Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε συ…..δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς το physicality και την πιεστική άμυνα όπως είναι εφέτος ο σχεδιασμός, την παίρνεις μόνο από το 1 και το 3 και μόνο όταν παίζει ο Ward!! Αφού δυστυχώς με την μορφή των 4αριών και των 5αριών που διαθέτουμε δεν μπορούμε να γίνουμε ούτε κατά φαντασία μία ολοκληρωμένη ομάδα 2 way , ώστε να μην μας απασχολούσε ιδιαίτερα ο εν λόγω τραυματισμός!!! Οπότε, προφανώς και η απώλεια του Ward είναι σημαντική, πόσο μάλλον διότι θα λείψει σε διάστημα που θα αντιμετωπίσεις υπέρ του μετρίου ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ομάδες βλ. Βαλένθια, Πάο ακόμα και Βίρτους !!!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 5:00 pmo λι να παει στο 3?Η εννοειτε να παιζει αυτος το 2 και να παιζει ο φουρνιε αποκλειστικα 3?δεν νομιζω να μπορει να γινει το πρωτο..εντωμεταξυ ειμαστε σιγουροι οτι θα μεινει?Παντως ολες οι ομαδες εχουν τραυματιες μην φερνουμε την καταστροφη..ειδικα αν γυρισει σε 2-3 βδομαδες δεν εγινε και τιποτα..Για μενα καιρος να παιξει ο παπ..τον εχουμε ΄΄πεθανει΄΄ τον ανθρωπο πριν της ωρας του..35 χρονων ειναι οχι 40..εδω λεμε να ρθει ο 38χρονος ντε κολο..ο αρχηγος ειναι πολυτελεια για 10-15λ.
- Σαφώς βρε γίγαντα δεν εννοώ τον Λη στο 3……..αυτονόητα πράγματα!
- Δεν είναι αν θα γυρίσει σε 2-3-4 εβδομάδες!!! Είναι και το πότε θα επανακτήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πας στην αναζήτηση και βάλεις "+Ναν +τραυματισμό*" (μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργικός με το regex) θα δεις πρόχειρα 10πλάσια ανάλυση.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 6:15 pmΠολύ ανάλυση για την ηλικία του και γιατί έρχεται στα 30 στην Ευρώπη και ειλικρινά δίχως δόση ειρωνίας ποτέ δεν ακούσαμε τόσο αναλυτικά γιατί ο ναν ήρθε στα 28 του στον Παναθηναϊκό.

- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν μιλάω για τα παιδιά εδώ μέσα αλλά για "μπασκετικους" αναλυτές. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά ότι άρθρο η βιντεάκι έχω δει σήμερα μιλάει για την ηλικία του και γιατί να έρθει στα 30 αφήνοντας υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου πριν 2 χρόνια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 7:06 pmΑν πας στην αναζήτηση και βάλεις "+Ναν +τραυματισμό*" (μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργικός με το regex) θα δεις πρόχειρα 10πλάσια ανάλυση.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 6:15 pmΠολύ ανάλυση για την ηλικία του και γιατί έρχεται στα 30 στην Ευρώπη και ειλικρινά δίχως δόση ειρωνίας ποτέ δεν ακούσαμε τόσο αναλυτικά γιατί ο ναν ήρθε στα 28 του στον Παναθηναϊκό.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω, δεν παρακολουθώ πολύ τους αναλυτές για τους οποίους μιλάς γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι παραπάνω απ'ότι το φόρουμ. Mea culpa αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο σύστημα που προσπαθεί να υποσκάψει τον Ολυμπιακό και τις μεταγραφές του. Εμείς εδώ είμαστε ψυχάκια, οι normies εκεί έξω θέλουν μία εξήγηση για τον παίκτη που έρχεταιtokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 7:09 pmΔεν μιλάω για τα παιδιά εδώ μέσα αλλά για "μπασκετικους" αναλυτές. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά ότι άρθρο η βιντεάκι έχω δει σήμερα μιλάει για την ηλικία του και γιατί να έρθει στα 30 αφήνοντας υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου πριν 2 χρόνια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 7:06 pm
Αν πας στην αναζήτηση και βάλεις "+Ναν +τραυματισμό*" (μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργικός με το regex) θα δεις πρόχειρα 10πλάσια ανάλυση.

- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ηταν προσωπικη αποψη θα το ελεγαsteph.larry έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 4:04 pmΓιατρέ το λες επειδή έχεις προλάβει να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο για το θέμα του Γουόρντ, ή απλώς ως γενικό κανόνα για το τι ισχύει σε ένα οστικό οίδημα;Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 3:44 pm
2-4 εβδομαδες βασικα για να ειμαστε πιο σαφεις ασε τι λενε τα σαιτ.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κλασσικη προπαγάνδα...Σήμερα έγραψαν πως η ΚΑΕ για απάντηση στη νικη με την Καιρατ πήρε σήμερα το Μορις.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 6:15 pmΠολύ ανάλυση για την ηλικία του και γιατί έρχεται στα 30 στην Ευρώπη και ειλικρινά δίχως δόση ειρωνίας ποτέ δεν ακούσαμε τόσο αναλυτικά γιατί ο ναν ήρθε στα 28 του στον Παναθηναϊκό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο