Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά ρε τουλούμπα. Χαράς το κουράγιο σουτουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 4:18 pmναι παρτε ακομα ενα τριαρι να καψετε και τον μοναδικο παιχτη απτις μεταγραφες σας που μεχρι τωρα κατι κανει οπως οι ιδιοι γραφετε,τον γουορντChristofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 3:56 pm
Καμια προθεση δεν ειχα να σε μπερδεψω.
Η ομαδα θα παει για 2 κινησεις σιγουρα. Εναν ψηλο και ενα στο φτερο στο 2-3 ως αντικαταστατη του Λι - Μακκισικ(που εβγαλε χρονιο προβλημα). Για τον ψηλο το εχω τονισει οτι θα ειναι διπλοθεσιτης και αν με ρωτας ποιον θα επαιρνα ιδανικα στην ομαδα η αποψη μου θα ηταν αντιεμπορικη. Αλλα επειδη ο Ταιρικ ψαχνεται να φυγει και η Παρτιζαν ψαχνεται για ψηλο χωρις να δαπανησει μια περιουσια υπαρχει το σεναριο του Ταιρικ - Χολ ανταλλαγη. Να ερθει μονο ο Ταιρικ δεν προκειται να γινει
Για το 2-3 υπαρχουν πολλες φημες απο τον Τζοουνς Γκαρσια μεχρι τον Μπονγκα ξεκαθαρα ως ευκαιρια παρα ως τον παικτη που κοιταζουμε καθως περισσοτερο τεσσαριζει παρα δυαριζει και δεν εχει καλο χειρισιμο αλλα μακκισικ ή τζοουνσ γκαρσια.
Αρα αυτο που λεω ειναι οτι αν επελεγα εγω παικτες τυπου φαντασι θα επαιρνα Μπονγκα, Τραορε και Ταιρικ. Ε αυτο το θελω το δικο μου υπαρχει ως σεναριο - πολυ τραβηγμενο μεν αλλα υπαρχει και αυτο οφειλεται σε αυτα που εχουν γινει στην Παρτιζαν τον τελευταιο καιρο.
++++ Ο παικτης που θα ελυνε ολα τα προβληματα για μενα που εχει σουτ, δυναμικος αμυντικος, καλος χαμηλα αλλα και Ψηλα και μπορει να παιξει με σταθεροτητα τις δυο θεσεις εχει λευκες γαμπουλες για τους απιστους και ονομαζεται Ρομαν Σορκιν. Αλλα το Οχι που ακουσαμε οταν ρωτησαμε πρεπει να ηταν μεγαλυτερο απο αυτο του 40'.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οι αφοι εντωμεταξυ εχουν δωσει 30εκ μπατζετ στον μπαρτζω φετος..θα του φερουνε και αλλους παικτες?να μου πεις απο το να πανε στον βροντο τοσα λεφτα..παντως εγω στην θεση τους θα διαλεγα απο μονος μου οταν αυτος που του εμπιστευομαι τα λεφτα μου εχει φερει λι νιλικινα και στηριξε ολη την χρονια στον εβανς.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο ακριβως ειπα ρε φιλαρακι. Απλα αν κινηθεις για Ταιρικ δεν γινεται να μεινει και ο Χολ. Ενας απο τους δυο. Επισης περισσοτερο για παικτη τυπου Γκαρσια κοιτανε με τον Μπονγκα να μπαινει στην κουβεντα γιατι με τα χαρακτηριστικα που εχει δεν το προσπερναςtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 5:10 pm1.Γουοκαπ Μόρις Ντιλικινα
2.Φουρνιε Ντόρσεϊ
2-3. Μακισικ η μεταγραφή
3.Γουορντ Παπανικολάου
Αυτό είναι το σωστό. Αν ο Μακισικ ξέρουν ότι δεν θα παίξει φέτος η θα αργήσει πολύ να γυρίσει χρειάζεται παίκτης στην ίδια θέση ακριβώς.
Εννοείται ότι ο λι θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη.
Όντως ο Γκαρσία θα ήταν ο ιδανικός, απ την άλλη μπορείς να ανέβεις θέση και να πάρεις τον μπονγκα αλλά μαζί με ένα 5αρι ακόμα.
Αν έρθει ο Γκαρσία ψάχνεις διπλοθεσιτη πενταροτεσαρι.
Πιο συγκεκριμένα
1. Γουοκαπ Μόρις
2. Φουρνιε Ντόρσεϊ
2-3 Γκαρσία
3. Γουόρντ Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ Πίτερς
4-5. Μεταγραφή
5. Μιλουτινοφ Χολ
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Κόλλησες και εσύ βρε αδερφέ, εκεί με τον Μπόγκα……..για προφανείς λόγους αναφέρθηκε, δεν είπε κανείς ότι είναι την παρούσα χρονική στιγμή Ο ΤΟΠ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!! Δηλαδή όταν κάποιος συμφορουμίτης, δεν θυμάμαι ποιος, ανέφερε ότι δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους ο Μπόγκα ή κάπως έτσι τέλος πάντων…….σημαίνει ότι η ομάδα κυνηγάει τον παίκτη?
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι απλά το γράψατε αρκετοί μετά για Μπόνγκα και ότι πρέπει να κινηθούμε γιατί θα μας αλλάξει επίπεδο. Συγγνώμη αδερφούλη, αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:56 pmΚόλλησες και εσύ βρε αδερφέ, εκεί με τον Μπόγκα……..για προφανείς λόγους αναφέρθηκε, δεν είπε κανείς ότι είναι την παρούσα χρονική στιγμή Ο ΤΟΠ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!! Δηλαδή όταν κάποιος συμφορουμίτης, δεν θυμάμαι ποιος, ανέφερε ότι δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους ο Μπόγκα ή κάπως έτσι τέλος πάντων…….σημαίνει ότι η ομάδα κυνηγάει τον παίκτη?
Και γενικά αυτά που γράφονται τελευταία είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Ξέρεις πολύ καλά ότι σε αγαπάω και σε εκτιμάω, το ίδιο και τον Chris, και τελικά είχες 100% δίκιο που φώναζες τόσο καιρό ότι καιγόμαστε για τεσσαροπεντάρι…εγώ αφελέστατα πίστευα ότι δεν είναι πρωτεύουσα ανάγκη. Τελικά έπεσα τελείως έξω.
Αλλά συγγνώμη κιόλας, δεν μπορώ να διαβάζω για ανταλλαγές Χολ με Ταιρικ γιατί αισθάνομαι καλοκαιρινό de ja vu με Μισιτς.
Θέλεις να μου πεις, με το χέρι στην καρδιά, ότι ο Μπαρτζώκας, όσο τον ξέρεις, θα εξαφανίσει τον Πίτερς που είναι από τους πιο πιστούς στρατιώτες και δεν παραπονιέται ποτέ για να φέρει τον Μπόνγκα (ο οποίος στα μάτια μου είναι χειρότερος) και ταυτόχρονα θα αφήσει ελεύθερο τον Χολ, που είναι η καλοκαιρινή επιλογή του για 2ο Σέντερ, για να πάρει τον Ταιρικ από την Παρτιζάν, ο οποίος δεν είναι καλά στα μυαλά του, και ταυτόχρονα θα σφραγιστεί το 2ο trade στην ιστορία της Ευρωλίγκας, και όλα αυτά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο;
Δεν έχουν λογική αυτά που γράφονται και ακούγονται και δεν έχω όρεξη να τα ξαναζήσω μετά του καλοκαιριού.
Στο τρία είμαστε πλήρεις. Ο Παπ δεν πρόκειται να παραγκωνιστεί, έναν ρόλο 15 λεπτών θα τον έχει. Ο Ward όταν γυρίσει θα παίζει 20. Που χωράει παίκτης εκεί; Ακόμα και ο Ντιλικινά στο τρία θα παίζει (αν παίζει).
ΑΝ και λέω αν φέρουμε κάποιον στα φτερά, αυτός θα είναι ο Τζόουνς Γκαρσία που είναι η καψούρα του Μπι.
Άλλος παίκτης εκτός από 4-5, αποκλείεται να έρθει! Άποψη μου πάντα! Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ρε γίγαντα αμοιβαία είναι η εκτίμηση προφανώς…….το ότι μπορεί να διαφωνούμε σε αρκετά και αυτό υγεία είναι!!! Πάμε λοιπόν ένα ένα……..:Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 7:20 pmΌχι απλά το γράψατε αρκετοί μετά για Μπόνγκα και ότι πρέπει να κινηθούμε γιατί θα μας αλλάξει επίπεδο. Συγγνώμη αδερφούλη, αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:56 pm
Κόλλησες και εσύ βρε αδερφέ, εκεί με τον Μπόγκα……..για προφανείς λόγους αναφέρθηκε, δεν είπε κανείς ότι είναι την παρούσα χρονική στιγμή Ο ΤΟΠ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!! Δηλαδή όταν κάποιος συμφορουμίτης, δεν θυμάμαι ποιος, ανέφερε ότι δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους ο Μπόγκα ή κάπως έτσι τέλος πάντων…….σημαίνει ότι η ομάδα κυνηγάει τον παίκτη?
Και γενικά αυτά που γράφονται τελευταία είναι στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Ξέρεις πολύ καλά ότι σε αγαπάω και σε εκτιμάω, το ίδιο και τον Chris, και τελικά είχες 100% δίκιο που φώναζες τόσο καιρό ότι καιγόμαστε για τεσσαροπεντάρι…εγώ αφελέστατα πίστευα ότι δεν είναι πρωτεύουσα ανάγκη. Τελικά έπεσα τελείως έξω.
Αλλά συγγνώμη κιόλας, δεν μπορώ να διαβάζω για ανταλλαγές Χολ με Ταιρικ γιατί αισθάνομαι καλοκαιρινό de ja vu με Μισιτς.
Θέλεις να μου πεις, με το χέρι στην καρδιά, ότι ο Μπαρτζώκας, όσο τον ξέρεις, θα εξαφανίσει τον Πίτερς που είναι από τους πιο πιστούς στρατιώτες και δεν παραπονιέται ποτέ για να φέρει τον Μπόνγκα (ο οποίος στα μάτια μου είναι χειρότερος) και ταυτόχρονα θα αφήσει ελεύθερο τον Χολ, που είναι η καλοκαιρινή επιλογή του για 2ο Σέντερ, για να πάρει τον Ταιρικ από την Παρτιζάν, ο οποίος δεν είναι καλά στα μυαλά του, και ταυτόχρονα θα σφραγιστεί το 2ο trade στην ιστορία της Ευρωλίγκας, και όλα αυτά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο;![]()
Δεν έχουν λογική αυτά που γράφονται και ακούγονται και δεν έχω όρεξη να τα ξαναζήσω μετά του καλοκαιριού.
Στο τρία είμαστε πλήρεις. Ο Παπ δεν πρόκειται να παραγκωνιστεί, έναν ρόλο 15 λεπτών θα τον έχει. Ο Ward όταν γυρίσει θα παίζει 20. Που χωράει παίκτης εκεί; Ακόμα και ο Ντιλικινά στο τρία θα παίζει (αν παίζει).
ΑΝ και λέω αν φέρουμε κάποιον στα φτερά, αυτός θα είναι ο Τζόουνς Γκαρσία που είναι η καψούρα του Μπι.
Άλλος παίκτης εκτός από 4-5, αποκλείεται να έρθει! Άποψη μου πάντα! Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια!
- ο Μπόγκα είναι πιο πολυδιάστατος παίκτης από τον Πήτερς, ή για να το πω πιο απλά είναι φουλ 2 way παίκτης που δυστυχώς τέτοιους , πλην ελαχίστων δεν διαθέτει η ομάδα μας!! Οπότε προσωπικά αν με ρωτάς αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει να έρθει ΤΩΡΑ …….θα αποδέσμευα τον Αλέκο εχθές!!!! Ο Μπαρτζώκας έχεις δίκιο, το ίδιο θεωρώ και εγώ, άσχετα αν τον χάσει τον Αλέκο το καλοκαίρι, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!
- Την γνώμη μου για τον Χολ, πιστεύω την ξέρεις…….μεχρι και με τον Γκέιμπριελ της Μπάγερν τον αντάλλαζα!!!
- Η ομάδα θέλει δυστυχώς παίκτη ΚΑΙ στα φτερά!!! Εκεί πηγαίνει το τύπου Jones Garcia ή Μπόνγκα…….μην συγχέουμε αποκλειστικά την θέση τρία με τα φτερά, βλέπε πχ Jerian Grant!!! Τον λες ποτέ τριάρι??? Μόνο κατά περίπτωση……είναι όμως παίκτης 3&d που παίζει με μεγάλη ευκολία λόγω versatility στο φτερό!!!!
ΑΥΤΑ, ΣΕ ΕΠΡΗΞΑ ΤΟ ΞΕΡΩ………
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα το κανω οσο πιο απλα μπορω γιατι υπαρχει πολυ παρασκηνιο γιατι εχουν συνηδητοποιησει επιτελους οτι υπαρχει προβλημα, καποιοι παικτες ειναι εκτος ροτεισιον ενω καποιοι αλλοι μπορει να μην γυρισουν μεσα στη χρονια.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 7:20 pmΌχι απλά το γράψατε αρκετοί μετά για Μπόνγκα και ότι πρέπει να κινηθούμε γιατί θα μας αλλάξει επίπεδο. Συγγνώμη αδερφούλη, αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:56 pm
Θέλεις να μου πεις, με το χέρι στην καρδιά, ότι ο Μπαρτζώκας, όσο τον ξέρεις, θα εξαφανίσει τον Πίτερς που είναι από τους πιο πιστούς στρατιώτες και δεν παραπονιέται ποτέ για να φέρει τον Μπόνγκα (ο οποίος στα μάτια μου είναι χειρότερος) και ταυτόχρονα θα αφήσει ελεύθερο τον Χολ, που είναι η καλοκαιρινή επιλογή του για 2ο Σέντερ, για να πάρει τον Ταιρικ από την Παρτιζάν, ο οποίος δεν είναι καλά στα μυαλά του, και ταυτόχρονα θα σφραγιστεί το 2ο trade στην ιστορία της Ευρωλίγκας, και όλα αυτά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο;![]()
Η ομαδα ψαχνει ψηλο και θα τον εχει συντομα. Αυτος ειναι η προτεραιοτητα. Αν ερθει ο Ρομπινσον Ερλ τοτε ξενχναμε οποιοδηποτε σεναριο αλλο γιατι δεν θα υπαρχει καθολου αρκετος χρονος - ρολος για καποιον αλλο καθως δεν χωρανε πχ Ταιρικ, Μιλου, Ερλ. Αν ερθει καποιοσ ανερχομενος οπως ο Τραορε και Ενκαμουα και δοθει η ευκαρια να αλλαξεις Χολ με Ταιρικ θα γινει προσπαθεια και κοιταξτε δεν το λεω εγω.
Η ομαδα με την επερχομενη αποχωρηση Λι καθως αλλιως δεν θα υπαρξει μεταγραφη και την διαφαινομενη μη ικανοποιητικη ανταποκριση Σακ στην συντηρητικη θεραπεια και το μεγαλο ενδεχομενο να χασει μεγαλο μερος της χρονιας ή με μεγαλη πιθανοτητα υποτροπης θα κοιταχτει για Φτερο ιδανικα στο 2-3 που θα προσφερει αυτα που θελει ο κοουτς. Δηλαδη καθετο παιχνιδι αθλητικοτητα σε αμυνα και επιθεση, εναν game changer με καλη ντριμπλα. Ιδανικα Τζοουνς γκαρσια, λιγοτερο ιδανικα Νταλανο Μπαντον (λογω ασταθεια σουτ). Αλλα εφοσον βγει στην αγορα ο Μπονγκα με τετοια χαρακτηριστικα και με δεδομενο οτι ο Γουορντ μπορει να κατσει απο 2 εβδομαδες εως και 2 μηνες εκτος, δεν τον προσπερνας αυτο λεω και για αυτο εχουμε ρωτησει.
Ξαναλεω υπαρχουν πολλα σεναρια γιατι υπαρχουν πολλα ενδεχομενα και ανοικτα μετωπα.
Λαρε, Κωτσος , Λι βγαλτε τους απο την εξισωση του ροστερ οπως πολυ πιθανο και τον μακκισικ.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποδοσφαιρικό ρόστερ θα κατεβάσετε;
Ήδη με την αλλαγή(υποθέτω δε θα μείνει) Λι με Μόρις προστίθεται ένας παίκτης που θα παίζει αρκετά, ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο, στη θέση ενός που έπαιζε ελάχιστα και ο Ντιλικίνα πάει 3ος.
Ένας ψηλός είτε αντι του Χολ είτε αντι του Κώστα με τον Χολ να πηγαίνει 3ος ή κάποιος για 3ος αντι του Κώστα επίσης θα μπορούσε να έχει λογική.
Βέβαια δεν είναι συνηθισμένο ο Μπαρτζώκας να κάνει τόσες αλλαγές μέσα στη χρονιά αλλά το προσπερνάμε.
Άλλος που ακριβώς θα χωρέσει;
Στο 2-3 υπάρχουν οι Ντόρσει, Φουρνιέ, Γουόρντ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ. Ακόμα και με τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ δεν επηρεάζεται κάτι από θέμα βάθους αφού οι 4 θα έπαιζαν στην Ευρωλίγκα δεν βγαίνει να πάρουν και οι 5 χρόνο στο ίδιο παιχνίδι. Για την Α1 υπάρχουν επίσης Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου εκεί. Ένας ακόμα θα έπαιζε στη θέση ποιανού; Εκτός πια αν ο Γουόρντ έχει κάτι πολύ σοβαρό και χάσει μήνες, μόνο έτσι.
Ήδη με την αλλαγή(υποθέτω δε θα μείνει) Λι με Μόρις προστίθεται ένας παίκτης που θα παίζει αρκετά, ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο, στη θέση ενός που έπαιζε ελάχιστα και ο Ντιλικίνα πάει 3ος.
Ένας ψηλός είτε αντι του Χολ είτε αντι του Κώστα με τον Χολ να πηγαίνει 3ος ή κάποιος για 3ος αντι του Κώστα επίσης θα μπορούσε να έχει λογική.
Βέβαια δεν είναι συνηθισμένο ο Μπαρτζώκας να κάνει τόσες αλλαγές μέσα στη χρονιά αλλά το προσπερνάμε.
Στο 2-3 υπάρχουν οι Ντόρσει, Φουρνιέ, Γουόρντ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ. Ακόμα και με τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ δεν επηρεάζεται κάτι από θέμα βάθους αφού οι 4 θα έπαιζαν στην Ευρωλίγκα δεν βγαίνει να πάρουν και οι 5 χρόνο στο ίδιο παιχνίδι. Για την Α1 υπάρχουν επίσης Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου εκεί. Ένας ακόμα θα έπαιζε στη θέση ποιανού; Εκτός πια αν ο Γουόρντ έχει κάτι πολύ σοβαρό και χάσει μήνες, μόνο έτσι.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Άντε να το γράψουμε άλλη μια φορά……pan24 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:09 pmΠοδοσφαιρικό ρόστερ θα κατεβάσετε;![]()
-Λάρυ, Κώστας, Λι , Νετζήπογλου εκτός εξίσωσης……
-Χολ, Μακίσικ, δεν μπορούν να βοηθήσουν ( για διαφορετικούς λόγους)
- Ward με ύπουλο τραυματισμό…….
ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 7 παίκτες!!!!
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ, αν είναι έτσι το δέχομαι..Παρολαυτα ακόμα και έτσι ο Μπόνγκα δεν μου κολλάει. Προφανώς, και ο τύπος είναι παικταράς, δεν συζητάμε αυτο. Μέτριο τρίποντο, πολύ αθλητικός και πολύ καλός στο αμυντικό ριμπάουντ που έχουμε σοβαρό θέμα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:21 pmΆντε να το γράψουμε άλλη μια φορά……pan24 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:09 pmΠοδοσφαιρικό ρόστερ θα κατεβάσετε;![]()
-Λάρυ, Κώστας, Λι , Νετζήπογλου εκτός εξίσωσης……
-Χολ, Μακίσικ, δεν μπορούν να βοηθήσουν ( για διαφορετικούς λόγους)
- Ward με ύπουλο τραυματισμό…….
ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 7 παίκτες!!!!
Το ζήτημα είναι ότι αν φέρεις τον Μπόνγκα, ο οποίος δεν είναι 2-3, αλλά 3-4 αυτομάτως σημαίνει ότι ο Παπ παίρνει ρόλο Πρίντεζη τελευταίας χρονιάς και ο Πίτερς είναι εκτός ομάδας.
Ε δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο ο Μπι, ούτε πιστεύω ότι ο Μπόνγκα θα είναι παραπάνω χρήσιμος από τον Παπ που είναι χρόνια στην ομάδα, ξέρει τα συστήματα και όπως έδειξε και με Βαλένθια δεν είναι τελειωμένος!
Ο Ward δεν προκύπτει από κάπου να έχει τόσο μεγάλο θέμα. Το παίκτης στα φτερά τύπου Γκράντ το ακούω, αλλά ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Τζόουνς-Γκαρσία αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάς ότι και ο Ντιλικινά μπορεί να παίξει στα φτερά και δυστυχώς για μας αυτο τον ρόλο θα του δώσει ο Μπι μόλις μπει ο Μόρις σε φουλ ρυθμούς. Το βλέπω χλωμό να τον ξαναδούμε στον άσο αν δεν υπάρξει τραυματισμός!
Το trade me Ταιρικ οκ το ακούω προφανώς, αλλά συνεχίζει να μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τίποτα απ'όσα αναφέρεις δεν είναι εντελώς παράλογα καθώς βάζεις αρκετά πιθανές παραμέτρουςChristofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:06 pm
Λαρε, Κωτσος , Λι βγαλτε τους απο την εξισωση του ροστερ οπως πολυ πιθανο και τον μακκισικ.
Στο συγκεκριμένο έχω μόνο απορία ποιος θα παίζει Ελλάδα όταν θα κρίνονται οι εγχώριοι τίτλοι
Γουοκαπ, Ντορσει, Παπ, Σασα και Όμηρος ;; Με 5 Έλληνες θα κατεβείς ; Με τον μπασκετικό θεο να σε τιμωρεί κυριολεκτικά κάθε Μαιο ; Δηλώνεις στη λίστα σου γκαρντ, τραυματίζεται ο Φαλ. Δηλώνεις σεντερ σου τραυματίζεται ο Γκος
Θα πας με 5 Έλληνες και θα σου μείνει έξω ο Θωμάς ή ο οποισδήποτε και θα χαιρετήσεις τον τίτλο
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο