Ασε τώρα θέλουμε τρίποντο στο τέλος και την προσπάθεια την παίρνει ο Σάκης!!!! Αλλα ναι μας φταίει ο Ντόρσευ....αν αυτό είναι κοουτσάρισμα που έκανε σήμερα ο Μπαρτζώκας εγώ είμαι αστροναύτης......δεν λυπάται ούτε καν τον κόσμο που γέμισε σήμερα πάλι το γήπεδο, αμαρτία.....Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:07 amΜεταξύ μας όμως…….περισσότερο ζεις και πεθαίνεις με τον Σάκη παρά με τον Γάλλο!! Το να χάσεις λόγω του Γάλλου ή του Σάσα είναι το λογικό. Το ανεγκέφαλο όμως που επαναλαμβάνεται κατά κόρον είναι η επιμονή στον Σάκη και η αυθαιρεσία ενεργειών του σε κάθε τέταρτη περίοδο!!!Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:35 pm
Κοίτα σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν μπορείς να βάλεις τον Ντόρσει, όσο κακός και να είναι ο άλλος..απλα τον αφήνεις μέσα μήπως και φορμαριστεί σε κάποια φάση, γιατί με αυτόν θα πας στα play off και στο f4. Κοινώς, θα ζήσεις και θα πεθάνεις με τον Γάλλο..
Μόνο αν συνεχίσει τις τραγικές εμφανίσεις και φάμε και κανά break ενδέχεται να δούμε κανά Ντόρσει να παίζει, αλλά και πάλι δεν δίνω πολλές πιθανότητες.
Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1701
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Συνειδητοποίησε η Ζαλγκίρις ότι τον είχε αγωνιστικά (σημ. η νίκη της για την τελευταία αγωνιστική της RS ήταν στο ΣΕΦ) και μετά τον καθάρισε σαν βραστό αυγό με καπάκι μπρέικ στο ΣΕΦ και εμφατικό 0-2 στο Κάουνας για να τον σοκάρει. Εδώ να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και τότε δεν είχε κανένα σοβαρό μπάτζετ για να καλύπτει κάθε μήνα τις αστοχίες του ρόστερ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:06 amΕκείνη τη χρονιά δεν είναι που έχασε τελευταίο ματς από τη Ζαλγκίρις στον πόντο; Ποιος ξέρει τι ρόλο έπαιξε και αυτή η ήττα για τα πλειοφς μετά.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:59 pmΤέτοιο τελείωμα σε κανονική περίοδο με ήττες είχε κάνει ο Ολυμπιακός και το 2018 όπου έφαγε και σβουριχτή σφαλιάρα από τη Ζαλγκίρις στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Απ' ότι φαίνεται το ντεφορμάρισμα μετά τη διακοπή για τα κύπελλα και ειδικά από τον Μάρτιο και ύστερα είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να σε πάρει η κατηφόρα και να μην υπάρχει πάτος.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6620
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι παιζει ρολο υποθετω και αν αυτα ειναι με φενερ παο μονακο εφες κτλ..αν τα παιρνει με την αλμπα και την μακαμπι οκ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:09 amΠάντως έχετε το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα σε ματς που κρίνονται στους 1-5 πόντους.
αλλα οπως ειπα ειναι θεμα αισθησης αυτο που εχω,δεν θυμαμαι τωρα πια ματς εχει παρει στο τελος,μπορει να ειμαι και τελειως λαθος.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Μαρ 28, 2025 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolakias
- Reactions: 365
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα χρεώσω στα κολλήματα του κοουτς καί την απουσία καθαρού οργανωτή στην ομάδα πλην του Θωμά – που κι εκείνου το ρεπερτόριο δεν είναι εφάμιλλο ενός καθαρού άσσου. Σκεφτείτε να μην είχε χάσει τον Σλούκα πόσο λιγότερα κολλήματα θα είχαμε στην επίθεση, πόσο καλύτερα ενδεχομένως θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και τον Μιλουτινοφ με τα pick n' roll, μέσα σε όλα τα άλλα. Φέτος οι Αγγελόπουλοι του πήραν ο,τι ήθελε και με το παραπάνω. Είναι καιρός, νομίζω, αν πάει κι αυτή η χρονιά στα σκουπίδια το καλοκαίρι να γίνουν γενναίες αλλαγές, όσο σκληρές κι αν είναι.
0
-
- Reactions: 796
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρώ ούτε ειδικός μπορεί να το εξηγήσει!SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:40 pmΑς εξηγήσει κάποιος ειδικός γιατί τόσο άγχος η ομάδα.
Όχι μόνο οι παίκτες. Οι προπονητές, το επιτελείο. Μέχρι και ο κόσμος.![]()
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμεις συνεχίζουμε στο μέχρι τέλους.....Το οποίο εμπεριέχει ευρωλίγκα και πρωτάθλημα προφανώς....πέρσι τπτ απ τα 2 δεν έγινε.Φέτος έχουμε εναν ακόμη πιο εμμονικό άνθρωπο στο πάγκο που χει ξεφτιλίσει παίκτες όπως ο Πίτερς που θα ξεχάσει ο καημένος και τι θέση παίζει στο τέλος.Βάλε και απουσίες βάλε και τον απών Γάλλο και ξαφνικά δε ξέρεις αν θα σαι και στο Αμπου Ντάμπι καλά καλά.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:59 pmΗ περσυνή χρονιά αν ήταν κανένας Κόκκαλης θα είχαν πέσει κεφάλια έως και διάλυση του τμήματος και στήσιμο από την αρχή.....προσωπικά μετά τα περσυνά έχει κλονιστεί τόσο η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα μας μπάσκετ που το θεωρώ πλέον το χειρότερο και με διαφορά τμήμα μας στα ομαδικά αθλήματα....έχουμε γίνει περίγελος και ειδικά πέρυσι έφτασαν μέχρι και Παναθηναϊκοί να μας λυπούνται και να μην ρίχνουν άλλη καζούρα, εκει φτάσαμε να μας λυπούνται.....Reaper έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:52 pm
Nαι τα σερι και το 35-63 τα διαγραφει απ τη στιγμη που ο αλλος πηρε την Ευρωλιγκα και εσυ θα ελεγα τι.
Στα αθληματα που οι αθλητες και οι διοικησεις στεκονται στο υψος τους, στηριζει. Αλλα ακομα και εκει, οταν η εικονα δεν ειναι αποδεκτη, πεφτει γιουχα και γκρινια. Θυμιζω υβρεις κατα Κοκκαλη το 2010 μετα απο 12/13 πρωταθληματα επειδη χανοταν ενα, υβρεις προς παικτες και προπονητες ΠΕΡΣΙ 2 βδομαδες πριν ερθει ο Μεντιλιμπαρ και παρουμε εν τελει ευρωπαϊκο (!) στο ποδοσφαιρο.
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι και δε θα ειναι Λιβερπουλ ως λαος. Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησετε μερικοι.
Ειναι συλλογος τιτλων, ενα αδηφαγο τερας που ποτε δε θα χορτασει να νικαει και καθε φορα που ΔΕ νικαει θα ειναι αιτια κρισης και καταστροφη, πραγματα δε σαν την περσινη χρονια απλα σχεδον τελειωνουν ενα τμημα για πολυ καιρο.
ΥΓ: Πέρα απ το χαβαλέ, αν η χρονιά τελειώσει χωρίς άλλον τίτλο, επιβάλλεται αλλαγή προπονητή!Και μαζί με αυτόν, όσοι παίκτες ήταν ασυνεπείς όλη τη χρονιά στην απόδοση τους.Παίρνεις κόουτς στυλ Χέρμπερτ και ξεκινάς απ την αρχή....
2
2

-
- Reactions: 796
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό βρε πάνω κάτω είπα……karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:13 amΑσε τώρα θέλουμε τρίποντο στο τέλος και την προσπάθεια την παίρνει ο Σάκης!!!! Αλλα ναι μας φταίει ο Ντόρσευ....αν αυτό είναι κοουτσάρισμα που έκανε σήμερα ο Μπαρτζώκας εγώ είμαι αστροναύτης......δεν λυπάται ούτε καν τον κόσμο που γέμισε σήμερα πάλι το γήπεδο, αμαρτία.....Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:07 am
Μεταξύ μας όμως…….περισσότερο ζεις και πεθαίνεις με τον Σάκη παρά με τον Γάλλο!! Το να χάσεις λόγω του Γάλλου ή του Σάσα είναι το λογικό. Το ανεγκέφαλο όμως που επαναλαμβάνεται κατά κόρον είναι η επιμονή στον Σάκη και η αυθαιρεσία ενεργειών του σε κάθε τέταρτη περίοδο!!!
0
Βλεποντας τη βαθμολογια θα ελεγε κανεις πως οποιος βγει στις 2 πρωτες θεσεις κινδυνευει να πεσει με Ρεαλ που θα παει 7η-8η.
Ομως, το παιχνιδι την ερχομενη αγωνιστικη Ερυθρος-Ρεαλ θα κρινει αν ισχυει κατι τετοιο.
Γιατι αν κερδισει η Ρεαλ, ανατρεπεται η κατασταση...
Μαλλον χανουν για να εχουμε ενδιαφερον...
Ομως, το παιχνιδι την ερχομενη αγωνιστικη Ερυθρος-Ρεαλ θα κρινει αν ισχυει κατι τετοιο.
Γιατι αν κερδισει η Ρεαλ, ανατρεπεται η κατασταση...
Μαλλον χανουν για να εχουμε ενδιαφερον...
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Παρ Μαρ 28, 2025 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yawn.brigade
- Reactions: 539
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν έχω μπροστά μου στατιστικά και ούτε ξέρω πού να τα βρω αλλά η αίσθηση μου είναι ότι πολλά από αυτά τα ματς που κρίθηκαν στους 1-5 πόντους δεν ήταν ντέρμπι ούτε προέκυψαν από ανατροπή δική μας, από αυτά δηλαδή που λες ότι η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα. νομίζω αν το ψάξει κάποιος θα είναι αρκετά τα ματς που κερδίζαμε με 15 πόντους και στο τέλος χάσαμε τη διαφορά, όπως στο πρόσφατο με εσάς π.χ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:09 amΠάντως έχετε το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα σε ματς που κρίνονται στους 1-5 πόντους.
2
2

-
- Reactions: 274
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Johnny, εξήγησα το σκεπτικό μου σε μετέπειτα σχόλιο λίγο πιο πάνω. Δε μειώνω τις απουσίες σας.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:58 pmΕδώ μου τα χαλάςsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 11:47 pm
Στον αντίποδα ο ΠΑΟ εχθές με απουσίες (όχι αναλόγως κομβικές αλλά απουσίες παρόλαυτα).![]()
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Παρ Μαρ 28, 2025 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν πάρει φέτος την Ευρωλίγκα ο κόουτς έχει τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες......και ειλικρινά το λέω, αν το χάσουμε και φέτος δε θέλω να τον ξαναδώ να προπονεί τον Ολυμπιακό. Επειδή έχει φοβερές τεχνικές γνώσεις και είναι και οπαδός της ομάδας, αν θέλει ας κάτσει στην ομάδα σαν βοηθός...τον βαρέθηκα σαν Head κόουτς με τις φωνές του, τα καντίλια του, το άγχος που μεταφέρει στους παίκτες και τις εμμονές του......να μας έπαιρνε το τρόπαιο θα έκανε μόκο, άλλα να τον βλέπω να βρίζει και να ωρύεται συνεχώς και να γυρνάω κάθε φορά και με άδεια χέρια από την Ευρώπη...ε όχι.... επίσης δεν ξεχνώ ότι άφησε πέρυσι τον Σλούκα και δεν δέχτηκε ούτε καν να πάει στο ραντεβού με τον παίκτη, ενώ δήλωνε ότι παίκτες από το NBA δεν κάνουν την διαφορά και δεν κυνηγήσαμε μέχρι τέλος τον Ναν, μιλάμε για επικές γκάφες και αυτές πληρώσαμε και πέρυσι και θα πληρώσουμε και φέτος αν δεν αλλάξει κάτι δραστικό στην ομάδα.nikolakias έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:14 amΕγώ θα χρεώσω στα κολλήματα του κοουτς καί την απουσία καθαρού οργανωτή στην ομάδα πλην του Θωμά – που κι εκείνου το ρεπερτόριο δεν είναι εφάμιλλο ενός καθαρού άσσου. Σκεφτείτε να μην είχε χάσει τον Σλούκα πόσο λιγότερα κολλήματα θα είχαμε στην επίθεση, πόσο καλύτερα ενδεχομένως θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και τον Μιλουτινοφ με τα pick n' roll, μέσα σε όλα τα άλλα. Φέτος οι Αγγελόπουλοι του πήραν ο,τι ήθελε και με το παραπάνω. Είναι καιρός, νομίζω, αν πάει κι αυτή η χρονιά στα σκουπίδια το καλοκαίρι να γίνουν γενναίες αλλαγές, όσο σκληρές κι αν είναι.
2
2

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1701
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Είτε τελειώσει καλά η χρονιά, είτε όχι, πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα εξορθολογίσουν το ρόστερ και θα βελτιώσουν τη χημεία της ομάδας. Η διαδικασία της βελτίωσης και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα του ανταγωνισμού είναι κάτι αέναο, δεν σταματάει ποτέ γιατί αν γίνει (που πολλές φορές γίνεται για διάφορους λόγους) έρχεται αργά ή γρήγορα η παρακμή. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει (εδώ θα διαφωνήσω απολύτως με τον Καραμελίτσαnikolakias έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:14 amΕγώ θα χρεώσω στα κολλήματα του κοουτς καί την απουσία καθαρού οργανωτή στην ομάδα πλην του Θωμά – που κι εκείνου το οπλοστάσιο δεν είναι εφάμιλλο ενός καθαρού άσσου. Σκεφτείτε να μην είχε χάσει τον Σλούκα πόσο λιγότερα κολλήματα θα είχαμε στην επίθεση, πόσο καλύτερα ενδεχομένως θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τον Μιλουτινοφ με τα pick n' roll. Φέτος οι Αγγελόπουλοι του πήραν ο,τι ήθελε και με το παραπάνω. Είναι καιρός, νομίζω, αν πάει κι αυτή η χρονιά στα σκουπίδια το καλοκαίρι να γίνουν γενναίες αλλαγές, όσο σκληρές κι αν είναι.

2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να έχεις δίκιο, δεν τα είδα αναλυτικά. Στο σαιτ της Euroleague μπορείς στα standings να αλλάξεις το table view σε margins και βλέπεις. Αλλά έχεις δίκιο ότι πρέπει κάποιος να πάει να δει αυτά τα ματς να δει την διαφορά στα 5 και 2 λεπτά πριν το τέλος και να συγκρίνει με το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ακόμα και στο ματς με τον Παο, η νίκη είναι νίκη με τον όποιο τρόπο ήρθε.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:19 amδεν έχω μπροστά μου στατιστικά και ούτε ξέρω πού να τα βρω αλλά η αίσθηση μου είναι ότι πολλά από αυτά τα ματς που κρίθηκαν στους 1-5 πόντους δεν ήταν ντέρμπι ούτε προέκυψαν από ανατροπή δική μας, από αυτά δηλαδή που λες ότι η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα. νομίζω αν το ψάξει κάποιος θα είναι αρκετά τα ματς που κερδίζαμε με 15 πόντους και στο τέλος χάσαμε τη διαφορά, όπως στο πρόσφατο με εσάς π.χ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 12:09 am
Πάντως έχετε το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα σε ματς που κρίνονται στους 1-5 πόντους.
0

- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς αέρα Πατέρα δεν θα το πάρουμε . Γιατί και με 20 πόντους να περιηγηθούμε, εγώ δεν έχω πίστη και θα περιμένω να μας το γυρίσουν
Συνεπώς αυτά που λέτε και άλλοι περί ψυχολογίας του κόσμου θεωρώ ότι ισχύουν ή τουλάχιστον έχουν εφαρμογή σε εμένα
Δεν έχω αυτοπεποίθηση και πίστη σαν οπαδός. Πώς να το πω βρε αδέρφια, δεν το βλέπω να έρχεται δεν είναι τα δείγματα αυτά έστω
Εννοείται. Να το χάσεις και το να το πάρει ο αιώνιος όπως έγινε πέρυσι και στο παρελθόν

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"