Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 10, 2025 9:47 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:21 am
Conan1982 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:12 am

αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι,
το καλό το πράγμα αργεί να γίνει
σπεύδε βραδέως
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει
Όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον Αύγουστο. (Δεκέμβρη το ..παρακάναμε)
Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα
Έχω και ..αγγλικό: Good things come to those who wait

Και δεν ξέρω αν ταιριάζει 100% αλλά είναι ωραίος ο Σκουλάς:
Συντεκνακι εισαι μ΄ρε κοπελι? Χαρώσε 'γω χαρώσε!
αγαλι αγαλι το νερο το μαρμαρο τρυπά το ,
αγαλι κι ο ολυμπιακος ποιντ γκαρντ πηρε κλασατο ...κατσε να υπογραψει και να βγει και θα γραψω κι αλλες μαντιναδες.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 10, 2025 10:06 am

karamelitsa έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:26 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:19 am

πολυ σωστα τα γραφεις ,δεν νομιζω να χρειαζεται ιδιαιτερη προσαρμογη για να μην σταματαει καποιος την ντριπλα στο ξεκαρφωτο , να μην τον παιζουν αντερ στα 2 μετρα και να μπορει να δινει μια λομπα στους ψηλους οταν εχουν παρει καλη θεση . αν κανει αυτα αρχικα μια χαρα προσθηκη θα ειναι , κι οσο περναει ο καιρος που θα βρεθουν ρολοι ,χωροι και χρονοι λογικα θα ανεβει. Εδω ολοκληρος Ναν και στην αρχη επαιζε λες καου του ειχαν παρει τα ανθρωπακια του σπις τζαμ το ταλεντο του και μολις καταλαβε τι παιζει στην ευρωπη τα τερματισε ολα.
Τι να πω μακάρι να γίνουν όσα λέτε, κουράστικα με την ομάδα και μακάρι να μας λύσει τα προβλήματα ο Μόρρις...εγώ το ξανάγραψα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι και ότι 2-3 χρόνια τώρα δεν έχει ουσιαστικά ενεργό ρόλο σε καμία ομάδα δεν είναι ελπιδοφόρο, άλλα θα δούμε.
ο φουρνιε τι ενεργο ρολο ειχε τα 2 τελευταια χρονια πριν ερθει σε εμας. χειροτερο απο τον Μορις.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τετ Δεκ 10, 2025 10:10 am

Dimmitz έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:35 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 2:48 am

και θεωρεις θα ειναι ευχαριστημενοι με αυτα τα λεπτα?Επισης ο γκαρσια θελει στα χερια την μπαλα..δεν ξερω εγω δεν το βλεπω εφικτο..επισης στην ελλαδα παιζουν μονο 6 να θυμισω..εμεις θα χουμε 8-9-10 ξενους :lol: ο γκαρσια πχ θα πρεπει να προσαρμοστει παιζοντας μονο ευρωλιγκα.
Ο Γκαρσία αν έρθει (το βλέπω πολύ χλωμό), έχει νόημα αν έρθει με μακροχρόνιο συμβόλαιο σαν project που επενδύεις πάνω του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Μην κοιτάς μόνο το φέτος. Ο Γκαρσία είναι ένα παιδί χωρίς παραστάσεις και με μοναδική εμπειρία την g - league. Θα μπορούσε να μείνει πιο πίσω φέτος και να ενταχθεί σταδιακά. Αν έρθει από τώρα με καλό συμβόλαιο νομίζω ότι δεν θα είχε πρόβλημα επ αυτού.

Από εκεί και πέρα αν έρθει και άλλος (που δεν το βλέπω), θα παίζει όποιος είναι καλύτερος και πιο φορμαρισμένος. Δεν νομίζω ότι θα πάμε σε κλασσικο μοίρασμα χρόνων για να χωρέσουν όλοι. Κάποιοι σε κάποια παιχνίδια απλά θα παίζουν λίγο.

Τον Μακισικ παιδιά νομίζω τον ξεχνάμε για φέτος. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Για τον Παπ το έχω μεγάλη απορία αν τον πάει επιφυλακτικά λόγω Ευρωμπάσκετ ή αν τον έχει τελειώσει από Ευρώπη (σαν την τελευταία χρονιά του Πρι).
Εγινε κατι με Μακισικ κ τον ξεχναμε ή εννοεις δεν υπολογιζεται?
Για τον κωσταρα νομιζω απλα πως δεν πολυ-υπολογιζεται στην ευρωπη, ανεξαρτητως εθνικης. Ο κοουτς μαλλον ζαλιζεται οταν βλεπει 36+ στο κουτακι "ηλικια".

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 10:15 am

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ο Γκαρσία αν έρθει (το βλέπω πολύ χλωμό), έχει νόημα αν έρθει με μακροχρόνιο συμβόλαιο σαν project που επενδύεις πάνω του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Μην κοιτάς μόνο το φέτος. Ο Γκαρσία είναι ένα παιδί χωρίς παραστάσεις και με μοναδική εμπειρία την g - league. Θα μπορούσε να μείνει πιο πίσω φέτος και να ενταχθεί σταδιακά. Αν έρθει από τώρα με καλό συμβόλαιο νομίζω ότι δεν θα είχε πρόβλημα επ αυτού.

Από εκεί και πέρα αν έρθει και άλλος (που δεν το βλέπω), θα παίζει όποιος είναι καλύτερος και πιο φορμαρισμένος. Δεν νομίζω ότι θα πάμε σε κλασσικο μοίρασμα χρόνων για να χωρέσουν όλοι. Κάποιοι σε κάποια παιχνίδια απλά θα παίζουν λίγο.

Τον Μακισικ παιδιά νομίζω τον ξεχνάμε για φέτος. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό. Για τον Παπ το έχω μεγάλη απορία αν τον πάει επιφυλακτικά λόγω Ευρωμπάσκετ ή αν τον έχει τελειώσει από Ευρώπη (σαν την τελευταία χρονιά του Πρι).
Για τον κωσταρα νομιζω απλα πως δεν πολυ-υπολογιζεται στην ευρωπη, ανεξαρτητως εθνικης. Ο κοουτς μαλλον ζαλιζεται οταν βλεπει 36+ στο κουτακι "ηλικια".
Ο Μακίσικ έτσι και αλλιώς ήταν ο 12ος παίκτης, έχει παίξει ελάχιστα φέτος και έχει (σοβαρό;) θέμα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς. Δεν νομίζω να ξαναπαίξει φέτος εκτός και αν γίνει κανά θαύμα κοντά στον Απρίλιο.

Μεγάλη κουβέντα αυτό που λες για Παπ και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπολογίζεται. Καταρχάς ο παίκτης είναι θετικός όταν παίζει (πχ. με την ΑΕΚ) και η ομάδα δείχνει να ρολάρει καλύτερα επιθετικά όταν είναι μέσα στο παρκέ. Απλά θεωρώ ότι δεν τον υπολογίζει για πάνω από 10 λεπτά. Άλλο 10 λεπτά, όμως, και άλλο καθόλου.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Δεκ 10, 2025 11:05 am

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Κάτι ψιθύριζαν οι ρεπόρτερ περί υπουλου προβλήματος του Μακκισικ στους κοιλιακούς. Νομίζω ότι θα τον δούμε στην καλύτερη 1,5 μήνα μετά. Και φυσικά κανείς δεν εγγυάται ότι δε θα ξαναβγάλει προβλημα
Ο Παπ ακόμα και πέρυσι ήταν τραγικος σε αρκετά ματς. Δεν εχει να κάνει μόνο με την ηλικία σαν νούμερο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 10, 2025 11:10 am

Έβλεπα τώρα από μανολο που έλεγε ότι έχει αρχίσει την κατηφόρα ο Μορις και έχει χάσει σε εκρηκτικότητα..αλλά είναι καλός δημιουργός και έχει προσωπικότητα

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Δεκ 10, 2025 11:16 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:10 am
Έβλεπα τώρα από μανολο που έλεγε ότι έχει αρχίσει την κατηφόρα ο Μορις και έχει χάσει σε εκρηκτικότητα..αλλά είναι καλός δημιουργός και έχει προσωπικότητα
Χωρίς να έχω ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη, καταλαβαίνω πως αν δεν είχε ξεκινήσει η κατηφόρα δεν υπήρχε περίπτωση να κοιτάξει προς τα εδώ.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Δεκ 10, 2025 11:17 am

Εγω κρατάω μικρό καλάθι, γιατί ο παίκτης είχε προταθεί στην ομάδα και παλιότερα και τότε τον είχαν προσπεράσει. Δεν ακούγεται και πολυ ενθαρρυντικό.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Δεκ 10, 2025 11:19 am

Heisenberg έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 9:26 am

Τι να πω μακάρι να γίνουν όσα λέτε, κουράστικα με την ομάδα και μακάρι να μας λύσει τα προβλήματα ο Μόρρις...εγώ το ξανάγραψα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι και ότι 2-3 χρόνια τώρα δεν έχει ουσιαστικά ενεργό ρόλο σε καμία ομάδα δεν είναι ελπιδοφόρο, άλλα θα δούμε.
ο φουρνιε τι ενεργο ρολο ειχε τα 2 τελευταια χρονια πριν ερθει σε εμας. χειροτερο απο τον Μορις.
Συγκρίνουμε τον Star Φουρνιέ με έναν ρολίστα αναπληρωματικό που ήταν ο Μόρρις? Καμία σχέση καμία σύγκριση πουθενά....ο Μόρρις ήταν στα ντουζένια του μια καλή αλλαγή και μέχρι εκει.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 11:20 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 12:33 am
γιαυτον ελεγε ο στεφανου οτι δεν τον κοιταμε επειδη ειναι κακο παιδι..βασικα εχει κακο ιντελ..καπως ετσι...

επιτελους μια λογικη κινηση αυτη η ομαδα..πηραμε κανονικο γκαρντ..δεν ξερω μου ρχεται να κλαψω :D

ειναι σε καλη κατασταση τωρα αυτος?ειχε κατι τραυματισμους τελευταια.
Δυο χερια , τρια ποδια .
Καλος ειναι .
Φερτε και τον ενκαμουα τωρα να γινουμε :)

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Δεκ 10, 2025 11:22 am

Erether έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 11:17 am
Εγω κρατάω μικρό καλάθι, γιατί ο παίκτης είχε προταθεί στην ομάδα και παλιότερα και τότε τον είχαν προσπεράσει. Δεν ακούγεται και πολυ ενθαρρυντικό.
Ακριβώς αυτό, ούτε εμένα με ενθουσιάζει, 2-3 χρόνια τώρα σέρνεται...λύση ανάγκης είναι που μακάρι να μας βγει...θεωρώ πάντως ότι θα είναι καλύτερος από Ντιλικίνα και Λι οπότε είναι μια ανβάθμιση, πόσο μεγάλη? θα δείξει....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 11:32 am

Παιδιά δεν παίζεστε αλήθεια!!! Το ένα σας ξινίζει και το άλλο σας βρωμάει.. Για ποια κατηφόρα μιλάμε; Ο παίκτης είναι 30 χρονών χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό..

Αυτή η παπάτζα που πουλάνε οι δημοσιογράφοι και την τρώτε αμασητί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Είχε βγει η φήμη ότι ο παίκτης εξετάστηκε από την ομάδα και δεν τίκαρε και καλά τα κουτάκια επειδή δεν ήταν καλό παιδί..

Μάλλον από ότι φαίνεται αυτός μας είχε ρίξει πόρτα (όπως και στην Ρεάλ σε μεγαλύτερη πρόταση) και δεν ήθελε να περάσει τον Ατλαντικό.

Αυτό φαίνεται και από τα χρήματα που θα πάρει.. 1 μύριο για μισή σεζόν είναι τρελή υπεραξία. Τόσα πήρε ο Ναν που ήρθε αρχές Νοέμβρη τον πρώτο χρόνο, για όποιον δεν θυμάται.

Αυτό δείχνει ότι τον πιστεύουν τον παίκτη και ότι δεν έρχεται για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. 2 μύρια τον χρόνο δεν έχουμε δώσει σε κανένα pg μας εδώ και χρόνια.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 10, 2025 11:33 am

O Μόρις του Ντένβερ δεν είναι απλά οκ,είναι ιδανικό Φίτ
Το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι τώρα,διότι έχει 2 χρόνια που οι μ.ο συμμετοχής του έχουν πέσει αρκετά (οπως και τα ματς που παιρνει).Παρόλα αυτά επειδή είναι καλός χειριστής κ καλός σουτερ (με καλές επιλογές ) Νομίζω για 15-20 λεπτά και για να κλείνει τα ματς μια χαρα θα ειναι,αν δε πιάσει επίπεδα Ντένβερ τον λες κσι cheat

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τετ Δεκ 10, 2025 11:41 am

karamelitsa έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Συγκρίνουμε τον Star Φουρνιέ με έναν ρολίστα αναπληρωματικό που ήταν ο Μόρρις? Καμία σχέση καμία σύγκριση πουθενά....ο Μόρρις ήταν στα ντουζένια του μια καλή αλλαγή και μέχρι εκει.
Νομιζω υπερβάλλουμε καπως.
Απο το 2018 εως τον τραυματισμο του το 2023 ειχε πανω απο 22 λεπτα χρονο συμμετοχής.
Πολυ αξιολογος παικτης ειναι ο Μορις για τα ευρωπαικα δεδομενα. Θεωρητικά πάντα.
Στο παρκε θα κριθει οταν θα τον δουμε. Ακομα και απο φουλ σεζον στο nba να ερχοταν καποιος δεν ειναι απαραιτητο πως θα επιανε στην Ευρωπη. Ειδικα PG ειναι πιο δυσκολη , πολλες φορες, η προσαρμογη απ οτι σε SG.
Προσωπικα με τον Μορις εντυπωσιαστηκα, δεν περιμενα πως θα γινει τοσο καλη (θεωρητικά) κινηση.
Θεωρητικά πάντα, νομιζω ο Μορρις ειναι πολυ καλυτερη κινηση απο τους περισσοτερους που ακουγαμε ακομα κι απο τον Ιουλιο!

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 11:45 am

karamelitsa έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Καλά στα ντουζενια του έπαιζε 30 λεπτά στους Ναγκετς ακόμα και στα playoff. Δε τον λες και "μια καλή αλλαγή και μέχρι εκεί".

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”