Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:16 pm

Από Γαλλία πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γουατσον όχι τον Ρομπινσον. Η Βιλερμπάν πιο πολύ χαβαλέ κάνει, η απόφαση να φύγει είναι ειλημμένη.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:40 pm

Αν μπορούσα να μπω στο μυαλό του Τζον μαλκοβιτς ( κόουτς b) και έχοντας υπόψην ότι βασικός και αναντικαταστατος είναι ο Γουολκαπ και αποκτήθηκαν με μπαι άουτ..... Παίκτες όπως ο ντιλικινα και ο λι.... Θα έβλεπα ότι παρακολουθεί στο συσωλην βιντεακια του Πάρις λι.

Ο Πάρις είναι Καζάν οπότε χλωμό να φύγει.

Με βάση την Ai γιωργαινα που ρωτήθηκε παραπάνω ποιος είναι υβριδιο του Πάρις λι;

Ο γουοτσον. Οπότε ναι, πιστεύω ότι πρώτα θα πήγαινε για γουοτσον.

Για πατυ μιλς θέλω και δεν θέλω.
Τον παίκτη τον πάω τρελά αλλά το ταιμινγκ που είναι καιρό εκτός και η κατάσταση την ομάδας που ψάχνεται γέρνουν προς το ότι δεν θα πιάσει.

Δεν θα μου άρεσε να φορτωθεί την ταμπέλα του ξοφλημενου αφού ούτε χρόνος προσαρμογής θα υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:49 pm

Ο Ρόμπινσον μου φαίνεται αμπλαούμπλας.
Ο Γουότσον έχει σωματότυπο Ρίβερς (ναι θα πέσει φωτιά να με κάψει :D ) αλλά δεν τον θυμάμαι σαν παίχτη.
Ο χειζ φαίνεται πολύ καλός και εξελιξιμος αλλά φοβάμαι το αντερ.
Ο φλυν μου φαίνεται ο πιο ιδανικός, απ τα βιντεάκια βέβαια γιατί δεν τον έχω δει, δεν ξέρω δηλαδή αν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Φουρνιε πχ η θα είμαστε τρύπα στην άμυνα.

Κάτι μου λέει ότι κλασσικά θα σκάσει όνομα που δεν έχουμε ακούσει. Θα ανακαλύψει κανα πουλεν ο μποζικας :D

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:50 pm

Ζερβας λεει το παλευουμε για Γουοτσον

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... an/5087495

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:59 pm

berry έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 2:50 pm
Ζερβας λεει το παλευουμε για Γουοτσον

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... an/5087495
Ετσι πιστεύω και εγώ. Ας είναι, εδώ που φτάσαμε. Από απόφαση τι λέει ο συγκεκριμένος; Νιώθει λίγο ή θα τον φάει το σκοτάδι του πάγκου;
Σε μερικά σκόρπια ματς που έτυχε να τον δω φέτος το λέει η περδικουλα του. Και προχθές με την παρτιζαν τους κήδεψε άσχημα

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:01 pm

Ανάμεσα σε Ρόμπινσον της Παρί και Γουότσον της Βιλερμπαν νομίζω ότι στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ταιριάζει καλύτερα ο Γουότσον, γιατί μοιάζει περισσότερο, σε λογική, με τον ρόλο που είχε ο Γκος, ο οποίος θεωρώ πως ήταν ο γκαρντ-αναφορά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα, χωρίς όμως να είναι στο ίδιο επίπεδο (ο Γουότσον) με τον Γκος.
Από όσα διαβάζω, ο Γουότσον παίζει πολύ καλά το P&R, είναι πιο ισορροπημένος γκαρντ από τον Ρόμπινσον στη σχέση δημιουργίας/εκτέλεσης, αμυντικά πιο σταθερός, και αρκετά καλός σουτέρ μετά από ντρίμπλα και catch-and-shoot.
Βέβαια, δεν έχει το μέγεθος ή το δημιουργικό IQ του Γκος, αλλά... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Ο Ρόμπινσον φαίνεται πιο εκρηκτικός και ταχύς, μπορεί να κάνει πιο εύκολα ρήγματα σε κλειστές άμυνες, και μπορεί και να σκοράρει εύκολα όταν το παιχνίδι κολλάει.
Αλλά δεν παίζει τόσο ελεγχόμενα και είναι επιρρεπής στα λάθη όταν πιέζεται.
Και οι δύο είναι κοντοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική τους λειτουργία.
Προσωπικά, θα διάλεγα τον πιο νέο Ρόμπινσον, αλλά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα και ως περισσότερο plug-and-play νομίζω πως πιο ταιριαστός είναι ο Γουότσον.
Οποιονδήποτε, πάντως, από τους δύο κι αν κλείσουμε, θα προτιμούσα να είναι μόνο για τη φετινή σεζόν με option της ομάδας για ένα χρόνο ακόμα. Το καλοκαίρι σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Φτάνει να κινηθούμε σωστά και έγκαιρα, κι όχι όπως φέτος που ο Γιώργης τα έκανε μαντάρα.
Δεν νομίζω να κινηθούμε για παίκτη από Αμερική. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:03 pm

Flynn 23 πόντους 6 ασίστ με 3/8 τρίποντα και 5/6 δίποντα στην εκτός έδρας νίκη της Bahcesehir κόντρα στην Efes.
Απ' όσο καταλαβαίνω από τα λεγόμενα Ζέρβα, δεν τον παραχωρεί η Bahcesehir για αυτό κι ο Νικόλας το έριξε στο ότι "δεν είναι playmaker".

Προσωπικά απ' όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί μόνο με Flynn θα ένιωθα κάποια ασφάλεια. Δεν θεωρώ τον Watson παίκτη επιπέδου Ολυμπιακού. Είναι ένας καλός iso scorer, χωρίς ιδιαίτερη δημιουργία από το PnR και ολίγον τι "φτερό στον άνεμο". Τώρα για τον Νικόλα το Ζέρβα αυτός είναι playmaker βέβαια. Να γελάς...

Απλά είναι σίγουρα εφικτή περίπτωση καθώς η ASVEL δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:49 pm

Πρωτος στοχος ειναι ο Watson απ οτι φαινεται.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:55 pm

Εικόνα

Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:59 pm

Με Φλυν θ ανεβεί λίγο και το ηθικό του κόσμου

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Κυρ Νοέμ 16, 2025 4:00 pm

Τί γκλυν και φλυν και τζαζλιν φέρτε Καμ Πέιν που να πάρει

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Νοέμ 16, 2025 4:06 pm

Πάμε για λύσιμο συμβολαίου.

ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 4:12 pm

kite26 έγραψε:

Αυτος που έχει το μεγαλύτερο μπαι άουτ :wink:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Νοέμ 16, 2025 4:15 pm

Leon Man έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 3:01 pm
Ανάμεσα σε Ρόμπινσον της Παρί και Γουότσον της Βιλερμπαν νομίζω ότι στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα ταιριάζει καλύτερα ο Γουότσον, γιατί μοιάζει περισσότερο, σε λογική, με τον ρόλο που είχε ο Γκος, ο οποίος θεωρώ πως ήταν ο γκαρντ-αναφορά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα, χωρίς όμως να είναι στο ίδιο επίπεδο (ο Γουότσον) με τον Γκος.
Από όσα διαβάζω, ο Γουότσον παίζει πολύ καλά το P&R, είναι πιο ισορροπημένος γκαρντ από τον Ρόμπινσον στη σχέση δημιουργίας/εκτέλεσης, αμυντικά πιο σταθερός, και αρκετά καλός σουτέρ μετά από ντρίμπλα και catch-and-shoot.
Βέβαια, δεν έχει το μέγεθος ή το δημιουργικό IQ του Γκος, αλλά... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Ο Ρόμπινσον φαίνεται πιο εκρηκτικός και ταχύς, μπορεί να κάνει πιο εύκολα ρήγματα σε κλειστές άμυνες, και μπορεί και να σκοράρει εύκολα όταν το παιχνίδι κολλάει.
Αλλά δεν παίζει τόσο ελεγχόμενα και είναι επιρρεπής στα λάθη όταν πιέζεται.
Και οι δύο είναι κοντοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική τους λειτουργία.
Προσωπικά, θα διάλεγα τον πιο νέο Ρόμπινσον, αλλά για το μπάσκετ Μπαρτζώκα και ως περισσότερο plug-and-play νομίζω πως πιο ταιριαστός είναι ο Γουότσον.
Οποιονδήποτε, πάντως, από τους δύο κι αν κλείσουμε, θα προτιμούσα να είναι μόνο για τη φετινή σεζόν με option της ομάδας για ένα χρόνο ακόμα. Το καλοκαίρι σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Φτάνει να κινηθούμε σωστά και έγκαιρα, κι όχι όπως φέτος που ο Γιώργης τα έκανε μαντάρα.
Δεν νομίζω να κινηθούμε για παίκτη από Αμερική. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής.
Καλα τα λες ομως η συγκριση με τον Γκος ειναι στο θεωρητικο σημειο που ο Γκος ειναι υγιης, ο Γκος συνηθως χανει το 1/3 καθε σεζον οποτε παρολο που μου αρεσε ο Γκος θα προτιμουαα οποιονδηποτε δεν εχει τετοια θεματα τραυματισμων. Περυσι μας κρεμασε στο κρισιμοτερο σημειο με τους τραυματισμους του ο Ναιτζελ.

Ασχετο αλλα ο Εβαν σερνεται μεχρι κ με τον Προμηθεα. Αλλου γι αλλου δυστυχως.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 16, 2025 4:17 pm

kite26 έγραψε:

IMG_20251116_161648.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”