Εκτος και ψηθει με την προοπτικη ενος 3ετους πχ.
Στην ουσια οποιος ερθει αν ερθει δεν θα μας ανεβασει επιπεδο απλα θα ναι εξτρα κορμια για να μην καταπονουνται τοσοι οι βασικοι..
Στα θετικα οτι ο μπαρτζωκας εχει ματι και ισως βρει κανα λαυρακι.
Συντονιστής: Captains
φιλε μαζι σου για μπραζ ! τον πιστευω οπως πιστευα και τον πιτερς περσυ και φετος δικαιωθηκα (καλλιο αργα παρα ποτε) πιστευω οτι το παληκαρι απλα χρειαζεται ενα παιχνιδι που θα τον ξεκλειδωσει και θα καταφερει να βγαλει το μπασκετικο του θρασσος στο παρκε . και μια που μιλαμε για ξεκλειδωμα ελπιζω το χτεσινο παιχνιδι του πιτερς να ειναι απλα η αρχη!
Και εγώ συμφωνώ ο γκος είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε γκαρντ. Ο Λούντζης είναι για 10λεπτα στην Ευρωλίγκα κι όχι για όλα τα ματς θα παίζει στην Α1 πολύ χρόνο. Αν μείνουμε πάλι χωρίς γκαρντ θα κλαταρει πάλι ο γουοκαπ, είναι μεγάλο ρίσκοplo koon έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 5:22 pmΤο πρόβλημα με τον Γκος είναι ότι εφόσον έχει βγάλει 4(!) τραυματισμούς στου 2 πρώτους μήνες παιχνιδιών ξέρεις από τώρα ότι το Μάρτη-Απρίλη είναι 50-50 να τον έχεις. Οπότε θες κάποιον για μπακ απ.assistant77 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 5:17 pmξερω οτι ειναι λιγο αντιτουριστικη η αποψη μου αλλα εγω γκαρ δε θα παιρνα......αν αντως ο Σακ γυριζει απο Δευτερα ,δεν ειναι τιποτα ο ενας μηνας που θα λειψει ο Γκος......5-6 ματς ειναι ευρωλιγκας που ηδη πηραμε το πρωτο....
Ενδιαφερουσες περιπτωσεις, εχουν αθλητικοτητα κι ενεργεια. Δε ξερω αν ο Davis παιζει ασσος. δε μου φαινεται για τετοιος.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 10:16 amο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλό. Εχει βάλει predator στο γραφείο του Μπαρτζώκα.
Κράτα μόνο σε οθονοβολή τα σχόλιά μας, γιατί όταν θα κάνει come out δεν θα μας πιστεύουν ότι τα λέγαμε και θα μας λένε ευκαιριακούς σχολιαστές.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 6:19 pmφιλε μαζι σου για μπραζ ! τον πιστευω οπως πιστευα και τον πιτερς περσυ και φετος δικαιωθηκα (καλλιο αργα παρα ποτε) πιστευω οτι το παληκαρι απλα χρειαζεται ενα παιχνιδι που θα τον ξεκλειδωσει και θα καταφερει να βγαλει το μπασκετικο του θρασσος στο παρκε . και μια που μιλαμε για ξεκλειδωμα ελπιζω το χτεσινο παιχνιδι του πιτερς να ειναι απλα η αρχη!
για ποια στατιστικα μιλαμε? 11,7 ποντοι και 8 ριμπαουντ σε 26 λεπτα με 6.7 προσπαθειες για 2π ανα παιχνιδι ηταν τα καλυτερα στατιστικα του που ειχε στην ευρωλιγκα στο μακρινο πλεον 2018.Pointgod έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 17, 2023 6:03 pmΟ Πετρουσεφ αν ερθει θα ειναι με πλανο να δουλευτει στο 4 διπλα στον Μιλου και να παει ετοιμος στο ΝΒΑ σε 2-3 χρονια.
Ο Νικολας ειναι σε φαση καριερας που δεν παιζει πλεον για τα στατιστικα του, θα τον κανει μαγκα τον μικρο τα επομενα χρονια.
Μεγαλη κινηση αν γινει.
Αν δεν υπήρχε το θέμα των διαβατηρίων δεν θα τον επέλεγα ποτέ με τόσα πολλά χρήματα ,με Φαλ,Μιλου και άλλον έναν ανερχόμενο είμαστε σούπερ.assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:55 amΝαι θα δωσουμε 1,5Μ σε ψηλο για να παιρνει 2 ριμπαουντ ανα παιχνιδι και να σουταρει τριποντακια.......ας τον εκει που ειναι,μια χαρα περναει....
Καλα θυμασαι δε με νοιαζει το ελληνικο πρωταθλημα,κυπελλο κτλ.....συμφωνω βεβαια μαζι σου οτι αν χανεις τα εγχωρια δημιουργειται θεμα στην ομαδα κυριως απο εφημεριδες ,οπαδους κτλ.....εδω μια ηττα καναμε τις προαλλες και αρχισαν να προτεινονται εδω υποψηφιοι αντικαταστατες του Μπαρτζωκα.....Rice έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 10:34 amΑν δεν υπήρχε το θέμα των διαβατηρίων δεν θα τον επέλεγα ποτέ με τόσα πολλά χρήματα ,με Φαλ,Μιλου και άλλον έναν ανερχόμενο είμαστε σούπερ.assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:55 am
Ναι θα δωσουμε 1,5Μ σε ψηλο για να παιρνει 2 ριμπαουντ ανα παιχνιδι και να σουταρει τριποντακια.......ας τον εκει που ειναι,μια χαρα περναει....
Όμως αν δεν πάρουμε τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες θα πρέπει από τώρα να θεωρήσουμε ότι ο ΠΑΟ θα κυριαρχήσει εντός Ελλάδος.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει η ομάδα ότι προσπαθώ για την Ευρωλίγκα με 9-10 ξένους και όσους Έλληνες μπορώ χωρίς να πληρώνω χρήματα για παίχτες που δεν τα αξίζουν. Όμως εγώ ,όπως και εσυ που αν θυμάμαι καλά δεν σε απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαστε μειοψηφία,γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε συνεχόμενες απώλειες τίτλων και ηττών στο πρωτάθλημα θα υπάρχει σοβαρό θέμα στην ομάδα.