Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 09, 2025 4:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:51 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 11:15 pm

ωραια αντε πες εγω εχω bias ..ο παπαλουκας με τον πριντεζη που το λενε τι εχουν?μηπως τελικα το bias το εχουν οσοι δεν τον ηθελαν η οσοι επειδη μας εφτυσαν οι παικτες ξαφνικα ολοι βγηκαν μετριοι? :lol: και οχι τιποτα αλλο ειναι και πολλοι :D
Ωραία απάντησε μου…με το χέρι στην καρδιά..αν είχε έρθει ο Μαλεντόν ας πούμε με τις εμφανίσεις που κάνει μέχρι τώρα στην Ρεάλ θα ήσουν ευχαριστημένος;

Δεν βάζω στην συζήτηση τον Μπάτλερ των 17 λεπτών ή τον Ντιντιγιουντι γιατί έχουν μόνο ένα μήνα στην Ευρωλίγκα. Ο Μαλεντόν, όμως, πέρυσι έκανε star χρονιά και δεν είχε θέμα προσαρμογής.
Λίγο τον έχω δει τον μαλεντον για να χω άποψη και όσο τον είδα καλός ήταν ..λογικά για να με ρωτάς δεν παίζει καλά τώρα..το θέμα είναι γιατί; Αν είναι προσαρμογής και θέλει το χρόνο του κομπλέ .. θεωρώ πως σε μας και απλά τίμιος να ήταν θα μασταν χίλιες φορές καλύτερα αποτι τώρα..ακόμα και ο Τόμσον που τον έλεγα από το καλοκαίρι αν έπαιζε έτσι ευχαριστημένοι θα μασταν.. οκ θα λείπε πάλι ο καρυδάτος άσσος για τα φ4 αλλά πλέον είναι δύσκολο ακόμα και φ4 να πάμε με τέτοιους άσσους..

Ότι ήρθε για μπροστά από τον καλύτερο ασσο της διοργάνωσης δεν συμφωνώ.. είπαμε καλός είναι αλλά όχι και έτσι

Τα ψωμιά του γκαρσια πρέπει να τελείωσαν στο ΝΒΑ .. πλέον ούτε αποστολή δεν τον έχουν

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 09, 2025 4:12 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 3:24 pm
golitog7 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 12:29 pm
Πάντως πέρα από την πλάκα αν εγώ ήμουν στη θέση του Μπάτλερ θα είχα απολύσει τον μάνατζερ μου. Εντελώς λαναθασμένη ανάγνωση της όλης φάσης. Αν είχε έρθει στον Οσφπ τώρα θα ήταν το A-dog με εγγυημένο χρόνο, τη μπάλα στα χέρια του, οι αποφάσεις δικές του ακόμα και στα κρίσιμα και φυσικά με αρκετά μεγάλες πιθανότητες να πάει στη μεγάλη σκηνή του φ4 ανεβάζοντας και το Status του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αντ αυτού είναι στον αστέρα και πρέπει να μοιραστεί τα λίγα λεπτά που αφήνει ο Μακιντάρι με τον Νουόρα, τον Γκρέιαμ, τον Ντοσάντος, και ίσως κάποια στιγμή με τον Κάρτερ και τον Canaan.
Έχει παίξει ήδη 7 παιχνίδια με μ.ο 15 λεπτά. Πανωλεθρία είναι αυτή η απόφαση για μένα.
γιατι στον οσφπ στην ευρωλιγκα θα επαιζε πιο πολυ? :welcome:
Ναι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 4:19 pm

Ο μπάτλερ αν είναι καλά ο φουρνιε δεν θα χε περισσότερο χρόνο αποτι στον ερυθρό .. θα παίζε 25λ ο γουοκαπ και 15 ο μπάτλερ .. ότι θα πήγανε ο μπάτλερ μπροστά από τον γουοκαπ με μπαρτζωκα προπονητή δεν νομίζω … και γιαυτο δεν ήρθε κιόλας

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 4:31 pm

Ακόμα να πάρουμε γκαρντ;

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Δεκ 09, 2025 4:42 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 12:34 pm
golitog7 έγραψε:
Πάντως πέρα από την πλάκα αν εγώ ήμουν στη θέση του Μπάτλερ θα είχα απολύσει τον μάνατζερ μου. Εντελώς λαναθασμένη ανάγνωση της όλης φάσης. Αν είχε έρθει στον Οσφπ τώρα θα ήταν το A-dog με εγγυημένο χρόνο, τη μπάλα στα χέρια του, οι αποφάσεις δικές του ακόμα και στα κρίσιμα και φυσικά με αρκετά μεγάλες πιθανότητες να πάει στη μεγάλη σκηνή του φ4 ανεβάζοντας και το Status του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αντ αυτού είναι στον αστέρα και πρέπει να μοιραστεί τα λίγα λεπτά που αφήνει ο Μακιντάρι με τον Νουόρα, τον Γκρέιαμ, τον Ντοσάντος, και ίσως κάποια στιγμή με τον Κάρτερ και τον Canaan.
Έχει παίξει ήδη 7 παιχνίδια με μ.ο 15 λεπτά. Πανωλεθρία είναι αυτή η απόφαση για μένα.
Φαντασου τι αποψη εχουν ο Πιτερς και ατζεντης του που τον κατευθυνε σε αλλη ομαδα at any cost.
Ηλίθια άποψη όπως προείπα.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τρί Δεκ 09, 2025 4:45 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 3:37 pm
Squaring_the_circle.png
Δεν μπαινει και ο Christofis να μας δωσει καμια πληροφορια για το τι παιζεται.

Υ.Γ Ειναι οντως αυτο το τετραγωγο που εχει το πιο κοντινο εμβαδον στον κυκλο; Οπως το βλεπω, θα εκανα λιγο μικροτερο το τετραγωνο.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 4:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 3:24 pm
golitog7 έγραψε:
γιατι στον οσφπ στην ευρωλιγκα θα επαιζε πιο πολυ? :welcome:
Εσύ τι λες?

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 4:49 pm

shaq7 έγραψε:
Ο μπάτλερ αν είναι καλά ο φουρνιε δεν θα χε περισσότερο χρόνο αποτι στον ερυθρό .. θα παίζε 25λ ο γουοκαπ και 15 ο μπάτλερ .. ότι θα πήγανε ο μπάτλερ μπροστά από τον γουοκαπ με μπαρτζωκα προπονητή δεν νομίζω … και γιαυτο δεν ήρθε κιόλας
Δεν ισχλυει αυτό που λες. Ο Μπάτλερ θα έπαιζε και με τον Γουόκαπ και χωρίς τον Γουόκαπ. Τώρα αν στο 3 θα ήταν ο Φουρνιέ ή ο Γουόρντ, δεν ξέρω ανάλογα με την ομάδα. Έτσι όπως είναι η περιοφέρεια του Οσφπ ο Μπάτλερ θα έπαιζε γύρω στα 25 λεπτά και σε μερικά ματς μπορεί και παραπάνω, χαόδης διαφορά με τα 15 που παίζει τώρα.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τρί Δεκ 09, 2025 4:53 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:23 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:03 pm

Κι ο ίδιος ατζέντης να είναι, δεν θα προτείνει στον πελάτη του κάτι βάση της κατάστασης ενός άλλου πελάτη του. Ο συγκεκριμένος ατζέντης μπορεί να έχει καμιά σαρανταριά παίκτες. Οι μισοί αν είναι δυσαρεστημένοι με την ομάδα τους θα έπρεπε να έχει απορρίψει όλες τις ομάδες. Ούτε κατεύθυνε τον πελάτη του at any cost. Ο ατζέντης σε αυτές τις περιπτώσεις εξηγεί στον πελάτη του τις επιλογές που έχει. Ο Μπάτλερ όταν έρχεται Ευρώπη είναι λευκό χαρτί, δε γνωρίζει τίποτα. Θα του είπε ότι η μία ομάδα έχει έναν κορμό εδώ και κάποια χρόνια, η άλλη έχει πολλούς νέους παίκτες που ξεκινούν από το μηδέν. Λάθος απόφαση ενδεχομένως, αλλά όχι σκόπιμη. Σιγά μην επιλέξει να χάσει ο ατζέντης τον Μπάτλερ για να κάνει μουτράκια στον Ολυμπιακό για τον Πίτερς.
Δεν κάνει μουτράκια στον Ολυμπιακο για τον Πιτερς προφανως. Και δεν εχει και λογο να κανει μουτρακια. Οταν τελειωσει το συμβολαιο του Πιτερς απλα θα του βρει αλλη ομαδα στην ελλαδα ή το εξωτερικο και αυτοι θα ζησουν καλα κι εμεις καλυτερα που λενε και τα παραμυθια.
Αυτο που καταλαβαινω προσωπικα απο οσα εχω ακουσει γυρω απο το θεμα του Μπατλερ ειναι πως ο ατζέντης του εχει κακή εικονα για την λειτουργια του Ολυμπιακου, εξαιτιας του Πιτερς, την οποια μετεφερε στον πελατη του και επαιξε ξεκαθαρα ρολο στην αποφαση του.
Φυσικα δεν ξερω αν πρεπει να ενδιαφερει τον Ολυμπιακο κατι τετοιο , αλλα ισως και να πρεπει διοτι δεν ειναι ο μονος ατζεντης που ειχε προβλημα και παιζουν κι αυτα το ρολο τους σε περιπτωσεις που ενας παικτης διεκδικειται απο 2-3-5 ομαδες και καπως ετσι οι πορτες ερχονται η μια μετα την αλλη.
Αν ηταν τοσο δυσαρεστημενος ο Πιτερς στον Ολυμπιακο, δε θα εβαζε 20αρες οποτε επαιζε...Ο παικτης δεν ειναι ρομποτ να ανοιγει το διακοπτη και να αποδιδει. Θα εκανε αθλιες εμφανισεις οπως ο Λι, οπως ο Γιουρτσεβεν στον Παναθηναικο και οπως καθε παικτης που ειναι στην πορτα της εξοδου...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 5:01 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 4:49 pm
shaq7 έγραψε:
Δεν ισχλυει αυτό που λες. Ο Μπάτλερ θα έπαιζε και με τον Γουόκαπ και χωρίς τον Γουόκαπ. Τώρα αν στο 3 θα ήταν ο Φουρνιέ ή ο Γουόρντ, δεν ξέρω ανάλογα με την ομάδα. Έτσι όπως είναι η περιοφέρεια του Οσφπ ο Μπάτλερ θα έπαιζε γύρω στα 25 λεπτά και σε μερικά ματς μπορεί και παραπάνω, χαόδης διαφορά με τα 15 που παίζει τώρα.
λιγο αστρομαντεια αυτο που κανουμε τωρα αλλα πως ακριβως θα βγαιναν οι χρονοι..?

γουοκαπ 25-μπατλερ 15
ντορσει 27 φουρνιε 13
γουορντ 25 φουρνιε 12

μενουν 3 λεπτα υπο φυσιολογικες συνθηκες..και τον παπ δεν γινεται να τον εχει μονιμως στο 0..οποτε εγω δεν βλεπω πως ο μπατλερ θα ειχε περισσοτερο χρονο σε μας απο την στιγμη που ο θωμας παιζει στην χειροτερη 25λ.

Εβγαλε βιντεο ο στεφανου.
-οι αιωνιοι κοιτανε σοβαρα αυτον της αεκ που εχει μπαι αουτ σε κανα μηνα
-ο ολυμπιακος πιθανοτατα θα παρει πρωτα ψηλο,κοιταει και 2 ευρωλιγκατους σοβαρα
-ο ντε κολο υπαρχει στο καδρο αν και δεν τρελαινεται ο μπαρτζωκας
-πεταξε και τον πατι μιλς
-Υπαρχουν παικτες που δεν θελουν να πανε στο ισραηλ και κοιτανε να φυγουν
-οι ομαδες της ευρωλιγκας αρχιζουνν να σκεφτονται ανταλλαγες.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Δεκ 09, 2025 5:11 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:51 pm

Ωραία απάντησε μου…με το χέρι στην καρδιά..αν είχε έρθει ο Μαλεντόν ας πούμε με τις εμφανίσεις που κάνει μέχρι τώρα στην Ρεάλ θα ήσουν ευχαριστημένος;

Δεν βάζω στην συζήτηση τον Μπάτλερ των 17 λεπτών ή τον Ντιντιγιουντι γιατί έχουν μόνο ένα μήνα στην Ευρωλίγκα. Ο Μαλεντόν, όμως, πέρυσι έκανε star χρονιά και δεν είχε θέμα προσαρμογής.
Λίγο τον έχω δει τον μαλεντον για να χω άποψη και όσο τον είδα καλός ήταν ..λογικά για να με ρωτάς δεν παίζει καλά τώρα..το θέμα είναι γιατί; Αν είναι προσαρμογής και θέλει το χρόνο του κομπλέ .. θεωρώ πως σε μας και απλά τίμιος να ήταν θα μασταν χίλιες φορές καλύτερα αποτι τώρα..ακόμα και ο Τόμσον που τον έλεγα από το καλοκαίρι αν έπαιζε έτσι ευχαριστημένοι θα μασταν.. οκ θα λείπε πάλι ο καρυδάτος άσσος για τα φ4 αλλά πλέον είναι δύσκολο ακόμα και φ4 να πάμε με τέτοιους άσσους..

Ότι ήρθε για μπροστά από τον καλύτερο ασσο της διοργάνωσης δεν συμφωνώ.. είπαμε καλός είναι αλλά όχι και έτσι

Τα ψωμιά του γκαρσια πρέπει να τελείωσαν στο ΝΒΑ .. πλέον ούτε αποστολή δεν τον έχουν
Ο Μαλεντον δεν κανει για μας; :shock:
Ο Μαλεντον ειναι ο 3ος σκορερ της ρεαλ 12,3 ποντους μ.ο με 1,5 ποντο διαφορα απο το 1ο και σχεδον τα ιδια με τους ιδιους ποντους με το 2ο και παιζει 20 λεπτα. Δεν το λες,και μετριο Τι περιμενατε να κανει στη ρεαλ με τοσους παικταραδες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 5:16 pm

Για πειτε 2 ευρωλιγκατους ψηλους που θα μπορουσαν να ειναι αυτοι που λεει ο στεφανου..εβαλε και την ανταλλαγη στο παιχνιδι αλλα ειπε οτι δεν ισχυει αυτο για χολ-τζοουνς.Ειπε κατα προτιμηση να παιζει και 4 αλλα αν ειναι εξαιρετικος και παιζει μονο 5 δεν τους πειραζει.Υποθετω ψαχνουμε αθλητικους που να παιζουν καλη αμυνα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 09, 2025 5:21 pm

tarp7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τι περιμενατε να κανει στη ρεαλ με τοσους παικταραδες
Να έχει τουλάχιστον νούμερα ντιλικινα :D

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Δεκ 09, 2025 5:23 pm

Ουτε ως αστειο δεν μπορω να το παρω για Patty Mills...
37χρονος τυπος που περσι επαιξε 29 αγωνες και συνολο καμια 300αρια λεπτα... και ειναι ανενεργος εδω και περιπου 250 ημερες / 8 μηνες...

Αν βαρεθηκε να το παιζει GM ή μετανιωσε θα κανουμε εμεις το ιδρυμα επανενταξης στην μπασκετικη ατιμη κενωνια?? και αν στην πορεια βαρεθει να ειναι παλι παικτης μπασκετ? Ελπιζω να ειναι κακο χιουμορ και μια κακη στιγμη του Ζτεφανου.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 5:44 pm

tarp7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ο Μαλεντον δεν κανει για μας; :shock:
Ο Μαλεντον ειναι ο 3ος σκορερ της ρεαλ 12,3 ποντους μ.ο με 1,5 ποντο διαφορα απο το 1ο και σχεδον τα ιδια με τους ιδιους ποντους με το 2ο και παιζει 20 λεπτα. Δεν το λες,και μετριο Τι περιμενατε να κανει στη ρεαλ με τοσους παικταραδες
Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση: στην Ρεάλ με τόσους παικταράδες θα έπρεπε να έχει καλύτερα νούμερα γιατί βρίσκει ελεύθερους χώρους. Επίσης, μετά τον Καμπάτσο είναι ο βασικός χειριστής (και δεν τους βάζει μαζί) και περνάει η μπάλα πολύ από τα χέρια του.

Επειδή το παίζετε έξυπνοι οι περισσότεροι παραθέτοντας απλά τα στατιστικά του κάθε παίκτη και ζήτημα είναι αν έχετε δει έστω και πάνω από 1 παιχνίδι του (δεν το λέω για σένα προσωπικά, γενικά μιλάω), καλό θα είναι πριν γίνει κάποια σύγκριση να έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα του παίκτη.

Κοίταξα λίγο τα νούμερα του και εχει παίξει 11 παιχνίδια Ευρωλιγκας. Έχει κάνει ένα prime παιχνίδι με Ζαλγκίρις που το σκορ πήγε πολύ ψηλά και γενικά οι άμυνες κοιτούσαν με τα μάτια (ο Φρανσίσκο είχε κάτι τρελά νούμερα σε αυτό), 5 τίμια παιχνίδια και 5 κακά παιχνίδια.

Δεν το λες και καταστροφή γιατί ξεκίνησε την σεζόν τραυματίας και είναι και η περίοδος προσαρμογής του σε αυτό το επίπεδο. Όμως, επειδή έχει τύχει να τον δω σε μερικά παιχνίδια, φαίνεται ότι έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην απόφαση. Στο σκοράρισμα είναι πολύ καλός.

Τα νούμερα του πάντως είναι πολύ χειρότερα από του Ντόρσει και γενικά τον θεωρώ περισσότερο στο παρά ένα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”