Neondreamer έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 12:49 pm
Σύμφωνα με Μελαγιες, ούτε 3 γκαρντ τελικά, ούτε 2 γκαρντ+SF. Δύο γκαρντ σκέτο, καθώς, λέει, sg Σπαν Λαρε, sf Παπ ΒΧ, κι ο Σακ Μακ μπαλαντέρ αλλά κυρίως δυάρι.
Χαμηλώνει ο πήχυς ωσάν μπαίνει το καλοκαιράκι, δεν πειράζει όμως καλή καρδιά :smile:
Ίσως κερδίσουμε ΒΧ και Λαρε έτσι, έστω τον έναν από τους δυο
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε με λιγότερους από 6 ξένους, ούτε με 4 μόνο κοντούς+Μακίσικ ειδικά όταν ο Σπανούλης δεν ξέρουμε πότε επιστρέφει. Δε βγαίνει αυτό.. Αν ισχύσει το δύο guard σκέτο τότε μιλάμε για
Σλούκας, guard
Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Παπανικολάου, Μακίσικ, Χαραλαμπόπουλος
Πρίντεζης, Βεζενκοφ, f/c
Μαρτινς, Έλις
Δηλαδή αν έρθει ο Σλούκας ο Μπαρτζώκας θα πάει με 5 ξένους? Αν δεν έρθει πας στους 6 ακριβώς. Επίσης ανούσιο αν παίζεις μόνο Euroleague που δεν υπάρχει όριο.
basket72 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 12:22 pm
RipCity έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 11:57 am
Μια χαρά για backup του Σλούκα ή του κάθε Σλούκα, αλλά χρειάζεται δίπλα τους και ένα 2άρι να βάζει την μπάλα στο καλάθι, αλλιώς θα υπάρχει θέμα.
Δηλαδή ακόμη κι αν έρθει αν δεν έχεις ακόμη δύο παίκτες κλάσης δίπλα του δε γίνεται δουλειά.
Εσένα σε ακούω αλλά για πες βρε συ για τον ξανθό. Με αυτούς τους 2 μέσα κι ένα 4αρι που σουτάρει με 40% δεν χωράει τέλεια ο Μακίσιικ κι ένα pic and roll 5αρι όπως τα 2 που έχουμε; ΟΙ Σλούκας, Γουόκαπ σουτάρουν με πάνω από 40% και παράλληλα πασάρουν πολύ καλά. Ο Γουόκαπ θα δώσει πολλά στην άμυνα δίπλα στον -όχι κακό- Σλούκα, οπότε ναι, για μένα είναι ιδανικό φιτ που λένε και στα χωριά μας.
Τον Μακίσικ εγώ θα έλεγα να μην τον υπολογίζουμε ακριβώς όπως φάνηκε, είναι ερωτηματικό για εμένα. Ο Lloyd πχ θα ήταν μια καλή επιλογή για να συμπληρωθεί το παζλ αν μιλάμε για Σλούκα+Walkup στο pg. ο Walkup είχε δραματική βελτίωση με Σάρας, αλλά εγώ ακόμη δεν εμπιστεύομαι απόλυτα παίκτες που έκαναν το μπαμ μια χρονιά, όταν την αμέσως προηγούμενη ήταν μετριότατοι.