Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά άκουσα λάθος, ζητώ συγγνώμη. Είμαι και ημι κουφός αυτές τις μέρες.
https://www.nba.com/player/1631123/jamaree-bouyea
Αυτόν είπαν ότι κοιτάμε. Απλά στα καπάκια ακούγεται το όνομα του Green που είναι έξω με τραυματισμό και μπερδεύτηκα.
https://www.nba.com/player/1631123/jamaree-bouyea
Αυτόν είπαν ότι κοιτάμε. Απλά στα καπάκια ακούγεται το όνομα του Green που είναι έξω με τραυματισμό και μπερδεύτηκα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ας ερθει έστω ο Ντε κολο ομως, γιατί γίνεται πολύ συζήτηση τελευταία και Ντε κολο δεν βλέπουμε.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 01, 2025 6:24 pmο στεφανου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι αξιολογο να ρθει οποτε ισως ο ολυμπιακος αποκτησει τον ντε κολο..σε αυτην την περιπτωση θα παρει και ενα αθλητικο 4ρο5ρι να παιζει αμυνα.Δεν ειπε παντως οτι ο γαλλος θα ναι μεχρι να βρεθει κατι καλυτερο που γραφαν καποια παιδια εδω μεσα.
Αν πάμε και για δεύτερο γκάρντ ο Στεφανοτ δεν έχει λόγο να βγει τώρα να το παραδεχτεί, γιατί ο παίχτης αν είναι από Αμερική πρώτον θα αργήσει και δεύτερον μπορεί να μην κάτσει και ποτέ.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδη εγω το χω πει. Λεω οτι η πληροφορησημου λεει για Ντεκολο αμεσα( εχει γινε συμφωνια εδω και μερες) αλλα δεν ξερω γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη και ενας ακομη ο οποιος σιγουρα δεν ειναι αυτος ο Γκριν. Με αυτον που λεει ο κοτζιας ααχοληθηκαμε πριν κανενα 10ημερο. Ηταν ο παικτης που δεν ειχε ακουστει . Νομιζω εχει καει ηδη η περιπτωση του. Τωρα εχει επανελθει στο προσκηνιο ο Χειζ παλι και ακομη ενας που δεν ειναι ο Γκαρσια. Στα τελευταια νεα οι πληροφοριες μου μιλανε για νεα πορτα απο βαλενθια για Μουρ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 01, 2025 6:24 pmο στεφανου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι αξιολογο να ρθει οποτε ισως ο ολυμπιακος αποκτησει τον ντε κολο..σε αυτην την περιπτωση θα παρει και ενα αθλητικο 4ρο5ρι να παιζει αμυνα.Δεν ειπε παντως οτι ο γαλλος θα ναι μεχρι να βρεθει κατι καλυτερο που γραφαν καποια παιδια εδω μεσα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα ουτε εγω αμφισβητω τις πληροφοριε του Στεφανου. Ουτε λεω οτι αυτες ειναι 1000% εγκυρεζ. Απλα οτι μου λενε συνηθως το βλεπω στα σοσιαλ ή στα σαιτ καποιες μερες ή καμια βδομαδα μετα.
Επισης εγω μπορω να τις μεταφερω αυτουσιες ο Σταφανου επειδη ειναι η δουλεια του θα πρεπει νατις φιλτραρει για να τις μεταφερεις
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιαννης Καλαμποκης. Μια σωνιδα σωτηριας στις καστραοφικες χρονιες στην μεταβαση απο Κοκκαλη σε Αφους. Ποσο πολυ μου αρεσε και ας μην ηταν ο υπερταλαντουχος. Ειχε τσαγανο ομως. Κριμα που συνδεθηκε με μια απο τις χειροτερες περιοδπυς της συγχρονης ιστοριας της ομαδασα. Τπυλαχιατον ας ζησουμε μαζι του καλες χρονιες ως βοηθος προπονητη
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο ζερβας ελεγε σημερα οτι δεν εχουμε ασχοληθει καθολου με ντε κολο..καλα επιβεβαιωμενα ο μονος που μπορει να ξερει τι γινεται ειναι ο στεφανου..οι αλλοι δεν πετυχαινουν βαλσαμωμενο ελεφαντα.
ετσι οπως το πε ο στεφανου ειναι οπως το εγραφε και ο χριστοφης..οτι ψαξαμε για κατι καλυτερο,δεν βρεθηκε οποτε καταληγουμε στον γαλλο.
ετσι οπως το πε ο στεφανου ειναι οπως το εγραφε και ο χριστοφης..οτι ψαξαμε για κατι καλυτερο,δεν βρεθηκε οποτε καταληγουμε στον γαλλο.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιστρέφω, λοιπόν, με καθαρότερο νου. Ήρεμος και νηφάλιος...Έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση, η Euroleague tv θα ανοίγει, γιατί έχει προπληρωθεί και για τη χαρά του μπάσκετ. Για τα μεταγραφικά αποστασιοποιούμαι, γιατί χαλάει η υγεία μου όταν εκνευρίζομαι. Είτε στην περίπτωση που πάρουμε 2, είτε 1, είτε κανέναν μου κάνει το ίδιο. Δε θα μας τρελάνουν αυτοί. Κι αν δω ότι δεν αντέχω να δω τον αγώνα μας, θα πηγαίνω στο ματς της Αρμάνι που έχει και καλό κοουτς πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Δεκ 01, 2025 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο