Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Εντάξει έχεις ένα δίκιο σε αυτό που υπονοείς, βέβαια βρε αδερφέ είναι αλλά τα δεδομένα που θα προκύψουν ΑΝ παρθεί τελικά ο Jones!!! Δηλαδή να κόψεις χρόνο από τον Ταιρΐκ , για να έχεις ικανοποιημένο τον Ντόντα που δεδομένα είναι δύο σκάλες κάτω και μάλιστα στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς?? Ε…..άμα το κάνει και αυτό, δεν θα του φταίει κανένας ανάδρομος Ερμής του προπονητή στο τέλος, αλλά το κούφιο του το κεφάλι!!! Θεωρώ πάντως ότι δεν θα το δούμε……..Anyway, ας παρθεί ο παίκτης οριστικά και βλέπουμε!!!Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 7:52 pmΔεδομένου ότι μετά τις 26 Φλεβάρη κλείνουν οι μεταγραφές, δεν μπορείς να παίξεις κορώνα γράμματα όλη την σεζόν και να πας με δύο Σέντερ, όταν και τα τεσσάρια σου δεν πατάνε στο πέντε.
Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει ο Μπι να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους και να πάει να μοιράσει τους χρόνους.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μετα αποσα εχετε περασει σε παιχτες που εφυγαν γιατι δεν ειχαν χρονοDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 7:52 pmΔεδομένου ότι μετά τις 26 Φλεβάρη κλείνουν οι μεταγραφές, δεν μπορείς να παίξεις κορώνα γράμματα όλη την σεζόν και να πας με δύο Σέντερ, όταν και τα τεσσάρια σου δεν πατάνε στο πέντε.
Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει ο Μπι να τους κρατήσει όλους ευχαριστημένους και να πάει να μοιράσει τους χρόνους.
με παιχτες που εχετε ακομα στην ομαδα που εχουν παραπονα
και με παιχτες που δεν ηρθαν γιατι εχετε πολυκοσμια
η λογικη ειναι ακομα ολοι οι καλοι χωρανε και αφου πληρωνονται τι τους νοιαζει αν παιζουν

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν οι 2 πρωτοι σου ειναι ο μιλου με τον ταιρικ που ειναι στο τοπ 3 τοπ 5 των σεντερ της ευρωλιγκας δεν το βλεπω τοσο κακο να πας με 2 + κωτσος και πιτερς.Οκ ιδανικα ενα 4-5ρι θα τα καλυτερο να υπαρχει και ενας να ριχνει ξυλο αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε ολη την ομαδα.Ο τζοουνς μπορει να παιζει 35λ σερι δεν καταλαβαινει..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μωρέ και εγώ συμφωνώ με αυτό. Ιδανικό θα ήταν να φύγει ο Χολ. Εγώ θα τον αντάλλαζα. Αφού έτσι και αλλιώς όταν παίζει στην άμυνα είμαστε χειρότεροι από ότι με Μιλου.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 8:10 pmαν οι 2 πρωτοι σου ειναι ο μιλου με τον ταιρικ που ειναι στο τοπ 3 τοπ 5 των σεντερ της ευρωλιγκας δεν το βλεπω τοσο κακο να πας με 2 + κωτσος και πιτερς.Οκ ιδανικα ενα 4-5ρι θα τα καλυτερο να υπαρχει και ενας να ριχνει ξυλο αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε ολη την ομαδα.Ο τζοουνς μπορει να παιζει 35λ σερι δεν καταλαβαινει..
Απλά το ρίσκο είναι μεγαλύτερο, γιατί πες ότι τραυματίζεται ο Μιλου μετά τις 26 Φλεβάρη, τι κάνεις;
Ο Ταιρικ είναι σκυλί, αλλά βγάζει και αυτός μικρό τραυματισμούς.
«Στη δωδεκάδα της Παρτίζαν ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ενεργός για την αναμέτρηση με την Σπλιτ» από Χάρη Σταύρου.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω σοσιαλ δεν εχω....αλλα ειμαι απ αυτους που πιστευουν οτι ο Χολ ειναι καλυτερος-εμπειροτερος......ή για να ειμαι πιο ακριβης θα πω οτι χρονιες σαν αυτες του Χολ στη Μονακο δεν εχουμε δει απ τον Τζοουνς(ακομα)...tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 7:50 pmΠάντως τα σχόλια στα σοσιαλ με αφορμή την μεταγραφή έχουν πολύ πλακα και δείχνουν και τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Οι περισσότεροι ολυμπιακοί κλαίγονται γιατί δεν έχουμε πάρει λέει ακόμη γκαρντοι παναθηναϊκοί αναρωτιούνται που θα βρούμε τα λεφτά και προβληματίζονται γιατί είναι κωλοπαιδο και θα μας αναστατώσει
Άλλοι λένε ότι ο χολ είναι καλύτερος παίκτης
Γενικά από που να το πιάσεις
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός, πρέπει να έχει αλλάξει αυτό τελικά τα τελευταία χρόνια γιατί θυμάμαι παλιότερα υπήρχε αυτός ο περιορισμός. Ισχύει πάντως ότι ένας παίκτης πρέπει να έχει ξεδηλωθεί από την τωρινή του ομάδα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλη.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 6:01 pmΔεν υπαρχει περιορισμος στο να παιξει απ τον δευτερο γυρο. Αν αποδεσμευτει κ γινει η μεταγραφη ειναι αμεσα διαθεσιμος.kojito έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 5:31 pm
Την Παρασκευή όπως και να έχει 99% θα πάμε με την ίδια front-line, αφού ο Jones (ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης Ευρωλίγκας) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο.
Λογικά θα έχουν κι άλλα ονόματα ως εναλλακτικές, και εκτός Ευρωλίγκα, αλλά φαίνεται ότι ο Jones είναι αυτός που έχουν κυκλώσει οπότε τους άλλους θα τους έχουν στο περίμενε, αν έχουν κάνει κάποια κουβέντα ήδη, ή το ενδιαφέρον θα είναι τελείως θεωρητικό ακόμα. Οπότε όποιος και να έρθει το νωρίτερο που θα παίξει θα είναι στις 9 του Γενάρη με την Bayern.
Επειδή έχουμε φτάσει πάντως Κυριακή βράδυ και οι όποιες συζητήσεις θα θέλουν minimum 2-3 μέρες, ακόμα και στο αισιόδοξο σενάριο που ο παίκτης έρχεται Τεταρτη και περνάει ιατρικά, δεν νομίζω ότι θα τον βάλει ο Μπαρτζώκας να παίξει με 1-2 προπονήσεις ουσιαστικά. Το πολύ-πολύ να πάρει την θέση του Αντετοκούμπο στην δωδεκάδα και να παίξει μόνο αν χρειαστεί.]
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα και ο χολ μπορει να παιζει 35 λεπτα χωρις να καταλαβαινειshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 8:10 pmαν οι 2 πρωτοι σου ειναι ο μιλου με τον ταιρικ που ειναι στο τοπ 3 τοπ 5 των σεντερ της ευρωλιγκας δεν το βλεπω τοσο κακο να πας με 2 + κωτσος και πιτερς.Οκ ιδανικα ενα 4-5ρι θα τα καλυτερο να υπαρχει και ενας να ριχνει ξυλο αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε ολη την ομαδα.Ο τζοουνς μπορει να παιζει 35λ σερι δεν καταλαβαινει..
Ο οποιος χολ αν το ξεχασαμε ειναι μεταγραφη του καλοκαιριου με μπαι αουτ και δυνατο συμβολαιο αλλα αποφασισαμε μετα απο λιγους μηνες οτι δεν μας κανει γιατι κανει αυτα που ξερει να κανει και οχι αυτα που ο κοουτς b φαντασιωνοταν οτι μπορει να κανει .
Αιντε να δουμε τι θα γινει .
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσυ κατι ξερεις!! Καθολου δεν θα μας χαλουσε ισα ισα και πιο πολυπλευρο ταλεντο οκ χειροτερος ακυντικα και σωματικα αλλα δεν ακουμπαει και στο 4 και για μενα αυτο ειναι λιγο θεμα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:37 pmΓιατρέ, μην την υποτιμάς την Ρεάλ……όντως δεν παρουσιάζει τίποτα ( ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ) με βάση το ρόστερ της, σαφώς υπάρχουν και από εμένα αμφιβολίες για τον φουλ στην μπριγιαντίνι γερομπισμπίκι προπονητή της, αλλά είναι παντού πλήρης!!!………….φιλολογικά βέβαια, αν δεν μας δίνανε τον Μπόγκα που και εμένα μου αρέσει πολύ, δεν νομίζω να μας χαλούσε η εναλλακτική του Sterling Brown πάντως!!!Christofis έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:08 pm
Με ταιρικ παιρνεις πακετο τον Μπονγκα και λυνεις το θεμα δεν χρειαζεσαι και τεσσαροπενταρι και Παικτη στα φτερα καθως ο Μπονγκα σου δινει το two way στις δυο θεσεις που εχεις θεμα οταν δεν ειναι στο παρκε ο Γουορντ και ο καλος Παπανικολαου.
1. Μορις, Γουοκαπ, Νιλικινια
2. Φουρνιε, Ντορσει
3. Γουορντ,
3-4 Μπονγκα
4. Σας, Πιτερς
5. Μιλου, Ταιρικ, Χολ
Φυσικα ενω εχει συζητηθει το σεναριο. Αν δεν γινουν μαζικες αποχωρησεις Λι, Λαρε και Αντετοκουμπο αλλα και μη επιστροφη μακκισικ πλεον το βλεπω απιθανο γιατι δεν ξερω αν μας παιρνει χρονικα για τοσο μεγαλη σκουπα
Επισης η Ρεαλ μπορει να εχει μεγαλο μεγεθος αλλα για μενα κουτουλανε οι φοργουορντ μεταξυ τους ενω εχουν προπονητη ανεκδοτο για εμενα για αυτο το επιπεδο. Η μονακο νομιζω εχει στηθει σωστα στη θεωρια.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν φαινεται ουτε τωρα πως τον ενδιαφερει να τους κραταει ολους ικανοποιημενους. Γι αυτο εχει παρκαρει Λη, Λαρετζακη, Κωστακουμπο και πιστευω πως θα παρκαρει και Χολ-Ντιλικινα οταν αποκτηθει σοβαρο σεντερ κ ανεβει ο Μορις. Απο εκει και περα αν φυγει ο Λη και Λαρετζακης-Αντετοκουνμπο ως δανεικοι (οπως ακουγοταν) το τωρινο ροστερ ειναι ουσιαστικα 13 παικτων υπολογιζοντας και τον τραυματια Μακισικ κ τον Νετζημπογλου. Ανετα χωρανε αλλοι 2 παικτες.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 7:52 pmΔεδομένου ότι μετά τις 26 Φλεβάρη κλείνουν οι μεταγραφές, δεν μπορείς να παίξεις κορώνα γράμματα όλη την σεζόν και να πας με δύο Σέντερ, όταν και τα τεσσάρια σου δεν πατάνε στο πέντε.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε συ 2αρι ειναι αυτος .3 παιζει οταν πανε με σχημα τριων γκαρντChristofis έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 9:01 pmΕσυ κατι ξερεις!! Καθολου δεν θα μας χαλουσε ισα ισα και πιο πολυπλευρο ταλεντο οκ χειροτερος ακυντικα και σωματικα αλλα δεν ακουμπαει και στο 4 και για μενα αυτο ειναι λιγο θεμα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 28, 2025 2:37 pm
Γιατρέ, μην την υποτιμάς την Ρεάλ……όντως δεν παρουσιάζει τίποτα ( ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ) με βάση το ρόστερ της, σαφώς υπάρχουν και από εμένα αμφιβολίες για τον φουλ στην μπριγιαντίνι γερομπισμπίκι προπονητή της, αλλά είναι παντού πλήρης!!!………….φιλολογικά βέβαια, αν δεν μας δίνανε τον Μπόγκα που και εμένα μου αρέσει πολύ, δεν νομίζω να μας χαλούσε η εναλλακτική του Sterling Brown πάντως!!!

- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο