Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1525
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Προειδοποιήσεις:
3
Μάλλον δεν έχεις αποκωδικοποιήσει ακόμη τον Ολυμπιακό.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 4:17 pmΤο σκοτωσαμε το θηριο . Παμε για μονακο . Εκει θα υποφερουμε λιγο αλλα ιτ ις γουατ ιτ ις ...
2πλο την Τετάρτη.
0
Ναι η Τσαρούχα μας έφταιγε σήμερα.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 4:00 pmΗ όποια ανάγκη να υπάρχουν γυναίκες διαιτητές στην Ευρωλίγκα οδήγησε την Τσαρούχα εκεί γιατί πραγματικά είναι κακή διαιτητής, έχει και την απαίσια νοοτροπία των παλαιότερων, να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μένα πάντως μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι και η θέση 5. Ο Milutinov είναι εξαιρετικός αυτόν τον ένα μήνα και κάτι που έχει επιστρέψει, αλλά ο Fall είναι σε κακή κατάσταση. Ακόμα και στην άμυνα που είναι το δυνατό του σημείο υποτίθεται, δεν είναι τόσο φόβητρο όσο παλιά. Ο Milutinov είναι βαρύ και αργό κορμί και δεν μπορεί να παίζει 25-30 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα, ούτε να είναι μέσα στο παρκέ παραπάνω από δέκα λεπτά σερί, οπότε πρέπει και ο Fall να ανέβει.
Σάσα αθόρυβα 23 πόντους και MVP πάλι, αλλά δεν ήταν τόσο καλός σήμερα νομίζω. Στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα, φαινόταν επίσης νευρικός σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, και στο τελευταίο λεπτό έκανε και εκείνο το blooper που έδωσε έτοιμο καλάθι στον Eddie.
Σάσα αθόρυβα 23 πόντους και MVP πάλι, αλλά δεν ήταν τόσο καλός σήμερα νομίζω. Στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα, φαινόταν επίσης νευρικός σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, και στο τελευταίο λεπτό έκανε και εκείνο το blooper που έδωσε έτοιμο καλάθι στον Eddie.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν είπα αυτό. Μια γενική διαπίστωση έκανα.tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 4:23 pmΝαι η Τσαρούχα μας έφταιγε σήμερα.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 4:00 pmΗ όποια ανάγκη να υπάρχουν γυναίκες διαιτητές στην Ευρωλίγκα οδήγησε την Τσαρούχα εκεί γιατί πραγματικά είναι κακή διαιτητής, έχει και την απαίσια νοοτροπία των παλαιότερων, να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο σασα αρπαχτηκε με τον ζουγρη στα αποδυτηρια..λογικα επειδη πηγε να παρει αντι αθλητικο με φλοπινγκ..φαινοταν καλο παιδι αυτος ο ζουγρης πλεον καπως την εχει δει..και με την εθνικη ειχε κανει ενα αντιαθλητικο σε τελειωμενο ματς.Αλλα τωρα να παει να βουτηχτει με τον σασα παρα παει..Δυσκολο μου φαινεται ο σασα να πηγε επιθετικα απεναντι σε 20χρ παιδι.
0
Συμφωνώ κι εγώ ο Λάρι πρέπει να πάρει ευκαιρία και στην Ευρωλίγκα. Ευτυχώς που πήραμε φουρνιέ, ελπίζω κι ο Έβανς να γυρίσει καλά. Δυστυχώς δεν έχουμε από τα υπόλοιπα γκαρντ καθόλου προσωπική φάση. Χωρίς φουρνιέ στα γκαρντ ήμαστε πολύ μέτρια. Ο μιλουτινοφ γιατί βαριοταν σήμερα να πηδήξει στα ριμπάουντ;
Συμφωνώ με το κοζιτο. Αν ο φαλ συνεχίσει έτσι θέλουμε παίκτη για 2ο σέντερ. Όχι για τρίτο . Εγώ πάντως διαφωνώ με την τριετή; ανανέωση του συμβολαίου του
Το μόνο θετικό σήμερα ήταν ο κόσμος που πήγε στο σεφ
Συμφωνώ με το κοζιτο. Αν ο φαλ συνεχίσει έτσι θέλουμε παίκτη για 2ο σέντερ. Όχι για τρίτο . Εγώ πάντως διαφωνώ με την τριετή; ανανέωση του συμβολαίου του
Το μόνο θετικό σήμερα ήταν ο κόσμος που πήγε στο σεφ
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Κυρ Δεκ 01, 2024 4:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue
- Reactions: 1525
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1470
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αυτο με τον γκος ειναι περιεργο. οταν παιζει καλα γραφεται εδω μεσα οτι ειναι τοπ γκαρντ και ο καλυτερος μας, οταν κανει μαλακιες οτι πρεπει να φυγει.
εγω θα τον εδιωχνα γιατι δεν μου αρεσει το στυλ του μονο και μονο. και θα επαιρνα κατι πιο dominant στην θεση του.
ο μισιτς δεν προκειται να παει πουθενα μεχρι το καλοκαιρι. παιζει μαλιστα παραπανω χρονο τωρα στην ομαδα του.
εγω θα τον εδιωχνα γιατι δεν μου αρεσει το στυλ του μονο και μονο. και θα επαιρνα κατι πιο dominant στην θεση του.
ο μισιτς δεν προκειται να παει πουθενα μεχρι το καλοκαιρι. παιζει μαλιστα παραπανω χρονο τωρα στην ομαδα του.
2
2

-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ κακή εμφάνιση, μας γλίτωσε από το κάζο ο Λαρεντζάκης, ο οποίος μπορεί να έχει χίλια δύο στραβά αλλά έχει και ψυχή.
Αυτή τη στιγμή κι εγώ τον προτιμώ στο rotation της Ευρωλίγκας από τον εκνευριστικό Ντόρσεϊ.
Κατά τα άλλα, ο Μπαρτζώκας είπε πως κοιτάμε για σέντερ χωρίς να είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί. Ράιτ πνευμονία τελικά.
Όσο για τον Φαλ γενικά φέτος δεν είναι καλά, μοιάζει να μην έχει ενέργεια, δεν μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Αν είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό, θα πρέπει να ανέβει σύντομα.
Αυτή τη στιγμή κι εγώ τον προτιμώ στο rotation της Ευρωλίγκας από τον εκνευριστικό Ντόρσεϊ.
Κατά τα άλλα, ο Μπαρτζώκας είπε πως κοιτάμε για σέντερ χωρίς να είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί. Ράιτ πνευμονία τελικά.
Όσο για τον Φαλ γενικά φέτος δεν είναι καλά, μοιάζει να μην έχει ενέργεια, δεν μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Αν είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό, θα πρέπει να ανέβει σύντομα.
1
1