Πολύ πιθανό με αυτά που ακούγονται τριγύρω.Rebedierdos έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 8:56 amΚάτι μου λέει ότι μέχρι το Φλεβάρη θα είναι ο κιλ Μπιλ στον παγκο
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
3
3

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δυο χρονιές στη σειρά ο Τζειμς πήγε σπιτάκι του από τον εμμονικό εγωιστή Μπαρτζωκα με το μισό σχεδόν μπατζετ. Λίγοι μήνες έχουν περάσει παιδιά πως γίνεται να τα ξεχνάτε τόσο γρήγορα. Οι ομάδες έχουν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Καταλαβαίνω ότι καλομάθατε δυο χρόνια τώρα να μοιράζουμε 20αρες δεξιά και αριστερά αλλά αυτό δε γινεται να κρατήσει για πάντα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό ούτε καν η Ρεάλ. Η χρόνια είναι μακριά δεν έχουμε ξεκινήσει καλα αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει έχω εμπιστοσύνη στον κοουτς. Στα δύσκολα όχι όταν πάμε τρένο. Λέτε ας πούμε να βλέπουμε εμείς την τρυπαρα στο 4-5 εμείς και αυτός όχι; Υπομονή και θα δούμε τι σκοπεύει να κάνει.
4
4

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι φίλε conan , μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση με αστερίσκο ότι δεν έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο , βέβαια και στο Eurocap για πρώτη σεζόν πετάει ως ώρας.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 10, 2023 6:31 pmΜισ που είμαστε σε μεταγραφική διάθεση πως θα σας φαινόταν ο Trevion Williams; 23 ετών, παίζει στην Ουλμ και στο Eurocup είναι 5άρι που παίζει και ως τεσσάρι, δυστυχώς δεν έχει πολύ καλό τρίποντο. ταιριάζει στο στυλ της ομάδας καθώς είναι αρκετά έξυπνος μπασκετικά, καλός πασέρ, μπορεί να παίξει ως πλειμέικερ ρακέτας, έχει καλά κοψίμακα και κινήσεις χωρίς την μπάλα προς το καλάθι, δυνατός και μαχητικός στα ριμπάουντ χωρίς προοπτική για NBA. Πιθανόν να μην μπορεί να προσφέρει άμεσα, δεν είναι ο παικταράς που ψάχνουμε αλλά μπορεί να καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ, να δώσει λεπτά στο 4 και γιατί όχι να δείξει αν μπορεί να σταθεί και την επόμενη χρονιά.
Edit: Τώρα έψαχνα αν έχει προταθεί ξανά στο φόρουμ ο συγκεκριμένος και με πρόλαβε ο georbap μόλις την προηγούμενη μέρα! Όπως κατάλαβες Γιώργο εμένα μου έκανε το κλικ.![]()
georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 09, 2023 12:05 amΆσχετο αλλά κάπου διάβαζα τυχαία για τον Trevion Williams που παίζει με την γερμανική ULM και τον έψαξα λιγάκι.
Οι αριθμοί του για πρώτη φορά στο Eurocap είναι εξαιρετικοί και αναφέρεται ως center με ύψος 2.08μ.
Βέβαια από τα βίντεο φαίνεται να ποστάρει πολύ καλά σαν 4αρι ενώ στα πρώτα 5 παιχνίδια έχει 6/17 τρίποντα και μ.ο 4 ασίστ .
Δεν το αναφέρω ως πιθανή προσθήκη αλλά πραγματικά πολύ μου έχουν λείψει αυτές οι έξυπνες κινήσεις όπως Χάινς , Λοτζέσκι, Ντάστον , Χάντερ κλπ κλπ
Δεδομένου ότι σε μας θα ερχόταν ως 3ο πεντάρι αλλά και για βοήθειες στο 4 , δεν θα χρειαζόταν να πέσει αμέσως στα βαθιά και θα είχε τον απαιτούμενο χρόνο να προσαρμοστεί.
Νομίζω είναι οικονομική λύση , με μελλοντική προοπτική που σε πρώτη φάση θα λύσει το ποσοτικό θέμα στους ψηλούς.
Προσωπικά προτιμώ αυτή την περίπτωση παίκτη αλλά δεν γνωρίζω με πόσα και αν θα τον έδιναν , όπως επίσης δεν ξέρω αν ο ίδιος ο παίκτης θα ερχόταν σε αυτή την φάση ως ρολίστας στον Ολυμπιακό.
1
1

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1000 like από μένα.golitog7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 2:43 pmΔυο χρονιές στη σειρά ο Τζειμς πήγε σπιτάκι του από τον εμμονικό εγωιστή Μπαρτζωκα με το μισό σχεδόν μπατζετ. Λίγοι μήνες έχουν περάσει παιδιά πως γίνεται να τα ξεχνάτε τόσο γρήγορα. Οι ομάδες έχουν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Καταλαβαίνω ότι καλομάθατε δυο χρόνια τώρα να μοιράζουμε 20αρες δεξιά και αριστερά αλλά αυτό δε γινεται να κρατήσει για πάντα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό ούτε καν η Ρεάλ. Η χρόνια είναι μακριά δεν έχουμε ξεκινήσει καλα αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει έχω εμπιστοσύνη στον κοουτς. Στα δύσκολα όχι όταν πάμε τρένο. Λέτε ας πούμε να βλέπουμε εμείς την τρυπαρα στο 4-5 εμείς και αυτός όχι; Υπομονή και θα δούμε τι σκοπεύει να κάνει.
Στήριξαν λέει οι φίλοι της ομάδας αγοράζοντας διαρκείας ενώ οι πρόεδροι τους κορόιδεψαν.
Κολοκύθια τούμπανα !!!
Ο χαμός για τα διαρκείας έγινε λόγω του θεάματος που προσέφερε η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά στην Euroleague δεν έβρισκες εισιτήριο ούτε για δείγμα.
Που πήγε η στήριξη τώρα που η ομάδα περνάει την φάση της ;
Δεν θέλω να είμαι άδικος διότι υπάρχει ευτυχώς μεγάλη μερίδα του κόσμου που πάει στο ΣΕΦ και χειροκροτεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
3
3

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα Μπέικον, αλλά αυτά που άκουσα από άνθρωπο της ομάδας του ΠΑΟ για πέρυσι, δεν τα έχω ξανά ακούσει για παίχτη. Είναι άλλης κατηγορίας πράγματα, δεν είναι απλά ότι δεν θα ακολουθεί το σύστημα και θα κάνει τα δικά του όπως ίσως έκανε και κ Τζέιμς σε κάποια φάση.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:59 pmΔεν νομίζω να είναι τόσο κακός χαρακτήρας! Και ο Τζέιμς σπάει τζαμαρίες στην τσίτα αλλά παίρνει ομάδα πάνω του άπειρες φορές! Ο Μπέικον όπου παίζει τα ποντάκια του τα βάζει.. Έχει το 1 vs 1και δίνει λύσεις αν είναι καλά γιατί βλέπω είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή οπότε παίζει να τον παίρναμε σε τιμή τυρόπιτας!AlexD έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:51 pm
Νομίζω πως το σχόλιο σου δείχνει ακριβώς γιατί δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Ο Μπείκον θα δώσει πράγματα επιθετικά σίγουρα, τι είδους επιθέσεις θα είναι εξετάζεται βέβαια.
Προφανώς και παίζει ρόλο τι χαρακτήρας είναι ο άλλος, δεν μπορεί σε μια δουλειά να είναι όλοι "εκεί" σε κάποιους στόχους και να σου έρχεται ο άλλος με χανγκοβερ μια ώρα αργότερα με διάθεση να παίξει μπουνιές με όποιον του πει το οτιδήποτε.
Θα χάσουμε από Μακάμπι τώρα και θα πάμε σε λύση κάποιου λογικά φθηνού παίχτη αφού πρώτα θα πούμε ότι αποτύχαμε σε διαπραγματεύσεις και θα έχουμε έναν ακόμα παίχτη που δεν θα παίρνει στις πλάτες του ομάδα! Για να δούμε αν θα γίνει...
Για αυτό και ο Τζέιμς έχει ομάδα τόσα χρόνια, ενώ ο Μπέικον μετά την Μονακό πέρασε μόνο από τον διαλυμένο ΠΑΟ που ήταν σε απελπισία... και το μετάνιωσε κιόλας οπότε και τον έδιωξε. Καμία ομάδα δεν έχει ασχοληθεί μαζί του.
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Υπάρχουν ανώτερες ομάδες αυτήν την στιγμή στην Euroleague να συμπληρώσουν την 8αδα από τον Ολυμπιακό.golitog7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 2:43 pmΔυο χρονιές στη σειρά ο Τζειμς πήγε σπιτάκι του από τον εμμονικό εγωιστή Μπαρτζωκα με το μισό σχεδόν μπατζετ. Λίγοι μήνες έχουν περάσει παιδιά πως γίνεται να τα ξεχνάτε τόσο γρήγορα. Οι ομάδες έχουν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Καταλαβαίνω ότι καλομάθατε δυο χρόνια τώρα να μοιράζουμε 20αρες δεξιά και αριστερά αλλά αυτό δε γινεται να κρατήσει για πάντα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να το καταφέρει αυτό ούτε καν η Ρεάλ. Η χρόνια είναι μακριά δεν έχουμε ξεκινήσει καλα αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει έχω εμπιστοσύνη στον κοουτς. Στα δύσκολα όχι όταν πάμε τρένο. Λέτε ας πούμε να βλέπουμε εμείς την τρυπαρα στο 4-5 εμείς και αυτός όχι; Υπομονή και θα δούμε τι σκοπεύει να κάνει.
Δεν υπάρχει μόνο τρύπα στο 4/5..το κυριότερο είναι η ποιότητα/ποσότητα του ρόστερ σε ισορροπία. Οι προοπτικές, το ταλέντο, οι προσδοκίες.. Η δυναμική του συνόλου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων με χαμηλό ορίζοντα..
Ο Walkup δε μπορεί να ηγηθεί.. δεν έχει το απαιτούμενο τσαγανό, Decision Making Ability..
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε !!
3
3

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Γιατί ασχολείστε ακόμα με μπέικον? Πέρα από το χαρακτήρα του όπου τσακώνεται με συμπαίχτες, αργεί στις μισές προπονήσεις γιατί ξενύχτησε η δεν πάει και καθόλου είναι εθισμένος σε αλκοόλ και ουσίες.
Ο Τζέιμς μπορεί να μανούριασει με προπονητή του κάποιες στιγμές όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ούτε αργεί σε προπονήσεις συνεχώς ούτε ουσίες παίρνει,ούτε σηκώνει χέρι σε συμπαίχτες.
Δεν υπάρχει παίχτης μπέικον για σοβαρή ομάδα. Όλοι τον σουταραν. Μονακό -Παο το ίδιο το NBA.
Ο Τζέιμς μπορεί να μανούριασει με προπονητή του κάποιες στιγμές όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ούτε αργεί σε προπονήσεις συνεχώς ούτε ουσίες παίρνει,ούτε σηκώνει χέρι σε συμπαίχτες.
Δεν υπάρχει παίχτης μπέικον για σοβαρή ομάδα. Όλοι τον σουταραν. Μονακό -Παο το ίδιο το NBA.
4
4

- Obradovicikos
- Reactions: 11
- Αγαπημένος παίκτης: Zeljko Obradovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ήταν θέμα χρημάτων,έτσι και αλλιώς ο Μητογλου δεν κόστισε πολλά στον ΠΑΟ,κοψοχρονιά τον πήρε.Obradovicikos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:14 pmΓια το αν ο Ολυμπιακός ήθελε η όχι τον Μήτογλου ο Καβαλιερατος ξέρει το ρεπορτάζ, απλά όπως με όλες τις περιπτώσεις όταν ήρθε η ώρα να δείξεις τα λεφτά εμφανίστηκε ο έξυπνος σικμα
0
- eddiedimitris
- Reactions: 612
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Να διώξεις τον Μπαρτζωκα για να φερεις το Σπανούλη που ως προπονητης μεχρι στιγμης ειναι το τιποτα και δεν ξερουμε καν αν ποτε θα γινει καλος προπονητης ειναι τουλαχιστον εγκλημα για την ομαδα....
Οπως και να εχει βλεποντας τη μεγαλη εικονα ,την τελευταια δεκαετια για παραδειγμα ο Ολυμπιακός χωρις ενω δεν εχει budget μεσα στις πρωτες ομαδες της euro league απο αποψη επιτυχιών ειναι μεσα στις 4 καλυτερες....
Για να πουμε και την αληθεια ολα αυτα τα χρονια δε νομιζω οτι εχει και τη σταθερή συμπαράσταση με sold out απ τον κοσμο οπως εχουν αλλες ομαδες για να εχουμε και απαιτησεις....
Με λιγα λογια ακομα και να μην παει καλα η φετινή χρονια δεν εγινε κατι φοβερό,ειναι φυσιολογικο
Υ.Γ.Δε ξερω ποσο μετρούν οι παραδόσεις αλλα δε θυμαμαι και πολλους παιχτες θρύλους η Τελοσπαντων top top επιπεδου να εγιναν και πετυχημένοι προπονητές....οποτε και με το Σπανούλη ας κανουμε λιγο υπομονη
Οπως και να εχει βλεποντας τη μεγαλη εικονα ,την τελευταια δεκαετια για παραδειγμα ο Ολυμπιακός χωρις ενω δεν εχει budget μεσα στις πρωτες ομαδες της euro league απο αποψη επιτυχιών ειναι μεσα στις 4 καλυτερες....
Για να πουμε και την αληθεια ολα αυτα τα χρονια δε νομιζω οτι εχει και τη σταθερή συμπαράσταση με sold out απ τον κοσμο οπως εχουν αλλες ομαδες για να εχουμε και απαιτησεις....
Με λιγα λογια ακομα και να μην παει καλα η φετινή χρονια δεν εγινε κατι φοβερό,ειναι φυσιολογικο
Υ.Γ.Δε ξερω ποσο μετρούν οι παραδόσεις αλλα δε θυμαμαι και πολλους παιχτες θρύλους η Τελοσπαντων top top επιπεδου να εγιναν και πετυχημένοι προπονητές....οποτε και με το Σπανούλη ας κανουμε λιγο υπομονη
1
1

- Obradovicikos
- Reactions: 11
- Αγαπημένος παίκτης: Zeljko Obradovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ μου κάνει εντύπωση πως δεν έγινε η μεταγραφή καθώς σύμφωνα με Καβαλιερατο ο παίκτης ήταν σχεδόν κλεισμένος για να μην πω κλεισμένος, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον προπονητή και τους προεδρους είναι ο ελκυστικοτερος προορισμός στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός ένα απαξιωμενο σωματείο
0
Να ειρωνευτείς θέλεις και είναι ξεκάθαρα flame post.Obradovicikos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:32 pmΧωρίς να θέλω να ειρωνευτώ μου κάνει εντύπωση πως δεν έγινε η μεταγραφή καθώς σύμφωνα με Καβαλιερατο ο παίκτης ήταν σχεδόν κλεισμένος για να μην πω κλεισμένος, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον προπονητή και τους προεδρους είναι ο ελκυστικοτερος προορισμός στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός ένα απαξιωμενο σωματείο
Παρουσιάζεις τι είχε πει ένα δημοσιογράφος πριν από μήνες χωρίς λόγο και αιτία .Αν θέλεις στείλε μήνυμα στον Καβαλιεράτο να του τα πεις,εδώ το ποστ τι λόγο ύπαρξης έχει αν όχι για να προκαλέσει?
4
4

- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο μητογλου ειναι παιδι του παο μαλιστα ο παο δεν ειχε παρει τον βεζενκοφ για χαρη του
το νομικο τμημα της ομαδας ηταν μαζι του και χειριζοταν την υποθεση του καιρο
για να πηγαινε στον οσφπ επρεπε να του δωσει τουλαχιστον 500κ παραπανω απτην προσφορα του παο
αυτα τα κλεισμενος και εκανε προπονησεις με την ομαδα του οσφπ ανηκουν στην φαντασια των δημοσιογραφων οπως ηταν κλεισμενος ο μιροτιτς ο τζειμς ο ναν ερχοταν δευτερα να υπογραψει κτλ
το νομικο τμημα της ομαδας ηταν μαζι του και χειριζοταν την υποθεση του καιρο
για να πηγαινε στον οσφπ επρεπε να του δωσει τουλαχιστον 500κ παραπανω απτην προσφορα του παο
αυτα τα κλεισμενος και εκανε προπονησεις με την ομαδα του οσφπ ανηκουν στην φαντασια των δημοσιογραφων οπως ηταν κλεισμενος ο μιροτιτς ο τζειμς ο ναν ερχοταν δευτερα να υπογραψει κτλ
0