2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της διοίκησης που δεν έχουν γίνει μεταγραφές. Αλλά του χρεώνω πως δεν έχει πιέσει να γίνουν ή δεν έχει αναφέρει κάτι δημόσια. Π.χ να βγει να πει θέλουμε ενίσχυση αλλά οι ιδιοκτήτες λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να βάλουν παραπάνω χρήματα λόγω της πανδημίας. Γιατί αυτός παίζει το κεφάλι του.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 29, 2021 9:15 amΘέματα μπορεί να έχει πολλά ο Μπαρτζώκας αλλά δεν τον έχω ούτε για στραβό, ούτε για χαζό. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι του λένε "πες μας ποιον παίκτη χρειάζεσαι να τον φέρουμε" και τους λέει ότι δεν χρειάζεται κανέναν γιατί είμαστε μια χαρά. Αν του βάζουν κάποιο πολύ χαμηλό οικονομικό ταβάνι, το θεωρώ λογικό να μην μπορεί να βρει αυτόν που θα κάνει την διαφορά σε αυτά τα λεφτά, οπότε να λέει "αστο καλύτερα". Ούτως ή άλλως σε 2 μήνες θα τελειώσει η σεζόν.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι θα το τρωγε επιτόπου το κεφάλι του νομίζω, αφού θα τους καθιστούσε αποκλειστικά υπεύθυνους.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πλέον καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε ότι λεφτά υπάρχουν το καλοκαίρι, εφόσον το φετινό τρένο φαίνεται να έχει χαθεί.
Έχω την εντύπωση εντωμεταξύ ότι οι 2 ξένοι που θα άξιζαν περισσότερο να μεινουν (McKissic, Martin) έχουν συμβόλαια που λήγουν και πολύ λογικά θα ζητήσουν σαφώς περισσότερα λεφτά. Ο Harrison που παίρνει τα περισσότερα και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα νομίζω έχει κλειστό διετές.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πλέον καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε ότι λεφτά υπάρχουν το καλοκαίρι, εφόσον το φετινό τρένο φαίνεται να έχει χαθεί.
Έχω την εντύπωση εντωμεταξύ ότι οι 2 ξένοι που θα άξιζαν περισσότερο να μεινουν (McKissic, Martin) έχουν συμβόλαια που λήγουν και πολύ λογικά θα ζητήσουν σαφώς περισσότερα λεφτά. Ο Harrison που παίρνει τα περισσότερα και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα νομίζω έχει κλειστό διετές.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της διοίκησης που δεν έχουν γίνει μεταγραφές. Αλλά του χρεώνω πως δεν έχει πιέσει να γίνουν ή δεν έχει αναφέρει κάτι δημόσια. Π.χ να βγει να πει θέλουμε ενίσχυση αλλά οι ιδιοκτήτες λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να βάλουν παραπάνω χρήματα λόγω της πανδημίας. Γιατί αυτός παίζει το κεφάλι του.
[/quote]
To κεφάλι του το παίζει απέναντι στα αφεντικά του, όχι τι θα πει στις κάμερες. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει δηλώσεις για τον περιούσιο λαό, αυτά είναι τα λεφτά που υπάρχουν, δε γίνεται να μην το καταλαβαίνει κάποιος αυτό. Υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που να του λένε "θες παίκτες να βελτιωθεί η ομάδα;" και να πει "όχι μωρέ, πού να τρέχουμε τώρα;".
Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της διοίκησης που δεν έχουν γίνει μεταγραφές. Αλλά του χρεώνω πως δεν έχει πιέσει να γίνουν ή δεν έχει αναφέρει κάτι δημόσια. Π.χ να βγει να πει θέλουμε ενίσχυση αλλά οι ιδιοκτήτες λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να βάλουν παραπάνω χρήματα λόγω της πανδημίας. Γιατί αυτός παίζει το κεφάλι του.
[/quote]
To κεφάλι του το παίζει απέναντι στα αφεντικά του, όχι τι θα πει στις κάμερες. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει δηλώσεις για τον περιούσιο λαό, αυτά είναι τα λεφτά που υπάρχουν, δε γίνεται να μην το καταλαβαίνει κάποιος αυτό. Υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που να του λένε "θες παίκτες να βελτιωθεί η ομάδα;" και να πει "όχι μωρέ, πού να τρέχουμε τώρα;".
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοώ πως τα αποτελέσματα κρίνουν την παραμονή του ή όχι στον πάγκο. Οι προπονητές κρίνονται καθημερινά. Φυσικά πρέπει να βγει γιατί σε περίπτωση αποτυχίας να γίνει κριτική εκεί που πρέπει. Έχω διαβάσει στο Twitter οπαδούς που λένε ο Μπαρτζώκας δεν θέλει μεταγραφές και λεφτά υπάρχουν αφού οι Αγγελόπουλοι φέτος ναυλώνουν τσάρτερ για τα εκτός έδρας ματς και καλύπτουν το κόστος των τεστ για τον Covid-19, το οποίο για εμένα βέβαια δεν σοβαρό επιχείρημα. Κανείς δεν ζήτησε να δώσουν καράβι λεφτά για τις προσθήκες, αλλά να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 29, 2021 11:57 amTo κεφάλι του το παίζει απέναντι στα αφεντικά του, όχι τι θα πει στις κάμερες. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει δηλώσεις για τον περιούσιο λαό, αυτά είναι τα λεφτά που υπάρχουν, δε γίνεται να μην το καταλαβαίνει κάποιος αυτό. Υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που να του λένε "θες παίκτες να βελτιωθεί η ομάδα;" και να πει "όχι μωρέ, πού να τρέχουμε τώρα;".
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα δεν είναι δουλειά του Προπονητή να "δώσει" την διοίκηση.
Από κει και πέρα πλέον δεν έχει νόημα για βραχυπρόθεσμη ενίσχυση. Ή βρίσκεις κάποιον για να δοκιμαστεί εν όψει της νέας σεζόν όπως έγινε με Μακκίσικ και Έλις ή πας για το καλοκαίρι. Να δούμε αν θα είμαστε και του χρόνου στην Α1 γιατί αυτή πρέπει να ήταν και η επιθυμία του Μπαρτζώκα.
Από κει και πέρα πλέον δεν έχει νόημα για βραχυπρόθεσμη ενίσχυση. Ή βρίσκεις κάποιον για να δοκιμαστεί εν όψει της νέας σεζόν όπως έγινε με Μακκίσικ και Έλις ή πας για το καλοκαίρι. Να δούμε αν θα είμαστε και του χρόνου στην Α1 γιατί αυτή πρέπει να ήταν και η επιθυμία του Μπαρτζώκα.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά πάντα ως συνάρτηση της αρχικής επένδυσης. Όσο λιγότερα βάλουν οι ιδιοκτητες, τόσο χαμηλότερες απαιτήσεις έχουν.Εννοώ πως τα αποτελέσματα κρίνουν την παραμονή του ή όχι στον πάγκο.
... δίνοντας λεφτά εννοείς... κι άλλα λεφτά δηλαδή γιατί ήδη δίνουν. Το όριο στο πόσα δίνουν το βάζουν αυτοί, ούτε εμείς ούτε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν ζήτησε να δώσουν καράβι λεφτά για τις προσθήκες, αλλά να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
-
RipCity

- Reactions:
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
McKissic λογικά λήγει, αλλά Martin σίγουρα έχει option.Sokos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 29, 2021 11:18 am
Για τον Harrison, που είναι τραγικός τελευταία, εγώ προσωπικά θέλω να μείνει γιατί πιστεύω πως έχει το potential, αλλά του έπεσε βαρύ το επίπεδο της Euroleague για πρώτη χρονιά. Άλλωστε νομίζω δε στοιχίζει κι αρκετά και ούτως ή άλλως θα ανοίξουν θέσεις στα guard με αποχώρηση Σπανούλη και ίσως Jenkins? Δε χρειάζεται να τους αλλάξουμε και όλους με δεδομένη και την αβεβαιότητα για McKissic.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1) Και σε συνάρτηση με το στόχο που έχει θέσει η διοίκηση. Από τη στιγμή που το μπάτζετ δεν είναι ψίχουλα θα υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τις δυνατότητες του ρόστερ.yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 29, 2021 12:43 pmΝαι αλλά πάντα ως συνάρτηση της αρχικής επένδυσης. Όσο λιγότερα βάλουν οι ιδιοκτητες, τόσο χαμηλότερες απαιτήσεις έχουν.Εννοώ πως τα αποτελέσματα κρίνουν την παραμονή του ή όχι στον πάγκο.
... δίνοντας λεφτά εννοείς... κι άλλα λεφτά δηλαδή γιατί ήδη δίνουν. Το όριο στο πόσα δίνουν το βάζουν αυτοί, ούτε εμείς ούτε ο Μπαρτζώκας.Κανείς δεν ζήτησε να δώσουν καράβι λεφτά για τις προσθήκες, αλλά να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
2) Από το 2011 έχουν βάλει όριο στο πόσο ξοδεύουν. Επαναλαμβάνω κανείς ζητάει να ξοδέψουν παράλογα λεφτά αλλά να δώσουν χρήματα στο πλαίσιο του μοντέλου που έχουν καθιερώσει.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ψίχουλα δεν είναι, αλλά ούτε στα 8 υψηλότερα είναι, οπότε δε βλέπω πώς να θωερούν την οκτάδα μίνιμουμ στόχο αντί για υπέρβαση. Ειδικά σε χρονιά χωρίς φιλάθλους, που για τις ελληνικές ομάδες είναι μεγάλο συν.1) Και σε συνάρτηση με το στόχο που έχει θέσει η διοίκηση. Από τη στιγμή που το μπάτζετ δεν είναι ψίχουλα θα υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τις δυνατότητες του ρόστερ.
Ποιος ξέρει ποιο μοντέλο εσόδων-εξόδων έχουν βάλει για φέτος; Εγώ φαντάζομαι ότι όσα ήταν να βάλουν τα έβαλαν και κάνουν το σταυρό τους να τους βγει.2) Από το 2011 έχουν βάλει όριο στο πόσο ξοδεύουν. Επαναλαμβάνω κανείς ζητάει να ξοδέψουν παράλογα λεφτά αλλά να δώσουν χρήματα στο πλαίσιο του μοντέλου που έχουν καθιερώσει.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κακή νοοτροπία είναι το "τόσα έχω, τόσα βάζω"; Κακή ήταν όταν φέσωναν τους παίκτες.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 30, 2021 12:45 amΜάλλον αυτό είναι το πλάνο και αποτελεί δείγμα της κακής νοοτροπίας που διέπει την διοίκηση.
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η κακη νοοτροπια φαινεται στο "εχουμε 1.5Μ συμβολαιο για τον Καλαθη, αλλα αν δεν το θελει ο Καλαθης δε το δινουμε σε αλλον".mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 30, 2021 12:45 amΜάλλον αυτό είναι το πλάνο και αποτελεί δείγμα της κακής νοοτροπίας που διέπει την διοίκηση.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν είναι καθόλου κακή νοοτροπία το "τόσα έχω, τόσα βάζω", κάθε άλλο. η καλύτερη είναι. ακόμα και το "τόσα θέλω να βάζω" μια χαρά είναι. δε θα κάνουμε εμείς κουμάντο στην τσέπη των Αγγελόπουλων.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 30, 2021 12:48 amΚακή νοοτροπία είναι το "τόσα έχω, τόσα βάζω"; Κακή ήταν όταν φέσωναν τους παίκτες.mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 30, 2021 12:45 am
Μάλλον αυτό είναι το πλάνο και αποτελεί δείγμα της κακής νοοτροπίας που διέπει την διοίκηση.
κακή νοοτροπία είναι να βάζεις αυτά που βάζεις και να βγάζεις ανακοινώσεις για επιστροφή στην κορυφή κτλ όταν ξεκάθαρα αυτά που βάζεις δε φτάνουν για κάτι τέτοιο.
αυτό που συνέβη στον Ολυμπιακό το 12-13 κυρίως, αλλά και τα επόμενα χρόνια σε κάποιο βαθμό είναι κάτι μοναδικό ιστορικά. έκατσαν όλα τόσο τέλεια που η ομάδα είχε τη δυνατότητα με χαμηλά μπάτζετ να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη για καιρό. εννοείται το κυρίαρχο στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν η (συν)ύπαρξη Σπανούλη - Πρίντεζη στο prime τους στην ομάδα.
οι Αγγελόπουλοι αντί να δουν την πραγματικότητα και τη μοναδικότητα αυτού που συνέβη τότε, ονόμασαν όλο αυτό το πράγμα "μοντέλο" και πίστεψαν ότι με λίγα μπορούν μια ζωή να παίρνουν πολλά. ότι "Ολυμπιακός είσαι" και μπορείς να είσαι στην κορυφή έχοντας από τα χαμηλότερα μπάτζετ της διοργάνωσης, επειδή ακολουθείς "το μοντέλο". ότι η υπέρβαση μπορεί να γίνεται κανόνας, πράγμα εξ ορισμού άτοπο.
τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ και καιρό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο