταν αν έχει το κορυφαίο επίπεδο, αν θα την παλέψει με τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα, οτι είναι πορσελάνινος ψυχικά κτλ.
Αγωνιστικά έχει βρει τον ρόλο αρκετό καιρό και φαινόταν οτι περνάει καλά, παρά το γεγονός οτι ο χρόνος του δεν αυξήθηκε σε σχέση με περσυ και οι μέσοι όροι του πρέπει να είναι ίδιοι με περσυ. Χτες θεωρώ έδειξε οτι και πνευματικά είναι παρών.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ήξερε οτι ελέω απουσίας γουοκαπ θα παίξει τον δευτερο άσσο μετά απο γκος. Στην πορεία του παιχνιδιου ο γκος φορτώνεται με foul και ο Λουκα γίνεται ο άσσος που πρέπει να βγάλει όλο το παιχνίδι και το κάνει με αυτοπεποιθηση, με καθαρό μυαλό, με πολύ καλή άμυνα, ουσιαστικότατος χωρίς ποικιλίες κτλ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Τέλος και ο coach ήταν πολύ ήρεμος, εκτός προφανώς απο την κατηφόρα στην τέταρτη περίοδο, χαρακτηριστικά στο πρώτο ημίχρονο φεύγουμε στον αιφνιδιασμό και ο βιλντοζα έχει την μπάλα, ΔΕΝ σουτάρει και περιμένει να έρθουν οι υπόλοιποι μήπως βρεί καλύτερη επιλογή, ΔΕΝ την βρίσκει και μπουμπουνάει ενα ψιλόάψυχο τρίποντο.
Ο Μπαρτζώκας ΔΕΝ αντέδρασε καν!
0
- golitog7
- Reactions: 1836
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είχα γράψει το καλοκαίρι όταν είδα ότι υπογράψαμε πρωτίστως Έβανς, μετά Βιλντόσα και τέλος Φουρνιέ ότι ο Οσφπ φέτος στήνεται με πρωταρχικό στόχο να ματσάρει επιτέλους τον κακό μας δαίμονα Ρεάλ. Αυτή την εντύπωση δλδ μου έδιναν οι κινήσεις και μάλιστα τον δρόμο τον έδειξε πέρυσι ο Παο! Ο Ταβάρες ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για εμάς και το στυλ παιχνιδιού μας και την πληρώσαμε και τις δύο φορές που τον βρήκαμε μπροστά μας σε σημαντικά παιχνίδια. Και οι τρεις παίκτες που πήραμε έχουν σουτ μετά από τρίπλα ή πικ εν ρολ, πράγμα που αυτομάτως απερνεγοποιεί τον Ταβάρες (καθώς αφενώς απαγορεύει το drop και αφετέρου τον κουράζει απίστευτα βγάζοντας τον στην περιφέρεια). Πέρυσι και πρόπερσι δεν είχαμε ούτε έναν τέτοιο με αποτέλεσμα ο Ταβάρες να κινείται μεταξύ βολών και ζωγραφιστού όντας σκιάχτρο κόβοντας μας όλο το παιχνίδι. Ούτε mid range, ούτε cuts, ούτε μπασίματα στη μούρη του γιατί ήταν ξεκούραστος και μοίζαρε τάπες αβέρτα.
Φέτος τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο άνετα γι αυτόν. Μισό βήμα πίσω αν κάνει θα φάει τρίποντο, ενώ ο Φουρνιέ (και φυσικά ο Έβανς αν μπει) μπορούν να τον περάσουν άνετα στα πόδια και να του βάλουν μπάσιμο στη μάπα. Χθες ο Φουρνιέ του έβαλε καλάθι και φάουλ γιατί απλά δε μασάει. Την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι παρόμοιο πρέπει να ήταν τρία χρόνια πριν με κάτι μπασίματα του Μακκίσικ.
Φέτος τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο άνετα γι αυτόν. Μισό βήμα πίσω αν κάνει θα φάει τρίποντο, ενώ ο Φουρνιέ (και φυσικά ο Έβανς αν μπει) μπορούν να τον περάσουν άνετα στα πόδια και να του βάλουν μπάσιμο στη μάπα. Χθες ο Φουρνιέ του έβαλε καλάθι και φάουλ γιατί απλά δε μασάει. Την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι παρόμοιο πρέπει να ήταν τρία χρόνια πριν με κάτι μπασίματα του Μακκίσικ.
5
5

-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
1. Ποσο τυχεροι ειμαστε που ενας 18χρονος ταλαντουχος γαλλος ετυχε να δει τον ολυμπιακο απο κοντα(οπως ο ιδιος δηλωσε) και αρχισε να συμπαθει την ομαδα. Ποσο τυχεροι ειμαστε που ο ιδιος πιτσιρικας που τωρα μεγαλωσε και εγινε αστερας αρχισε να αλλαζει ομαδες στο ΝΒΑ και να χανει την διψα για το μπασκετ της αλλης πλευρας του ατλαντικου οταν το φαιναλ φορ εγινε στο Βελιγραδι οπου ειδε 15000 Ολυμπιακους να υποστηριζουν με παθος μετα απο ενα χαμενο ημιτελικο στον μικρο τελικο. Ποσο τυχεροι ειμαστε που ενας δυστροπος προπονητης αποφασισε να τον μειωσει μπασκετικα και να τον κανει να θελει να αποδειξει οτι εχει πολυ μπασκετ μεσα του την χρονια που ο συλλογος κλεινει τα 100 χρονια ιστοριας του και οι προεδροι σιγουρα δεν θα δισταζαν να πληρωσουν για να γιορτασουν αυτη την ιστορικη περιοδο του συλλογου. Μερα με την μερα αρχιζω να πιστευω πως υπαρχει μοιρα και πως τα αστρα ευθυγραμμιστηκαν για να ερθει αυτο το καραφλο ακομπλεξαριστο αγορι και να μας κανει να ποθουμε να δουμε την ομαδα μονο και μονο για την παρτη του. Ενα dejavu με τον Μπιλαρο το νιωθω οποτε σηκωνεται για τριποντο στα κρισιμα.
2. Ποσο χαιρομαι που σιγα σιγα μας δικαιωνει ο βιλντοζα οτι θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας. Οτι ηταν παικτης επιπεδου το ξεραμε, απλα καποιοι με τις εμφανισεις του τα τελευταια 2 χρονια το ξεχασανε. Μας φερνει Pick n Roll παιχνιδι και ταχυτατη πιεση στην μπαλα απεναντι σε παικτες "κοντους" με γρηγορα ποδια τυπου καμπατσο και σορτς που δεν μπορει λογω ταχυτητας να ακολουθησει τοσο καλα ο θωμας.
3. Ο νικολας οπως το εγραψα και προχθες περιμενα να κανει μεγαλο παιχνιδι χθες και χαιρομαι που απεναντι στην καλυτερη φροντ λαιν της διοργανωσης απεδειξε το τι μπορει να κανει. Που να φορμαριστει κιολας θα ειμαστε ανικητοι.
4. Ο πιτερς δεν προλαβε να παιξει καθως του καταλογισαν 2 ανυπαρκτα φαουλ και αναγκαστικα βγηκε απο την εξισωση του αγωνα οπως και ο γκος που ενω φανηκε οτι ειαι σε καλη κατασταση τα φαουλ δεν του επτρεψαν να κανει ακομη μια καλη εμφανιση.
Υ.Γ. 1 Ελπιζω οτι αυτη η γκοσιαδα και η Μιλουτινοφιαδα που ειχαμε τον τελευταιο καιρο να τελειωσει λες και δεν μπορουν καποιοι παικτες να παρουσιασουν νεφορμαρισμα ειδικα παικτες που εχουν πονεσει την φανελα οπως αυτοι οι δυο. Να θυμισω περυσι οτι ο γκος επαιξε νωριτερα απο τραυματισμο γιατι ελειπε ο γουοκαπ και ο Νικολα παιζει αδιακοπα τα τελευταια 2 χρονια χειμωνα καλοκαιρι και ενω ειχε στο ενδιαμεσο και 2 σοβαρους σχετικα τραυματισμους.
Υ.Γ. 2 Ειναι κριμα μετα απο τεταοια εμφανιση και νικη το τοπικ να εχει 4 σελιδες που να αναφερουν χυδαιους χαρακτηρισμους και αναφορες σε διατησιες και να θελεις να σχολιασεις με ηρεμια πινωντας το καφε σου πριν πας στη δουλεια και το τοπικ να ειναι κλειστο.
2. Ποσο χαιρομαι που σιγα σιγα μας δικαιωνει ο βιλντοζα οτι θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας. Οτι ηταν παικτης επιπεδου το ξεραμε, απλα καποιοι με τις εμφανισεις του τα τελευταια 2 χρονια το ξεχασανε. Μας φερνει Pick n Roll παιχνιδι και ταχυτατη πιεση στην μπαλα απεναντι σε παικτες "κοντους" με γρηγορα ποδια τυπου καμπατσο και σορτς που δεν μπορει λογω ταχυτητας να ακολουθησει τοσο καλα ο θωμας.
3. Ο νικολας οπως το εγραψα και προχθες περιμενα να κανει μεγαλο παιχνιδι χθες και χαιρομαι που απεναντι στην καλυτερη φροντ λαιν της διοργανωσης απεδειξε το τι μπορει να κανει. Που να φορμαριστει κιολας θα ειμαστε ανικητοι.
4. Ο πιτερς δεν προλαβε να παιξει καθως του καταλογισαν 2 ανυπαρκτα φαουλ και αναγκαστικα βγηκε απο την εξισωση του αγωνα οπως και ο γκος που ενω φανηκε οτι ειαι σε καλη κατασταση τα φαουλ δεν του επτρεψαν να κανει ακομη μια καλη εμφανιση.
Υ.Γ. 1 Ελπιζω οτι αυτη η γκοσιαδα και η Μιλουτινοφιαδα που ειχαμε τον τελευταιο καιρο να τελειωσει λες και δεν μπορουν καποιοι παικτες να παρουσιασουν νεφορμαρισμα ειδικα παικτες που εχουν πονεσει την φανελα οπως αυτοι οι δυο. Να θυμισω περυσι οτι ο γκος επαιξε νωριτερα απο τραυματισμο γιατι ελειπε ο γουοκαπ και ο Νικολα παιζει αδιακοπα τα τελευταια 2 χρονια χειμωνα καλοκαιρι και ενω ειχε στο ενδιαμεσο και 2 σοβαρους σχετικα τραυματισμους.
Υ.Γ. 2 Ειναι κριμα μετα απο τεταοια εμφανιση και νικη το τοπικ να εχει 4 σελιδες που να αναφερουν χυδαιους χαρακτηρισμους και αναφορες σε διατησιες και να θελεις να σχολιασεις με ηρεμια πινωντας το καφε σου πριν πας στη δουλεια και το τοπικ να ειναι κλειστο.
5
4
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Ιαν 17, 2025 11:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2