Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξέρω συμφορουμιτη...nikolakias έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 10:16 pm
Το θέμα είναι, φίλε papp7, να έχει επίγνωση κανείς και των κινδύνων που συνοδεύουν την 3η επιλογή. Γιατί είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι υπέρμαχοί της δε λαμβάνουν υπόψη ότι αν ναυαγήσει τελικά το πλάνο, το καλοκαίρι θα έχουμε δεμένους ένα κάρο παίκτες με συμβόλαιο, πράγμα που δε νομίζω να δελεάζει ούτε ατζέντηδες, ούτε υποψηφίους διαδόχους του Μπαρτζώκα που θα πρέπει να συμβιβασουν τα θέλω τους με το υπάρχον υλικό, αλλά ούτε και θερμοκέφαλους οπαδούς που ψάχνουν συνεχώς αποδιοπομπαίους τράγους σε περίπτωση που αυτοί που θα έρθουν αποδειχθεί ότι δεν ταιριάζουν με την ομάδα.
Toυ καλοκαιριού τα καμώματα τα βλέπει ο χειμώνας και γελάει. Για αυτό εδώ μέσα κάποιοι φανήκαμε κακοί και αχάριστοι , γιατί βλέπαμε οτι οδεύουμε στην σημερινή κατάσταση.
Και δεν έχει να κάνει με την αξία ή μη του προπονητή. Και ο Ναπολέων ήταν εξαιρετικός , το Βατερλό του το έκανε όμως.
Μέχρι φέτος
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν εκεί τους έχει πει ότι φταίνε οι τραυματισμοί και η τύχη και ότι χρειάζεται χρόνος και η ομάδα θα πετάει τι κάνεις εκεί σαν ιδιοκτήτης.papp7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 10:25 pmΘεωρητικά όμως δεν είναι σε συνεχή επικοινωνία προπονητής και πρόεδροι ; Θέλω να πω , δεν θα τον έχουν ρωτήσει ''κόουτς γιατί έχουμε αυτήν την εικόνα ; Τι φταίει ;" ο,τι και να έχει πει, δεν είναι λογικό να πει και ότι κάποιοι από τους παίκτες δεν αποδίδουν δεν κολλάνε όπως πίστευα ;pan24 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 10:15 pm
Εγώ θα επέλεγα το 1.
Το 3 για εμένα συνεπάγεται ότι αποδέχεσαι λίγο πολύ την χρονιά ως χαμένη οπότε ξεκινάς να ετοιμάζες την επόμενη, και πιθανώς να σχετίζεται και με το 2. Και λογικά να το δεις, πολύ δύσκολο ένας προπονητής να αποδεχθεί μετά από 3 μήνες επίσημων παιχνιδιών ότι πρέπει να αλλάξει τη μισή ομάδα που αυτός έστησε.
Δηλαδή από τη στιγμή που πήρατε τον Μόρις εγώ θα έκανα μια κίνηση για 5αρι αν έχουν αποδεχτεί ότι ο Χολ είναι χαμένη περίπτωση και υπάρξει κάτι καλό στην αγορά και τέλος.
Εκεί σαν ιδιοκτήτης όταν έχεις τέτοια επένδυση και έναν προπονητή που σου έχει δείξει έργο, θα του πεις ''πάμε να κάψουμε τη χρονιά'' ή ''πάμε να κάνουμε αλλαγές/προσθήκες για να σώσουμε ό,τι σώζεται ;"
Έχει παραδεχτεί στην πράξη ότι η επιλογή του να στηριχτεί στον Λι ήταν λάθος ίσως να έχει πει το ίδιο και για τον Έβανς ή τον Χολ.
Δύσκολο όμως να αποδεχτεί ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν γενικά λάθος. Όχι μόνο ο Μπαρτζώκας, ο οποιοσδήποτε προπονητής πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί από τον Δεκέμβρη ότι τα έκανε σαλάτα το καλοκαίρι.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γουορντ οτι μπορει να γυρισει στις δυο βδομαδες σας το εγραψα την ιδια ωρα που ανακοινωθηκεο τραυματισμος. Δεν αλλαζει το γεγονος ομως οτι εινα ενας υπουλος τραυματισμος που μπορει μεσα απο μια εικονα να παει στους δυο μηνες εξω.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:08 pmο μπαρτζωκας τον σχεδιασμο τον κανει μαζι με τους αφους..γιαυτο τωρα δεν μπορουν να του ζητησουν τα ρεστα..
τωρα αν μας βγει ο μορις γυριζει ο γουορντ και παρουμε και εναν ψηλο,εχουμε το υλικο για να παιξουμε καλο μπασκετ..μενει να στρωσει καπως η ομαδα και να αποφασισει τι παιζει.
Ο μακκισικ αν δεν μπει μεχρι τα χριστουγεννα να παιξει δεν το γλιτωνει το χειρουργιο. Αν φυγεο και ο Λι παικτη θα παρουμε 10000% και στο εγγυωμαι. Για ψηλο εχει αποφασιστει να αποκτηθει. Φυσικα ετσι οπως εχει εξελιχθει το πραγμμα εγω δεν ξαναγραφω πρωτος ονομα γιατι τραυματιζεται μονο και με την ιδεα της μεταγραφης. Ελεος δηλαδη με τον Τραορε.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εν τω μεταξύ έχουμε μόνο 6 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Χλωμά τα πράγματα με τον Σακ, αυτό μόνο μπορώ να συμπεράνω.Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:38 pmΟ γουορντ οτι μπορει να γυρισει στις δυο βδομαδες σας το εγραψα την ιδια ωρα που ανακοινωθηκεο τραυματισμος. Δεν αλλαζει το γεγονος ομως οτι εινα ενας υπουλος τραυματισμος που μπορει μεσα απο μια εικονα να παει στους δυο μηνες εξω.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:08 pmο μπαρτζωκας τον σχεδιασμο τον κανει μαζι με τους αφους..γιαυτο τωρα δεν μπορουν να του ζητησουν τα ρεστα..
τωρα αν μας βγει ο μορις γυριζει ο γουορντ και παρουμε και εναν ψηλο,εχουμε το υλικο για να παιξουμε καλο μπασκετ..μενει να στρωσει καπως η ομαδα και να αποφασισει τι παιζει.
Ο μακκισικ αν δεν μπει μεχρι τα χριστουγεννα να παιξει δεν το γλιτωνει το χειρουργιο. Αν φυγεο και ο Λι παικτη θα παρουμε 10000% και στο εγγυωμαι. Για ψηλο εχει αποφασιστει να αποκτηθει. Φυσικα ετσι οπως εχει εξελιχθει το πραγμμα εγω δεν ξαναγραφω πρωτος ονομα γιατι τραυματιζεται μονο και με την ιδεα της μεταγραφης. Ελεος δηλαδη με τον Τραορε.
Σχετικά με τον Γουορντ, ας πάρουν τον κατάλληλο χρόνο για την αποθεραπεία του. Δεν γίνεται να ρισκάρουμε αυτόν τον παίχτη, είναι εξαιρετικά πολύτιμος για εμάς, ειδικά στο παρόν ρόστερ.
Για Τραορέ και εγώ δεν έχω λόγια πραγματικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λέτε ο Αϊ Βασίλης να σας φέρει καμία ακόμα μεταγραφή-δώρο;steph.larry έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:49 pmΕν τω μεταξύ έχουμε μόνο 6 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Χλωμά τα πράγματα με τον Σακ, αυτό μόνο μπορώ να συμπεράνω.Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:38 pm
Ο γουορντ οτι μπορει να γυρισει στις δυο βδομαδες σας το εγραψα την ιδια ωρα που ανακοινωθηκεο τραυματισμος. Δεν αλλαζει το γεγονος ομως οτι εινα ενας υπουλος τραυματισμος που μπορει μεσα απο μια εικονα να παει στους δυο μηνες εξω.
Σχετικά με τον Γουορντ, ας πάρουν τον κατάλληλο χρόνο για την αποθεραπεία του. Δεν γίνεται να ρισκάρουμε αυτόν τον παίχτη, είναι εξαιρετικά πολύτιμος για εμάς, ειδικά στο παρόν ρόστερ.
Για Τραορέ και εγώ δεν έχω λόγια πραγματικά.
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό δημιουργεί κρίσεις στις σχέσεις. Έλλειψη εμπιστοσύνης του ενός στον άλλον και κατ’ επέκταση σε όλο το σύστημα.
ετσι επεσε και ο κομμουνισμος
[/quote]
ετσι επεσε και ο κομμουνισμος
[/quote]
Τουλούμπα και Billy, δε χρειαζόμαστε βοήθεια στο τρολλάρισμα. Τρολλάρουμε τους εαυτούς μας από μόνοι μας. Έχει κάνει ρελάνς ο ΠΑΟ στη EL και μπράβο του, και εμείς είμαστε ψιλό- μέχρι χοντρό- χάλια και η χαρά δε σας αφήνει να κρυφτείτε.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τουλούμπα και Billy, δε χρειαζόμαστε βοήθεια στο τρολλάρισμα. Τρολλάρουμε τους εαυτούς μας από μόνοι μας. Έχει κάνει ρελάνς ο ΠΑΟ στη EL και μπράβο του, και εμείς είμαστε ψιλό- μέχρι χοντρό- χάλια και η χαρά δε σας αφήνει να κρυφτείτε.
[/quote]
Το ποστ μου δεν ήταν ειρωνικό, με καλή διάθεση το έκανα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να είσαι ο Ντόρσεϊ από τους 2-3 που κουβαλάνε αυτό το χάλι και να σου λένε δώσε πάσα στον κάθε Ντιλικινα γιατί πρέπει να παίξουν και τα άλλα παιδάκια
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Μια ερώτηση φίλοι μου ,τι συμβαίνει μα τον Λαρεντζάκη? Γιατί δεν τον βάζει?Τώρα ήταν εκτός αποστολής και γενικά παίζει ελάχιστα.Μηπως ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει? Γιατί ο Λαρεντζάκης δεν νομίζω να θέλει να είναι σε μια τεράστια ομάδα και να χτυπάει παλαμάκια στον πάγκο.Οπως ας πούμε ο Νετζιπογλου,που πήγε για να συμπληρώσει της προπονήσεις.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υποθέσεις κάνω αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι έγινε μεταξύ τους πέρυσι και ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να τον κρατήσουν, οι ΑΦΟΙ τον ανανέωσαν, τώρα πως έγινε αυτό χωρίς την έγκριση του Μπαρτζώκα είναι ένα ερώτημα, και ο Μπαρτζώκας απλώς δεν τον βάζει.Takaros έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 7:45 amΜια ερώτηση φίλοι μου ,τι συμβαίνει μα τον Λαρεντζάκη? Γιατί δεν τον βάζει?Τώρα ήταν εκτός αποστολής και γενικά παίζει ελάχιστα.Μηπως ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει? Γιατί ο Λαρεντζάκης δεν νομίζω να θέλει να είναι σε μια τεράστια ομάδα και να χτυπάει παλαμάκια στον πάγκο.Οπως ας πούμε ο Νετζιπογλου,που πήγε για να συμπληρώσει της προπονήσεις.
Το άλλο είναι ότι όντως θεωρεί ότι οι άλλοι θα προσφέρουν περισσότερο και αυτός δεν είναι σε κατάσταση να βοηθήσει, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μου στέκει και πολύ με το πως παίζουν τα γκαρντ που έχουμε.
Ας τον δώσουν αν είναι δανεικό στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη τουλάχιστον να τους βοηθήσει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο