Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 10, 2023 5:20 pm

Rice έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 4:43 pm
Πάντως με όσα διαβάζω από χθες,οχι μόνο στο φόρουμ αλλά γενικά, νομίζω ότι η ομάδα που μας αξιζει είναι με Κεμζουρα και έσοδα-έξοδα,τίποτα παραπάνω.

Έχουν γίνει λάθη?Προφανώς,αλλά να μηδενίζεις παίχτες προπονητές και διοίκηση για ένα κακό ξεκίνημα είναι αχαριστία.
Εμείς θέλουμε προέδρους να βάζουν εκατομμύρια σαμπως εμείς θα τα δώσουμε. Στην Ελλάδα είμαστε των άκρων δυστυχώς

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Παρ Νοέμ 10, 2023 5:34 pm

tarp7 έγραψε:
Rice έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 4:43 pm
Πάντως με όσα διαβάζω από χθες,οχι μόνο στο φόρουμ αλλά γενικά, νομίζω ότι η ομάδα που μας αξιζει είναι με Κεμζουρα και έσοδα-έξοδα,τίποτα παραπάνω.

Έχουν γίνει λάθη?Προφανώς,αλλά να μηδενίζεις παίχτες προπονητές και διοίκηση για ένα κακό ξεκίνημα είναι αχαριστία.
Εμείς θέλουμε προέδρους να βάζουν εκατομμύρια σαμπως εμείς θα τα δώσουμε. Στην Ελλάδα είμαστε των άκρων δυστυχώς
Είναι και τα ονόματα που ακούγονται βέβαια, κάθε χρόνο το ίδιο δεν συμβαίνει; Ακούγονται διάφορα δυνατά ονόματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, πρώτη φορά φαίνεται ότι όντως προσπαθήσαμε να υπογράψουμε Τζέιμς, Μίροτιτς, Ναν. Οπότε κάθε χρόνο έρχεται η απογοήτευση από τις κινήσεις που ακολουθούν άσχετα αν ταιριάζουν ή όχι στην ομάδα. Φέτος είχαμε και τις δηλώσεις τους στο τελευταίο τελικό ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί κλπ που δικαίως δημιούργησαν προσδοκίες.
Δεν συμφωνώ βέβαια με την γκρίνια που υπάρχει αυτήν την στιγμή για πολλούς λόγους αλλά με την εικόνα της ομάδας, τις δηλώσεις των προέδρων και τα κλασικά καλοκαιρινά μεταγραφικά σίριαλ είναι λογικό να υπάρχει μια απογοήτευση.
Βάλε ότι χάσαμε Σλούκα, Σάσα, ότι δεν φαίνεται στον ορίζοντα Έλληνας παίκτης που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και αυτοί που υπήρχαμε δεν μπορούσαμε/μπορέσαμε να τους χτυπήσουμε.
Η ομάδα πάντως δικαιούται πίστωση χρόνου, οι παίκτες το ίδιο εγώ πιστεύω πολύ στον Λιθουανό και το επαναλαμβάνω, δεν ξέρω από που προκύπτει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και άμεσα, περιμένω να δω τον Σίκμα και πως θα αξιοποιηθεί πριν τον βγάλω από πρίν άχρηστο, περιμένω να δούμε την ομάδα πλήρη με λιγότερα κενα διαστήμα και ελπίζω κι εγώ απλώς να είμαστε στη play off και μετά βλέπουμε αν και ποιες πιθανότητες έχουμε να πάμε σε άλλο ένα Φ4.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 10, 2023 5:52 pm

δεν νομιζω οτι μηδενισαμε καποιον της ΚΑΕ εδω. Εμεις τονιζουμε τα λαθη και αυτο που βγαζει ματι. Δεν μηδενιζουμε κανενος την προσφορα. μιλαμε για λαθος επιλογες και σχεδιασμους. υπαρχει κατηφορα και φαινεται να ειναι μεγαλη και στη συνεχεια. Ειναι απολυτα λογικο με τετοια εικονα ομαδας που εχουμε μετα στο φορουμ να γραφουμε την αποψη μας για το τι δεν πηγε καλα.

Ilias7

Honorary
Reactions:

Παρ Νοέμ 10, 2023 5:58 pm

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν και δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα ίσως σιγά σιγά πρέπει να δεχτούμε ως ιδέα πως μετά από δύο ονειρικές χρονιές τόσο από άποψη μπάσκετ όσο και από άποψη αποτελεσμάτων φέτος δε θα παίξουμε το μπάσκετ το περασμένων σεζόν και ίσως μέχρι τέλους να παλεύουμε για μια θέση στη πρώτη δεκάδα.

Διότι ακόμα και να επιστρέψει ο Σίκμα δεν είναι Μίροτιτς, ακόμα και να επιστρέψει ο ΜακΚίσικ δεν είμαι Τζέιμς. Θα βελτιωθούν κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει με αυξημένους χρόνους συμμετοχής με τους υπόλοιπους παίχτες αλλά μέχρι εκεί.

Η ομάδα τη δεδομένη στιγμή έχει δομικό πρόβλημα στο ρόστερ της. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρωλίγκα που έχει μόνο 4 ψηλούς. Ακόμα και να επιστρέψει ο Σίκμα είναι πιθανό να προκύψει νέο πρόβλημα με κάποιον άλλο ψηλό και πάλι επί της ουσίας να παίζουμε με μόνο 2 ή 3 ψηλούς. Οπότε το πρόβλημα στους ψηλούς είναι ξεκάθαρα ποσοτικό.

Το πρόβλημα στους κοντούς όμως είναι και ποιοτικό. Από τη πεντάδα των γκαρντ μόνο Γουόκαπ, Γκος, Κάνααν μπορούν να προσφέρουν σε υψηλά στάνταρ. Ο Λαρεντζάκης ασταθής όπως κάθε χρόνο. Όσους πόντους έχει σκοράρει απέναντι στη Παρτιζάν δεν έχει σκοράρει στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια τη στιγμή που η ομάδα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά και ο ίδιος βρίςκει αυξημένο χρόνο συμμετοχής με την απουσία του ΜακΚίσικ. Ο Λούντζης δε προσφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς και υπό άλλες συνθήκες δε θα ήταν στο ρόστερ.

Ο ΜακΚισικ δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει καθώς μιλάμε για 5μηνη απουσία. Ο Μπραζντέικις δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα αλλά αποκτήθηκε τελευταία στιγμή με ότι συνεπάγεται αυτό.

Και όλα τα παραπάνω σε μια χρονιά που ξεκίνησε μετά από Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ ξέρουν πως αυτές οι διοργανώσεις αφήνουν κατάλοιπα που προκύπτουν μέσα στη σεζόν. (κούραση, τραυματισμοί κλπ)

Ίσως ο οργανισμός από τη διοίκηση έως το προπονητή πίστεψαν πως η ομάδα θα εξαργυρώσει αυτές τις δυο ονειρικές σεζόν στο κομμάτι των μεταγραφών και πως μεγάλα ονόματα θα «παρακαλούσαν» να έρθουν στην ομάδα ή θα πειστούν πολύ πιο εύκολα και με μικρότερα συμβόλαια. Πράγμα το όποιο δεν έγινε διότι τα μεγάλα ονόματα θέλουν και μεγάλα συμβόλαια.

Το χειρότερο όμως είναι πως η ομάδα δείχνει να μην έχει κανένα μελλοντικό πλάνο στο κομμάτι των Ελλήνων παιχτών. Σε τρία χρόνια πιθανόν να μην υπάρχει κανένας ποιοτικός Έλληνας παίχτης στο ρόστερ.

Η ομάδα πέρσι όταν της δόθηκε η ευκαιρία έπρεπε να αποκτήσει το Ντόρσεϊ. Γιατί αρχικά δεν γίνετε να μην έχεις έναν τέτοιο παίχτη στο ρόστερ σου και δεύτερον εκείνη τη περίοδο δεν είχε επιστρέψει δυναμικά ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι των μεταγραφών. Πλέον κάθε Έλληνας παίχτης θα μπαίνει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Επίσης έπρεπε να αποκτηθεί ο Ρογκαβόπουλος. Τι πάει να πει δεν ήθελε να παίξει σε Ελληνική ομάδα; Με το πλάνο μας θα έπρεπε να τον πείσουμε να ενταχθεί στο ρόστερ. Το ίδιο και ο Κ. Αντετοκούνμπο τα περασμένα καλοκαίρια. Δε θα χωρούσε ως 3ος ψηλός στο φετινό ρόστερ; Το να έχεις Έλληνες παίχτες στο ρόστερ σου, σου κάνει πιο εύκολο το σχεδιασμό στο κομμάτι των ξένων. Έχει αποδειχθεί αυτό τα περασμένα χρόνια.

Πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά φέτος φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα που δεν είχαμε τις περασμένες σεζόν που φτάσαμε ως το F4.

Ο χρόνος πάντως θα είναι υπέρ πιστεύω.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Νοέμ 10, 2023 6:06 pm

Heisenberg έγραψε:
δεν νομιζω οτι μηδενισαμε καποιον της ΚΑΕ εδω. Εμεις τονιζουμε τα λαθη και αυτο που βγαζει ματι. Δεν μηδενιζουμε κανενος την προσφορα. μιλαμε για λαθος επιλογες και σχεδιασμους. υπαρχει κατηφορα και φαινεται να ειναι μεγαλη και στη συνεχεια. Ειναι απολυτα λογικο με τετοια εικονα ομαδας που εχουμε μετα στο φορουμ να γραφουμε την αποψη μας για το τι δεν πηγε καλα.
Εντάξει μηδενισμός ακραίος σε κάποια σχόλια μην λέμε και ότι θέλουμε. Εκφράσεις τύπου παλαίμαχος, πρώην παίχτης, ξεροκέφαλος και τυφλός κόουτς κτλ, μηδενισμός είναι.

Επίσης δεν γράφει ο κόσμος τι δεν πήγε καλά, γράφει για αλλαγή παιχτών και κάποιοι ήδη μιλάνε για αλλαγή προπονητή, κάποιοι από το καλοκαίρι έλεγαν να αλλάξουμε και ιδιοκτήτες...

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 10, 2023 6:14 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 6:06 pm
Heisenberg έγραψε:
Εντάξει μηδενισμός ακραίος σε κάποια σχόλια μην λέμε και ότι θέλουμε. Εκφράσεις τύπου παλαίμαχος, πρώην παίχτης, ξεροκέφαλος και τυφλός κόουτς κτλ, μηδενισμός είναι.

Επίσης δεν γράφει ο κόσμος τι δεν πήγε καλά, γράφει για αλλαγή παιχτών και κάποιοι ήδη μιλάνε για αλλαγή προπονητή, κάποιοι από το καλοκαίρι έλεγαν να αλλάξουμε και ιδιοκτήτες...
ενας εγραψε για αλλαγη προπονητη αλλα νομιζω πιο πολυ τρολαρε.
το να λεει καποιος για αλλαγη των νεων παικτων δεν σημαινει μηδενισμος τους κοουτς ειδικα οταν αυτοι δεν εχουν προσφερει και δεν εχουν δειξει τιποτα.
το να πεις οτι Ο μπαρτζωκας εχει καποιες εμμονες παλι δεν ειναι μηδενισμος.Ποιος ειναι ο Πάπας και εχει το αλαθητο?
μηδενισμος ειναι να πεις βλακα ασχετε κοουτς τα εκανες σκατα.
το να πεις οτι οι Αφοι πρεπει να βοηθησουν την ομαδα και να αλλαξουν ροτα παλι δεν ειναι μηδενισμος.
για να ξερουμε τι ειναι μηδενισμος δηλαδη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Νοέμ 10, 2023 6:31 pm

Μισ που είμαστε σε μεταγραφική διάθεση πως θα σας φαινόταν ο Trevion Williams; 23 ετών, παίζει στην Ουλμ και στο Eurocup είναι 5άρι που παίζει και ως τεσσάρι, δυστυχώς δεν έχει πολύ καλό τρίποντο. ταιριάζει στο στυλ της ομάδας καθώς είναι αρκετά έξυπνος μπασκετικά, καλός πασέρ, μπορεί να παίξει ως πλειμέικερ ρακέτας, έχει καλά κοψίμακα και κινήσεις χωρίς την μπάλα προς το καλάθι, δυνατός και μαχητικός στα ριμπάουντ χωρίς προοπτική για NBA. Πιθανόν να μην μπορεί να προσφέρει άμεσα, δεν είναι ο παικταράς που ψάχνουμε αλλά μπορεί να καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ, να δώσει λεπτά στο 4 και γιατί όχι να δείξει αν μπορεί να σταθεί και την επόμενη χρονιά.

Edit: Τώρα έψαχνα αν έχει προταθεί ξανά στο φόρουμ ο συγκεκριμένος και με πρόλαβε ο georbap μόλις την προηγούμενη μέρα! Όπως κατάλαβες Γιώργο εμένα μου έκανε το κλικ. :)
georbap έγραψε:
Πέμ Νοέμ 09, 2023 12:05 am
Άσχετο αλλά κάπου διάβαζα τυχαία για τον Trevion Williams που παίζει με την γερμανική ULM και τον έψαξα λιγάκι.
Οι αριθμοί του για πρώτη φορά στο Eurocap είναι εξαιρετικοί και αναφέρεται ως center με ύψος 2.08μ.
Βέβαια από τα βίντεο φαίνεται να ποστάρει πολύ καλά σαν 4αρι ενώ στα πρώτα 5 παιχνίδια έχει 6/17 τρίποντα και μ.ο 4 ασίστ .

Δεν το αναφέρω ως πιθανή προσθήκη αλλά πραγματικά πολύ μου έχουν λείψει αυτές οι έξυπνες κινήσεις όπως Χάινς , Λοτζέσκι, Ντάστον , Χάντερ κλπ κλπ

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:11 pm

Γι αυτόν τον Darius Bazley που προτείνουν στο shot clock έχετε καθόλου άποψη;

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:15 pm

Η πλάκα είναι ότι αν τουλάχιστον είχαν κάνει την κίνηση να αγόραζαν έναν τρίτο βοηθητικό σέντερ, δεν θα ήμασταν σε αυτή τη φάση.

Το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, ο Μπραζντεικις δεν είναι κακός παίκτης. Απλώς δεν έχει βρει ρόλο ακόμα και είναι στα χαμένα. Δείχνει τουλάχιστον κάποια ψήγματα ταλέντου. Αλλά και για αυτόν ο χρόνος τελειώνει.

Σε άλλη κατάσταση, ο Μπραζ και ο Σίκμα θα φάνταζαν προβληματάκια. Αλλά τώρα, φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε ψηλό, αφού οι αθεόφοβοι προκάλεσαν λειψανδρία στη φροντ λάιν.

Ακόμα πιστεύω ότι ο κοουτς μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Όχι, δεν πιστεύω στα αλήθεια αυτό που είπα για Τρινκιέρι (για το Σπανούλη ναι σε λίγα χρόνια). Αλλά, με πιο ανοικτά μυαλά και οι πρόεδροι χρειάζεται να βοηθήσουν. Γίνομαι λίγο αυθόρμητος όταν στεναχωριέμαι.

Αν κατάλαβα καλά, ο κοουτς είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε παίκτες, ενώ οι πρόεδροι ήθελαν. Δεν ξέρω, με προβληματίζει η δήλωση αυτή. Είναι όντως έτσι; ή το αντίθετο;

Άμεσες λύσεις:
-Άνοιγμα ροτέισον
-Αγορά καλών παικτών σε θέσεις που υπάρχει τρύπα
-Αύξηση μπάτζετ

Και ό,τι γίνει.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
tarp7

champion
Reactions:

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 5:34 pm
tarp7 έγραψε:

Είναι και τα ονόματα που ακούγονται βέβαια, κάθε χρόνο το ίδιο δεν συμβαίνει; Ακούγονται διάφορα δυνατά ονόματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, πρώτη φορά φαίνεται ότι όντως προσπαθήσαμε να υπογράψουμε Τζέιμς, Μίροτιτς, Ναν. Οπότε κάθε χρόνο έρχεται η απογοήτευση από τις κινήσεις που ακολουθούν άσχετα αν ταιριάζουν ή όχι στην ομάδα. Φέτος είχαμε και τις δηλώσεις τους στο τελευταίο τελικό ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί κλπ που δικαίως δημιούργησαν προσδοκίες.
Δεν συμφωνώ βέβαια με την γκρίνια που υπάρχει αυτήν την στιγμή για πολλούς λόγους αλλά με την εικόνα της ομάδας, τις δηλώσεις των προέδρων και τα κλασικά καλοκαιρινά μεταγραφικά σίριαλ είναι λογικό να υπάρχει μια απογοήτευση.
Βάλε ότι χάσαμε Σλούκα, Σάσα, ότι δεν φαίνεται στον ορίζοντα Έλληνας παίκτης που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και αυτοί που υπήρχαμε δεν μπορούσαμε/μπορέσαμε να τους χτυπήσουμε.
Η ομάδα πάντως δικαιούται πίστωση χρόνου, οι παίκτες το ίδιο εγώ πιστεύω πολύ στον Λιθουανό και το επαναλαμβάνω, δεν ξέρω από που προκύπτει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και άμεσα, περιμένω να δω τον Σίκμα και πως θα αξιοποιηθεί πριν τον βγάλω από πρίν άχρηστο, περιμένω να δούμε την ομάδα πλήρη με λιγότερα κενα διαστήμα και ελπίζω κι εγώ απλώς να είμαστε στη play off και μετά βλέπουμε αν και ποιες πιθανότητες έχουμε να πάμε σε άλλο ένα Φ4.
Και εγώ κάνω κριτική γιατί φετινή ομάδα , σαφώς έχουν γίνει λάθη, δεν χρειάζεται να μηδενίζουμε την ομάδα, το ότι είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας έργω των αγγελοπουλων είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως περίμεναν ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός, οι ανταγωνίστριες ομάδες στην Ευρωλίγκα θα τους έδιναν τους σταρ τους. Εγώ θεωρώ ότι το μπραζντεικις κακώς το πήραμε από τη στιγμή που ήταν τραυματίας, εμείς χρειαζόμασταν παίκτη που θα έπαιζε άμεσα και πέρυσι στη Ζαλγκίρις μέτρια χρόνια έκανε, άλλα τα παιχνίδια των εθνικών ομαδων, μακάρι να μας διαψεύσει.Η απόκτηση του Σικμα ήταν κίνηση πανικού θεωρώ γιατί εκείνη τη περίοδο δεν υπήρχε άλλος ευρωλιγκατος παίκτης διαθέσιμος στη θέση 4. Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε παίκτη που θα παίζει περισσότερο 4 και λιγότερο στο 5, είναι προτιμότερο να παίζει ο Σικμα στο 5, ο Παπανικολάου απαγορευεται να παίζει στο 4.

Dedalos

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:28 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 6:31 pm
Μισ που είμαστε σε μεταγραφική διάθεση πως θα σας φαινόταν ο Trevion Williams; 23 ετών, παίζει στην Ουλμ και στο Eurocup είναι 5άρι που παίζει και ως τεσσάρι, δυστυχώς δεν έχει πολύ καλό τρίποντο. ταιριάζει στο στυλ της ομάδας καθώς είναι αρκετά έξυπνος μπασκετικά, καλός πασέρ, μπορεί να παίξει ως πλειμέικερ ρακέτας, έχει καλά κοψίμακα και κινήσεις χωρίς την μπάλα προς το καλάθι, δυνατός και μαχητικός στα ριμπάουντ χωρίς προοπτική για NBA. Πιθανόν να μην μπορεί να προσφέρει άμεσα, δεν είναι ο παικταράς που ψάχνουμε αλλά μπορεί να καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ, να δώσει λεπτά στο 4 και γιατί όχι να δείξει αν μπορεί να σταθεί και την επόμενη χρονιά.

Edit: Τώρα έψαχνα αν έχει προταθεί ξανά στο φόρουμ ο συγκεκριμένος και με πρόλαβε ο georbap μόλις την προηγούμενη μέρα! Όπως κατάλαβες Γιώργο εμένα μου έκανε το κλικ. :)
georbap έγραψε:
Πέμ Νοέμ 09, 2023 12:05 am
Άσχετο αλλά κάπου διάβαζα τυχαία για τον Trevion Williams που παίζει με την γερμανική ULM και τον έψαξα λιγάκι.
Οι αριθμοί του για πρώτη φορά στο Eurocap είναι εξαιρετικοί και αναφέρεται ως center με ύψος 2.08μ.
Βέβαια από τα βίντεο φαίνεται να ποστάρει πολύ καλά σαν 4αρι ενώ στα πρώτα 5 παιχνίδια έχει 6/17 τρίποντα και μ.ο 4 ασίστ .

Δεν το αναφέρω ως πιθανή προσθήκη αλλά πραγματικά πολύ μου έχουν λείψει αυτές οι έξυπνες κινήσεις όπως Χάινς , Λοτζέσκι, Ντάστον , Χάντερ κλπ κλπ
Κι άλλο "έξυπνο" πλην ασουτο τεσσαρι; κι άλλο πλέι Μέικερ ρακέτας; κι αυτός θα κόβει;;; που;;; όλοι οι αντίπαλοι μας κλείνουν το ζωγραφιστο!
Εγώ θέλω ένα τεσσαρι (....) 2.10, με τρίποντο 40% Χόρτασα από τον (…) σικμα.

Λόγος επεξεργασίας: απρεπεις χαρακτηρισμοί

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:33 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 7:11 pm
Γι αυτόν τον Darius Bazley που προτείνουν στο shot clock έχετε καθόλου άποψη;
μικρος σε ηλικια, γρηγορος, αθλητικος, καλος αμυντικος που χρειαζεται καλυτερη αντιληψη στην ομαδικη αμυνα και στις αλλαγες/καλυψεις.

κακος σουτερ απο σχεδον παντου εκτος και αν ειναι καρφωμα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:37 pm

Dedalos έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 7:28 pm

Κι άλλο "έξυπνο" πλην ασουτο τεσσαρι; κι άλλο πλέι Μέικερ ρακέτας; κι αυτός θα κόβει;;; που;;; όλοι οι αντίπαλοι μας κλείνουν το ζωγραφιστο!
Εγώ θέλω ένα τεσσαρι ,2.10, με τρίποντο 40% Χόρτασα από τον σικμα.
Έχεις το 4άρι με το καλύτερο τρίποντο τον Πίτερς, ο Κομπόκλο πήγε στην Παρτιζάν, από Champions League, Eurocup και FA από ΝΒΑ δεν βλέπω κάτι αξιόλογο. Αν έχεις κάποιον υπόψιν σου να τον ακούσουμε. Από τον Σίκμα πως χόρτασες πριν καλά καλά τον δούμε;

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:37 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 7:19 pm
θεωρώ γιατί εκείνη τη περίοδο δεν υπήρχε άλλος ευρωλιγκατος παίκτης διαθέσιμος στη θέση 4. Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε παίκτη που θα παίζει περισσότερο 4 και λιγότερο στο 5, είναι προτιμότερο να παίζει ο Σικμα στο 5, ο Παπανικολάου απαγορευεται να παίζει στο 4.
Οτζελεγιε υπεγραψε βαλενθια 1η ιουλιου.
Σικμα υπεγραψε σε εμας 13 ιουλιου.
Μονεκε υπεγραψε μπασκονια 19 ιουλιου.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:38 pm

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από τους ολυμπιακούς είναι ότι θελαν μετά απο 2 χρονιές που η ομάδα τους ήταν στις 2-3 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να βλεπαν μια λογική και μια συνέπεια στις προσθήκες που γιναν.
Αν ειμασταν στο 2020 που ο Ολυμπιακός μόλις είχε ανεβεί πάλι α1 και ερχόταν από 3 διαδοχικούς αποκλεισμούς στην ρεγκιουλαρ σιζον ίσως να μην υπήρχαν τόσες απαιτήσεις αλλά μετά από 2 χρονιές όπου έχεις τερματίσει στην κανονική διάρκεια 1ος και 2ος έχεις πάει 2 φάιναλ φορ και έναν τελικό, έχεις χάσει την κούπα στο σουτ και ομολογουμένως έχεις παίξει το καλύτερο μπάσκετ της τελευταίας διετίας δεν γίνεται να φεύγει ο βεζενκοφ και να παίρνεις τον σικμα, δεν γίνεται να πηγαίνεις με 4 ψηλούς κλπ κλπ. Δεν υπήρξε συνέπεια όπως αρμοζε στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.
Δλδ απο εκεί που υπήρχε μια βάση να ξεκινήσει η ομάδα (βλ. Ρεαλ) κατάφεραν να κάνουν 100 βήματα πίσω.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”