Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Δεκ 14, 2025 12:34 pm

Boston1 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 1:45 am
coach blue έγραψε:
Σάβ Δεκ 13, 2025 10:10 pm
Ο μπαρτζωκας πρεπει να μεινει μεχρι το καλοκαιρι .
Να παρει τα κρεντιτς αν καταφερει να το σωσει η να φορτωθει την αποτυχια αν παει στραβα .

Βεβαια οσο παραλογο ειναι να αλλαξουν προπονητη τωρα αλλο τοσο παραλογο ειναι να ισχυει η φημη οτι εχουν συμφωνησει για επεκταση και το ανακοινωσουν μεσα στην σαιζον .

Για μενα τελειωμενη υποθεση ειναι γιατι ετσι οπως εξελισεται η ευρωλιγκα με τα συνεχη παιχνιδια δεν ευνοει προπονητες οπως ο μπαρτζωκας αλλα δεν κανω κουμαντο εγω . Θα δουμε τι θα αποφασισει η διοικηση και ελπιζω να το κανει αφου ολοκληρωθει η σαιζον .
Αν οι Αφοί σκοπεύουν να ανανεώσουν τον κόουτς μεσούσης της σεζόν, αυτής της σεζόν που οι παίκτες κουτουλούν μεταξύ τους, πρέπει να παίρνουν κάτι. Μιλάμε για ομάδα που έχει κορμό και τον ίδιο προπονητή για χρόνια και με τις μεταγραφικές πατάτες, έχει καταφέρει να γίνεται πιο ασύνδετη και αδύναμη, χρόνο με το χρόνο μετά το σπαραξικάρδιο τελικό με τη Ρεάλ. Ο σκακιστής, mastermind tactician, ο Γκουαρντιόλα του μπάσκετ, ο Μέγας Μάγιστρος, δεν έχει σταυρώσει μεταγραφή για μεταγραφή. Από τον Βίκινγκ Μπραζντέικις, Σίκμα, Ναζ στους Γουόρντ και Ντίλι Ντίλι, μας έχει αφήσει άναυδους.
Δεν ειναι θεμα μεταγραφων μονο. Ειναι και θεμα του πως δενει το γλυκο συνολικα, της ορεξης που εχουν οι παικτες, του κλιματος στην ομαδα και αλλα πολλα για τα οποια καλως ή κακως δεν εχουμε καθαρη εικονα και μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε. Φετος σε ατομικο επιπεδο θεωρητικα η ομαδα ειναι καλυτερη απο περυσι. Εχεις + τον Ντορσει που περυσι μεχρι τον Μαιο δεν τον ειχες ουσιαστικα, εχεις τον Γουορντ επιπλεον χωρις να φυγει καποιος στο 2-3, εχεις τον Χολ αντι του Φαλ που οι περισσοτεροι δεν τον θελαμε τον Φαλ γραφαμε οτι δεν ποσταρει ουτε γκαρντ, ουτε πηδαει εφημεριδα κ αλλα τετοια και το μονο θεωρητικα downgrade ειναι ο Ντιλικινα αντι του Γκος, που ομως περυσι δεν ειχες Γουοκαπ για κανα 3μηνο στο ενα. Συνολικα, παρ ολα αυτα η ομαδα φαινεται αρκετα χειροτερη τοσο σε αμυνα κ επιθεση.

Περυσι περνουσαμε τον Μπαρτζωκα γενεες 14 γιατι δεν εδινε χρονο στον Ντορσει, φετος που του δινει σοβαρο χρονο ειμαστε στα ορια του να παρακαλαμε να τον στειλει στον παγκο μπας και σωθουμε απο το overdribling του, ενω μας λειπει ο Φαλ οταν λεγαμε περυσι οτι ειναι εμονικος ο Μπαρτζωκας που τον εχει μεσα αντι του Μιλουτινοφ.

Ο Μπαρτζωκας μπορει να εχει τα στραβα του αλλα σιγουρα ξερει καλυτερα απο τον καθενα τι παει στραβα, ανεξαρτητως του τι βγαινει κ λεει στα ΜΜΕ. Δεν εχει δειξει οτι ειναι χαζος. Και οκ εκανε λαθος με Μπραζ και Σικμα και Λη αλλα ολους τους παρκαρε εν τελει με συνοπτικες διαδικασιες δεν επεμεινε οπως θα μπορουσαν να κανουν πολλοι. Επισης η διοικηση εχει πληρη εικονα κ της καταστασης στα αποδυτηρια και τη δουλεια του Μπαρτζωκα και αλλα πολλα και ξερουν αν κ ποτε θα κανουν αλλαγη προπονητη.

Rivers15

nba
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 12:50 pm

Ο Μορις ειπε οτι αναμεσα σε αυτους που του εστειλαν μηνυμα κ του ειπαν οτι θα το απολαυσει στην Ευρωπη/Ελλαδα ηταν κ ο Σρεντερ. Ποτε θα αυτοπροταθει ο παικταρας να τρελαθουμε; :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:07 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 9:22 am
shaq7 έγραψε:
Καλός ψηλός με την έννοια που το λες αποκλείεται να έρθει, διότι απλά δεν υπάρχει τέτοιος. Εδώ πόσες ομάδες ψάχνουν για βασικό.

Ο Μπαρτζώκας αποκλείεται να μην στηρίξει την επιλογή του και στην τελική στα μάτια μου ο Χολ δεν είναι κακός.

Ενα Ζαν-Ζαρλ θέλουμε να ξέρει τον ρόλο του και να μπαίνει να δίνει μερικά ποιοτικά λεπτά. Φτάνει πια με τους σταρ. Η κάθε ομάδα χρειάζεται και ποιοτικούς ρολίστες. Να ξέρουν τον ρόλο τους και να μην κάνουν μουτράκια όταν δεν παίζουν.

Σε αυτή την κατηγορία παίκτες όπως ο Τραορέ της Βιλερμπάν ή ο Ενκαμουα είναι ταμάμ γι αυτό που θέλουμε. Και οι δύο πιτσιρικάδες, τους κλείνεις με μακροχρόνιο συμβόλαιο και δεν τσινίζουν αν δεν παίζουν πολύ φέτος.

Μπαίνουν μέσα για να κερδίζουν τον χρόνο τους και να δείξουν τι αξίζουν και τα δίνουν όλα. Ειδικά ο Τραορε μου αρέσει πολύ γιατί είναι σούπερ αθλητικός και δίνει rim protection.
Δεν εγραψα πουθενα να ρθει σταρ..ειπα να ρθει ενας καλος ψηλος..ας ειναι και ο φουφουτος..τα πραγματα που πρεπει να δωσει ειναι συγκεκριμενα,αν δωσει λιγοτερα απο αυτα ε μαλλον δεν θα σωθει η χρονια.ο ραιτ πχ δεν ηταν σταρ αλλα σου εδωσε αυτα που εψαχνες και αμεσα.Δεν υπαρχει καιρος για προσαρμογες η να φερουμε καποιον ταλαντουχο να παιξει του χρονου..
στο μυαλο μου εγω εχω τον ερλ..τωρα αν φερει αυτον τον τραορε η τον ενκαμουα και μπορουν να προσφερουν αμεσα κανενα προβλημα..Φαινεται να ειναι κομβικη μεταγραφη,δεν θα μαζευτει η αμυνα αλλιως..

Παιδια το μπασκετ πρεπει να το βλεπεις και να γουσταρεις κιολας,οχι να σου χαλαει την διαθεση..το 23 πχ ανυπομονουσες να δεις ματς..εγω φετος γηπεδο δεν παω παροτι εχω την ευκαιρια(ειμαι απο επαρχια,να κανω ωρες ταξιδι + τα εξοδα να δω αυτο το χαλι οχι ευχαριστω)..Α1 θα δω σπανια πλεον,ακομα και ευρωλιγκα αν με εκνευριζει το ματς θα το γυρισω..ενω αλλες χρονιες εβλεπα τα ματς και σε ρεπλει 2-3 φορες..ε με την μπαρτσελονα το εκλεισα 3 δεκαλεπτο.Οσοι ειναι ''πιο ολυμπιακοι'' ας καθονται να περνανε μαρτυριο,ευχαριστω δεν θα παρω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Δεκ 14, 2025 1:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

shaq7 έγραψε:
Αμα έρθει και ένας καλός ψηλός πάει να πει ότι κατάλαβαν τι λούσιμο ρίξανε το καλοκαίρι και κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν .. Εμένα πιο πολύ με εκνεύριζε που κάναν τους κινέζους και ότι όλα πήγαν τέλεια και ο νιλικινα είναι σούπερ παιχταράς κτλ..

Τώρα αν αποκτήσουμε επιτέλους ικανό ρόστερ προσωπικά θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες να δω πως θα πάει το πράγμα..αν δεν φανεί φως σίγουρα θα είμαι από τους μεγαλύτερους κράχτες μετά :lol: αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να προ κράζεις μπας και σωθεί τίποτα παρά να κράζεις μετά όταν η ομάδα είναι ήδη στο πάτωμα
Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου παραθέτοντας μια εναλλακτική ανάγνωση. Η ΚΑΕ ως σωματείο και κυρίως συγκεκριμένα πρόσωπα εντός αυτής με πρώτο και καλύτερο τον coach, βάλλονται επικοινωνιακά σε βαθμό ανήθικο τα τελευταία χρόνια, από μέσα που είτε έχουν καλές σχέσεις με τον μεγάλο αντίπαλο, είτε εξυπηρετούν ανταγωνιστικά συμφέροντα της ΠΑΕ (αυτό το είδαμε με το γηπεδικό κυρίως).

Οπότε πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να επικοινωνεί ο b, ο Μπαφές, ο Μποζίκας κτλ με ευθύτητα μια λάθος μεταγραφική κίνηση, διότι όλοι τους είναι θύματα ανθρωποφαγίας του αθλητικού τύπου. Ξέρουν ότι δεν θα φάνε απλώς αρνητική κριτική αλλά κάτι πολύ παραπάνω και δυσανάλογο των λόγων και των πράξεων τους. Δεν το λέω αυτό έχοντας το basketforum ως παράδειγμα, και επίσης δεν το θέτω ως δικαιολόγια για πάρτη τους άλλα μάλλον ως μια πιθανή εξήγηση για αυτό που εγραψες.

Ύστερα στην περίπτωση Νιλικίνα και Λι, σίγουρα βλέπουν την φόλα και μέσα στην ομάδα. Όμως όσο αυτοί οι παίχτες είναι μέσα στο ρόστερ, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μέλος του staff και να τους σχολιάσει αρνητικά, και πολύ σωστά κατ' εμέ. Δεν κερδίζει κάτι η ομάδα έτσι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:25 pm

steph.larry έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Αμα έρθει και ένας καλός ψηλός πάει να πει ότι κατάλαβαν τι λούσιμο ρίξανε το καλοκαίρι και κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν .. Εμένα πιο πολύ με εκνεύριζε που κάναν τους κινέζους και ότι όλα πήγαν τέλεια και ο νιλικινα είναι σούπερ παιχταράς κτλ..

Τώρα αν αποκτήσουμε επιτέλους ικανό ρόστερ προσωπικά θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες να δω πως θα πάει το πράγμα..αν δεν φανεί φως σίγουρα θα είμαι από τους μεγαλύτερους κράχτες μετά :lol: αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να προ κράζεις μπας και σωθεί τίποτα παρά να κράζεις μετά όταν η ομάδα είναι ήδη στο πάτωμα
Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου παραθέτοντας μια εναλλακτική ανάγνωση. Η ΚΑΕ ως σωματείο και κυρίως συγκεκριμένα πρόσωπα εντός αυτής με πρώτο και καλύτερο τον coach, βάλλονται επικοινωνιακά σε βαθμό ανήθικο τα τελευταία χρόνια, από μέσα που είτε έχουν καλές σχέσεις με τον μεγάλο αντίπαλο, είτε εξυπηρετούν ανταγωνιστικά συμφέροντα της ΠΑΕ (αυτό το είδαμε με το γηπεδικό κυρίως).

Οπότε πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να επικοινωνεί ο b, ο Μπαφές, ο Μποζίκας κτλ με ευθύτητα μια λάθος μεταγραφική κίνηση, διότι όλοι τους είναι θύματα ανθρωποφαγίας του αθλητικού τύπου. Ξέρουν ότι δεν θα φάνε απλώς αρνητική κριτική αλλά κάτι πολύ παραπάνω και δυσανάλογο των λόγων και των πράξεων τους. Δεν το λέω αυτό έχοντας το basketforum ως παράδειγμα, και επίσης δεν το θέτω ως δικαιολόγια για πάρτη τους άλλα μάλλον ως μια πιθανή εξήγηση για αυτό που εγραψες.

Ύστερα στην περίπτωση Νιλικίνα και Λι, σίγουρα βλέπουν την φόλα και μέσα στην ομάδα. Όμως όσο αυτοί οι παίχτες είναι μέσα στο ρόστερ, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μέλος του staff και να τους σχολιάσει αρνητικά, και πολύ σωστά κατ' εμέ. Δεν κερδίζει κάτι η ομάδα έτσι.
Να κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου του δικηγόρου του διαβόλου; :P (δεν κάνω αυτό απλά ήθελα να γράψω το αστείο μου)

Έχεις πολλά δίκια πως σε ένα περιβάλλον ανθρωποφαγίας είναι δύσκολο να μιλήσει κάποιος "ντόμπρα" χωρίς να το πληρώσει δυσανάλογα. Έχει λογική. Από την άλλη όμως, δεν είμαι σίγουρος αν μακροπρόθεσμα αυτή η μόνιμη άμυνα και η ωραιοποίηση δεν κάνει τελικά μεγαλύτερη ζημιά.

Ίσως μια πιο σταθερή στρατηγική "εντιμότητας" (δεν λέω να πέφτεις στα πατώματα να ζητάς συγγνώμες, αλλά το να παραδέχεσαι πού απέτυχες και τι πας να φτιάξεις) να χτίζει σιγά σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης με τη φίλαθλη βάση. Όταν ο κόσμος σε πιστεύει, αρχίζει να φιλτράρει μόνος του την απ'έξω βαβούρα και να μην τσιμπάει τόσο εύκολα σε λαικισμούς.

Προφανώς δεν λέω ότι είναι εύκολο ούτε ότι λύνει τα πάντα. Ούτε καν ξέρω ξέρω αν είναι σωστό. Αλλά μπορεί αυτό το συνεχές "όλα καλά" να τροφοδοτεί την καχυποψία περισσότερο απ' όσο νομίζουν ότι την προστατεύει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Δεκ 14, 2025 2:02 pm

nikolas_asteri έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Να κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου του δικηγόρου του διαβόλου; :P (δεν κάνω αυτό απλά ήθελα να γράψω το αστείο μου)

Έχεις πολλά δίκια πως σε ένα περιβάλλον ανθρωποφαγίας είναι δύσκολο να μιλήσει κάποιος "ντόμπρα" χωρίς να το πληρώσει δυσανάλογα. Έχει λογική. Από την άλλη όμως, δεν είμαι σίγουρος αν μακροπρόθεσμα αυτή η μόνιμη άμυνα και η ωραιοποίηση δεν κάνει τελικά μεγαλύτερη ζημιά.

Ίσως μια πιο σταθερή στρατηγική "εντιμότητας" (δεν λέω να πέφτεις στα πατώματα να ζητάς συγγνώμες, αλλά το να παραδέχεσαι πού απέτυχες και τι πας να φτιάξεις) να χτίζει σιγά σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης με τη φίλαθλη βάση. Όταν ο κόσμος σε πιστεύει, αρχίζει να φιλτράρει μόνος του την απ'έξω βαβούρα και να μην τσιμπάει τόσο εύκολα σε λαικισμούς.

Προφανώς δεν λέω ότι είναι εύκολο ούτε ότι λύνει τα πάντα. Ούτε καν ξέρω ξέρω αν είναι σωστό. Αλλά μπορεί αυτό το συνεχές "όλα καλά" να τροφοδοτεί την καχυποψία περισσότερο απ' όσο νομίζουν ότι την προστατεύει.
Σίγουρα εμείς έξω από τον χορό μπορούμε να κρίνουμε πιο νηφάλια (όταν δεν εμπλέκεται το τζιν και λοιπά αλκοολούχα :D )

Πολύ πιθανόν ένας Μπαρτζώκας πχ να το σκεφτεί το πράγμα όπως ακριβώς το λες αν στο μέλλον κοιτάξει πίσω για να κάνει την όποια αυτοκριτική του.

Στο παρόν όμως, η στάση που κρατάνε ή ακόμη και η σύγχυση που βγαίνει προς τα έξω ώρες-ώρες δεν είναι τίποτα παραπάνω από παραδείγματα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόθεση, πέραν ίσως της επιθυμίας να προστατεύονται οι παίχτες, ακόμα και αυτοί που ή οπαδική μάζα λογίζει ως παλτά. Ο καθένας με βάση τα κριτήρια του αξιολογεί κατά πόσον είναι όλο αυτό σωστό ή λάθος, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι δεν το αναλύουν τόσο διεξοδικά εν προκειμένω.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Δεκ 14, 2025 2:30 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Στην πραγματικότητα αυτό γίνεται. Έξω από τα echo chamber του ίντερνετ ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη δουλειά που γίνεται, με όλα τα λάθη και τις αστοχίες που συνοδεύουν φυσιολογικά τέτοιες καταστάσεις, όπως και από το ευρύτερο αποτέλεσμα που βλέπει, και αυτό δεν αφορά μόνο την κατάκτηση τίτλων - χωρίς να σημαίνει ότι υποβαθμίζει ή υποτιμά τη συγκεκριμένη φίλαθλη/οπαδική διάσταση. Η σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται κυρίως με τα έργα και όχι με τη στοχευμένη προπαγάνδα στα ΜΜΕ. Η προπαγάνδα έχει τη δυνατότητα να συσκοτίσει ή να φτιάξει ένα βραχυπρόθεσμο κλίμα αμφιβολίας, φανατισμού και τοξικότητας, κάποια στιγμή όμως θα έρθει η ίδια η πραγματικότητα να την επιβεβαιώσει ή να την ακυρώσει πανηγυρικά. Δεν μπορεί να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Το θεαματικό μπάσκετ, οι προκρίσεις στα φάιναλ φορ και οι επαναλαμβανόμενες κατακτήσεις τίτλων στην Ελλάδα έρχονται σε προφανή αντίθεση με τα μηδενιστικά αφηγήματα που κυκλοφορούν στον μικρόκοσμο των σόσιαλ, των φόρουμ ή των οπαδικών σάιτ και ΜΜΕ, γι' αυτό συνήθως καταλήγουμε στο τέλος να διαβάζουμε επιχειρήματα απελπισίας του στυλ «ναι, αλλά ο αθεόφοβος βρίζει τον Χριστούλη και την Παναγία»... :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Δεκ 14, 2025 2:45 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 2:30 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Στην πραγματικότητα αυτό γίνεται. Έξω από τα echo chamber του ίντερνετ ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη δουλειά που γίνεται, με όλα τα λάθη και τις αστοχίες που συνοδεύουν φυσιολογικά τέτοιες καταστάσεις, όπως και από το ευρύτερο αποτέλεσμα που βλέπει, και αυτό δεν αφορά μόνο την κατάκτηση τίτλων - χωρίς να σημαίνει ότι υποβαθμίζει ή υποτιμά τη συγκεκριμένη φίλαθλη/οπαδική διάσταση. Η σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται κυρίως με τα έργα και όχι με τη στοχευμένη προπαγάνδα στα ΜΜΕ. Η προπαγάνδα έχει τη δυνατότητα να συσκοτίσει ή να φτιάξει ένα βραχυπρόθεσμο κλίμα αμφιβολίας, φανατισμού και τοξικότητας, κάποια στιγμή όμως θα έρθει η ίδια η πραγματικότητα να την επιβεβαιώσει ή να την ακυρώσει πανηγυρικά. Δεν μπορεί να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Το θεαματικό μπάσκετ, οι προκρίσεις στα φάιναλ φορ και οι επαναλαμβανόμενες κατακτήσεις τίτλων στην Ελλάδα έρχονται σε προφανή αντίθεση με τα μηδενιστικά αφηγήματα που κυκλοφορούν στον μικρόκοσμο των σόσιαλ, των φόρουμ ή των οπαδικών σάιτ και ΜΜΕ, γι' αυτό συνήθως καταλήγουμε στο τέλος να διαβάζουμε επιχειρήματα απελπισίας του στυλ «ναι, αλλά ο αθεόφοβος βρίζει τον Χριστούλη και την Παναγία»... :mrgreen:
Μα εσύ αναφέρεις κάτι παράλληλο. Μιλάς για τα αποτελέσματα που ναι όντως κουβαλάνε μέρος της αλήθειας που θέλει να πει η ομάδα. Και ναι ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά που γίνεται. Συμφωνώ ότι, μακροπρόθεσμα, τα έργα μιλάνε πιο δυνατά από οποιαδήποτε προπαγάνδα και ότι η πραγματικότητα αργά ή γρήγορα ακυρώνει διάφορα αφηγήματα. Αυτό είναι σχεδόν ταυτολογικό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως λέμε για την αντιμετώπιση των αστοχιών που για τον χ,ψ λόγο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζονται "έντιμα" και πως αυτό ίσως να μην είναι η καλύτερη τακτική. Εκεί που έχω την επιφύλαξη είναι στο ενδιάμεσο, στο πώς διαχειρίζεσαι τη σχέση με τον κόσμο πριν μιλήσει το τελικό αποτέλεσμα. Η εντιμότητα στον λόγο imo καθορίζει πόσο ανθεκτική είναι αυτή η εμπιστοσύνη όταν τα πράγματα στραβώνουν.

Διότι αν αποδεχθούμε 100% αυτό που λες τότε δεν θα έπρεπε να γίνεται καμία αναφορά σε δολοφονίες χαρακτήρα και επιθέσεις καθώς τελικά δεν έχουν κανένα αντίκτυπο (κάτι με το οποίο διαφωνώ φυσικά).

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 3:44 pm

Αυτο που μου κανει αρκετη εντυπωση φετος ειναι πως οι Λαρετζακης κ Παπανικολαου δεν παιζουν ουτε οταν δεν υπαρχει δευτερος. Δηλαδη προχθες χαναμε για 20 ποντους ξερω γω τι χειροτερο θα παθαιναμε αν εμπαινε ο Παπ ή/και ο Λαρυ τον οποιο παρεπιπτοντως τον εβαλε στο παρκε για... 3 δευτερολεπτα κ ουτε σαν καψωνι δεν μπορω να το εκλαβω...
Εαν οι Λαρετζακης κ Παπανικολαου δεν υπολογιζονται κ εαν ισχυει πως ο Μακισικ εχει προβλημα σοβαροτερο του αναμενομενου θεωρω επιβεβλημενη την αποκτηση ενος ακομα 2-3. Ουσιαστικα στο 1-2-3 απο αυτους που φαινεται να υπολογιζονται στην ευρωπη ειναι οι:
Γουοκαπ-Ντιλικινα-Μορις (να τον δουμε πρωτα) - Ντορσει - Φουρνιε - Γουορντ. Απο αυτους μονο ο Γουορντ στεκεται στο 3, ο Φουρνιε στο 3 συνηθως χανεται. Εκτος αν το πλανο ειναι να ερθει ενας ψηλος που θα παταει αρκετα κ στο 4 και ο Πιτερς να παρει χρονο και στο 3. Αλλα γενικα τον Πιτερς στο 3 τον εχουμε δει ελαχιστα 1.5 χρονο τωρα οποτε δεν νομιζω πως παιζει σαν σοβαρο σεναριο.

Rivers15

nba
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:03 pm

Μην ελεγα τιποτα αλλο, σημερα ξεκινησε τον Πιτερς στο 3.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:18 pm

Rivers15 έγραψε:
Χαχαχαχχαχ ήθελα να το σχολιάσω, αλλά με πρόλαβες!

Δεν είναι και πολύ απίθανο αυτό που ανέφερες πιο πάνω. Δεν ξέρω τι beef υπάρχει ακριβώς με Παπ, αλλά δεδομένου ότι ο Ward θα λείψει 1 μήνα γεμάτο, το Φουρνιε στο τρία δεν λειτουργεί και αναμένεται να αποκτηθεί και αθλητικό τεσσάρι που θα μειώσει αισθητά τον χρόνο του, μπορεί να το δούμε επιτέλους αυτό που λέμε τόσο καιρό.

Οχι απαραίτητα το Πίτερς-Σάσα, ίσως το Πίτερς-μεταγραφή-Χολ.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Δεν είναι και πολύ απίθανο αυτό που ανέφερες πιο πάνω. Δεν ξέρω τι beef υπάρχει ακριβώς με Παπ, αλλά δεδομένου ότι ο Ward θα λείψει 1 μήνα γεμάτο, το Φουρνιε στο τρία δεν λειτουργεί και αναμένεται να αποκτηθεί και αθλητικό τεσσάρι που θα μειώσει αισθητά τον χρόνο του, μπορεί να το δούμε επιτέλους αυτό που λέμε τόσο καιρό.

Eνταξει…..εκτιμώ ότι είναι λόγω Ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιος Αλέκος στο 3 βρε παιδιά?? Χίλιες φορές να δοκιμάσει τον Νιλικίνα εκεί παρά τον Αλεκο!!! Με την εφετινή αμυντική σοφτιλα που επικρατεί…..ο Αλέκος στο 3 έλειπε!!

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:23 pm

Εν τω μεταξύ ο γίγαντας DONTA τρώει προσποιήσεις και καλάθια από τον Κακλαμανάκη…….τι άλλο θα δούμε βρε!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:34 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 4:21 pm
Dimmitz έγραψε:

Eνταξει…..εκτιμώ ότι είναι λόγω Ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιος Αλέκος στο 3 βρε παιδιά?? Χίλιες φορές να δοκιμάσει τον Νιλικίνα εκεί παρά τον Αλεκο!!! Με την εφετινή αμυντική σοφτιλα που επικρατεί…..ο Αλέκος στο 3 έλειπε!!
Δίκιο έχεις σε αυτό, ο Ντιλικινά ίσως είναι πιο χρήσιμος στο τρία παρά στο ένα.

Πίτερς στο τρία μόνο με το 4/μεταγραφή και τον Χολ στο πέντε ίσως είχε κάποιο νόημα.

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:51 pm

Rivers15 έγραψε:
Ίσως να έχουν χαλάσει οι σχέσεις τους. Κάτι δεν μου κολλάει που δεν βάζει καθόλου τον παπ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”