Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 10, 2025 3:05 am

Για όποιον έχει όρεξη αλλά όχι ύπνο, Monte Morris vs Keenan Evans στο NCAA.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Δεκ 10, 2025 3:10 am

καλοριζικος ο μορις

αντε που γκρινιαζατε σας πηραν παιχτη

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 10, 2025 8:45 am

H πιο safe επιλογη για τον Μπαρτζωκα ο Μορις. τον ειχαμε και σνταντμπαι για κατι αλλο αλλα φαινεται η υπομονη εξαντληθηκε. Η πιο safe γιατι δεν ειναι ουτε τρελακιας ουτε τα μπουμπουναει απο οπου ναναι,κοντρολαρισμενος παικτης ενω ειναι τιμιος σε ολους τους τομεις. να αποδειχθει σε τι κατασταση θα ερθει. ελπιζουμε να ερθει με ορεξη. τα πεσμενα ποσοστα τα 3 τελευταια χρονια δεν λενε τιποτα. πολλοι ηρθανε ετσι απο ΝΒΑ και αναγεννηθηκανε εδω. ορεξη και υγιης να ειναι.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Δεκ 10, 2025 8:59 am

Heisenberg έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 8:45 am
H πιο safe επιλογη για τον Μπαρτζωκα ο Μορις. τον ειχαμε και σνταντμπαι για κατι αλλο αλλα φαινεται η υπομονη εξαντληθηκε. Η πιο safe γιατι δεν ειναι ουτε τρελακιας ουτε τα μπουμπουναει απο οπου ναναι,κοντρολαρισμενος παικτης ενω ειναι τιμιος σε ολους τους τομεις. να αποδειχθει σε τι κατασταση θα ερθει. ελπιζουμε να ερθει με ορεξη. τα πεσμενα ποσοστα τα 3 τελευταια χρονια δεν λενε τιποτα. πολλοι ηρθανε ετσι απο ΝΒΑ και αναγεννηθηκανε εδω. ορεξη και υγιης να ειναι.
Μοιάζει πράγματι safe λύση και έχει χαρακτηριστικά που ψάχναμε, το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι, αν έχει όρεξη να πάιξει, αν θα προσαρμοστεί στην ομάδα και θα ταιριάξει με τους υπόλοιπους....δεν είναι εύκολο για τέτοιους παίκτες να έρθουν Εΰρώπη και να αποδώσουν..το είδαμε και με τον Ντιγουίντι, που είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα στο NBA από τον Μόρρις και πήγε και σε μέτρια ομάδα την Μπάγερν και ενώ περιμέναμε να κάνει παπάδες είναι μάλλον μέτριος για τα κυβικά του, ενώ και ο Μπάτλερ στον Αστέρα είναι στα όρια του αδιάφορου μέχρι τώρα.

Aς περιμένουμε πρώτα την επίσημη ανακοίνωση και βλέπουμε.....σαν σύνολο θετικό ότι πήραμε παίκτη, άλλα κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να τον δω να παίζει και να αποδίδει.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Βλέπω γενικά ότι δεν θα πάει στην ρακέτα μέσα αλλά λίγο πιο πίσω ενώ για το αλλά για NBA παίρνει αρκετά σουτ mdrange (και έως αρκετά πίσω) και το κάνει με πολύ καλή ευστοχία. Στην Ευρώπη αυτό θα τον βοηθήσει πολύ , μόνο που έχει σουτ μας ανοίγει πολλούς διαδρόμους. Δεν είναι ότι ενθουσιάζομαι αλλά παίρνουμε επιτέλους άσσο με σουτ, είναι παίκτης ομάδας, είναι καλός χειριστής, έχει ικανοποιητική πάσα, αποκτάμε τουλάχιστον έναν κανονικό άσσο, μακάρι να έρθει όντως, δεν βλέπω και κάποιον καλύτερο, να παίξει και καιρό να προσαρμοστεί ως τα play off έχει άφθονο.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:01 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:35 am
Λι+χολ στην παρτιζαν για ταιρικ? :wave:
καλημερα, αυτος δεν ειχε μανουριασει με Μπαρτζωκα περσυ?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Δεκ 10, 2025 9:03 am

Αντε μπραβο !

Επιτελους.Απο το καλοκαιρι εχουμε φαγωθει γι αυτον

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:11 am

Conan1982 έγραψε:
Βλέπω γενικά ότι δεν θα πάει στην ρακέτα μέσα αλλά λίγο πιο πίσω ενώ για το αλλά για NBA παίρνει αρκετά σουτ mdrange (και έως αρκετά πίσω) και το κάνει με πολύ καλή ευστοχία. Στην Ευρώπη αυτό θα τον βοηθήσει πολύ , μόνο που έχει σουτ μας ανοίγει πολλούς διαδρόμους. Δεν είναι ότι ενθουσιάζομαι αλλά παίρνουμε επιτέλους άσσο με σουτ, είναι παίκτης ομάδας, είναι καλός χειριστής, έχει ικανοποιητική πάσα, αποκτάμε τουλάχιστον έναν κανονικό άσσο, μακάρι να έρθει όντως, δεν βλέπω και κάποιον καλύτερο, να παίξει και καιρό να προσαρμοστεί ως τα play off έχει άφθονο.
εκατσα κια ειδα καποια βιντεακια και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι γενικα το εχει πολυ με το κλεψιμο, αυτο απο μονο του μαρτυρα γενικοτερη αντιληψη του παιχνιδιου και των χωρων , κατι που σε ενα πλαευμεικερ ειναι σημαντικοτατο, να μου πεις χαιλαιτ ειναι αλλα εδειχνε να ξερει απο πριν φυγει η μπαλα απο τα χερια του πασερ που ακριβως να στηθει για να την κλεψει . Χτισμενος φαινεται ελπιζω να μην ειναι βαρυς .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:12 am

berry έγραψε:
Αντε μπραβο !

αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι,
το καλό το πράγμα αργεί να γίνει
σπεύδε βραδέως
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
Όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον Αύγουστο. (Δεκέμβρη το ..παρακάναμε)
Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα
Έχω και ..αγγλικό: Good things come to those who wait

Και δεν ξέρω αν ταιριάζει 100% αλλά είναι ωραίος ο Σκουλάς:

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:19 am

Leon Man έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:58 am
Τώρα στα σοβαρά και χωρίς αστεία, νομίζω πως ο Μόρρις ακόμα και χωρίς χρόνο προσαρμογής δημιουργικά θα νοικοκυρέψει αφάνταστα όλη τη λειτουργία της ομάδας και θα αξιοποιήσει τους ψηλούς, ενώ θα απειλεί και από το τρίποντο. Και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει απόδοση και με άλλους τρόπους εκτελεστικά.
πολυ σωστα τα γραφεις ,δεν νομιζω να χρειαζεται ιδιαιτερη προσαρμογη για να μην σταματαει καποιος την ντριπλα στο ξεκαρφωτο , να μην τον παιζουν αντερ στα 2 μετρα και να μπορει να δινει μια λομπα στους ψηλους οταν εχουν παρει καλη θεση . αν κανει αυτα αρχικα μια χαρα προσθηκη θα ειναι , κι οσο περναει ο καιρος που θα βρεθουν ρολοι ,χωροι και χρονοι λογικα θα ανεβει. Εδω ολοκληρος Ναν και στην αρχη επαιζε λες καου του ειχαν παρει τα ανθρωπακια του σπις τζαμ το ταλεντο του και μολις καταλαβε τι παιζει στην ευρωπη τα τερματισε ολα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:21 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:12 am
berry έγραψε:
Αντε μπραβο !

αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι,
το καλό το πράγμα αργεί να γίνει
σπεύδε βραδέως
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
Όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον Αύγουστο. (Δεκέμβρη το ..παρακάναμε)
Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα
Έχω και ..αγγλικό: Good things come to those who wait

Και δεν ξέρω αν ταιριάζει 100% αλλά είναι ωραίος ο Σκουλάς:
Συντεκνακι εισαι μ΄ρε κοπελι? Χαρώσε 'γω χαρώσε!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Δεκ 10, 2025 9:26 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:19 am
Leon Man έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:58 am
Τώρα στα σοβαρά και χωρίς αστεία, νομίζω πως ο Μόρρις ακόμα και χωρίς χρόνο προσαρμογής δημιουργικά θα νοικοκυρέψει αφάνταστα όλη τη λειτουργία της ομάδας και θα αξιοποιήσει τους ψηλούς, ενώ θα απειλεί και από το τρίποντο. Και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει απόδοση και με άλλους τρόπους εκτελεστικά.
πολυ σωστα τα γραφεις ,δεν νομιζω να χρειαζεται ιδιαιτερη προσαρμογη για να μην σταματαει καποιος την ντριπλα στο ξεκαρφωτο , να μην τον παιζουν αντερ στα 2 μετρα και να μπορει να δινει μια λομπα στους ψηλους οταν εχουν παρει καλη θεση . αν κανει αυτα αρχικα μια χαρα προσθηκη θα ειναι , κι οσο περναει ο καιρος που θα βρεθουν ρολοι ,χωροι και χρονοι λογικα θα ανεβει. Εδω ολοκληρος Ναν και στην αρχη επαιζε λες καου του ειχαν παρει τα ανθρωπακια του σπις τζαμ το ταλεντο του και μολις καταλαβε τι παιζει στην ευρωπη τα τερματισε ολα.
Τι να πω μακάρι να γίνουν όσα λέτε, κουράστικα με την ομάδα και μακάρι να μας λύσει τα προβλήματα ο Μόρρις...εγώ το ξανάγραψα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι και ότι 2-3 χρόνια τώρα δεν έχει ουσιαστικά ενεργό ρόλο σε καμία ομάδα δεν είναι ελπιδοφόρο, άλλα θα δούμε.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Δεκ 10, 2025 9:28 am

berry έγραψε:
Αντε μπραβο !

Επιτέλους δικαιώθηκες. :bblove:

Αρχικά ο παικταρας είχε καλές χρονιές με ρόλο στο Ντένβερ. Μετά συνέχισε εξίσου καλά στην Μινεσότα που και εκεί ήταν σε σοβαρή ομάδα με ρόλο.

Ο παίκτης όσο ήταν στο Φοίνιξ είχε συμπληρωματικό ρόλο αλλά το καλό μαζί του ήταν ότι όταν έμπαινε η ομάδα είχε ηρεμία.
Όποτε κρίθηκε να ηγηθεί μιας ομάδας χωρίς Pg έπαιζε καλά. Κακώς δεν είχε περισσότερο χρόνο.

Αν προσαρμοστεί και παίξει όπως πρέπει είναι το τέλειο fit. Διότι πασάρει παίζει άμυνα και επιθετικά δεν μασάει, είναι καλός σουτέρ.

Η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή πιστεύω.
Μπράβο στην ομάδα.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:35 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:48 am
Rivers15 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:41 am

22-23 λεπτα Ντορσει (28 λεπτα παιζει τωρα αλλα νομιζω θα μειωθει καπως στην πορεια)
22-23 λεπτα Φουρνιε (21-22 λεπτα παιζει τωρα)
17-18 λεπτα Γουορντ (19 λεπτα παιζει τωρα)
17-18 λεπτα X

Αυτα αν ολοι ειναι υγιεις και αν δεν υπολογιζει Παπ-Μακισικ για ευρωπη. Διαφορετικα αν τους υπολογιζει δεν νομιζω πως χωραει αλλος παικτης.
και θεωρεις θα ειναι ευχαριστημενοι με αυτα τα λεπτα?Επισης ο γκαρσια θελει στα χερια την μπαλα..δεν ξερω εγω δεν το βλεπω εφικτο..επισης στην ελλαδα παιζουν μονο 6 να θυμισω..εμεις θα χουμε 8-9-10 ξενους :lol: ο γκαρσια πχ θα πρεπει να προσαρμοστει παιζοντας μονο ευρωλιγκα.
Ο Γκαρσία αν έρθει (το βλέπω πολύ χλωμό), έχει νόημα αν έρθει με μακροχρόνιο συμβόλαιο σαν project που επενδύεις πάνω του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Μην κοιτάς μόνο το φέτος. Ο Γκαρσία είναι ένα παιδί χωρίς παραστάσεις και με μοναδική εμπειρία την g - league. Θα μπορούσε να μείνει πιο πίσω φέτος και να ενταχθεί σταδιακά. Αν έρθει από τώρα με καλό συμβόλαιο νομίζω ότι δεν θα είχε πρόβλημα επ αυτού.

Από εκεί και πέρα αν έρθει και άλλος (που δεν το βλέπω), θα παίζει όποιος είναι καλύτερος και πιο φορμαρισμένος. Δεν νομίζω ότι θα πάμε σε κλασσικο μοίρασμα χρόνων για να χωρέσουν όλοι. Κάποιοι σε κάποια παιχνίδια απλά θα παίζουν λίγο.

Τον Μακισικ παιδιά νομίζω τον ξεχνάμε για φέτος. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Για τον Παπ το έχω μεγάλη απορία αν τον πάει επιφυλακτικά λόγω Ευρωμπάσκετ ή αν τον έχει τελειώσει από Ευρώπη (σαν την τελευταία χρονιά του Πρι).

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 9:39 am

Conan1982 έγραψε:
Το ζητούμενο από τον παίκτη που θα έρθει είναι να είναι καλύτερος από τον περσινό Γκος και να μην είναι σούπερ γυάλινος.

Νομίζω ότι ο Μόρις τικάρει και τα δύο παραπάνω κουτάκια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”