Κατα την αποψη σου δε καταλαβαινω το αθλημα. Κατα την αποψη μου εσυ δε καταλαβαινεις το αθλημα.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 16, 2023 4:05 pmO Κάνααν ήταν βασικό δυάρι στην ομάδα μας πέρυσι που πήγε τελικό και το έχασε στο σουτ. Άρα έχει θέση. Και δεύτερον οι δύο παίκτες που έχεις κράξει περισσότερου απ όλους είναι οι δύο καλύτεροι μας παίκτες φέτος. Επίσης ο προπονητής που κράζεις επίσης συνέχεια, ψηφίστηκε δυο συνεχόμενες χρονιές coy με συντριπτική πλειοψηφία. Συμπέρασμα: δεν καταλαβαίνεις καθόλου μα καθόλου το άθλημα, απλώς παραθέτεις νούμερα (πάντα όπως σε βολεύουν βέβαια). Στο έχω ξαναπεί το να διαβάζεις νούμερα και να τα συγκρινεις είναι κάτι που και ο δίχρονος γιος μου μπορεί να κάνει. Στον αθλητισμό υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Σου παραθέτω μερικούς έτσι στα γρήγορα: πράγματα που δε γράφει η στατιστική (πανανικολάου ακούς??) όπως άμυνα, hustling, ικανότητα στο σου που βάζει εν γένει πίεση σε μία άμυνα και την υποχρεώνει σε βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις κτλ κτλ κτλ. Επίσης είναι αδιανόητο να μη λαμβάνει υπόψιν κάποιος περιβάλλον και το στυλ μιας ομάδας. Δλδ άλλο στυλ έπαιζε η Ούνιξ άλλο ο Οσφπ. Δώστου λίγο χρόνο του έρημου του Κάνααν που τον έβγαλες άχρηστο με το καλήμέρα. Όπως και του Πίτερς. Άστον να παίξει 5 παιχνίδια τον άνθρωπο πάνω από 10 σκόρπια λεπτά και θα δούμε τι ψάρια πιάνει. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε άνθρωπεDedalos έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 16, 2023 1:32 pm
Αερολογιες και προσβολές. Τις προσβολές τις αγνοω , δεν προσβάλεις εμένα, τον εαυτό σου προσβάλεις
Απαντώ στις αερολογιες με στοιχεία: Χρόνους συμμετοχής, ιατρικά δελτία, πιρ, efficiency. Αυτά δεν είναι αν και εφόσων και ντενταλος και Ίκαρος. Αυτά είναι σκληρά στοιχεία που διαψεύδουν τις θεωρίες σου και τις υποθέσεις σου
Λες και ψέματα. Ο ντενταλος δε ζητούσε ποτέ μιροοτιτς, αλλά ούρλιαζε για μήτογλου για βασικό 4 και Αγραβάνη για αναπληρωματικό
Ο κάναν με μονίμως αρνητικό δείκτη ασίστ λαθών δεν έχει θέση ως 2 σε ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Τον περσινό Πίτερς εγώ τον εκραζα αλλά ο προπονητής του δεν τον έβαλε στον τελικό που μας παίζαμε 40 λεπτά ζώνη
Όλοι κρινομαστε στις δουλειές μας. Από τον πελάτη κι εκ του αποτελέσματος Κι ο κοουτς.
Ο καναν φετος εχει σχετικα σταθερο σουτ , και αμυνα καλη πανω στη μπαλα . Δε τραυματιζεται κι εχει πολυ καλο κλιμα με τους αλλους παικτες. ΑΛΛΑ δε δημιουργει καθολου ουτε καν εχει καλο χειρισμο της μπαλλας. Αν συνηπηρχε στην πενταδα με ενα τριαρι τυπου γκουντουριτς,κλαιμπερν κτλ δε θα υπηρχε προβλημα. Αλλα μαζι με τον παπ , που οταν κατεβαζει μπαλα σφιγγεται η ψυχη μας, σημαινει οτι η πενταδα εχει μονο ενα χειριστη. Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο ειναι τεραστιο προβλημα.Η ευρολιγκα απαιτει τουλαχιστον 2 ιδανικα 3 χειριστες στο παρκε
Βαλε και τον περιορισμο στους ξενους στην α1, θεωρω το πακετο καναν οχι πληρες.
Ο πιτερς φετος σαρωνει επιθετικα ενω ειναι τιμιος αμυντικα. Εχει βοηθηθει οτι φετος παντα εχει στο 5 ενα τερας. Ενω περυσι μαζι με μπολομποι ειχαμε προβλημα και στο ριμπαουντ και αμυντικα
Ο προπονητης ειναι ταυτοχρονα εξεραιτικος στις μπασκετικες ιδεες , αλλα και ισχυρογνωμων κι αλαζόνας. Αυτος μας πηγε σε 2 φαιναλ φορ με τα προτερηματα του, κι αυτος τα εχασε με τα ελαττωματα του. Προσωπικα δε θα του συγχορησω ποτε την εκδιωξη του αντις λογω προσωπικης αντιπαθειας.
Οι τελευταιες δηλωσεις του δινουν την εντυπωση οτι προτιμα ναχαθει η χρονια παρα να παραδεχθει τα εγκληματα της μεταγραφικης περιοδου