Ο Γιώργης καβάλησε το καλάμι, οι Αγγελόπουλοι τι κάνουν; Αυτά που έκανε φέτος στον άσο δεν τα κάνουν ούτε στο τοπικό. Και το Νιλικινα το πήρε όταν τραυματίστηκε ο γουοκαπSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 4:23 pmΑυτή η απίστευτη ραστώνη του καλοκαιριού και η υπερβολική αλαζονεία του coaching stuff μας οδήγησε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υπερφορτώνεται ο ένας και μοναδικός pg που έχει η ομάδα ( άσχετα αν όλοι του τα χώνουνε του φουκαρά στο τέλος) από τον Νοέμβριο κιόλας!!! Α, ναι περιμένανε τον Keenan , το ξέχασα αυτό……. πραγματικά χρήζει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ το θέμα πλέον!!! Περιμένεις ρε άνθρωπε μου ότι έρχεται Ευρωλίγκα 38 αγωνιστικών και 11 διπλών εβδομάδων και πας και μου ανανεώνεις παίκτες, που είτε λόγω ηλικίας δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια ( βλ. Σάκη) , είτε παίκτες που είναι φουλ στο DNP ( Λαρυ , Νετζήπογλου, Λη, Κωστακούμπο κοκ) και αφήνεις τις δύο πιο κομβικές θέσεις στο σύγχρονο μπάσκετ ημιτελείς…….ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??? Λέω συνέχεια στον εαυτό μου, υπομονή, υπομονή, υπομονή, αλλά ρε Γιώργη …………..για όνομα του Θεού πια, για όνομα του Θεού!!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Του αποδίδω το προσωνύμιο " ο ποιητής", γιατί πραγματικά η Αρμάνι ήταν χάρμα ιδέσθαι...Δεν ήταν μπάσκετ αυτό, σκέτη ποίηση! Αυτός θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Θέλω οπωσδήποτε και σε άλλα ματς και δηλώνω θαυμαστής αυτού του μπάσκετ της Αρμάνι που είδα στο μεταξύ μας.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 11:48 amΤο πόστο το έχει από το 2019 όταν ανακοινώθηκε ως προπονητής. Ο Ποέτα πήγε βοηθός με την υπόσχεση πως θα ήταν ο διάδοχος του Μεσίνα από το καλοκαίρι του 2026.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Νοέμ 25, 2025 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Η φυγή του Γκος ήταν το κερασάκι στην τούρτα...tarp7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 4:35 pmΟ Γιώργης καβάλησε το καλάμι, οι Αγγελόπουλοι τι κάνουν; Αυτά που έκανε φέτος στον άσο δεν τα κάνουν ούτε στο τοπικό. Και το Νιλικινα το πήρε όταν τραυματίστηκε ο γουοκαπSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 4:23 pmΑυτή η απίστευτη ραστώνη του καλοκαιριού και η υπερβολική αλαζονεία του coaching stuff μας οδήγησε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υπερφορτώνεται ο ένας και μοναδικός pg που έχει η ομάδα ( άσχετα αν όλοι του τα χώνουνε του φουκαρά στο τέλος) από τον Νοέμβριο κιόλας!!! Α, ναι περιμένανε τον Keenan , το ξέχασα αυτό……. πραγματικά χρήζει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ το θέμα πλέον!!! Περιμένεις ρε άνθρωπε μου ότι έρχεται Ευρωλίγκα 38 αγωνιστικών και 11 διπλών εβδομάδων και πας και μου ανανεώνεις παίκτες, που είτε λόγω ηλικίας δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια ( βλ. Σάκη) , είτε παίκτες που είναι φουλ στο DNP ( Λαρυ , Νετζήπογλου, Λη, Κωστακούμπο κοκ) και αφήνεις τις δύο πιο κομβικές θέσεις στο σύγχρονο μπάσκετ ημιτελείς…….ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??? Λέω συνέχεια στον εαυτό μου, υπομονή, υπομονή, υπομονή, αλλά ρε Γιώργη …………..για όνομα του Θεού πια, για όνομα του Θεού!!!!![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκος δεν είναι κακός παίκτης, θα έλεγα ότι είναι μια χαρά για αναπληρωματικός Ασσος, άλλα όπως είπες αν είναι να χάνει τόσα ματς κάθε χρόνο ποιο το νόημα....βέβαια και εμείς πήγαμε και πήραμε έναν παίκτη τον Ντιλικίνα που και χειρότερος είναι σαν σύνολο από τον Γκός και χάνει πιο πολλά μάτς από τον Γκος!!!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τζάρεντ Μπάτλερ μίλησε στο Amerikanos24 για την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα, σημείωσε πως ο Ολυμπιακός τον ήθελε πολύ, ωστόσο δεν υπέγραψε καθώς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ήδη πολλούς παίκτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στo Amerikanos24:
Για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να παίξει στη Euroleague:
«Προφανώς ο ατζέντης μου, κάποιοι από τους General Managers που μίλησα. Ήταν δυο πράγματα. Πρώτα, το αν θα παίξω overseas, Μιλούσα με τον ατζέντη μου και με κάποιους GM’s και μετά υπήρχαν πολλά άτομα που με προσέγγισαν για την ομάδα τους. Ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Φουρνιέ, μου έστειλε μήνυμα. Μίλησα με τον Μάικ Τζέιμς λίγο για το πως είναι να παίζεις εκεί. Πολλά άτομα μου έστειλαν μήνυμα και μίλησα και με μερικούς προπονητές, όπως τον προπονητή της Παρί».
Για τον λόγο που διάλεξε τον Ερυθρό Αστέρα:
«Ειλικρινά διάλεξα τον Ερυθρό Αστέρα για τους φιλάθλους. Αυτό ήταν το νούμερο ένα για εμένα. Ήθελα να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό, είναι σαν μπασκετικός παράδεισος. Μίλησα με τον ατζέντη μου και μου μίλησε για όλες τις ομάδες, για τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ομάδας. Παράδειγμα, η Μακάμπι είναι αυτό, αλλά δεν έχουν αυτό, ή ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Δεν είχα ιδέα. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι ο Φρέντι Γκίλεσπι έπαιζε για τον Ερυθρό Αστέρα και τον ρώτησα και μου είπε “Αδερφέ θα το λατρέψεις. Θα σε αγαπήσουν αν κερδίζεις και θα σε μισούν ανα χάνεις”. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήξερα από κάποιον που έχει παίξει στη Euroleague».
Για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα:
«Είναι πολύ διαφορετικοί από τους φανς του NBA. Ο ατζέντης μου μου έστειλε μερικά βίντεο και είπα απλά “Αδερφέ, δεν μπορείς να το νικήσεις αυτό”. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι NBA που να είναι έτσι, δεν υπάρχει ατμόσφαιρα σαν και αυτή. Μίλησα και με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, που ήταν ο άνθρωπος που ένιωθα πιο άνετα. Μπορούσα να καταλάβω κάθε τρεις λέξεις που έλεγε στην αρχή. Έχει έναν τρόπο που μιλάει που είναι πολύ έντονος, αλλά μπορείς να νιώσεις την ενέργεια του από το πως μιλάει. Ήταν κάτι που μπορούσα να ταυτιστώ και τότε ένιωσα πιο άνετα και πήρα την απόφαση μου».
Για το ποιες ομάδες ήθελαν να τον υπογράψουν:
«Ο Ολυμπιακός ήθελε να με υπογράψει. Η Παρί, η Ντουμπάι, και η Μακάμπι».
Για τον λόγο που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό:
«Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα».
Για το αν θέλει να επιστρέψει στο NBA ή να χτίσει την καριέρα του στη Euroleague:
«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Το είπα ήδη στον Τσίμα αυτό. Δεν ξέρω είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Αν αυτό είναι να παίξω στη Euroleague και να φτάσω στο Final 4, όπου τα παιχνίδια μετράνε και έχω έναν σημαντικό ρόλο και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα από το απλά να έχω τον τίτλο του παίκτη του NBA. Νιώθω ότι αν έχω την ευκαιρία να έχω έναν κομβικό ρόλο ή να είμαι ένας backup παίκτης στο NBA δεν θα το απέρριπτα. Ο στόχος για μένα είναι να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Η Euroleague το έχει αυτό και είμαι μια χαρά με αυτό. Δεν παίζω απλάγια να δώσω μια ώθηση στα στατιστικά μου ώστε να γυρίσω πίσω στο NBA, δεν είναι αυτή η περίπτωση. Η περίπτωση είναι ότι απλά θέλω να παίξω υψηλού επιπέδου μπάσκετ και απλά να δείξω το ταλέντο μου».
Για τους στόχους του Ερυθρού Αστέρα:
«Νομίζω ότι η ομάδα έχει μια αυτοπεποίθηση, επειδή έχουμε πολλά όπλα. Νομίζω ότι υπάρχει μια αυτοπεποίθηση. Πολλοί από εμάς θα λέγαμε ότι αν υπήρχε μια χρονιά που θα πηγαίναμε μέχρι τέλους νομίζω ότι θα ήταν με αυτή την ομάδα».
Για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε:
«Η ζωή έχει να κάνει με τις αλλαγές και τα εμπόδια και την ικανότητα να τρέχεις μέσα από τη διαδρομή σου μετ’ εμποδίων. Έχω μεγάλη καρδία, κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω και χρειάζεται πολλή ανθεκτικότητα. Δεν υπάρχει διαδρομή μετ’ εμποδίων που θα βάλεις μπροστά μου και δεν θα πηδήξω ή δεν θα παρακάμψω. Πρέπει απλώς να έχεις πίστη. Διαγνώστηκα μόλις πήγα στο κολλέγιο. Πήγα στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα και με έκοψαν στα ιατρικά. Μιλάγαμε για το NBA και εγώ σκεφτόμουν ότι δεν ξέρω αν θα παίξω στο κολλέγιο. Μετά πήγα στο Μπέιλορ. Είναι η μόνη ομάδα στην Αμερική που με άφησε να παίξω και απλά είπα “Δόξα τω Θεώ”. Για μένα κάθε μέρα ήταν ευλογία που έπαιζα μπάσκετ. Και μετά το να πάω στο NBA ήταν ακόμα ένα εμπόδιο, αλλά όλα πήγαν καλά. Μετά ο ερχομός μου εδώ δεν ήταν κάτι αυτονόητο, αλλά ένα ερωτηματικό που απαντήθηκε, αλλά είμαστε εδώ».
Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Euroleague αυτή τη στιγμή:
«Ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιερ μου φαίνεται εξαιρετικός».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στo Amerikanos24:
Για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να παίξει στη Euroleague:
«Προφανώς ο ατζέντης μου, κάποιοι από τους General Managers που μίλησα. Ήταν δυο πράγματα. Πρώτα, το αν θα παίξω overseas, Μιλούσα με τον ατζέντη μου και με κάποιους GM’s και μετά υπήρχαν πολλά άτομα που με προσέγγισαν για την ομάδα τους. Ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Φουρνιέ, μου έστειλε μήνυμα. Μίλησα με τον Μάικ Τζέιμς λίγο για το πως είναι να παίζεις εκεί. Πολλά άτομα μου έστειλαν μήνυμα και μίλησα και με μερικούς προπονητές, όπως τον προπονητή της Παρί».
Για τον λόγο που διάλεξε τον Ερυθρό Αστέρα:
«Ειλικρινά διάλεξα τον Ερυθρό Αστέρα για τους φιλάθλους. Αυτό ήταν το νούμερο ένα για εμένα. Ήθελα να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό, είναι σαν μπασκετικός παράδεισος. Μίλησα με τον ατζέντη μου και μου μίλησε για όλες τις ομάδες, για τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ομάδας. Παράδειγμα, η Μακάμπι είναι αυτό, αλλά δεν έχουν αυτό, ή ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Δεν είχα ιδέα. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι ο Φρέντι Γκίλεσπι έπαιζε για τον Ερυθρό Αστέρα και τον ρώτησα και μου είπε “Αδερφέ θα το λατρέψεις. Θα σε αγαπήσουν αν κερδίζεις και θα σε μισούν ανα χάνεις”. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήξερα από κάποιον που έχει παίξει στη Euroleague».
Για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα:
«Είναι πολύ διαφορετικοί από τους φανς του NBA. Ο ατζέντης μου μου έστειλε μερικά βίντεο και είπα απλά “Αδερφέ, δεν μπορείς να το νικήσεις αυτό”. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι NBA που να είναι έτσι, δεν υπάρχει ατμόσφαιρα σαν και αυτή. Μίλησα και με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, που ήταν ο άνθρωπος που ένιωθα πιο άνετα. Μπορούσα να καταλάβω κάθε τρεις λέξεις που έλεγε στην αρχή. Έχει έναν τρόπο που μιλάει που είναι πολύ έντονος, αλλά μπορείς να νιώσεις την ενέργεια του από το πως μιλάει. Ήταν κάτι που μπορούσα να ταυτιστώ και τότε ένιωσα πιο άνετα και πήρα την απόφαση μου».
Για το ποιες ομάδες ήθελαν να τον υπογράψουν:
«Ο Ολυμπιακός ήθελε να με υπογράψει. Η Παρί, η Ντουμπάι, και η Μακάμπι».
Για τον λόγο που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό:
«Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα».
Για το αν θέλει να επιστρέψει στο NBA ή να χτίσει την καριέρα του στη Euroleague:
«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Το είπα ήδη στον Τσίμα αυτό. Δεν ξέρω είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Αν αυτό είναι να παίξω στη Euroleague και να φτάσω στο Final 4, όπου τα παιχνίδια μετράνε και έχω έναν σημαντικό ρόλο και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα από το απλά να έχω τον τίτλο του παίκτη του NBA. Νιώθω ότι αν έχω την ευκαιρία να έχω έναν κομβικό ρόλο ή να είμαι ένας backup παίκτης στο NBA δεν θα το απέρριπτα. Ο στόχος για μένα είναι να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Η Euroleague το έχει αυτό και είμαι μια χαρά με αυτό. Δεν παίζω απλάγια να δώσω μια ώθηση στα στατιστικά μου ώστε να γυρίσω πίσω στο NBA, δεν είναι αυτή η περίπτωση. Η περίπτωση είναι ότι απλά θέλω να παίξω υψηλού επιπέδου μπάσκετ και απλά να δείξω το ταλέντο μου».
Για τους στόχους του Ερυθρού Αστέρα:
«Νομίζω ότι η ομάδα έχει μια αυτοπεποίθηση, επειδή έχουμε πολλά όπλα. Νομίζω ότι υπάρχει μια αυτοπεποίθηση. Πολλοί από εμάς θα λέγαμε ότι αν υπήρχε μια χρονιά που θα πηγαίναμε μέχρι τέλους νομίζω ότι θα ήταν με αυτή την ομάδα».
Για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε:
«Η ζωή έχει να κάνει με τις αλλαγές και τα εμπόδια και την ικανότητα να τρέχεις μέσα από τη διαδρομή σου μετ’ εμποδίων. Έχω μεγάλη καρδία, κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω και χρειάζεται πολλή ανθεκτικότητα. Δεν υπάρχει διαδρομή μετ’ εμποδίων που θα βάλεις μπροστά μου και δεν θα πηδήξω ή δεν θα παρακάμψω. Πρέπει απλώς να έχεις πίστη. Διαγνώστηκα μόλις πήγα στο κολλέγιο. Πήγα στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα και με έκοψαν στα ιατρικά. Μιλάγαμε για το NBA και εγώ σκεφτόμουν ότι δεν ξέρω αν θα παίξω στο κολλέγιο. Μετά πήγα στο Μπέιλορ. Είναι η μόνη ομάδα στην Αμερική που με άφησε να παίξω και απλά είπα “Δόξα τω Θεώ”. Για μένα κάθε μέρα ήταν ευλογία που έπαιζα μπάσκετ. Και μετά το να πάω στο NBA ήταν ακόμα ένα εμπόδιο, αλλά όλα πήγαν καλά. Μετά ο ερχομός μου εδώ δεν ήταν κάτι αυτονόητο, αλλά ένα ερωτηματικό που απαντήθηκε, αλλά είμαστε εδώ».
Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Euroleague αυτή τη στιγμή:
«Ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιερ μου φαίνεται εξαιρετικός».
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος
να αυτα παθαινει καποιος οταν δεν διαβαζει μπασκετφορουμ αλλιως θα ηξερε οτι ολοι οι καλοι χωρανε και αφου θα πληρωνεται τι τον νοιαζει αν θα παιζει
να αυτα παθαινει καποιος οταν δεν διαβαζει μπασκετφορουμ αλλιως θα ηξερε οτι ολοι οι καλοι χωρανε και αφου θα πληρωνεται τι τον νοιαζει αν θα παιζει
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως τυχαίνει όλοι οι αντζέντηδες να λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες αλλά μετά να στέλνουν τον παίκτη τους Ερυθρό που έχει ίδιο (μπορεί και μεγαλύτερο) αριθμό παικτών με ξεπερνάει.
Eνδεικτικά ο Butler είχε να επιλέξει μεταξύ των :
Codi Miller-McIntyre (PG)
Yago Dos Santos (PG)
Devonte’ Graham (PG)
Stefan Miljenovic (PG)
Isaiah Canaan (SG)
Tyson Carter (SG)
Ognjen Radosić (SG)
Ognjen Dobrić (SG / SF)
και
Thomas Walkup (PG)
Saben Lee (SG)
Keenan Evans (SG)
Tyler Dorsey (SG)
Evan Fournier (SG / SF)
Giannoulis Larentzakis (SG)
Frank Ntilikina (PG)
Shaquielle McKissic (SG / SF)
Yago Dos Santos (PG)
Devonte’ Graham (PG)
Stefan Miljenovic (PG)
Isaiah Canaan (SG)
Tyson Carter (SG)
Ognjen Radosić (SG)
Ognjen Dobrić (SG / SF)
και
Thomas Walkup (PG)
Saben Lee (SG)
Keenan Evans (SG)
Tyler Dorsey (SG)
Evan Fournier (SG / SF)
Frank Ntilikina (PG)
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και πήγε στον αστέρα που έχει περισσότερα γκαρνττουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 5:50 pmΝομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος
να αυτα παθαινει καποιος οταν δεν διαβαζει μπασκετφορουμ αλλιως θα ηξερε οτι ολοι οι καλοι χωρανε και αφου θα πληρωνεται τι τον νοιαζει αν θα παιζει![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τρί Νοέμ 25, 2025 6:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι τα ονοματα που εχει ο οσφπ ειναι πιο μεγαλα και θα εχουν εγγυημενο χρονοSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 5:54 pmΠως τυχαίνει όλοι οι αντζέντηδες να λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες αλλά μετά να στέλνουν τον παίκτη τους Ερυθρό που έχει ίδιο (μπορεί και μεγαλύτερο) αριθμό παικτών με ξεπερνάει.
Devonte’ Graham (PG)
Stefan Miljenovic (PG)
Isaiah Canaan (SG)
Tyson Carter (SG)
Ognjen Radosić (SG)
Ognjen Dobrić (SG / SF)
και
Thomas Walkup (PG)
Keenan Evans (SG)
Tyler Dorsey (SG)
Evan Fournier (SG / SF)
Frank Ntilikina (PG)
δηλαδη ο θωμας θα παιζει ακατεβατα 25 λεπτα και ο ντορσει η ο φουρνιε 25 ο ενας και τα υπολοιπα ο αλλος
δηλαδη μενουν μονο 15 λεπτα για καποιον παιχτη
και με δεδομενο οτι ο εβανς(που οταν εγινε η μεταγραφη του μπατλερ ηταν για να παιξει μεσα στην χρονια) ο κομπρα ο λι ο ντιλικινα δεν θα παιζουν ουτε δευτερολεπτο που αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ενταξει ρε παιδια λεει ψεμματα ο ανθρωπος
ειναι παγκοσμια συνομοσια των μανατζερ για να μην παιρει παιχτη ο οσφπ
και ο παο εχει πιο λιγους απτον αστερα αλλα καποιος δεν θα ερχοταν γιατι ξερει οτι ειναι απιθανο να κοψει χρονο απτον σλουκα τον ναν τον σορτς και τον γκραντ
ενω απο αυτους που εχει ο αστερας μπορει
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Θωμάς δεν είναι για πάνω από 20 λεπτά . Ο Νιλικινα μπορεί να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα η όταν θα ελλειπε ο γουοκαπ η ο μπάτλερ δεν είναι για παραπάνω αν βέβαια θα μπορεί να παίξει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 6:01 pmSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 5:54 pmΠως τυχαίνει όλοι οι αντζέντηδες να λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες αλλά μετά να στέλνουν τον παίκτη τους Ερυθρό που έχει ίδιο (μπορεί και μεγαλύτερο) αριθμό παικτών με ξεπερνάει.
Devonte’ Graham (PG)
Stefan Miljenovic (PG)
Isaiah Canaan (SG)
Tyson Carter (SG)
Ognjen Radosić (SG)
Ognjen Dobrić (SG / SF)
και
Thomas Walkup (PG)
Keenan Evans (SG)
Tyler Dorsey (SG)
Evan Fournier (SG / SF)
Frank Ntilikina (PG)
γιατι τα ονοματα που εχει ο οσφπ ειναι πιο μεγαλα και θα εχουν εγγυημενο χρονο
δηλαδη ο θωμας θα παιζει ακατεβατα 25 λεπτα και ο ντορσει η ο φουρνιε 25 ο ενας και τα υπολοιπα ο αλλος
και με δεδομενο οτι ο εβανς(που οταν εγινε η μεταγραφη του μπατλερ ηταν για να παιξει μεσα στην χρονια) ο κομπρα ο λι ο ντιλικινα δεν θα παιζουν ουτε δευτερολεπτο που αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο
Δεν λέει ψέματα, το θέμα δεν είχε να κάνει τόσο με το χρόνο όσο με το ρόλο στην ομάδα. Εκεί χάλασε η δουλειά
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Mια εξήγηση είναι αυτή, ότι μπροστά του θα έχει καλύτερους παίκτες. Άρα δεν είναι ποσοτικό το θέμα για να καταλήξουμε στο point των δηλώσεων του.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 6:01 pmγιατι τα ονοματα που εχει ο οσφπ ειναι πιο μεγαλα και θα εχουν εγγυημενο χρονοSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 5:54 pmΠως τυχαίνει όλοι οι αντζέντηδες να λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες αλλά μετά να στέλνουν τον παίκτη τους Ερυθρό που έχει ίδιο (μπορεί και μεγαλύτερο) αριθμό παικτών με ξεπερνάει.
Devonte’ Graham (PG)
Stefan Miljenovic (PG)
Isaiah Canaan (SG)
Tyson Carter (SG)
Ognjen Radosić (SG)
Ognjen Dobrić (SG / SF)
και
Thomas Walkup (PG)
Keenan Evans (SG)
Tyler Dorsey (SG)
Evan Fournier (SG / SF)
Frank Ntilikina (PG)
Το ακατέβατα λεπτά είναι μύθος μιας και αν ο Μπάτλερ ή ο κάθε Μπάτλερ αν έπαιζε άμυνα και επίθεση που θέλει ο προπονητής θα ήταν αυτός βασικός και αναντικατάστατος. Μπορεί βέβαια να τον ενδιέφερε περισσότερο η επίθεση και ο μάνατζερ του να τον συμβούλευε να πάει Ερυθρό.
Το mentality τύπου Πετρούσεφ κυριαρχεί βλέπω σε κάτι τέτοιες συνεντεύξεις. Βέβαια ο Καμπενγκέλε που ήταν ρεζέρβα τον έφαγε τον Σέρβο σε απόδοση χωρίς να πολυμιλάει ο ατζέντης του στα media.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα δεν ενδιαφερουν κανεναν σοβαρο παιχτη δεν θα κατσουν να κανουν σεναρια ποιος θα παιζει στην α1 και κτλ
εδω δεν ενδιαφεραν τον πετρουσεφ και τον ραιτ που εφυγαν γιατι ηθελαν να παιζουν σιγα μην ενδιαφερουν τον καθε νβειερ
επισης οι μανατζερ αυτο που βλεπουμε και ξερουμε εμεις οτο ο μπαρτζωκας θα βαζει τον γουοκαπ 20-25 λεπτα μεχρι να σβησει ο ηλιος το ξερουν και οι μανατζερ οποτε ολα αυτα παιζουν τον ρολο τους και καποιος που θελει να γραψει χρονο συμμετοχης να γραψει νουμερα τα μετραει πολυ
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες .Τώρα γυρίζει κι ο Γκράχαμ στον αστέρα που κι αυτός θα θέλει να παίζει πολύτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 25, 2025 6:13 pmαυτα δεν ενδιαφερουν κανεναν σοβαρο παιχτη δεν θα κατσουν να κανουν σεναρια ποιος θα παιζει στην α1 και κτλ
εδω δεν ενδιαφεραν τον πετρουσεφ και τον ραιτ που εφυγαν γιατι ηθελαν να παιζουν σιγα μην ενδιαφερουν τον καθε νβειερ
επισης οι μανατζερ αυτο που βλεπουμε και ξερουμε εμεις οτο ο μπαρτζωκας θα βαζει τον γουοκαπ 20-25 λεπτα μεχρι να σβησει ο ηλιος το ξερουν και οι μανατζερ οποτε ολα αυτα παιζουν τον ρολο τους και καποιος που θελει να γραψει χρονο συμμετοχης να γραψει νουμερα τα μετραει πολυ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο