2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 22, 2022 11:52 am

thory έγραψε:
Κυρ Μάιος 22, 2022 11:39 am
Με φουρνιε στο 3 πίσω από παπ κλείσαμε μια τρύπα που υπήρχε φέτος. Μακισικ καθαρά στο 2 και θες ενα 4σρι πίσω από βεζενκοφ :dribble:
Παικτικά, ο Φουρνιέ, είναι περισσότερο γκαρτν από φόργουορντ (όπως κι ο Μακκίσικ) αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. Ο Γάλλος μίλησε γενικά κι αορίστως κι όχι για φέτος. Έχει ακόμα ψωμί (ως Φούρναρης) στο ΝΒΑ.

Με δεδομένη τη μέτρια απόδοση του Ντόρσεϊ στην κρίσιμη τελική ευθεία της Ευρωλίγκας, ίσως και να γλιτώσουμε το ΝΒΑ (ή άλλη πιο πλούσια ευρωλιγκάτη ομάδα) και τον κρατήσουμε. Του χρόνου θα είναι σημαντικά καλύτερος.

Μιλώντας για μέτρια απόδοση στα πλειόφια και το φάιναλ φορ, ούτε ο Φαλ τα πήγε τόσο καλά όσο στην κανονική. Αλλά το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό για τον Γάλλο ψηλό.

Για του χρόνου ίσως θα ήταν καλό να αλλάζαμε τον Λάρε με τον Μήτρου Λονγκ. Και λόγω ποιότητας του ομογενή και λόγω της θέσης του που είναι άσσόδυο αντί του 2-3ριου Λάρε.

Στις θέσεις Ζαν Σαρλ και Έισι θέλουμε αθλητικό 3-4ρι και 4-5ρι που να σουτάρει. Μιλάω για διπλοθεσίτες και στις 2 θέσεις, μιας και οι παίκτες που είναι μπροστά τους (Βέζε, Παπ, Φαλ) θα παίρνουν σοβαρά λεπτά, οπότε ως διπλοθεσίτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν χρόνο και να δίνουν ευελιξία στην ομάδα σε περιπτώσεις μαζεμένων τραυματισμών.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 22, 2022 12:19 pm

Μου έχει καρφωθεί πάντως ότι αν φύγει ο ντόρσεϊ δεν είναι ανεφικτό να πάρουμε τον Λάρκιν, σίγουρα θα υπάρξει αύξηση του μπάτζετ του χρόνου. Αν αφήσω τώρα τα όνειρα στην άκρη όντως συμφωνώ και εγώ ότι θα είναι πολύ καλύτερος του χρόνου ο Ντόρσεϊ.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Μάιος 22, 2022 12:32 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Μάιος 22, 2022 12:19 pm
Μου έχει καρφωθεί πάντως ότι αν φύγει ο ντόρσεϊ δεν είναι ανεφικτό να πάρουμε τον Λάρκιν, σίγουρα θα υπάρξει αύξηση του μπάτζετ του χρόνου. Αν αφήσω τώρα τα όνειρα στην άκρη όντως συμφωνώ και εγώ ότι θα είναι πολύ καλύτερος του χρόνου ο Ντόρσεϊ.
Νομίζω ότι ο Λάρκιν θα άλλαζε όλον τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας, που αν κάτι την χαρακτήριζε φέτος ήταν το '΄΄ένας για όλους κι όλοι για έναν¨. Και μόνο έτσι μπορεί να πάνε μπροστά τέτοιες ομάδες.
Άσε που ο Λάρκιν παίρνει κάπου 3εκ τον χρόνο και τον έχει από κοντά η Ρεάλ από πέρσι κιόλας.

Νομίζω ότι θέλουμε έναν ακόμα 1-2 πίσω από ΣΛούκα- Γουόκαπ και για περιπτώσεις τραυματισμών (ο Λούντζης επίσης θα είναι καλύτερος αλλά έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ρολίστα) και ως παίκτης με επιθετικό ταλέντο και καλό πικ εν ρολ. Ως τέτοιο προτείνω χωρίς επιφύλαξη τον Μήτρου Λονγκ. Αν ψήσουμε και τον Ντόρσεϊ ότι εδώ είναι μέλλον του (κάτι που θα τον απελευθερώσεις και παικτικά) τότε μπορεί να έχουμε έναν ωραίοτατο κορμό από τους 3 ομογενείς (βάζω και τον Βεζέ μέσα) συν τον Λούντζη και τους 2 μεγαλύτερους Σλόυκα και Παπ.

Λογικά θα πέσουν χρήματα τα οποία πρέπει να πάνε σε 2 ξένους που να παίζουν όμως, παρακαλώ. Έχουμε αναφέρει αρκετά ονόματα φόργουορντ που θα μας έκαναν σοβαρή δουλίτσα. Γ. Χάουαρντ, Μονέκε, Μπλόσμγκειμ, Λ.Μέιντλ, ακόμα και τον Στάντον Κιντ που τον είχα προτείνει για τον Παναθηναϊκό πριν λίγο καιρό.

Και στους ψηλούς, Ρ. Σμιτς, Μπολομπόι, Κ. Αλεξάντερ. Εκτός αν κάναμε εκεί το μεγάλο μπάσιμο και χτυπάγαμε Τζ.Μίκι για το 4-5 μας. :wink:

thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Μάιος 22, 2022 1:23 pm

Πλάκα έκανα για φουρνιε ρε την έχω δει την δήλωση του.
Λαρκιν δεν θα πάει πακέτο με ιτουδη φενερ;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μάιος 22, 2022 1:32 pm

thory έγραψε:
Κυρ Μάιος 22, 2022 1:23 pm
Πλάκα έκανα για φουρνιε ρε την έχω δει την δήλωση του.
Λαρκιν δεν θα πάει πακέτο με ιτουδη φενερ;
Εγώ για το Λάρκιν θυμάμαι από τη μέση της σαιζόν που έλεγαν ότι έχει κλείσει στη Ρεάλ. Μου φαίνεται και πιο λογική επιλογή.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Κυρ Μάιος 22, 2022 2:16 pm

Έχω την άποψη πως όλο αυτό που έγινε στο Βελιγράδι θα έχει αντίκτυπο πολύ μεγάλο στο μέλλον.

Η απόλυτη αγάπη του κόσμου και η αποθέωση στην ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες αλλά και σους προέδρους ενώ χάσαμε και τα 2 ματς μόνο να σε δυναμώσουν μπορούν.

Θεωρώ δεδομένο οτι θα έχουμε δυνατή αύξηση Budget. Αν είχαμε γύρω στα 8 εκ. πιστεύω μπορεί να πάμε και γύρω στα 11 με 12. Μέχρι και στις καφετέριες που πήγαιναν οι πρόεδροι τους αποθεωναν σε βαθμό λατρείας. Αν αυτό δεν σε Φτιάχνει τότε τι άλλο μπορεί?

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πήγε Final 4 και με αυτά που είδαν οι παίκτες παγκοσμίως εννοείται σε όποιον θα κάνουμε πρόταση θα γουστάρει να έρθει.

Το ξανα λέω. Στεναχωρηθήκαμε που χάσαμε αλλά οι ημιτελικοί με Μονακό και το Final 4 θα μας εκτοξεύσουν στο μέλλον!

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Κυρ Μάιος 22, 2022 2:41 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 22, 2022 2:16 pm
Έχω την άποψη πως όλο αυτό που έγινε στο Βελιγράδι θα έχει αντίκτυπο πολύ μεγάλο στο μέλλον.

Η απόλυτη αγάπη του κόσμου και η αποθέωση στην ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες αλλά και σους προέδρους ενώ χάσαμε και τα 2 ματς μόνο να σε δυναμώσουν μπορούν.

Θεωρώ δεδομένο οτι θα έχουμε δυνατή αύξηση Budget. Αν είχαμε γύρω στα 8 εκ. πιστεύω μπορεί να πάμε και γύρω στα 11 με 12. Μέχρι και στις καφετέριες που πήγαιναν οι πρόεδροι τους αποθεωναν σε βαθμό λατρείας. Αν αυτό δεν σε Φτιάχνει τότε τι άλλο μπορεί?

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πήγε Final 4 και με αυτά που είδαν οι παίκτες παγκοσμίως εννοείται σε όποιον θα κάνουμε πρόταση θα γουστάρει να έρθει.

Το ξανα λέω. Στεναχωρηθήκαμε που χάσαμε αλλά οι ημιτελικοί με Μονακό και το Final 4 θα μας εκτοξεύσουν στο μέλλον!
Δεν αποκλείεται να ισχύσουν όλα αυτά.
Απλά επειδή είμαστε Ελλάδα αν χάσουμε το πρωτάθλημα από αυτόν τον Παναθηναϊκό μπορεί να συμβούν πολλά μετά. Ας ελπίσουμε όχι αλλά ας κρατάμε μια πισινή.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Τρί Μάιος 24, 2022 11:19 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 1:28 am
O Τρέι Τόμπκινς ελεύθερος. Άσχημα που θα μας έπεφτε....Είναι λίγο ράθυμος, αλλά έχει και κίνητρο για μπάσκετ. Για την ποιότητά του, το ότι παίζει και το 5 άμα λάχει, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Λογικά έχει πέσει και πολύ το κασέ-ρι του.

* Από την άλλη δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα κολλήσει στη συγκεκριμένη ομάδα. Μάλλον θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας έναν... Γουόκαπ των ψηλών για το 4-5.
εχει ενα αδερφο που παιζει στο 4 ο Τομας (νομιζω οτι παιζει ιαπωνια) ντουκι κι εκεινος και 2.03 αν δεν θυμαμαι λαθος...ρε λες???

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Μάιος 24, 2022 11:27 am

παντως εγω θα γουσταρα να μεινει ο λιβιο και να παιξει καθαρα 4 πισω απο βεζενκοφ στο 5 να φερναμε μπακο να μοιραζεται το χρονο με φαλ και στο 3 πισω απο παπ τον αλφα ντιαλο ,κι ο κοσμος στην εξεδρα αντι να τραγουδαει το ¨εισαι στο μυαλο.." να αδει το "alons enfants de la patrie " και να τρωει μπαγκετα με φουαγκρα και μποζολε νουβο αντι για πατατακια και αναψυκτικα ...

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Μάιος 24, 2022 11:33 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Μάιος 24, 2022 11:19 am
basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 1:28 am
O Τρέι Τόμπκινς ελεύθερος. Άσχημα που θα μας έπεφτε....Είναι λίγο ράθυμος, αλλά έχει και κίνητρο για μπάσκετ. Για την ποιότητά του, το ότι παίζει και το 5 άμα λάχει, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Λογικά έχει πέσει και πολύ το κασέ-ρι του.

* Από την άλλη δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα κολλήσει στη συγκεκριμένη ομάδα. Μάλλον θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας έναν... Γουόκαπ των ψηλών για το 4-5.
εχει ενα αδερφο που παιζει στο 4 ο Τομας (νομιζω οτι παιζει ιαπωνια) ντουκι κι εκεινος και 2.03 αν δεν θυμαμαι λαθος...ρε λες???
και για να το παω σε επιπεδο επιστημονικης φαντασιας παιρνεις τον αδερφο Γουοκαπ , τους δυο Αγραβανηδες και τους δυο μικρους αντετοκουμπο και κανεις τον παγκο σου ταβερνα τα 6 αδερφια :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 24, 2022 11:37 am

Ο Milutinov πάντως μάλλον φεύγει από ΤΣΣΚΑ. Δεν θα μας χάλαγε μια επιστροφή του. Μαζί με Fall και έναν ΜΑΠ (ή έστω τον Martin) θα συνέθεταν μια τρομερή δύναμη πυρός στο 5. Βέβαια δύσκολα οι Αφοί θα μπορούσαν να του δώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο περίπου, λεφτά που βρίσκει άνετα σε Ιταλία, Τουρκία, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, και ίσως και την Παρτιζάν.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Τρί Μάιος 24, 2022 12:10 pm

Milutinov χτυπάς για μένα Χτες. Γουστάρει Ολυμπιακό, έχει κολλητούς εδώ,δώστου ένα καλό ποσό και λογικά θα το σκεφτεί σοβαρά να έρθει.

0
basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 24, 2022 12:46 pm

Δίδυμο Φαλ με Μιλουτίνοφ παραπέμπει σε ομάδα με προϋπολογισμό (αγωνιστικό) πάνω από 10-15εκ. ΠΟλυτέλεια θα το χαρακτήριζα. Θα μου πει κανείς ότι γουστάρει Ολυμπιακό. Σωστό αυτό και μακάρι να έρθει με τα μισά λεφτά απ΄αυτά που έπαιρνε στην ΤΣΣΚΑ ( κάπου 2.2 εκ, τον χρόνο). Και πάλι όμως το 1εκ (και βάλε) είναι πολλά λεφτά για τον Ολυμπιακό. ΑΚόμα κι αν του χρόνου πέσουν λίγο περισσότερα χρήματα από τα φετινά. Που λογικά έτσι θα γίνει.

Ο Μίλου πάει για καραβασικός σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας, πλην της Ρεάλ.

ΤΟν Χασάν μην τον έχουμε και τόσο δεδομένο. Είναι παίκτης ελεύθερος, έχει πέραση στην Ισπανία και το θεωρώ απίθανο να μην βρει ευρωλιγκάτο συμβόλαιο (σημαντικά καλύτερο από αυτό που του έδωσε ο Ολυμπιακός) την επόμενη χρονιά. Αν μείνει υγιής και στα κιλά που είναι από τον χειμώνα και δώθε, εγώ δεν το συζητάω. Είναι απαραίτητος και το είδαμε και στα 2 πιο κρίσιμα παιχνδία της σεζ- λονγκ. Στο 5ο με τη Μονακό και στον ημιτελικό με την Έφες.

Ο Ζαν Σαρλ είναι παρελθόν. Για τον Λάρε τα είπαμε.

Γυρνώντας στη θέση του σέντερ, αν ο Μπαρτζώκας ήθελε να πάει σε κάτι πιο ακριβό από τον Μάρτιν (που του χρόνου τον κόβω κάπου στα 500+) θα πήγαινε στον παλιό του γνώριμο του, τον Πόιθρες που αυτός κι αν έχει πέραση σε καλές ομάδες. :wink:

* Η όλη ιστορία είναι να πάρουμε καλό 4-5ρι που να μπορεί και τις 2 θέσεις. Ο Φαλ έχει σοβαρό θέμα με τις ανάσες και την εν γένει καταπόνηση. Θέλει λιγότερα λεπτά την επόμενη χρονιά. Αν δει κανείς πως ξεκινάει τα παιχνίδια και πως τα τελειώνει (κάπου στο τρίτο δεκάλεπτο κιόλας μιας κι όταν είναι καλά ο Χασάν, συνήθως αυτός τελειώνει τα ματς) θα νομίζει ότι μιλάμε για άλλον παίκτη. :roll:

melagis

junior
Reactions: 54

Τρί Μάιος 24, 2022 1:00 pm

Δε λεω, να ολοκληρωθει το πρωταθλημα, αλλα βλεπω οτι πολλες ομαδες ηδη προχωρουν το μεταγραφικο τους σχεδιασμο μεσουσης της σεζον....
Ο Ολυμπιακος πλεον εχει βελτιωσει το brand name του σε Ευρωπαικο επιπεδο και θεωρω οτι με 3 στοχευμενες προσθηκες, του χρονου θα ναι ακομα πιο ανταγωνιατικος. Ξεκιναμε λοιπον :

Αποχωρουν Πριντεζης , Λιβιο, Εισι
Υποψηφιοι για αποκτηση
(ποιους θα διαλεγα εγω - προπονητης πληκτρολογιου ειμαι πιστοποιημενος
)
Κωστας Αντετοκουνμπο, Πουθρες, Τζος Νεμπο, Χαλ της Μονακο, Μπολομποι, ακομα και ο Πετρουσεφ της Εφες

Και η μεγαλη μου καψουρα στα γκαρντ ο Γκριγκονις......
Με 2.2 εκατομυρια για 3 τετοιους παικτες πιστευω θα ημασταν super.
Εγω θα τρελαινομουν για Γκριγκονις στα γκαρντ, Αντετοκουνμπο και Χαλ της Μονακο....
Ο καθενας για συγκεκριμενους λογους

0
melagis

junior
Reactions: 54

Τρί Μάιος 24, 2022 1:03 pm

Και παιρνεις και Δημητρη Αγραβανη βοηθεια στο 4-5
(αφου δε βλεπω φως με Μητογλου εκτος και αν ειμαστε διατεθειμενοι να τον περιμενουμε μετα την αποφαση με ντοπινγκ) ...Τιμιος και βελτιωμενος και Ολυμπιακος....

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”