Δεν υπαρχει 3 αρι στα τμηματα που μπορει καν να σκεφτει να παιξει Α1. Μονο ο Αρφαρας στο 3, αλλα δεν μπορει αθλητικα να σταθει. Καλυτερος σουτερ απο Μοουζα, αλλα αθλητης κατω του μετριου.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 4:50 pmΈχεις δίκιο σε όλα.....5άρι 3ο θα αποκτηθεί σίγουρα, είτε ο Κώτσος είτε έλληνας νεαρός εκει πάει το πράγμα!3άρι ούτε που χει ακουστεί κανένας γιατι δε σκοπεύουν να πάρουν!Έχει βολευτεί ο Μπαρτζώ με Μακίσικ σε αυτή τη θέση και σου λέει δε θα πάω για φθηνό στοίχημα ξένο.....Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αποκτηθεί κανένα νεούδι ελληνόπουλο ως 2ο τριάρι ή να ανέβει κανένας απ τα τμήματα που και πάλι θα του τρώει το χρόνο ο Μακίσικ και θα ναι για καμια Α1....lefpan έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 3:03 pmΜάλλον κλείνει ευνοϊκά το θέμα Βεζένκοφ.
Παραμένουν δύο άλλα θέματα:
Πρώτον, τι γίνεται με το 3ο πεντάρι; Κάτι πρέπει να γίνει και εκεί, για να είμαστε 100% καλυμμένοι.
Κωστακούμπος θα είναι αυτός, Τσαλμπούρης, Τανούλης (μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά χωρίς παραστάσεις), δεν ξέρω, πάντως πρέπει να έλθει άλλο ένα 5άρι οπωσδήποτε.
Δεύτερο, και ακόμα πιό σημαντικό, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ 3ΑΡΙ!!!
Αν (ξαναχτύπα ξύλο) τραυματιστεί και λείψει ο Παπ, ζήτω που καήκαμε. Πέρυσι τη γλυτώσαμε, αλλά θα είμαστε και φέτος τόσο τυχεροί;
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε κλάφτα Χαράλαμπ...εεε Χίπστερ τότεHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 4:55 pmΔεν υπαρχει 3 αρι στα τμηματα που μπορει καν να σκεφτει να παιξει Α1. Μονο ο Αρφαρας στο 3, αλλα δεν μπορει αθλητικα να σταθει. Καλυτερος σουτερ απο Μοουζα, αλλα αθλητης κατω του μετριου.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 4:50 pm
Έχεις δίκιο σε όλα.....5άρι 3ο θα αποκτηθεί σίγουρα, είτε ο Κώτσος είτε έλληνας νεαρός εκει πάει το πράγμα!3άρι ούτε που χει ακουστεί κανένας γιατι δε σκοπεύουν να πάρουν!Έχει βολευτεί ο Μπαρτζώ με Μακίσικ σε αυτή τη θέση και σου λέει δε θα πάω για φθηνό στοίχημα ξένο.....Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αποκτηθεί κανένα νεούδι ελληνόπουλο ως 2ο τριάρι ή να ανέβει κανένας απ τα τμήματα που και πάλι θα του τρώει το χρόνο ο Μακίσικ και θα ναι για καμια Α1....
Εκτός από Ρογκαβόπουλο που τον μάθει απ εξω κι ανακατωτά δε ξέρω καν αν υπάρχει άλλος στη θέση με προοπτικές
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
3 αρι που εχει αναγκη ο Ολυμπιακος δεν υπαρχει μαλλον εκτος Ρογκαβοπουλο. Ειναι και Ο Γ.Καλαιτζακης αλλα αυτος ειναι 2-3 , σαν τον Μακισικ σαν θεση.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:00 pmΕ κλάφτα Χαράλαμπ...εεε Χίπστερ τότε![]()
Εκτός από Ρογκαβόπουλο που τον μάθει απ εξω κι ανακατωτά δε ξέρω καν αν υπάρχει άλλος στη θέση με προοπτικές
Θα ελεγα και ο Χαραλαμποπουλος, αλλα ουτε εσεις θα τον θελετε και μαλλον ουτε ο προπονητης.
Πρεπει να πω πως κατα την γνωμη μου ο Χαραλαμποπουλος ειναι πιο ετοιμος απο τον Ρογκαβοπουλο αυτη την στιγμη απο πλευρας εμπειριας.
Σαν προοπτικη ειναι και οι δυο στοιχηματα, αλλα σε διαφορετικη ηλικια. Ηλικιακα μαλλον ο Ρογκα εχει χρονο ακομα μπροστα του.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως εγω να πω την αληθεια μου σε περιπτωση τραυματισμου του παπ (φτου φτου) προτιμω να βλεπω εκει μακισικ λαρε βεζενκοφ πιτερς ακομα και τον γουοκαπ παρα τον χαραλαμποπουλο η καποιον ακυρο ξενο των 200χιλ που θα ειναι και εκτος ρυθμου.. ο ρογκαβοπουλος θα ταν μια καλη επιλογη για να υπαρχει μιας και ειναι ελληνας αλλα αποτι φαινεται δεν ψηνεται ο κοουτς,κατι θα ξερει. Απο την αλλη ψηλος που να μπορει να σταθει ευρωλιγκα πρεπει να αποκτηθει γιατι παμε με 4 ατομα που οι 2 δεν μπορουν στο 5 με τιποτα,ο φαλ δεν αντεχει λογω κορμιου να παιξει πανω απο 25λ οποτε ειναι επιτακτικη αναγκη.
Ας φερουν τον ελλις αν δεν θελουν τον κωστα,αν και πιστευω παζαρια κανουν και στο τελος θα ερθει.
Ας φερουν τον ελλις αν δεν θελουν τον κωστα,αν και πιστευω παζαρια κανουν και στο τελος θα ερθει.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επιθετικα δεν ειναι κακος ο Χαραλαμποπουλος παντως. Σιγουρα καλυτερος απο Ρογκαβοπουλο , γιατι παιζει προσωπο, εχει σουτ, παιζει πλατη, εχει δημιουργια και σαφως μπασκετικο IQ. Αλλα στην αμυνα ειναι κλαφτα χαραλαμπε. Παιζει αμυνα μετρια για 4 λογο υψους και αθλητικοτητας γενικα και κακη για 3 λογο ταχυτητας.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:17 pmΠαντως εγω να πω την αληθεια μου σε περιπτωση τραυματισμου του παπ (φτου φτου) προτιμω να βλεπω εκει μακισικ λαρε βεζενκοφ πιτερς ακομα και τον γουοκαπ παρα τον χαραλαμποπουλο η καποιον ακυρο ξενο των 200χιλ που θα ειναι και εκτος ρυθμου.. ο ρογκαβοπουλος θα ταν μια καλη επιλογη για να υπαρχει μιας και ειναι ελληνας αλλα αποτι φαινεται δεν ψηνεται ο κοουτς,κατι θα ξερει. Απο την αλλη ψηλος που να μπορει να σταθει ευρωλιγκα πρεπει να αποκτηθει γιατι παμε με 4 ατομα που οι 2 δεν μπορουν στο 5 με τιποτα,ο φαλ δεν αντεχει λογω κορμιου να παιξει πανω απο 25λ οποτε ειναι επιτακτικη αναγκη.
- antonispgs

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπερβολικά πολλή συζήτηση για παίκτες με χαμηλό ταβάνι. Δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένοι κανένας Ολυμπιακός και κανένας Παναθηναϊκός να πληρώνουν υπεραξίες για παίκτες διακοσμητικούς στην Ευρωλίγκα. Δεν τους βοηθάει αυτό και δεν βοηθάει και τους ίδιους τους νεαρούς. Όποιος αξίζει να τον παίρνουν όταν το αξίζει με τα λεφτά που αξίζει. Το 6+6 πρέπει να καταργηθεί στην Α1 ή αν όχι, τουλάχιστον να μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν όποιους ξένους θέλουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπαρχει οριο ξενων στην γιουρολιγκα ποσες φορες πρεπει να το πουμε; Μπορουν να παρουν και 12 ξενους και οι δυο.antonispgs έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 5:44 pmΥπερβολικά πολλή συζήτηση για παίκτες με χαμηλό ταβάνι. Δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένοι κανένας Ολυμπιακός και κανένας Παναθηναϊκός να πληρώνουν υπεραξίες για παίκτες διακοσμητικούς στην Ευρωλίγκα. Δεν τους βοηθάει αυτό και δεν βοηθάει και τους ίδιους τους νεαρούς. Όποιος αξίζει να τον παίρνουν όταν το αξίζει με τα λεφτά που αξίζει. Το 6+6 πρέπει να καταργηθεί στην Α1 ή αν όχι, τουλάχιστον να μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν όποιους ξένους θέλουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.
Και στην Α1 να εχουν δηλαδη 8-9 ξενους Ολυμπιακος και Παναθηναικος και αν ειναι κανενας αρρωστος ή τραυματιας να μπορει να τον αλλαζει. Ή πιστευεις θα εχουν και οι αλλες ομαδες 8-9 ξενους;
Μια ισοτιμια εστω και για τα ματια του κοσμου πρεπει να υπαρχει. Δεν υπαρχει το ελληνικο πρωταθλημα για να κανουν προπονηση οι δυο για την Γιουρολιγκ. Αν ειναι ετσι να το πουν και στους αλλους να το ξερουν να κανουν δικο τους πρωταθλημα.
-
thory

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό σου προσέφερε το διαβατήριο του Ντόρσεϊ, θα μπορούσαμε άνετα αν είχε μείνει να βρούμε κάτι καλό πίσω από τον παπ. Τεσπα.
Πως και δεν κινηθηκαμε για Μήτρου Λονγκ πριν κλείσει Αρμάνι;
Πέρα από την πλάκα χρειαζόμαστε 3αρι. Και επειδή δεν βλέπω να θέλουμε (ούτε και να θέλει ο άνθρωπος) Παπαπέτρου πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον ρογκαβοπουλο. Ξένο παίχτη και ειδικά φθηνό που να παίζει μόνο euroleague δεν με ψήνει. Ούτε βεζενκοφ, Πίτερς τους βλέπω να μπορούν για πολύ ώρα στο 3. Προσευχές να είναι καλά ο παπ, λίγο Μακισικ Λαρετζακης και λίγο ρογκαβοπουλος(αν μπορέσει να ανταποκριθεί το παιδί) που προσωπικά νομίζω μπορεί απ όσο τον έχω δει.
Πέρα από την πλάκα χρειαζόμαστε 3αρι. Και επειδή δεν βλέπω να θέλουμε (ούτε και να θέλει ο άνθρωπος) Παπαπέτρου πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον ρογκαβοπουλο. Ξένο παίχτη και ειδικά φθηνό που να παίζει μόνο euroleague δεν με ψήνει. Ούτε βεζενκοφ, Πίτερς τους βλέπω να μπορούν για πολύ ώρα στο 3. Προσευχές να είναι καλά ο παπ, λίγο Μακισικ Λαρετζακης και λίγο ρογκαβοπουλος(αν μπορέσει να ανταποκριθεί το παιδί) που προσωπικά νομίζω μπορεί απ όσο τον έχω δει.
Κάνεις αθλητής δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι τα πήρε εν γνώση του.Θα πει ότι μου τα δωσαν σαν συμπληρώματα δεν είχα ιδέα. Ο Γιαννούλης παλιότερα που είχε πιαστεί για χρήση βαριάς ντοπας και είχε φάει 2 χρόνια αποκλεισμό είχε πει ότι έπαιρνα ότι συμπληρώματα και χαπακια μου έδινε το τιμ στον Παο.
Προφανώς και η Wada δεν τσιμπάει από τέτοια και ρίχνει τις καμπάνες βάση της ουσίας που έκαναν χρήση οι αθλητές.
-
thory

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει και εν γνώση του να το έκανε ενα τεράστιο λάθος ήταν μην είμαστε τόσο σκληροί δεν ξέρεις σε τι φάση είναι ο καθένας και πως σκέφτεται κάποιες στιγμές. Επειδή ο βεζενκοφ κακά τα ψέματα κάποια στιγμή θα φύγει. Δεν έγινε φέτος θα γίνει του χρόνου. Εγώ τον μητογλου τον θέλω στη θέση του. Έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και μεγάλο
ατ; ταβάνι.
Το θέμα είναι ότι αν γύριζε Ελλάδα μάλλον θα το έκανε για τον απέναντι.
Θα παίξει μεγάλο ρόλο και πόσο βαριά θα είναι η τιμωρία. Αν είναι 2 χρόνια πχ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι μετά από τόσο καιρό και εναν χρόνο να λείψει βασικά δεν είναι λίγο. Και βάλε και το ψυχολογικό που θα του αφήσει όλο αυτό
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει διαβατηριο ακομα ο Μητρου και μαλλον δεν θα βγει και τωρα κοντα. Σε κανα 6 μηνο με χρονο και αν.thory έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 6:18 pmΑυτό σου προσέφερε το διαβατήριο του Ντόρσεϊ, θα μπορούσαμε άνετα αν είχε μείνει να βρούμε κάτι καλό πίσω από τον παπ. Τεσπα.
- Hipster

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το εγραψα και στους πρασινους.
Ο Μητογλου θα παει οπου ειναι καλυτερα γι αυτον. Δεν εχει οπαδικο δεσιμο με κανεναν απο τους δυο.
Και καλα θα κανει το παιδι. Προσωπικα δεν πιστευω πως εν γνωση του ντοπαριστηκε. Για να κερδισει τι;
Δυνατο παιδι ηταν , τεχνικα η ντοπα δεν αλλαζει τιποτα, αθλητικα δεν ειχε καμια διαφορα ντοπε ή οχι. Οπως ηταν και πριν ηταν και μετα.
Καποια λαλακια θα εγινε.
Αυτη την στιγμη παντως σιγουρα θα διαλεγε Παναθηναικο γιατι στον Ολυμπιακο δεν υπαρχει βασικος ρολος γι αυτον οπως ειναι η ομαδα. Αμα φυγει ο βεζενκοφ αλλαζει το πραγμα.
- Redfly

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει ανάγκη ο Μητογλου, θα βρει αλλού, σε εμάς δεν τον θέλω. Δηλαδή σκληρός με την ομάδα μου είμαι όχι με τον παίκτη αφού σαφώς θα μας έλυνε προβλήματα, απλά δεν θα μου άρεσε να τον βλέπω στην ομάδα μου.thory έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 6:53 pmΕντάξει και εν γνώση του να το έκανε ενα τεράστιο λάθος ήταν μην είμαστε τόσο σκληροί δεν ξέρεις σε τι φάση είναι ο καθένας και πως σκέφτεται κάποιες στιγμές. Επειδή ο βεζενκοφ κακά τα ψέματα κάποια στιγμή θα φύγει. Δεν έγινε φέτος θα γίνει του χρόνου. Εγώ τον μητογλου τον θέλω στη θέση του. Έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και μεγάλο
ατ; ταβάνι.
Το θέμα είναι ότι αν γύριζε Ελλάδα μάλλον θα το έκανε για τον απέναντι.
Θα παίξει μεγάλο ρόλο και πόσο βαριά θα είναι η τιμωρία. Αν είναι 2 χρόνια πχ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι μετά από τόσο καιρό και εναν χρόνο να λείψει βασικά δεν είναι λίγο. Και βάλε και το ψυχολογικό που θα του αφήσει όλο αυτό
Για τον αν θα το παραδεχτεί ή όχι δε με απασχολεί. Αυτό που έχει σημασία είναι η απόφαση του δικαστηρίου
-
thory

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό δεν το γνώριζα. ThanksHipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 7:07 pmΔεν εχει διαβατηριο ακομα ο Μητρου και μαλλον δεν θα βγει και τωρα κοντα. Σε κανα 6 μηνο με χρονο και αν.thory έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 16, 2022 6:18 pmΑυτό σου προσέφερε το διαβατήριο του Ντόρσεϊ, θα μπορούσαμε άνετα αν είχε μείνει να βρούμε κάτι καλό πίσω από τον παπ. Τεσπα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο