2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εω ηδη εκφραστει για την περιπτωση του. Μου κανει τρομερη εντυπωση πως δεχτηκε ενα ρολο πεμπτου ψηλου, που με κανει να αναρωτιεμαι για την καταταση του και τις φιλοδοξιες του.
Συν οτι δεν μπορει να βοηθησει καθολου στο 4. Προφανως τον ρολο του Λιβιο (σχηματικα) τον παιρνει ο Μπολομποι και του Μαρτιν ο Μπλακ. Δεν εννοω στο ποιος θα ειναι στο δευτερο ροτεισον πισω απο τον Φαλ, που μαλλον θα ειναι ο Μπολομποι.
Παντως σιγουρα ειναι καλη προσθηκη σαν ονομα. Αν το παρουμε "ιστορικα" πολυ καλη. Βεβαια ιστορικα τετοια ηταν και του Εισι. Θα δειξει μεσα στις γραμμες.
Η επομενη προσθηκη να ειναι ο Ρογκαβοπουλος εστω και αν ειναι τεραστιο (κατα την γνωμη μου) ρισκο. Ισως η αλλαγη μανατζερ να σημαινει και κατι για τον παιχτη. (πιο πολυ ευχη ειναι αυτο , παρα γνωση)
Συν οτι δεν μπορει να βοηθησει καθολου στο 4. Προφανως τον ρολο του Λιβιο (σχηματικα) τον παιρνει ο Μπολομποι και του Μαρτιν ο Μπλακ. Δεν εννοω στο ποιος θα ειναι στο δευτερο ροτεισον πισω απο τον Φαλ, που μαλλον θα ειναι ο Μπολομποι.
Παντως σιγουρα ειναι καλη προσθηκη σαν ονομα. Αν το παρουμε "ιστορικα" πολυ καλη. Βεβαια ιστορικα τετοια ηταν και του Εισι. Θα δειξει μεσα στις γραμμες.
Η επομενη προσθηκη να ειναι ο Ρογκαβοπουλος εστω και αν ειναι τεραστιο (κατα την γνωμη μου) ρισκο. Ισως η αλλαγη μανατζερ να σημαινει και κατι για τον παιχτη. (πιο πολυ ευχη ειναι αυτο , παρα γνωση)

2
2

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ καλη η επιλογη για τον Αντεντο αν ισχυει. Εκει θα παρει χρονο και στο στυλ που παιζει.pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:30 pmΣυμφωνα με το ζερβα επελεξε τενεριφη ο κωστας.Τι να πω ο καθενας κανει τις επιλογες του.Εγω τον ειχα ΄καψει΄ εδω και πολλες μερες παντως.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πλάνο είναι να αποκτηθεί κι ενας μικρός ψηλός φαντάζομαι για την Α1.....
Συνοψίζοντας ο Ολυμπιακός το μοναδικό κενό που έχει είναι στη θέση 3 επειδή ο Παπανικολάου είναι ο μόνος ορίτζιναλ sf....Θα δούμε και πάλι Μακίσικ στο 3 μπορεί και Βεζένκοβ για λίγο σε κάποια ματς ίσως!Στο 1 είμαστε ίδιοι με πέρσι, στο 2 σχεδόν ίδιοι με πέρσι θεωρητικά αφού ο Κάναν είναι παρόμοιος παίκτης με Ντόρσεϊ, δε θα δούμε κάτι καλύτερο απ το Κάναν σε σχέση με Ντόρσεϊ πιστεύω.
Στο 4 και στο 5 εμφανώς 1 επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με πέρσι γιατι προστέθηκε καλύτερο μακρινό σουτ (Πίτερς) και πιο έμπειροι και αθλητικοί παίκτες (Μπολομπόϊ-Μπλακ) σε σχέση με Πρίντεζη-Χασάν-Λιβιό.....Τα υπόλοιπα στο γήπεδο και στη πράξη.
Συνοψίζοντας ο Ολυμπιακός το μοναδικό κενό που έχει είναι στη θέση 3 επειδή ο Παπανικολάου είναι ο μόνος ορίτζιναλ sf....Θα δούμε και πάλι Μακίσικ στο 3 μπορεί και Βεζένκοβ για λίγο σε κάποια ματς ίσως!Στο 1 είμαστε ίδιοι με πέρσι, στο 2 σχεδόν ίδιοι με πέρσι θεωρητικά αφού ο Κάναν είναι παρόμοιος παίκτης με Ντόρσεϊ, δε θα δούμε κάτι καλύτερο απ το Κάναν σε σχέση με Ντόρσεϊ πιστεύω.
Στο 4 και στο 5 εμφανώς 1 επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με πέρσι γιατι προστέθηκε καλύτερο μακρινό σουτ (Πίτερς) και πιο έμπειροι και αθλητικοί παίκτες (Μπολομπόϊ-Μπλακ) σε σχέση με Πρίντεζη-Χασάν-Λιβιό.....Τα υπόλοιπα στο γήπεδο και στη πράξη.
0
Τίμια επιλογή. Στο κακο σενάριο θα καλύπτει αξιοπρεπώς 7-8 λεπτά.
Στο καλό σενάριο , αν τον επαναφέρουμε σε ικανοποιητικό βαθμο, μπορεί και 15 , και θα επιτρέπει στο βεζενκοφ να κατεβαίνει και στο 3.
Οι κινήσεις τις ομάδας στους ψηλούς ήταν καλές και λογικές, αν και θα προτιμούσα Αγραβάνη αντί Πίτερς.
Στους κοντούς όμως είναι μεγάλο στοίχημα η αμυντική συμπεριφορά του καννααν. Ελπίζω ο μακκισικ, να συνεχίζει να βελτιώνεται
Πάντως το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει, και τουλάχιστον θεωρητικά , σε ρόστερ, είμαστε εκτός οκτάδας.
Να παίρναμε και τα δικαιώματα του τανουλη, αλλά να το αφήσουμε το παιδί στον προμηθεα να παίξει.
Εγώ θα φώναζα στην προετοιμασία τον ελεύθερο τσαλμπουρη, μπας και δείξει ότι μπορεί να βελτιωθεί στην άμυνα. Έλληνας παίκτης με σουτ είναι περίπτωση σπανιότατη, πρέπει να εξερευνήσουμε την πιθανότητα τουλάχιστον να μην είναι τρύπα στην αμυνα
Στο καλό σενάριο , αν τον επαναφέρουμε σε ικανοποιητικό βαθμο, μπορεί και 15 , και θα επιτρέπει στο βεζενκοφ να κατεβαίνει και στο 3.
Οι κινήσεις τις ομάδας στους ψηλούς ήταν καλές και λογικές, αν και θα προτιμούσα Αγραβάνη αντί Πίτερς.
Στους κοντούς όμως είναι μεγάλο στοίχημα η αμυντική συμπεριφορά του καννααν. Ελπίζω ο μακκισικ, να συνεχίζει να βελτιώνεται
Πάντως το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει, και τουλάχιστον θεωρητικά , σε ρόστερ, είμαστε εκτός οκτάδας.
Να παίρναμε και τα δικαιώματα του τανουλη, αλλά να το αφήσουμε το παιδί στον προμηθεα να παίξει.
Εγώ θα φώναζα στην προετοιμασία τον ελεύθερο τσαλμπουρη, μπας και δείξει ότι μπορεί να βελτιωθεί στην άμυνα. Έλληνας παίκτης με σουτ είναι περίπτωση σπανιότατη, πρέπει να εξερευνήσουμε την πιθανότητα τουλάχιστον να μην είναι τρύπα στην αμυνα
0
-
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξαφνική κίνηση όπως με Έισι πέρσι
Εμένα, να πω την αλήθεια, και αγωνιστικά περίπτωση Έισι φοβάμαι ότι θα μας βγει.
Ψιλό - τελειωμένος μου φαίνεται ο Μπλακ αν κρίνω κι από τα 9 λεπτά μέσο όρο στην Τουρκία πέρσι.
Γενικά μετά τον τραυματισμό του στην Μακάμπι τότε, βρίσκεται σε σταθερή πτώση.
Βέβαια από το να χρυσοπληρώναμε τον Κώστα, καλύτερα να ελπίζουμε σε "ανάσταση" του Μπλακ.

Εμένα, να πω την αλήθεια, και αγωνιστικά περίπτωση Έισι φοβάμαι ότι θα μας βγει.
Ψιλό - τελειωμένος μου φαίνεται ο Μπλακ αν κρίνω κι από τα 9 λεπτά μέσο όρο στην Τουρκία πέρσι.
Γενικά μετά τον τραυματισμό του στην Μακάμπι τότε, βρίσκεται σε σταθερή πτώση.
Βέβαια από το να χρυσοπληρώναμε τον Κώστα, καλύτερα να ελπίζουμε σε "ανάσταση" του Μπλακ.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να παίξει ως 2ο πεντάρι εκει αλλά αμφιβάλω αν του δώσαν τα λεφτά που ζήταγε κι απ τον Ολυμπιακό.....Στο χέρι του ήταν αν θα γινόταν 2ο πεντάρι στον Ολυμπιακό, δεν είχε να ανταγωνιστεί και κανέναν Τάρλατς ως αναπληρωματικό 5άρι.....τον Μπολομπόϊ θα είχε.Hipster έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:38 pmΠολυ καλη η επιλογη για τον Αντεντο αν ισχυει. Εκει θα παρει χρονο και στο στυλ που παιζει.pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:30 pmΣυμφωνα με το ζερβα επελεξε τενεριφη ο κωστας.Τι να πω ο καθενας κανει τις επιλογες του.Εγω τον ειχα ΄καψει΄ εδω και πολλες μερες παντως.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορεις να παρεις στην προετοιμασια παιχτη που εχει συμβολαιο σε αλλη ομαδα.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:43 pmΤίμια επιλογή. Στο κακο σενάριο θα καλύπτει αξιοπρεπώς 7-8 λεπτά.
Συν οτι θα ειναι οχι τρυπα, αλλα μαυρη τρυπα στην αμυνα.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυσκολο για μενα να φτασει ποτε ο Κωστας στο επιπεδο του Μπολομποι. Οχι του χρονου, εβερ....Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:47 pmΟ Αντετοκούνμπο μπορεί να παίξει ως 2ο πεντάρι εκει αλλά αμφιβάλω αν του δώσαν τα λεφτά που ζήταγε κι απ τον Ολυμπιακό.....Στο χέρι του ήταν αν θα γινόταν 2ο πεντάρι στον Ολυμπιακό, δεν είχε να ανταγωνιστεί και κανέναν Τάρλατς ως αναπληρωματικό 5άρι.....τον Μπολομπόϊ θα είχε.
Αν η "συμβουλη" των αδερφων του ηταν κατεβα επιπεδο για να παιξεις, ηταν μια καλη συμβουλη, οχι σαν την περσινη. Γενικα του ταιριαζει περισσοτερο το στυλ της Ισπανιας και ειδικα των Καναριων που ειναι πιο γρηγορο και αλεγκρο.
0
- shaq7
- Reactions: 6686
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχω εντυπωσιαστει που ενας ακυρος στο τουιτερ το ηξερε εδω και μια βδομαδα και οι δημοσιογραφοι ολοι το μαθαν απο την ανακοινωσηshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 1:24 pmΣτο τουιτερ καπου πηρε το ματι μου οτι ο 7ος ξενος θα ειναι ο ταρικ μπλακ..δεν το ειδα απο καπου αξιοπιστα μην το παρετε σοβαρα..αλλα δεν θα ταν και ασχημη περιπτωση ,το μονο αρνητικο οτι εχει κατι χρονια να παιξει μπασκετ αν θυμαμαι καλα και οτι εχουμε ρισκο να μας βγει εισι.

Παντως φιλε χιπστερ για να κανω και λιγο πλακα οτι μεταγραφη εχεις αποκλεισει να κανει ο μπαρτζω μια με τον καναν και μια με τον μπλακ εκλεισε

Δεν αποκλειεις και κανα μπακ απ 3αρι να γινουμε?

Αν και λογικα ο βεζε υπολογιζεται πολυ για το 3 οπως δειχνουν τα πραγματα.
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε δεν υπαρχει ελληνας. Ειχα πει για Ρογκαβοπουλο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:53 pmΕχω εντυπωσιαστει που ενας ακυρος στο τουιτερ το ηξερε εδω και μια βδομαδα και οι δημοσιογραφοι ολοι το μαθαν απο την ανακοινωσηshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 1:24 pmΣτο τουιτερ καπου πηρε το ματι μου οτι ο 7ος ξενος θα ειναι ο ταρικ μπλακ..δεν το ειδα απο καπου αξιοπιστα μην το παρετε σοβαρα..αλλα δεν θα ταν και ασχημη περιπτωση ,το μονο αρνητικο οτι εχει κατι χρονια να παιξει μπασκετ αν θυμαμαι καλα και οτι εχουμε ρισκο να μας βγει εισι.![]()
Παντως φιλε χιπστερ για να κανω και λιγο πλακα οτι μεταγραφη εχεις αποκλεισει να κανει ο μπαρτζω μια με τον καναν και μια με τον μπλακ εκλεισε![]()
Δεν αποκλειεις και κανα μπακ απ 3αρι να γινουμε?![]()
Αν και λογικα ο βεζε υπολογιζεται πολυ για το 3 οπως δειχνουν τα πραγματα.

Και εννοειτε πως εγω θα στηριζω παντα τον προπονητη και τον παιχτη, οπως περσυ με τον Εισυ στον Ολυμπιακο και τον Πριφτη στον Παναθηναικο.
Εσας να δω αν παει κατι στραβα

3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος ειπε ρε παιδια οτι ειναι ο μπλακ της μακαμπι που ηταν παικτης εκατομμυριου και για πρωτοδευτερος ψηλος.Μη τρελαθουμε κιολας.Με τον περσινο εισι συγκρινεται και το κατα ποσο ειναι σε τοσο κακη κατασταση.Μην προσπαθουμε να πιαστουμε απο το παραμικρο.Επισης αν ειμαστε ομαδα εκτος 8αδας σε συγκριση με αλλους που εχτισαν απο την αρχη τοτε κατι κανουμε εμεις λαθος και οι αλλοι ολα σωστα.
0