Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Νοέμ 10, 2023 7:46 pm

Διάβασα το σχόλιο του φίλου παραπάνω που θέλει ένα τεσσάρι βλάκα. Και μετά ξεκίνησα να διαβάζω το Συμπόσιο του Πλάτωνα (είδες κάτι βίτσια που έχω;). Κι εκεί, στο 195b, διαβάζω: "ὁ γὰρ παλαιὸς λόγος εὖ ἔχει, ὡς ὅμοιον ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει".

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Νοέμ 10, 2023 8:00 pm

Παιδια ο Σικμα δεν ηταν μονοδρομος , υπηρχαν αρκετα τεσσαρια διαθεσιμα εκεινη την εποχη . Ο Σικμα ηταν επιλογη Μπαρζωκα οπως και ο Γκος , εξαλλου η ιστορια εδειξε οτι αν ηθελε να σπασει και συμβολαιο ο Ολυμπιακος θα το εκανε οπως εκανε στην πραξη με το Μπραζντεικις

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 895
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Νοέμ 10, 2023 9:24 pm

Το ντεφορμαρισμα και η κουραση βασικων παικτων ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο την ελλειψη εκτελεστων, 2αριου κλπ. Απλως λογω της ελλειψης ενος τετοιου παικτη, το προβλημα διογκωνεται κι αλλο. Αν ολοι ηταν σε καλη κατασταση, ισως να μην φαινοταν καν σε βατα ματς οπως το χθεσινο.

Αντικειμενικα μιλωντας, δεν ειναι παραλογο ή ασυνηθιστο να βγαζει προβληματα μια ομαδα που 2 χρονια σερι φτανει στο τελος. Δεν ειναι ρομποτ οι παικτες. Ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα εχουν 12 παικταραδες, οποτε καπως τα καμουφλαρουν. Και αν στραβωσει κατι, φερνουν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει απ'εξω

Το δευτερο θεμα φυσικα ειναι η τρυπα στο 4-5. Χιλιες φορες να μεναμε με Μπολομποι, Μπλακ παρα να ερχοταν ο Μιλου. Δε βγαινει ολοκληρη σεζον με 2 βαρια κορμια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 10, 2023 10:22 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 7:46 pm
Διάβασα το σχόλιο του φίλου παραπάνω που θέλει ένα τεσσάρι βλάκα. Και μετά ξεκίνησα να διαβάζω το Συμπόσιο του Πλάτωνα (είδες κάτι βίτσια που έχω;). Κι εκεί, στο 195b, διαβάζω: "ὁ γὰρ παλαιὸς λόγος εὖ ἔχει, ὡς ὅμοιον ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει".
Αποκλεισμός ως τα Χριστούγεννα αντί 5ο φάουλ για τον lefpan για προσβολή σε συμμφορουμιτη μας. Ελπίζω να επιστρέψει αλλά χωρίς άλλες προσβολές.
Το τοπικ ξεκλειδώνει, συνεχίζουμε εντός θέματος.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 10, 2023 10:33 pm

chainsaw έγραψε:
Το δευτερο θεμα φυσικα ειναι η τρυπα στο 4-5. Χιλιες φορες να μεναμε με Μπολομποι, Μπλακ παρα να ερχοταν ο Μιλου. Δε βγαινει ολοκληρη σεζον με 2 βαρια κορμια.
Μεγαλη αληθεια!Και λογικα ο Μπολομποι θα ηταν καλυτερα προσαρμοσμένος φετος

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 11, 2023 12:18 am

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Νοέμ 10, 2023 10:33 pm
chainsaw έγραψε:
Μεγαλη αληθεια!Και λογικα ο Μπολομποι θα ηταν καλυτερα προσαρμοσμένος φετος
Οσο καλα προσαρμοσμενος και να ταν ο Μπολο,οταν σου προσφερεται στο πιατο και σε φιλικη τιμη γνωριμιας ο Μιλου δεν το πολυσκεφτεσαι........οτι δεν πηραμε ενα οποιονδηποτε φτηνο ψηλο για πεμπτο εστω ως 8ο,9ο,10ο ξενο δεν αναιρει το προηγουμενο......και ειναι λαθος.
Και Μιλου και 5ος ψηλος.

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Νοέμ 11, 2023 12:41 am

Είμαστε σοβαροί. Ποιός μπολομποι και μπλακ
? Ο Μιλου τους έχει για πρωινό όλους αυτούς. Το πρόβλημα είναι στην απόκτηση Σικμα και το έλουσε καθαρά ο Μπαρτζώκας. Με Μιλου και Φαλ δεν παίρνεις Σικμα αλλά ένα αθλητικό 4αρο5αρι και έχεις μια τοπ φροντλαιν με χημεία. Με τον Σικμα τα διέλυσε όλα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Νοέμ 11, 2023 12:46 am

Ας κάνουν ο, τι καταλαβαίνουν πλέον , αλήθεια

Το πρόβλημα είναι ποσοτικό πλέον . Θα κατέβεις πρωτάθλημα και διαβολοβδομαδα χωρίς Μιλου και με Σικμα απροπονητο ( αν παίξει κι αυτός ) .

Τουτέστιν με Πίτερς - Φαλ - ( Τανουλη )

Ο,τι καταλάβει ας κάνει

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:31 am

ο μιλου που ειναι ο μονος ποιοτικος μας παικτης με ηγετικες ικανοτητες μας φταιει? :lol: Μακαρι να ειχαμε και αλλους τετοιους οχι να μην παιρναμε κ αυτον.. Το τι ονειρο ειδε ο μπαρτζω με τον σικμα ενω υπηρχαν διαθεσιμοι ο οτζελεγιε ο κορνελι ο μονεκε ο κοστελο κ.α(εγω ελεγα και τον τζαμπαρι πολυ πριν τον παρει η μπαρτσα αλλα αντε πες αυτον δεν ειχαμε τα λεφτα) ενας θεος ξερει.. Αντι να φερει ενα αθλητικο ταυρι να συμπληρωνει τους φαλ μιλου πιτερς πηγε και μας εφερε παλαιμαχο αργοκαρουτα που πηγε 35χρ και επαιζε στην αλμπα.. Το οτι δεν ειχε τραυματισμους περσι δεν μου λεει κατι.. Εφερε παικτη μεγαλο σε ηλικια που δεν ειχε μαθει να παιζει με τετοια ταχυτητα..Επισης αν ισχυει η τενοντιτιδα στον αχιλλειο ειναι κατι που κουβαλαει χρονια πιθανοτατα και μαλιστα αν μενει εξω τοσο καιρο απο μια τενοντιτιδα κλαφτα χαραλαμπε..

Επισης εφερε τον τανουλη και προτιμαει να βαζει τον μιλου με σπασμενο δαχτυλο και τον φαλ 35λ ακομα και με τον παοκ.. Δεν το πιστευω οτι θα το πω αλλα χιλιες φορες να ειχε φερει τον αγραβανη ,μπορει να ειναι αυτος που ειναι αλλα τουλαχιστον θα επαιζε. Οποτε μονος του πυροβολησε το ποδι του και το οτι δεν φερνει ευθυνες για τους τραυματισμους το ακουω βερεσε.. Οταν εκανε και ο σφαιρο τα ιδια παλι νοσοκομειο ειχαμε γινει,δεν φταιει η κακη μας μοιρα...

Δικαιουται και μια κακη χρονια ο μπρατζω αλλα ας ελπισουμε οτι θα μαθει απο τα λαθη του και να μην του φταινε παντα ολα τα αλλα.Τωρα λεει δεν παιρνει παικτη γιατι γυριζουν σικμα μακισικ και θελει να δει ολη την ομαδα μαζι,ελα μου που επειδη δεν πηρε παικτη θα βγει οφ ο φαλ και ο μιλου και οπου να ναι θα σκασει και ντεφορμαρισμα σε πιτερς κανααν..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Νοέμ 11, 2023 2:14 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:31 am
. Το οτι δεν ειχε τραυματισμους περσι δεν μου λεει κατι.. Εφερε παικτη μεγαλο σε ηλικια που δεν ειχε μαθει να παιζει με τετοια ταχυτητα..Επισης αν ισχυει η τενοντιτιδα στον αχιλλειο ειναι κατι που κουβαλαει χρονια πιθανοτατα και μαλιστα αν μενει εξω τοσο καιρο απο μια τενοντιτιδα κλαφτα χαραλαμπε..

Εγω ακομα δεν καταλαβα πως το αιματωμα στην γαμπα που ειπανε στην αρχη και η επιστροφη σε 15 ημερες , εγινε τενοντιτιδα στον αχιλλειο και παμε για 1.5 μηνα.

Καλος χρυσος ο Milu αλλα για την ωρα ουτε στο eye test ουτε στα νουμερα του δειχνει κατι ξεχωριστο. pedestrian νουμερα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Νοέμ 11, 2023 7:15 am

Ελεγα οτι ηταν προφανές αλλα Τελοσπαντων....

Κανεις δεν ειπε οτι άξιζαν Μπλακ Μπολομποι παραπανω απο Μιλου....

Το μονο που ειπώθηκε ειναι πως αν επειδη ηρθε ο Μιλου ειμαστε μονο με 4 και ο ενάς ο Σικμα τοτε καλυτερα οπως περσι....

Αυτο ειπώθηκε...

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Νοέμ 11, 2023 7:41 am

Εγώ από τον Μπαρτζώκα έχω δύο παράπονα.

Πρώτα από όλα ότι δεν φρόντισε για τον ελληνικό κορμό,είτε εξελίσσοντας παίχτες είτε παίρνοντας κάποιους απο τους διαθέσιμους παίχτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν τα τελευταία τρία χρόνια.Υπήρχαν παίχτες διαθέσιμοι αυτά τα χρόνια και δεν τους πήραμε για να μην πληρώσουμε υπεραξία.Μήπως δεν πληρώσαμε υπεραξία ανανεώνοντας τον Λαρε με 800k το χρόνο?Τον θέμα τον Ελλήνων είναι το βασικό δομικό πρόβλημα που έχουμε και δημιουργεί τεράστια δυσκολία στη στελέχωση του ρόστερ.

Δεύτερον ότι έχει αλλάξει το πλάνο του στις μεταγραφές και θέλει μόνο παίχτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα κάτι που νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος.Ο Μπαρτζώκας στο παρελθόν έχει βρει παιχταράδες από μικρότερα πρωταθλήματα που εξελίχθηκαν σε τοπ παιχτες Ευρωλίγκας.Δεν το βλέπουμε πια αυτό και βλέπουμε να προτιμάει μέτριους παίχτες Ευρωλίγκας που όμως μέτριοι θα παραμείνουν.Εγώ δεν περιμένω από τον Μπαρτζώκα να φέρνει Σίκμα και Μπολομποι αλλά Μονέκε και Νταριους Τόμπσον.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1035
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:19 am

Καλημέρα. Συναισθηματικά μιλώντας θα έλεγα ότι νιώθω προδομένος ως φίλαθλος, γιατί ενώ δεν είχα την απαίτηση να πάρουμε ντε και καλά κούπα, σίγουρα πίστευα σε μια καλή εικόνα της ομάδας. Πίστευα ότι υπάρχουν οι άνθρωποι να φροντίσουν την ομάδα και να μην επιτρέψουν να φτάσει σε τέτοια κατάσταση.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της. Και δεν μιλάω εγώ μιλάνε τα γεγονότα. Το γεγονός ότι ακόμη και τώρα δεν έχει πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός με εξοργίζει. Καμία κίνηση, λες και όλα βαίνουν καλώς.

Το είπε και πριν ένας φίλος και συμφωνώ. Δεν ήταν τόσο οι ευρωκουπες. Απαιτούσαμε όμως και θεωρούσαμε δεδομένο να μην ξαναφτάσει η ομάδα στον πάτο του βαρελιού και να έχει μια σταθερά καλή εικόνα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:50 am

Rice έγραψε:
Σάβ Νοέμ 11, 2023 7:41 am
Εγώ από τον Μπαρτζώκα έχω δύο παράπονα.

Πρώτα από όλα ότι δεν φρόντισε για τον ελληνικό κορμό,είτε εξελίσσοντας παίχτες είτε παίρνοντας κάποιους απο τους διαθέσιμους παίχτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν τα τελευταία τρία χρόνια.Υπήρχαν παίχτες διαθέσιμοι αυτά τα χρόνια και δεν τους πήραμε για να μην πληρώσουμε υπεραξία.Μήπως δεν πληρώσαμε υπεραξία ανανεώνοντας τον Λαρε με 800k το χρόνο?Τον θέμα τον Ελλήνων είναι το βασικό δομικό πρόβλημα που έχουμε και δημιουργεί τεράστια δυσκολία στη στελέχωση του ρόστερ.

Δεύτερον ότι έχει αλλάξει το πλάνο του στις μεταγραφές και θέλει μόνο παίχτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα κάτι που νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος.Ο Μπαρτζώκας στο παρελθόν έχει βρει παιχταράδες από μικρότερα πρωταθλήματα που εξελίχθηκαν σε τοπ παιχτες Ευρωλίγκας.Δεν το βλέπουμε πια αυτό και βλέπουμε να προτιμάει μέτριους παίχτες Ευρωλίγκας που όμως μέτριοι θα παραμείνουν.Εγώ δεν περιμένω από τον Μπαρτζώκα να φέρνει Σίκμα και Μπολομποι αλλά Μονέκε και Νταριους Τόμπσον.
Ως προς το δεύτερο σκέλος κι εγώ συμφωνώ. Με το να ψάχνεις σε μια κλειστή αγορά και χωρίς να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πολλά οι επιλογές είναι περιορισμένες, όμως τον καταλαβαίνω από την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία υπομονή και ανοχή οπότε θέλει να περιορίσει τα ρίσκα, ακόμα κι έτσι βέβαια Φαλ, Γουόκαπ σ' εμάς αναδείχθηκαν ουσιαστικά, ο Καναάν και ο Πίτερς φέτος φαίνεται να κάνουν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους αν και νωρίς ακόμα, ο Γκος μετά την πρώτη χρονιά του στον Ολυμπιακό καλείται να έχει τον μεγαλύτερο ρόλο που είχε ως τώρα. Δηλαδή και πάλι δεν είναι ότι πήγε και πήρε τον Λάρκιν ή τον Μϊροτιτς. Νομίζω ότι φέτος αν είχε κρατήσει Σάσα, Σλούκα και φέρει τον Γκος θα πήγαινε και σε κάποιον παίκτη στοίχημα, τώρα μάλλον απλώς δεν τολμάει να πάρει το ρίσκο.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120

Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:13 am

το να εχεις τον μιλουτινοφ χωρις να εχει στην ιδια πενταδα γκαρντ τυπου τζειμς,σπανουλη,ντιλεινι δλδ σταθερη επιθετικη απειλη και κυριως απο εξω ειναι σαν να εχεις φεραρι και να της βαζεις την πιο φθηνη βενζινη δλδ με λιγα λογια θα την καψεις οπως γινεται τωρα και με τον σερβο

ο οσφπ η θα πρεπει να παιζει πολυ λιγοτερο με τον σερβο που σημαινει ομως επιθετικο ευνουχισμο ενος απο τα κυριοτερα επιθετικα οπλα του οσφπ και ταυτοχρονα αγορα ενος τεσσαριου τυπου σμιτς και να ξαναγυρισει στο περσινο στυλ παιχνιδιου το πιο γρηγορο και καθολου στατικο με τα πολλα κοψιματα ή να παει πιο ισορροπημενα με το μισο επιθετικο του παιχνιδι να γινεται οπως τωρα με την αγορα ομως ενος παικτη τυπου που θα ειναι συνεχης επιθετικη απειλη και ετσι θα ανοιγουν και οι χωροι για τον σερβο και το αλλο μισο επιθετικο παιχνιδι με το περσινο στυλ παιχνιδιου,το πιο γρηγορο και το ελαχιστο ποστ με κυριο επιθετικο πολο στο 4 και την αγορα ενος παικτη στην θεση 4 τυπου σμιτς (η και τον ιδιο) προκειμενου να διατηρηθουν και οι ιδιες αμνυτικες επιδοσεις

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”