Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Δεκ 19, 2025 4:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 12:32 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 10:57 am

Καταλαβαινω την αναγκη του κοσμου στην αλλαγη πλανου. Αλλα περα απο την ελλειψη ασσου και την ανεπαρκεια αθλητικοτητας στο 4-5 η μεγαλυτερη μας ελλειψη στο παιχνιδι ειναι το μοιρασμα της μπαγκετας που εκανε ο Φαλ. Αρα ενας μινι Φαλ θα μας ηταν απαραιτητος σε αυτο που πρεσβευει το μπασκετ κοουτς Μπαρτζωκα.

Εγω αν μπορουσα να εχω Φροντ Λαιν με Χοαρντ ή Μπονγκα στο 3-4, Σασα στο 4 , Τραορε ή Ενκαμουα στο 4-5 και Μιλου και Ταιρικ στο 5 θα το εκανα. Ελα που δεν γινεται(τουλαχιστον για φετος) ή μηπως γινεται? :hoho:
Κάτσε ρε Chris θα μας τρελάνεις; Ξέρω ότι έρχονται Χριστούγεννα, αλλά μην μας τρολλάρεις..αρκετό πόνο έχουμε!

Ο Μπόνγκα τι σχέση έχει με το υπάρχον ρόστερ; Για να έρθει ο Τάιρίκ + 4-5 θα πρέπει να φύγει ο Χολ.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όσο είναι κόουτς ο Μπι, γιατί δεν αδειάζει έτσι τους παίκτες του.

Επίσης, θα φέρει ο Μπι τον Ταιρικ που είναι στα όρια του ψυχασθενή;

Ξέχασα και τον Πίτερς που θα πρέπει να χαιρετίσει και αυτός.

Δεν μου τα λες καλά σήμερα :peace:
Εντάξει, προφανώς ο γιατρός ( που ΠΑΝΤΑ ξέρει τι λέει…..) υπονοεί την ανάγκη ύπαρξης επιπλέον παίκτη στα φτερά ( Θα λέγεται Jones Garcia? Bonga? Αλέξης Γιαννόπουλος?? …..για να ευθυμήσουμε μέρες που είναι). Ε, δεν έχει ρε συ άδικο σε αυτό που λέει!! Όσο για Ταιρικ, οκ δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μπασκετικός που να υποστηρίζει ότι δεν πα να είναι και ψυχοπαθής όπως λες, είναι τρία επίπεδα πάνω από τον μετριότατο Χολ……..όσο για τον Πήτερς, αδερφέ, ούτως ή άλλως η περίπτωση Butler έδειξε ότι θα χαιρετήσει το καλοκαίρι, οπότε αν ένα πράγμα είναι να γίνει, ας γίνει έστω και νωρίτερα να τελειώνουμε!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 19, 2025 4:18 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 3:56 pm
Dimmitz έγραψε:

Κάτσε ρε Chris θα μας τρελάνεις; Ξέρω ότι έρχονται Χριστούγεννα, αλλά μην μας τρολλάρεις..αρκετό πόνο έχουμε!

Ο Μπόνγκα τι σχέση έχει με το υπάρχον ρόστερ; Για να έρθει ο Τάιρίκ + 4-5 θα πρέπει να φύγει ο Χολ.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όσο είναι κόουτς ο Μπι, γιατί δεν αδειάζει έτσι τους παίκτες του.

Επίσης, θα φέρει ο Μπι τον Ταιρικ που είναι στα όρια του ψυχασθενή;

Ξέχασα και τον Πίτερς που θα πρέπει να χαιρετίσει και αυτός.

Δεν μου τα λες καλά σήμερα :peace:
Καμια προθεση δεν ειχα να σε μπερδεψω.

Η ομαδα θα παει για 2 κινησεις σιγουρα. Εναν ψηλο και ενα στο φτερο στο 2-3 ως αντικαταστατη του Λι - Μακκισικ(που εβγαλε χρονιο προβλημα). Για τον ψηλο το εχω τονισει οτι θα ειναι διπλοθεσιτης και αν με ρωτας ποιον θα επαιρνα ιδανικα στην ομαδα η αποψη μου θα ηταν αντιεμπορικη. Αλλα επειδη ο Ταιρικ ψαχνεται να φυγει και η Παρτιζαν ψαχνεται για ψηλο χωρις να δαπανησει μια περιουσια υπαρχει το σεναριο του Ταιρικ - Χολ ανταλλαγη. Να ερθει μονο ο Ταιρικ δεν προκειται να γινει

Για το 2-3 υπαρχουν πολλες φημες απο τον Τζοουνς Γκαρσια μεχρι τον Μπονγκα ξεκαθαρα ως ευκαιρια παρα ως τον παικτη που κοιταζουμε καθως περισσοτερο τεσσαριζει παρα δυαριζει και δεν εχει καλο χειρισιμο αλλα μακκισικ ή τζοουνσ γκαρσια.

Αρα αυτο που λεω ειναι οτι αν επελεγα εγω παικτες τυπου φαντασι θα επαιρνα Μπονγκα, Τραορε και Ταιρικ. Ε αυτο το θελω το δικο μου υπαρχει ως σεναριο - πολυ τραβηγμενο μεν αλλα υπαρχει και αυτο οφειλεται σε αυτα που εχουν γινει στην Παρτιζαν τον τελευταιο καιρο.

++++ Ο παικτης που θα ελυνε ολα τα προβληματα για μενα που εχει σουτ, δυναμικος αμυντικος, καλος χαμηλα αλλα και Ψηλα και μπορει να παιξει με σταθεροτητα τις δυο θεσεις εχει λευκες γαμπουλες για τους απιστους και ονομαζεται Ρομαν Σορκιν. Αλλα το Οχι που ακουσαμε οταν ρωτησαμε πρεπει να ηταν μεγαλυτερο απο αυτο του 40'.
ναι παρτε ακομα ενα τριαρι να καψετε και τον μοναδικο παιχτη απτις μεταγραφες σας που μεχρι τωρα κατι κανει οπως οι ιδιοι γραφετε,τον γουορντ

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 19, 2025 4:29 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

Η ομαδα θα παει για 2 κινησεις σιγουρα. Εναν ψηλο και ενα στο φτερο στο 2-3 ως αντικαταστατη του Λι - Μακκισικ(που εβγαλε χρονιο προβλημα). Για τον ψηλο το εχω τονισει οτι θα ειναι διπλοθεσιτης και αν με ρωτας ποιον θα επαιρνα ιδανικα στην ομαδα η αποψη μου θα ηταν αντιεμπορικη. Αλλα επειδη ο Ταιρικ ψαχνεται να φυγει και η Παρτιζαν ψαχνεται για ψηλο χωρις να δαπανησει μια περιουσια υπαρχει το σεναριο του Ταιρικ - Χολ ανταλλαγη. Να ερθει μονο ο Ταιρικ δεν προκειται να γινει

Για το 2-3 υπαρχουν πολλες φημες απο τον Τζοουνς Γκαρσια μεχρι τον Μπονγκα ξεκαθαρα ως ευκαιρια παρα ως τον παικτη που κοιταζουμε καθως περισσοτερο τεσσαριζει παρα δυαριζει και δεν εχει καλο χειρισιμο αλλα μακκισικ ή τζοουνσ γκαρσια.

Αρα αυτο που λεω ειναι οτι αν επελεγα εγω παικτες τυπου φαντασι θα επαιρνα Μπονγκα, Τραορε και Ταιρικ. Ε αυτο το θελω το δικο μου υπαρχει ως σεναριο - πολυ τραβηγμενο μεν αλλα υπαρχει και αυτο οφειλεται σε αυτα που εχουν γινει στην Παρτιζαν τον τελευταιο καιρο.

++++ Ο παικτης που θα ελυνε ολα τα προβληματα για μενα που εχει σουτ, δυναμικος αμυντικος, καλος χαμηλα αλλα και Ψηλα και μπορει να παιξει με σταθεροτητα τις δυο θεσεις εχει λευκες γαμπουλες για τους απιστους και ονομαζεται Ρομαν Σορκιν. Αλλα το Οχι που ακουσαμε οταν ρωτησαμε πρεπει να ηταν μεγαλυτερο απο αυτο του 40'.
ναι παρτε ακομα ενα τριαρι να καψετε και τον μοναδικο παιχτη απτις μεταγραφες σας που μεχρι τωρα κατι κανει οπως οι ιδιοι γραφετε,τον γουορντ
Ρε γίγαντα……επιπλέον παίκτης στα φτερά δεν σημαίνει σώνει και καλά τριάρι!!! Μην γράφουμε ότι να ναι πια……..ο Μπόνγκα ειδικά αμυντικά καλύπτει από το 1-4 και επιθετικά έχει βρεθεί σε σχήματα από 2-4 μέχρι και στην Νάσιοναλμαντσαφτ!!! Μην γράφουμε ασυναρτησίες γενικά!!…..και στο φινάλε ας πάρουμε και 10τριάρια!!! Εσύ με τους 5 χειριστές στο ρόστερ, αντιμετωπίζεις την παρούσα χρονική στιγμή κάποιο πρόβλημα??? Δεν το νομίζω…….αλλά συμβουλή να μην πάρει ο αντίπαλος άλλο τριάρι για να μην μπερδευτεί δίνουμε απλόχερα !!! Μα τόσο ανιδιοτελής αγάπη για τον αντίπαλο μας πια????

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Δεκ 19, 2025 4:30 pm

Leon Man έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 4:07 pm
Sokos έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 1:36 pm

Αυτός που περιγράφεις δεν είναι απλά εμμονικός, είναι και μπετόβλακας.
Υπέροχη μπασκετική ανάλυση σε φίλαθλο πνεύμα !!! :cry: :cry: :cry:

Και μια ερώτηση κρίσεως:
Τώρα που βρήκαμε ένα μπετόβλακα στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, τον Μπαρτζώκα, μήπως υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ άλλοι μπετόβλακες εκτός από εμένα, που δηλώνω από μόνος μου γνήσιος και αυθεντικός μπετόβλακας με περικεφαλαία;
Θες να κάνουμε το "μπετόβλακας" "αθεράπευτα αφελής" που ακούγεται πιο ωραία? Ίδιο είναι το νόημα πάντως. Δεν γίνεται μετά από 3+ μήνες μέσα στη σεζόν ένας άνθρωπος που θα υποστήριζε όσα υποθετικά αναφέρει ο Rivers να ναι στα καλά του. Εκτός αν παριστάνει τον τρελό.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Δεκ 19, 2025 4:31 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Εντάξει, προφανώς ο γιατρός ( που ΠΑΝΤΑ ξέρει τι λέει…..) υπονοεί την ανάγκη ύπαρξης επιπλέον παίκτη στα φτερά ( Θα λέγεται Jones Garcia? Bonga? Αλέξης Γιαννόπουλος?? …..για να ευθυμήσουμε μέρες που είναι). Ε, δεν έχει ρε συ άδικο σε αυτό που λέει!! Όσο για Ταιρικ, οκ δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μπασκετικός που να υποστηρίζει ότι δεν πα να είναι και ψυχοπαθής όπως λες, είναι τρία επίπεδα πάνω από τον μετριότατο Χολ……..όσο για τον Πήτερς, αδερφέ, ούτως ή άλλως η περίπτωση Butler έδειξε ότι θα χαιρετήσει το καλοκαίρι, οπότε αν ένα πράγμα είναι να γίνει, ας γίνει έστω και νωρίτερα να τελειώνουμε!!!
[/quote]

αυτες οι αλλαγες αν γινουν θα πρεπει να γινουν μεχρι τις 5 ιανουαριου μετα μονο απο αμερικα η κανα γιουροκαπ θα μπορει μια ομαδα να παρει παιχτη

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 19, 2025 4:36 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 4:31 pm
Slow horses 7 έγραψε:
αυτες οι αλλαγες αν γινουν θα πρεπει να γινουν μεχρι τις 5 ιανουαριου μετα μονο απο αμερικα η κανα γιουροκαπ θα μπορει μια ομαδα να παρει παιχτη
[/quote]
Σωστό είναι αυτό…….

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 19, 2025 4:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αυτη τη στιγμη οι παικτες που υπολογιζονται στο 2-3 ειναι ο Ντορσει, ο Φουρνιε και ο Γουορντ με τον Φουρνιε φανερα εκτος τοπου και χρονου. Αλλος ενας παικτης νομιζω κρινεται επιβεβλημενος. Ο Λη λογικα θα αποχωρησει, Μακισικ ακουγεται για προβλημα τραυματισμου, Λαρετζακης ειναι εκτος ομαδας, Νετζημπογλου δεν υπολογιζεται ευρωπη καθολου και μενει μονο ο Παπανικολαου που θα μπορουσε να εχει καποια λεπτά με το τωρινο ροστερ και με τον ερχομο ενος ακομα παικτη κι αν ειναι ολοι υγιεις θα χασει το χρονο του. Επισης οπως βλεπεις οι περιοδοι που ειναι ολοι διαθεσιμοι ειναι απειροελαχιστοι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Δεκ 19, 2025 4:42 pm

Rivers15 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Αυτη τη στιγμη οι παικτες που υπολογιζονται στο 2-3 ειναι ο Ντορσει, ο Φουρνιε και ο Γουορντ με τον Φουρνιε φανερα εκτος τοπου και χρονου. Αλλος ενας παικτης νομιζω κρινεται επιβεβλημενος. Ο Λη λογικα θα αποχωρησει, Μακισικ ακουγεται για προβλημα τραυματισμου, Λαρετζακης ειναι εκτος ομαδας, Νετζημπογλου δεν υπολογιζεται ευρωπη καθολου και μενει μονο ο Παπανικολαου που θα μπορουσε να εχει καποια λεπτά με το τωρινο ροστερ και με τον ερχομο ενος ακομα παικτη κι αν ειναι ολοι υγιεις θα χασει το χρονο του. Επισης οπως βλεπεις οι περιοδοι που ειναι ολοι διαθεσιμοι ειναι απειροελαχιστοι.
ο φουρνιε επειδη κουτουλαει με ντορσει προσπαθει να βρει χρονο στο 3 οποτε κοβει και απτον γουορντ αλλα και πεταει τον παπ τελειως εκτος ροτεισον
το να παρατε τον μπονγκα θα τα κανει ακομα χειροτερα
ο γουορντ θα παιζει ακομα πιο λιγο και θα τον βριζετε και αυτον
δηλαδη την μοναδικη φετινη μεταγραφης σας που κατι προσφερει θα την καψετε και αυτην

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 19, 2025 4:45 pm

Rivers15 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Μα ο άνθρωπος μίλησε για παίκτη στα φτερά……προφανώς τους περίφημους με την νέα μπασκετική ορολογία 3 & D!!! Ο Ward ( μέχρι στιγμής πληρεί μόνο το D, καθώς σουτάρει με 25 περίπου τοις εκατό στο τρίποντο)!! Οι υπόλοιποι κανείς δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο αυτό καθεαυτό!!!!……..οπότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ και χρειάζεται παίκτης εκεί, εκτός εάν δούμε τον Ward της Παρί και πάμε με πασάλειμμα εκ των υπαρχόντων στο ρόστερ και ανάλογα φυσικά τον αντίπαλο!

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C

Παρ Δεκ 19, 2025 4:52 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 4:06 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 4:03 pm

Δεν ισχύει γίγαντα……..fake news!
Δεν ειναι απλα fake εχει κλεισει στον Παο.
Σίγουρο αυτό;;;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 19, 2025 5:10 pm

1.Γουοκαπ Μόρις Ντιλικινα
2.Φουρνιε Ντόρσεϊ
2-3. Μακισικ η μεταγραφή
3.Γουορντ Παπανικολάου
Αυτό είναι το σωστό. Αν ο Μακισικ ξέρουν ότι δεν θα παίξει φέτος η θα αργήσει πολύ να γυρίσει χρειάζεται παίκτης στην ίδια θέση ακριβώς.

Εννοείται ότι ο λι θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη.

Όντως ο Γκαρσία θα ήταν ο ιδανικός, απ την άλλη μπορείς να ανέβεις θέση και να πάρεις τον μπονγκα αλλά μαζί με ένα 5αρι ακόμα.
Αν έρθει ο Γκαρσία ψάχνεις διπλοθεσιτη πενταροτεσαρι.

Πιο συγκεκριμένα

1. Γουοκαπ Μόρις
2. Φουρνιε Ντόρσεϊ
2-3 Γκαρσία
3. Γουόρντ Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ Πίτερς
4-5. Μεταγραφή
5. Μιλουτινοφ Χολ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Δεκ 19, 2025 5:38 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
όσο για τον Πήτερς, αδερφέ, ούτως ή άλλως η περίπτωση Butler έδειξε ότι θα χαιρετήσει το καλοκαίρι, οπότε αν ένα πράγμα είναι να γίνει, ας γίνει έστω και νωρίτερα να τελειώνουμε!!!
παντως και ο μορις που ηρθε ιδιο μανατζερ με τον μπατλερ εχει..λογικα θα φυγει ο πιτερς,η επειδη θελει ο ιδιος η επειδη θελουμε εμεις κατι διαφορετικο.

ο μακισικ αν εχει προβλημα με τους κοιλιακους μπορει να θελει χειρουργειο..οποτε εχει βαση να ψαχνουν και αλλο στα φτερα..αν περιμενουν οτι θα παιξει ο μακισικ δεν νομιζω να φερουν και αλλον.

μπονγκα και ταιρικ δεν προσπερνας για κανεναν λογο..

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Δεκ 19, 2025 5:46 pm

Το ότι θέλετε άλλους 2 παίκτες έχει γραφτεί κάπου ή είναι inside info?
Διότι εγώ θυμάμαι ένα έλεος του Μπι όταν ερωτήθηκε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Δεκ 19, 2025 5:51 pm

οι ρεπορτερ λενε οτι ειμαστε κοντα σε ψηλο..για αλλη προσθηκη δεν εχει πει κανενας αν και το χουν πεταξει σαν ενδεχομενο οπως κανουν παντα.. ΄΄δεν το αποκλειω΄΄ και μετα λενε οπως πρωτοι σαν ειχαμε πει εδω στον σπορτ φμ :lol:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 19, 2025 6:06 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Δεκ 19, 2025 5:46 pm
Το ότι θέλετε άλλους 2 παίκτες έχει γραφτεί κάπου ή είναι inside info?
Διότι εγώ θυμάμαι ένα έλεος του Μπι όταν ερωτήθηκε
Ειδικα αν συνεχισει να παιζει ετσι ο Φουρνιε και δεν επιστρεφει ο Μακισικ, νομιζω και προγραμματισμενο να μην ειναι ηδη, σε κανα μηνα θα ψαχνουν για παικτη.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”