2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

akistsok199333

sophomore
Reactions: 13
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 28, 2020 12:10 am

Ο ζερβας παντως επιμενει να λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα.Ελπιζω ο βαρλας που ναι και φιλαρακι του κοουτς και εχει μαλλιασει η γλωσσα του οτι θελουμε ασο και πεντε να του χει πει μια κουβεντα γιατι δυστυχως μυριζομαι ξεροκεφαλια του κοουτς και στηριξη μεχρι τελικης πτωσης σε τζενκινς ελις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 560
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Δεκ 28, 2020 12:23 am

Η αλήθεια είναι ότι αν Μπαρτζωκας δεν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι θέλει να κάνει δεν έχει και πολύ νόημα να πάμε σε μεταγραφή.

Τελειώνει ο πρώτος γύρος και φαίνεται ακόμα να πειραματίζεται με σχήματα και πεντάδες. Και να τον φέρουμε τον Trimble αν είναι να παίρνει τον χρόνο του Jenkins θα αλλάξει και τίποτα;

0
rohtas

Reactions: 7

Δευ Δεκ 28, 2020 10:55 am

Sokos έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι αν Μπαρτζωκας δεν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι θέλει να κάνει δεν έχει και πολύ νόημα να πάμε σε μεταγραφή.

Τελειώνει ο πρώτος γύρος και φαίνεται ακόμα να πειραματίζεται με σχήματα και πεντάδες. Και να τον φέρουμε τον Trimble αν είναι να παίρνει τον χρόνο του Jenkins θα αλλάξει και τίποτα;
συμφωνώ απόλυτα....Είναι καθαρά θέμα πως θες να παίζεις....να φέρεις τετοιο παίχτη για 6-8 λεπτά τι να προλάβει να δείξει; πόσες μπάλες να πάρει; :bball:

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Δευ Δεκ 28, 2020 11:18 am

Aν ερχόταν ο Trimble θα σας φαινόταν πιο λογικό να αντικαταστήσει Jenkins ή Ηarisson ?

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Δευ Δεκ 28, 2020 12:24 pm

Όντας μία από τις χειρότερες ομάδες επιθετικά πιστεύω πιο μεγάλη ανάγκη έχουμε τον Harrison παρά τον Jenkins. Θεωρητικά τον ρόλο του Jenkins μπορεί να τον καλύψει σε ένα βαθμό και ο Λαρεντζάκης.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 28, 2020 1:28 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Δεκ 28, 2020 12:24 pm
Όντας μία από τις χειρότερες ομάδες επιθετικά πιστεύω πιο μεγάλη ανάγκη έχουμε τον Harrison παρά τον Jenkins. Θεωρητικά τον ρόλο του Jenkins μπορεί να τον καλύψει σε ένα βαθμό και ο Λαρεντζάκης.
Αν αποκτηθεί γκαρντ ή δε θα φύγει κάνεις ή θα δωθει δανεικός κ ο λαρε μαζί με το κονιαρη.. Με τη λογική ότι λαρε κ τζενκινς κάνουν ίδια δουλειά κ ο Τσαρλς είναι πιο έμπειρος κ μπαρπυτοκαπνισμενος και γιατί δεν έχουμε κ υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει.. Ειδωμεν

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3622
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Δεκ 28, 2020 1:29 pm

Sokos έγραψε:

Τελειώνει ο πρώτος γύρος και φαίνεται ακόμα να πειραματίζεται με σχήματα και πεντάδες.
Με προβλημάτισες και έκατσα και το έψαξα λίγο. Δεν ισχύει απ' ότι φαίνεται.
Κοίταξα ομάδες που είναι πάνω από εμάς, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ, Βαλένθια και τις σύγκρινα μαζί μας.
- 127 διαφορετικές πεντάδες εμείς, 133 η Βαλένθια, 143 η ΤΣΣΚΑ, 175 η Μπάγερν, 193 η Μπάρτσα, 203 η Ρεάλ! (έχει σχέση προφανώς και με το βάθος των ρόστερ τους)

Πόσο ποσοστό επί του συνολικού διαθέσιμου χρόνου έχουν κάνει οι πρώτες 5,10 και 20 πεντάδες σε χρόνο συμμετοχής(έχω κάνει στρογγυλοποιήσεις:
Ολυμπιακός: 20%, 34%, 51%
ΤΣΣΚΑ: 28%, 40%, 56%
ΡΕΑΛ: 15%, 24%, 37%
ΜΠΑΓΕΡΝ: 20%, 30% 43%
ΜΠΑΡΤΣΑ: 31% 39% 50%
Βαλένθια: 23%,36%, 55%

Σίγουρα δεν έχουμε μερικές πεντάδες να κυιαρχούν, αλλά αυτό νομίζω οφείλεται στο ότι δεν έχουμε και κάποιους σταρ που να ξεχωρίζουν, ακριβώς το αντίθετο νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ο Μπαρτζώκας.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2709
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Δεκ 28, 2020 2:08 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Δεκ 28, 2020 11:18 am
Aν ερχόταν ο Trimble θα σας φαινόταν πιο λογικό να αντικαταστήσει Jenkins ή Ηarisson ?
Τον Jenkins λογικά. Ο οποίος ναι μεν είναι ίσως από τα αγαπημένα παιδιά του Μπαρτζώκα, άλλωστε δική του εισήγηση ήταν σίγουρα, αλλά είναι πιο αναλώσιμος. Τα 10-15 λεπτά που παίζει μπορεί να τα πάρει ο Trimble, ενώ και αμυντικό εξολοθρευτή αν χρειαστούμε για λίγα λεπτά αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει ο Λαρεντζάκης.

Ο Harrison παρά την αστάθεια του, νομίζω στα μάτια του κόουτς έχει το πλεονέκτημα ότι επιθετικά μπορεί να έχει κάποιες καλές βραδιές, και κυρίως ότι παίζει και στο 3. Άλλωστε τον έχουμε δει και αρκετή ώρα εκεί, και τώρα με τον Παπανικολάου τραυματία νομίζω θα παίζει κυρίως στο 3.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να μην φύγει και κανένας τους και ο Λαρεντζάκης να υποβαθμιστεί σε 13ος στο rotation. Κακώς βέβαια κατ'εμέ, αφού έχει δείξει ότι μπορεί να είναι καλύτερος από αυτόν τον ρόλο.

Και ο Trimble πάντως score first guard είναι, οπότε αν έρθει ναι μεν ίσως βελτιώσει την εικόνα μας στο σκοράρισμα αρκετά από την περιφέρεια, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα βγάζει σταθερά 3-4 ασίστ σε κάθε αγώνα. Είναι και λίγο ερωτηματικό κιόλας το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί σε τέτοιο επίπεδο, αφού έχει παίξει επαγγελματικά μόνο στο Πουέρτο Ρίκο, την Αυστραλία και 3 μήνες φέτος στην Ισπανία. Μπορεί να αποδειχτεί λαβράκι τύπου McKissic, μπορεί να αποδειχτεί και απλά ρολίστας. Πάντως η ACB είναι καλό φροντιστήριο για τέτοιους παίκτες.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Δευ Δεκ 28, 2020 3:07 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Δεκ 28, 2020 1:29 pm
Sokos έγραψε:

Τελειώνει ο πρώτος γύρος και φαίνεται ακόμα να πειραματίζεται με σχήματα και πεντάδες.
Με προβλημάτισες και έκατσα και το έψαξα λίγο. Δεν ισχύει απ' ότι φαίνεται.
Κοίταξα ομάδες που είναι πάνω από εμάς, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ, Βαλένθια και τις σύγκρινα μαζί μας.
- 127 διαφορετικές πεντάδες εμείς, 133 η Βαλένθια, 143 η ΤΣΣΚΑ, 175 η Μπάγερν, 193 η Μπάρτσα, 203 η Ρεάλ! (έχει σχέση προφανώς και με το βάθος των ρόστερ τους)

Πόσο ποσοστό επί του συνολικού διαθέσιμου χρόνου έχουν κάνει οι πρώτες 5,10 και 20 πεντάδες σε χρόνο συμμετοχής(έχω κάνει στρογγυλοποιήσεις:
Ολυμπιακός: 20%, 34%, 51%
ΤΣΣΚΑ: 28%, 40%, 56%
ΡΕΑΛ: 15%, 24%, 37%
ΜΠΑΓΕΡΝ: 20%, 30% 43%
ΜΠΑΡΤΣΑ: 31% 39% 50%
Βαλένθια: 23%,36%, 55%

Σίγουρα δεν έχουμε μερικές πεντάδες να κυιαρχούν, αλλά αυτό νομίζω οφείλεται στο ότι δεν έχουμε και κάποιους σταρ που να ξεχωρίζουν, ακριβώς το αντίθετο νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ο Μπαρτζώκας.
Είναι και το ποιοι μπαίνουν/βγαίνουν προφανώς που παίζει ρόλο. Οι 3 μεγάλες νομίζω είναι εκτός τελείως αφού για όποιον παίκτη και να μιλάμε, νομίζω σχετικά εύκολα θα ταν από τους πιο ποιοτικούς μας.

Οι άλλες 2 ακόμα και να μην έχουν ιδιαιτερη διαφορα ποιότητας, αντικειμενικά ρολαρουν σαφώς καλύτερα και δείχνουν πολύ πιο σταθερές. Το δείχνει και η κατάταξη.

Το να τελειώνουν εναλλάξ τα παιχνίδια οι 2 βασικοί οργανωτές (κάποιες φορές ανεξαρτήτως του πως παίζουν κιόλας) παιζοντας σερί 15’ νομίζω είναι δική μας πρωτοτυπία.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η ομάδα διαψεύδει οτιδήποτε ακούγεται για μεταγραφές οπότε μάλλον με αυτούς που έχουμε θα διεκδικήσουμε ο,τι μπορούμε (φοβάμαι όχι πολλά).

0
tarp7

allstar
Reactions: 2132

Δευ Δεκ 28, 2020 4:06 pm

akistsok199333 έγραψε:
Ο ζερβας παντως επιμενει να λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα.Ελπιζω ο βαρλας που ναι και φιλαρακι του κοουτς και εχει μαλλιασει η γλωσσα του οτι θελουμε ασο και πεντε να του χει πει μια κουβεντα γιατι δυστυχως μυριζομαι ξεροκεφαλια του κοουτς και στηριξη μεχρι τελικης πτωσης σε τζενκινς ελις.
με τον έλις σ αυτά τα χάλια και με τον τζεκινς να παίζουμε με 4 στην επίθεση και τον χάρισσον να μην είναι ο σκόρινγκ που περιμέναμε, χρειαζόμαστε παίκτες αλλιώς δεν έχουμε και πολλές βλέψεις

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Δευ Δεκ 28, 2020 4:27 pm

tarp7 έγραψε:
akistsok199333 έγραψε:
με τον έλις σ αυτά τα χάλια και με τον τζεκινς να παίζουμε με 4 στην επίθεση και τον χάρισσον να μην είναι ο σκόρινγκ που περιμέναμε, χρειαζόμαστε παίκτες αλλιώς δεν έχουμε και πολλές βλέψεις
Ξεκαθαρα πραγματα το χω πει και πιο πανω φιλε μου.Αν μεινει ως εχει το ροστερ το ταβανι του ολυμπιακου ειναι χαμηλο και πολυ δυσκολα θα καταφερει να μεπι ατην 8αδα αλλα και να μπει θα εχει ρολο κομπαρσου δεδομενα.Εκτος του οικονομικου που δε μπορουμε να ξερουμε πολλα και δε γινεται να μπουμε τροχονομοι στην τσεπη των αφων,ο μονος λογος που βρισκω να στηριχτει το τωρινο ροστερ και να μην ενισχυθει ειναι να εχει θεωρηθει η φετινη σεζον ως εντελως μεταβατικη και οτι προκυψει σε μια νεα εποχη περασματος απ τον παλιο στο νεο ολυμπιακο που κανεις δεν το χει δηλωσει ανοιχτα(αν ισχυε αυτο θα μας ειχαν πει παιδια λιγη επιεικια αλλαζουμε σελιδα χτιζουμε για τα επομενα χρονια παιζουμε και οτι βγει)

0
rohtas

Δευ Δεκ 28, 2020 6:43 pm

tarp7 έγραψε:
akistsok199333 έγραψε:
Για Ελις και Τζενκινς θα συμφωνήσω. Για το Χαρισον νομίζω ότι είναι καλός παίχτης και σκόρερ αλλά δεν ξέρω αν κολλάει στην ομάδα μας έτσι όπως παίζουμε...υπάρχει για παράδειγμα ένα σύστημα γι'αυτόν; θυμάστε κάποιο ματς, που να του γίνεται ένα σκριν και να βγαίνει ελεύθερος να σουτάρει ας πούμε στις 45 μοίρες;;; (ότι γίνεται αντίστοιχα με Κάρολ, Ριβερς, Νεντοβιτς κλπ) ότι προσπάθειες παίρνει είναι μόνο από τρίποντο και μετά από 2-3 τριπλες με παίχτη συνήθως πάνω του. Και επίσης με Φενέρ ξεκίνησε πολύ καλά, και στο δεύτερο δεκάλεπτο έφαγε πάγκο, οπότε ότι αυτοπεποίθηση είχε, πήγε περίπατο....

0
tarp7

allstar
Reactions: 2132

Δευ Δεκ 28, 2020 10:36 pm

rohtas έγραψε:
Δευ Δεκ 28, 2020 6:43 pm
tarp7 έγραψε:

Για Ελις και Τζενκινς θα συμφωνήσω. Για το Χαρισον νομίζω ότι είναι καλός παίχτης και σκόρερ αλλά δεν ξέρω αν κολλάει στην ομάδα μας έτσι όπως παίζουμε...υπάρχει για παράδειγμα ένα σύστημα γι'αυτόν; θυμάστε κάποιο ματς, που να του γίνεται ένα σκριν και να βγαίνει ελεύθερος να σουτάρει ας πούμε στις 45 μοίρες;;; (ότι γίνεται αντίστοιχα με Κάρολ, Ριβερς, Νεντοβιτς κλπ) ότι προσπάθειες παίρνει είναι μόνο από τρίποντο και μετά από 2-3 τριπλες με παίχτη συνήθως πάνω του. Και επίσης με Φενέρ ξεκίνησε πολύ καλά, και στο δεύτερο δεκάλεπτο έφαγε πάγκο, οπότε ότι αυτοπεποίθηση είχε, πήγε περίπατο....
Και εγώ ο χάρισον θέλω να μείνει, αλλά χρειαζόμαστε και έναν πιο σταθερό σκόρερ

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 59
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τετ Δεκ 30, 2020 8:54 pm

Εγώ επιμένω για Μονρο, θεωρώ ότι με κίνητρο και συνδυαστικά με Μάρτιν θα κάνει παπάδες στο σετ, που τό 'χουμε ανάγκη

1
1 Εικόνα
rohtas

Τετ Δεκ 30, 2020 10:32 pm

Neondreamer έγραψε:
Τετ Δεκ 30, 2020 8:54 pm
Εγώ επιμένω για Μονρο, θεωρώ ότι με κίνητρο και συνδυαστικά με Μάρτιν θα κάνει παπάδες στο σετ, που τό 'χουμε ανάγκη
Στην επίθεση είναι πολύ καλός αλλά στην άμυνα έχει θέματα....

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”