Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 28, 2025 12:39 am

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Δεκ 28, 2025 12:48 am

Leon Man έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 10:03 pm
Πάντως, και η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν είναι καλύτερη. Φυσικά, δεν μας ενδιαφέρει αυτό, όμως παίζει να είναι και χειρότερη, χωρίς ο Αταμάν να έχει φάει τόσο μεγάλη και συστηματική απαξίωση.
Ο Αταμάν έχει, δικαίως, πίστωση χρόνου γιατί πήρε EL πρόσφατα και με πολύ λιγότερα χρόνια στον ΠΑΟ.

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 12:55 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 8:51 pm
Εντωμεταξύ γι αυτό που γράφει από κάτω ότι είμαστε η καλύτερη επίθεση της λίγκας δεν μιλάει κανείς. Και παίζουμε και χωρίς playmaker.

Μόνο σχόλια ότι παίζουμε χάλια, δεν έχουμε πλάνο στην επίθεση και πάνε όλοι σαν τα ακέφαλα κοτόπουλα, δεν παίζουμε ωραίο μπάσκετ στο μάτι και τέτοια βλέπω από τους περισσότερους.

Ότι η ομάδα πυροβολάει μπροστά και σημειώνει συνέχεια 100στάρες με pg τον Ντιλικινά κρύβεται κάτω από το χαλάκι.
Είμαστε η καλύτερη επίθεση και είμαστε εκτός 6άδας. Οπότε η κριτική είναι λογική. Το οτί είμαστε χωρίς PG είναι αρνητικό σημείο και όχι θετικό γιατί προκύπτει από σχεδιασμό και ουχί ατυχία.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:00 am

Φέρτε τον αλήτη τον Ταιρικ ρε έχουμε γεμίσει φιλότιμα αξιοπρεπή παιδιά

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:37 am

tokalytero3d έγραψε:
Θα ταιριάξει με Μπαρτζώκα

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:42 am

Boston1 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:53 am

Boston1 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Λίγο στρώσιμο θέλει απ τον κοουτς και έτοιμος

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Κυρ Δεκ 28, 2025 2:02 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 9:13 pm
papp7 έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 9:05 pm

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Έχουμε επιθετικές μονάδες και το ξέρουμε οτι υπάρχει ατομικό επιθετικό ταλέντο. Αυτό δεν αναιρεί οτι Ντορσει-Φουρνιε-Μιλου φτιάχνουν τα σουτ τους και οτι η επίθεση βασίζεται στην ποιότητα των παικτών και όχι στο πλάνο.
Κι όμως το αναιρεί. Διότι δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά, ρίξε μια ματιά στο αντίπαλο στρατόπεδο ή σε άλλα ρόστερ της Ευρωλίγκας (όμως η Μονακό) και θα δεις πολύ μεγαλύτερο ατομικό ταλέντο και ποιότητα από το δικό μας.

Να υπενθυμίσω ότι τον Φουρνιε τον είχαμε βγάλει παλαίμαχο μέχρι και το παιχνίδι με ASVEL.

Θες να μου πεις ότι όλο αυτό το έχουν καταφέρει οι Ντόρσει - Σάσα - Μιλου από μόνοι τους;

Χωρίς pg και με τον Σάσα να μην βγάζει και μάτια όπως πέρυσι.

Ας δώσουμε και λίγο credit εκεί που του αξίζει..
Καλά βρε άνθρωπε βλέπουμε άλλα παιχνίδια ;
Kαταρχάς σου λέει η καλύτερη επίθεση στα τελευταία 8 παιχνίδια , όχι της σεζόν ούτε καν του πρώτου γύρου, συν οτι προφανώς έχει ανεβεί κατακόρυφα με τους 107 που έβαλες στη Βιλερμπάν. Να δώσουμε κρέντιτ και να πούμε μπράβο για την επίθεση των τελευταίων 8 αγωνιστικών όπου έχουμε ρεκόρ 4-4 ?! :shock:
Σε εμένα να μην υπενθυμίσεις τίποτα καθώς δεν έχω κάνει καμία τοποθέτηση περί παλαίμαχου Φουρνιέ.
Επιπλέον δεν έβαλα Σάσα , αλλά μιας και τον έπιασες και είπες μόνος σου ''Με τον Σάσα να μην βγάζει μάτια όπως πέρσι", μόλις απάντησες στον εαυτό σου για τον αν δουλεύει το πλάνο και ποια κρέντιτ πρέπει να πάρει ο προπονητής. Μιας και ο παίκτης που επωφελείται περισσότερο από το πλάνο του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο Σάσα τον οποίο βλέπεις με λίγοτερο impact φέτος , γιατί ; Γιατί δεν δουλεύει το πλάνο και στηριζόμαστε στο επιθετικό ταλέντο των μονάδων.Ακόμη και ο ίδιος σκοράρει περισσότερο ατομικά και λιγότερο από την ομαδική λειτουργία που τον έβγαζε φάτσα φόρα στο καλάθι. Έχεις πάει να δεις τα ''καυτά'' φετινά του σημεία με τα αντίστοιχα περσινά ; Έχεις εντοπίσει οτι του έχουν περιορίσει το κεντρικό cut των προηγούμενων ετών και τη κεντρική εκτέλεση ;
Ναι αυτό σου λέω ξεκάθαρα και εγώ και τα ίδια τα ματς , ο Μίλου πήρε 2 φορές τη μπάλα με τη Βίρτους για να τελειώσει τις φάσεις, οι 13 που έβαλε είναι tip in επιθετικά ριμπάουντ και βολές που έχει κερδίσει με προσωπικές ενέργειες , έτσι είναι όλη τη χρονιά μέχρι στιγμής, τα ίδια κάνουν και Φουρνιέ-Ντόρσει, εκτός αν νομίζεις το ''σουτ από τα 8 μέτρα του Φουρνιέ'' και το ''ποικιλία Ντόρσει'' βγαίνουν μέσα από το πλάνο και είναι σχεδιασμένα από τον Μπαρτζώ, γιατί αν το πιστεύεις αυτό , πάσο.
Επιπλέον είμαι στη regular , ξέρεις πόσο εύκολα η καλύτερη επίθεση των τελευταίων 8 αγώνων βραχυκυκλώνει σε 8αδα και φ4; Από την άλλη σε μια άμυνα που δεν δουλεύει στη regular θεωρείς αντίστοιχα οτι είναι εύκολο να δουλέψει στα κρίσιμα ;
Κρέντιτ προπονητής και παίκτες θα πάρουν τον Ιούνιο όταν η χρονιά τελειώσει.Τώρα δεν έχει κρέντιτς, έχει γκάζια και κριτική , να διορθωθούν όσα περισσότερα γίνεται για να πάμε όσο πιο μακριά και όσο πιο καλά γίνεται. Δεν είστε περισσότερο Ολυμπιακοί από εμάς, ΔΕΝ κάνετε καλό στην ομάδα με το να βάζετε κάτω από το χαλάκι τα θέματα και να τους χαϊδεύετε τα αυτιά σε κάθε ευκαιρία και η στήριξη σας είναι μια χαρά εφόσον δεν προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα ή να παρουσιάσει τα γεγονότα μόνο όπως την συμφέρει. Τώρα πρέπει να κάνεις κριτική μήπως και διορθωθεί το οτιδήποτε, κέρδος θα είναι και η βελτίωση σε ένα τομέα.

Είναι η καλύτερη επίθεση στα τελευταία 8 παιχνίδια, χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί, να βάλουμε λάβαρο 'Πρωταθλητής Επίθεσης 10η-18ης Αγωνιστικής 2025-2026' :wave: :wave: :wave:

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 28, 2025 2:15 am

ο μπαρτζωκας κανει την χειροτερη του χρονια στον ολυμπιακο,χειροτερη και απο του 24 μιας και τοτε δεν ειχε τετοιο μπατζετ..Δεν θα χα προβλημα να του δωσω κρεντιτς αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης τα πηγαινει χαλια σε ολους τους τομεις.Η ιστορια του ομως εχει δειξει οτι καποια στιγμη θα την στρωσει την ομαδα,ειναι καλος σε αυτο..και ισως τελικα να ειναι και καλυτερο να βρεθουμε φορμαρισμενοι απο μαρτιο και μετα.(αρκει να εχουμε πλασαριστει μες στην 6δα..)

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 2:32 am

Το πρόβλημα δεν είναι οι ήττες η η κοιλιά, κάθε χρόνο έχουμε και απ τα δυο, το φετινό πρόβλημα είναι στην στελέχωση, οι παίκτες που έχει πάρει δεν μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που θέλει, μεγαλύτερο παράδειγμα η εικόνα στην άμυνα.
Εν μέρει με τον ερχομό του Μόρις παραδέχτηκε ένα απ τα λάθη του, φοβάμαι ότι δεν αρκεί. Μακάρι να πάμε στα μουλοχτα έστω και με μέτριο μπάσκετ να μπούμε στο φάιναλ φορ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 28, 2025 2:53 am

αμα γινει κανα αστειο και ερθει ο τζοουνς θα μιλαμε για θαυμα..μιας και αυτος πασαρει κιολας.Με αυτον και τον μορις στο 100% θα δουμε αλλη ομαδα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Δεκ 28, 2025 8:48 am

shaq7 έγραψε:
αμα γινει κανα αστειο και ερθει ο τζοουνς θα μιλαμε για θαυμα..μιας και αυτος πασαρει κιολας.Με αυτον και τον μορις στο 100% θα δουμε αλλη ομαδα.
συμφωνα με τους πρωινους ινσαιντερ ο παιχτης εκλεισε και θα ανακοινωθει συντομα

καλοριζικος

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 10:00 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 8:48 am
shaq7 έγραψε:
συμφωνα με τους πρωινους ινσαιντερ ο παιχτης εκλεισε και θα ανακοινωθει συντομα

καλοριζικος
Καλημέρα τουλουμπάκο. Είδες κάτι συγκεκριμένο; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 10:21 am

papp7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 2:02 am
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 9:13 pm

Κι όμως το αναιρεί. Διότι δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά, ρίξε μια ματιά στο αντίπαλο στρατόπεδο ή σε άλλα ρόστερ της Ευρωλίγκας (όμως η Μονακό) και θα δεις πολύ μεγαλύτερο ατομικό ταλέντο και ποιότητα από το δικό μας.

Να υπενθυμίσω ότι τον Φουρνιε τον είχαμε βγάλει παλαίμαχο μέχρι και το παιχνίδι με ASVEL.

Θες να μου πεις ότι όλο αυτό το έχουν καταφέρει οι Ντόρσει - Σάσα - Μιλου από μόνοι τους;

Χωρίς pg και με τον Σάσα να μην βγάζει και μάτια όπως πέρυσι.

Ας δώσουμε και λίγο credit εκεί που του αξίζει..
Καλά βρε άνθρωπε βλέπουμε άλλα παιχνίδια ;
Kαταρχάς σου λέει η καλύτερη επίθεση στα τελευταία 8 παιχνίδια , όχι της σεζόν ούτε καν του πρώτου γύρου, συν οτι προφανώς έχει ανεβεί κατακόρυφα με τους 107 που έβαλες στη Βιλερμπάν. Να δώσουμε κρέντιτ και να πούμε μπράβο για την επίθεση των τελευταίων 8 αγωνιστικών όπου έχουμε ρεκόρ 4-4 ?! :shock:
Σε εμένα να μην υπενθυμίσεις τίποτα καθώς δεν έχω κάνει καμία τοποθέτηση περί παλαίμαχου Φουρνιέ.
Επιπλέον δεν έβαλα Σάσα , αλλά μιας και τον έπιασες και είπες μόνος σου ''Με τον Σάσα να μην βγάζει μάτια όπως πέρσι", μόλις απάντησες στον εαυτό σου για τον αν δουλεύει το πλάνο και ποια κρέντιτ πρέπει να πάρει ο προπονητής. Μιας και ο παίκτης που επωφελείται περισσότερο από το πλάνο του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο Σάσα τον οποίο βλέπεις με λίγοτερο impact φέτος , γιατί ; Γιατί δεν δουλεύει το πλάνο και στηριζόμαστε στο επιθετικό ταλέντο των μονάδων.Ακόμη και ο ίδιος σκοράρει περισσότερο ατομικά και λιγότερο από την ομαδική λειτουργία που τον έβγαζε φάτσα φόρα στο καλάθι. Έχεις πάει να δεις τα ''καυτά'' φετινά του σημεία με τα αντίστοιχα περσινά ; Έχεις εντοπίσει οτι του έχουν περιορίσει το κεντρικό cut των προηγούμενων ετών και τη κεντρική εκτέλεση ;
Ναι αυτό σου λέω ξεκάθαρα και εγώ και τα ίδια τα ματς , ο Μίλου πήρε 2 φορές τη μπάλα με τη Βίρτους για να τελειώσει τις φάσεις, οι 13 που έβαλε είναι tip in επιθετικά ριμπάουντ και βολές που έχει κερδίσει με προσωπικές ενέργειες , έτσι είναι όλη τη χρονιά μέχρι στιγμής, τα ίδια κάνουν και Φουρνιέ-Ντόρσει, εκτός αν νομίζεις το ''σουτ από τα 8 μέτρα του Φουρνιέ'' και το ''ποικιλία Ντόρσει'' βγαίνουν μέσα από το πλάνο και είναι σχεδιασμένα από τον Μπαρτζώ, γιατί αν το πιστεύεις αυτό , πάσο.
Επιπλέον είμαι στη regular , ξέρεις πόσο εύκολα η καλύτερη επίθεση των τελευταίων 8 αγώνων βραχυκυκλώνει σε 8αδα και φ4; Από την άλλη σε μια άμυνα που δεν δουλεύει στη regular θεωρείς αντίστοιχα οτι είναι εύκολο να δουλέψει στα κρίσιμα ;
Κρέντιτ προπονητής και παίκτες θα πάρουν τον Ιούνιο όταν η χρονιά τελειώσει.Τώρα δεν έχει κρέντιτς, έχει γκάζια και κριτική , να διορθωθούν όσα περισσότερα γίνεται για να πάμε όσο πιο μακριά και όσο πιο καλά γίνεται. Δεν είστε περισσότερο Ολυμπιακοί από εμάς, ΔΕΝ κάνετε καλό στην ομάδα με το να βάζετε κάτω από το χαλάκι τα θέματα και να τους χαϊδεύετε τα αυτιά σε κάθε ευκαιρία και η στήριξη σας είναι μια χαρά εφόσον δεν προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα ή να παρουσιάσει τα γεγονότα μόνο όπως την συμφέρει. Τώρα πρέπει να κάνεις κριτική μήπως και διορθωθεί το οτιδήποτε, κέρδος θα είναι και η βελτίωση σε ένα τομέα.

Είναι η καλύτερη επίθεση στα τελευταία 8 παιχνίδια, χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί, να βάλουμε λάβαρο 'Πρωταθλητής Επίθεσης 10η-18ης Αγωνιστικής 2025-2026' :wave: :wave: :wave:
Καλημέρα φίλε μου. Καταρχάς, ο διαχωρισμός σε εμάς και εσάς είναι λάθος κατά την γνώμη μου. Προκαλεί διχασμό και στην τελική εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι ανήκω σε ένα από τα δύο στρατόπεδα. Κατά καιρούς έχω άσκηση κριτική και σκληρή μάλιστα. Μην λέμε και ότι θέλουμε.

Δεύτερον, μου παρατάσεις ως επιχείρημα ότι σε ένα (!) από τα 8 τελευταία παιχνίδια πέσαμε με την ASVEL και βάλαμε 100 πόντους. Στα άλλα 7 δηλαδή πόσους βάλαμε; Συγγνώμη, αλλά ότι παίξαμε με την ουραγό δεν μπορώ να το εκλάβω ως σοβαρό επιχείρημα.

Τρίτον, λες για ρεκόρ 4-4. Ναι προφανώς αν δεν είμασταν καφενείο στην άμυνα θα είχαμε 6-2 ή 8-0. Δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό. Ούτε είπα τι θα γίνει τον Μάιο, για τώρα μίλησα. Αυτά που το παίζετε μετά Χριστον προφήτες με περσινά και προπέρσινα data με ξεπερνάει.

Πάμε τώρα στο ζουμάκι. Πράγματι, ο Μιλου δεν τροφοδοτείται όσο θα έπρεπε και όντως οι πόντοι που σκοράρει είναι από tip in και φουλ - βολές. Πράγματι, ο Σάσα δεν έχει τα open shots που είχε πέρυσι και αυτό όντως είναι δείγμα χειρότερης λειτουργίας του πλάνου. Αφού παίζαμε χωρίς pg (Γκος) μέχρι τώρα θα πω εγώ. Πράγματι ο Ντόρσει είναι on fire στο πρώτο μισό της σεζόν.

Όμως:
1. Ο Φουρνιέ μέχρι τώρα ήταν σκιά του εαυτού του.
2. Η second unit είναι ανύπαρκτη επιθετικά και ο Πίτερς παίζει λίγο.
3. Παίζουμε με μοναδικό χειριστή τον Θωμά που δεν απειλεί επιθετικά.
4. Οι περισσότερες πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν πολύ καλύτερο fire power από εμάς και ατομικό ταλέντο.

Και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ έχουμε την καλύτερη επίθεση της λίγκας στα τελευταία 8 παιχνίδια. ΑΡΑ για ξανασκέψου το και πες μου, μήπως δεν είναι μόνο το ατομικό ταλέντο, αλλά κάπου έχει βάλει και το χεράκι του ο προπονητής;

Τι έχω διαβάσει για την επίθεση μας εδώ μέσα στα τελευταία 8 ματς:
1. Ο Ντόρσει χαλάει το παιχνίδι της ομάδας, πρέπει να πάει στην second unit και δεν είναι να παίζει πάνω από 15 λεπτά.
2. Ο Φουρνιε είναι παλαίμαχος και κακώς τον ανανεώσαμε σε αυτή την ηλικία το καλοκαίρι.
3. Επιθετικά κουτουλάνε και παίζουμε χωρίς πλάνο.
4. Η ομάδα παίζει χειρότερα στην επίθεση και από την σεζόν 23-24 (που μετά βίας περνάγαμε τους 70 πόντους).
5. Ο Μιλου κάνει το τρόλεϊ και δεν τροφοδοτείται (που είναι αλήθεια, αλλά ακόμα και έτσι βάζουμε 100).

Για την second unit, τον Χολ και τον Ντιλικινά δεν θα μιλήσω. Απλά θα πω ότι ακόμα και με τον Μιλου να κάνει το τρόλεϊ, την ανύπαρκτη second unit, και τον μπετατζή, αλλά κατά τα άλλα συμπαθή Θωμάκο που δεν κάνει ούτε για δεύτερος, έχουμε στα τελευταία 8 παιχνίδια την καλύτερη επίθεση της λίγκας.

Αυτό είναι δεδομένο. Είναι fact όπως λένε και στο χωριό μου.

Και επέστρεψε μου να πω ότι τα ματς της Ευρωλίγκας αίμα και άμμο τα βλέπω μέχρι στιγμής. Δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη χαλαρότητα όταν πχ η Βίρτους μας παίζει hard hedge στο κέντρο του γηπέδου.

Φίλε slow μπορεί να λέω ασυναρτησίες πολλές φορές, αλλά κάποια δεδομένα δεν αμφισβητούνται! Με αγάπη πάντα.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 10:35 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:39 am
Ταιρικ Τζοουνς και 2 αλλοι μαλιστα. Πες μας κατι νεο ρε Βαγγελα.

Δυστυχως εχουμε διαμυνησει στον Ρομπινσον Ερλ οτι δεν μπορουμε να τον περιμενουμε αλλο και εφοσον επιθυμει ακομη buyout δεν ασχολουμαστε πλεον μαζι του(αυτο ειναι το νεο που εμαθα πρωινιατικα- τωρα δεν ξέρω αν ειναι μοχλος πιεσης ή οχι)

Αρα επειδη οπως το βλεπω ειναι ή Μπαμπα ή Ταιρικ (εκτος ακι αν πανε τελικα σε καποιον απο τους μικρος) μακαρι να ειναι ο Ταιρικ οχι οτι ειναι κανενας κερβερος αμυντικα αλλα τουλαχιατον δεν χανεται στις αλλαγες τοσο οσο ο Χολ ενω σε ριμπαουντ και μπροστα θα κανει παρτυ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”