Εντωμεταξυ για την εικονα της χαποελ που ειναι πρωτη εχει ο ιτουδης,για τα χαλια του ολυμπιακου εχει ο φουρνιε και ο σασα..
Ειναι αστειο εντωμεταξυ να κρινεις ποιος κουβαλαει η οχι με στατιστικα και μονο..τεσπα ο καθενας οτι θελει βλεπει.
Συντονιστής: Captains

Τα στατιστικά του μίσιτς είναι παρόμοια με του Μπράιαντ. Κι ο μίσιτς είναι αυτός που θα αποφασίσει στη crunch time πως θα επιτεθεί η ομάδα και αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει ο ηγέτης της ομάδας.

Ο γκος με το γουοκαπ όχι δεν μας κουβάλησαν, ο γκος έπαιξε μόνος τη θέση για 2 μήνες γιατί δεν είχαμε άλλον και στο τέλος στα κρίσιμα κλασσικά ήταν τραυματίας.
Πέρυσι μας κουβαλησε ο Βεζενκοφ με το φουρνιε που ήταν και οι ακριβότεροι παίκτες μας.

ο βεζε με τον φουρνιε ηταν σε θεση να μας κουβαλησουν γιατι ο γκος ειχε σελινιαστει για μεγαλο διαστημα..ο γουοκαπ ηταν τραυματιας δεν μπορει να κριθει..στο φ4 φανηκε οτι δεν πα ο φουρνιε να βαλει 40π αν δεν κουβαλησει και ο ασσος δεν πας πουθενα.Προφανως και αλλοι παικτες μπορουν να κουβαλανε ακομα και πολυ περισσοτερο απο τον ασσο..εμεις αυτο δεν το εχουμε αλλα θα πρεπει αυτος τουλαχιστον να οργανωνει εξαιρετικα και να τραβαει παικτη πανω του..αυτο θα δωσει την ευκαιρια και σε αλλους να αποδωσουν οπως πρεπει.

Δεν διαφωνω με μια υποσημείωση, στο φ4 ο Βεζενκοφ ήταν κάκιστος, λίγο πιο εύστοχος να ήταν θα ήμασταν στο τελικό. Τέλος πάντων το φ4 είναι πονεμένη ιστορίαshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 5:33 pmο βεζε με τον φουρνιε ηταν σε θεση να μας κουβαλησουν γιατι ο γκος ειχε σελινιαστει για μεγαλο διαστημα..ο γουοκαπ ηταν τραυματιας δεν μπορει να κριθει..στο φ4 φανηκε οτι δεν πα ο φουρνιε να βαλει 40π αν δεν κουβαλησει και ο ασσος δεν πας πουθενα.Προφανως και αλλοι παικτες μπορουν να κουβαλανε ακομα και πολυ περισσοτερο απο τον ασσο..εμεις αυτο δεν το εχουμε αλλα θα πρεπει αυτος τουλαχιστον να οργανωνει εξαιρετικα και να τραβαει παικτη πανω του..αυτο θα δωσει την ευκαιρια και σε αλλους να αποδωσουν οπως πρεπει.
θυμαται κανενας να εχουμε χασει ματς στο οποιο ο γουοκαπ θα εχει κανει εμφανισαρα και θα ειναι και ευστοχος στα 3π?εγω δεν θυμαμαι κανενα ..

ο βεζε εκανε μεν χαλια εμφανιση..αλλα με εναν ασσο δυναμιτη δεν θα μπορουσαν να μας παιξουν ετσι και να κλεινουν τοσο την ρακετα..ο λογος που χασαμε ηταν γιατι δεν ειχαμε δημιουργια και μας κοψανε στην μεση..ειμαι της αποψης οτι 10 χρονια να παιζαμε δεν θα κερδιζαμε ποτε,απλα αν μπαιναν τα σουτ θα μας κερδιζαν πιο δυσκολα.

Ο Σιλβα ειναι 29χρ έχω κάποιες επιφυλάξεις για την αξία του. Ο Ράιτ ήταν 23 χρόνων όταν το πήραμεtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:53 pmΤον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Νομίζω θα προσέφερε περισσότερα και αυτήν την στιγμή από τον χολ.
Ο ντιλικινα ήταν αρκετά καλός σήμερα.

Και γω.tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 5:50 pmΟ Σιλβα ειναι 29χρ έχω κάποιες επιφυλάξεις για την αξία του. Ο Ράιτ ήταν 23 χρόνων όταν το πήραμεtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 3:53 pmΤον Σίλβα δεν τον είχα δει σε άλλο ματς, εγώ απο αυτό που είδα σήμερα είδα έναν παίκτη που έχει όλο το πακέτο, σκοράρει με πολλούς τρόπους, παίρνει καλές θέσεις, πασάρει βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, ψηλά στην άμυνα είναι καλός, καλό iq, βελτίωση θέλει στις αλλαγές και στο 1vs1 στην άμυνα και στο παιχνίδι με πλάτη στην επίθεση. Αξίζει φουλ το ρίσκο νομίζω να τον πάρουμε. Φαίνεται περίπτωση Ράιτ.
Νομίζω θα προσέφερε περισσότερα και αυτήν την στιγμή από τον χολ.
Ο ντιλικινα ήταν αρκετά καλός σήμερα.

Χάνει η ομάδα του γιατί όλη η Χάποελ είναι στημένη γύρω απο τον Μίσιτς και παίζει μόνο pick and roll. Λογικό το βρίσκω. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑο όταν δεν παίζει καλά ο Ναν. Και σε μας όταν δεν παίζουν καλά ο Σάσα με τον Φουρνιε. Λογικό δεν είναι;shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 07, 2025 5:14 pmΟ μισιτς που δεν κουβαλαει την χαποελ στα ματς που δεν πιανει αποδοση κατα μια περιεργη συμπτωση χανει η ομαδα του..ρεαλ-ολυμπιακος-φενερ..ακομα και με την βιλερμπαν αν δεν καναν χακαρικι δεν θα κερδιζαν..Τις ομαδες οι ασσοι τις κουβαλανε ετσι ειναι το μπασκετ τι να κανουμε..οχι την κουβαλαει ο οτουρου που αν δεν την παρει την μπαλα απο τον ασσο απλα θα καθοταν να κοιταει οπως ο χολ η ο μπλακνει που παιζει σαν τον ντορσει και μονο σκοραρει. Ειναι σαν σε μια ορχηστρα να λειπει ο μαεστρος και να λες γιατι παιζει ο ενας πανω στον αλλο και να κατηγορεις τον τρομπετιστα γιατι δεν οργανωνει αυτος.
Εντωμεταξυ για την εικονα της χαποελ που ειναι πρωτη εχει ο ιτουδης,για τα χαλια του ολυμπιακου εχει ο φουρνιε και ο σασα..
Ειναι αστειο εντωμεταξυ να κρινεις ποιος κουβαλαει η οχι με στατιστικα και μονο..τεσπα ο καθενας οτι θελει βλεπει.