Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5668
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 17, 2023 5:48 pm

αποτι καταλαβαινω εγω στοχος ειναι να ρθει ενα γκαρντ συμπληρωματικο επιπεδου χαμηλοτερου της ευρωλιγκας απλα για να βοηθησει λιγο τωρα και στην ουσια με γκος μεσα θα παιζει σπανια.. Για πετρουσεφ μακαρι αλλα χλωμο το βλεπω μιας και θα θελει αρκετα λεφτα για να ρθει συν οτι με μιλου φαλ πιτερς στα καλα τους δεν θα εχει οσο χρονο υποθετω θα θελει.
Εκτος και ψηθει με την προοπτικη ενος 3ετους πχ.

Στην ουσια οποιος ερθει αν ερθει δεν θα μας ανεβασει επιπεδο απλα θα ναι εξτρα κορμια για να μην καταπονουνται τοσοι οι βασικοι..

Στα θετικα οτι ο μπαρτζωκας εχει ματι και ισως βρει κανα λαυρακι.

0
Pointgod

senior
Reactions: 129
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 17, 2023 6:03 pm

Ο Πετρουσεφ αν ερθει θα ειναι με πλανο να δουλευτει στο 4 διπλα στον Μιλου και να παει ετοιμος στο ΝΒΑ σε 2-3 χρονια.

Ο Νικολας ειναι σε φαση καριερας που δεν παιζει πλεον για τα στατιστικα του, θα τον κανει μαγκα τον μικρο τα επομενα χρονια.

Μεγαλη κινηση αν γινει.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Παρ Νοέμ 17, 2023 6:19 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 12:54 pm
Θα πω κάτι...Για Μπραζ κάποιοι εδώ μέσα θα αναθεωρήσουν. Είναι καλός παίκτης, απλά σιγά σιγά όταν ξεψαρώσει θα δείξει ποιος είναι; Πού το ξέρω ε; Φαίνεται η ποιότητα του παίχτη, θα δείτε.
φιλε μαζι σου για μπραζ ! τον πιστευω οπως πιστευα και τον πιτερς περσυ και φετος δικαιωθηκα (καλλιο αργα παρα ποτε) πιστευω οτι το παληκαρι απλα χρειαζεται ενα παιχνιδι που θα τον ξεκλειδωσει και θα καταφερει να βγαλει το μπασκετικο του θρασσος στο παρκε . και μια που μιλαμε για ξεκλειδωμα ελπιζω το χτεσινο παιχνιδι του πιτερς να ειναι απλα η αρχη!

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Νοέμ 17, 2023 7:11 pm

plo koon έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 5:22 pm
assistant77 έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 5:17 pm
ξερω οτι ειναι λιγο αντιτουριστικη η αποψη μου αλλα εγω γκαρ δε θα παιρνα......αν αντως ο Σακ γυριζει απο Δευτερα ,δεν ειναι τιποτα ο ενας μηνας που θα λειψει ο Γκος......5-6 ματς ειναι ευρωλιγκας που ηδη πηραμε το πρωτο....
Το πρόβλημα με τον Γκος είναι ότι εφόσον έχει βγάλει 4(!) τραυματισμούς στου 2 πρώτους μήνες παιχνιδιών ξέρεις από τώρα ότι το Μάρτη-Απρίλη είναι 50-50 να τον έχεις. Οπότε θες κάποιον για μπακ απ.
Και εγώ συμφωνώ ο γκος είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε γκαρντ. Ο Λούντζης είναι για 10λεπτα στην Ευρωλίγκα κι όχι για όλα τα ματς θα παίζει στην Α1 πολύ χρόνο. Αν μείνουμε πάλι χωρίς γκαρντ θα κλαταρει πάλι ο γουοκαπ, είναι μεγάλο ρίσκο

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 530

Παρ Νοέμ 17, 2023 7:24 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 10:16 am
ο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλό. Εχει βάλει predator στο γραφείο του Μπαρτζώκα.
Ενδιαφερουσες περιπτωσεις, εχουν αθλητικοτητα κι ενεργεια. Δε ξερω αν ο Davis παιζει ασσος. δε μου φαινεται για τετοιος.

Πολυ καλη πασα exei ο Gabriel!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Νοέμ 17, 2023 7:48 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 6:19 pm
kite26 έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 12:54 pm
Θα πω κάτι...Για Μπραζ κάποιοι εδώ μέσα θα αναθεωρήσουν. Είναι καλός παίκτης, απλά σιγά σιγά όταν ξεψαρώσει θα δείξει ποιος είναι; Πού το ξέρω ε; Φαίνεται η ποιότητα του παίχτη, θα δείτε.
φιλε μαζι σου για μπραζ ! τον πιστευω οπως πιστευα και τον πιτερς περσυ και φετος δικαιωθηκα (καλλιο αργα παρα ποτε) πιστευω οτι το παληκαρι απλα χρειαζεται ενα παιχνιδι που θα τον ξεκλειδωσει και θα καταφερει να βγαλει το μπασκετικο του θρασσος στο παρκε . και μια που μιλαμε για ξεκλειδωμα ελπιζω το χτεσινο παιχνιδι του πιτερς να ειναι απλα η αρχη!
Κράτα μόνο σε οθονοβολή τα σχόλιά μας, γιατί όταν θα κάνει come out δεν θα μας πιστεύουν ότι τα λέγαμε και θα μας λένε ευκαιριακούς σχολιαστές.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 17, 2023 9:12 pm

Pointgod έγραψε:
Παρ Νοέμ 17, 2023 6:03 pm
Ο Πετρουσεφ αν ερθει θα ειναι με πλανο να δουλευτει στο 4 διπλα στον Μιλου και να παει ετοιμος στο ΝΒΑ σε 2-3 χρονια.

Ο Νικολας ειναι σε φαση καριερας που δεν παιζει πλεον για τα στατιστικα του, θα τον κανει μαγκα τον μικρο τα επομενα χρονια.

Μεγαλη κινηση αν γινει.
για ποια στατιστικα μιλαμε? 11,7 ποντοι και 8 ριμπαουντ σε 26 λεπτα με 6.7 προσπαθειες για 2π ανα παιχνιδι ηταν τα καλυτερα στατιστικα του που ειχε στην ευρωλιγκα στο μακρινο πλεον 2018.
Τωρα γραφει σχεδον 11 ποντους και σχεδον 5 ριμπαουντ σε 23 λεπτα με 6.5 προσπαθειες για 2π ανα παιχνιδι.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Νοέμ 17, 2023 10:24 pm

μιας και λεμε για παικτες απο eurocup kai ch L Εμενα μου αρεσε πολυ και ο tyson carter που επαιζε στο Λαυριο και ειχε κανει σουπερ χρονιά και με πολυ καλα παιχνιδια απεναντι στον παναθηναικο. Παιζει στην Μαλαγα που συμμετεχει στο champions league. combo guard με καλο τριποντο (στο ισπανικο πρωταθλημα περσι ειχε 38,6%. φετος ως τωρα εχει 44%), εκρηκτικο first step και πολυ καλο drive.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Νοέμ 18, 2023 3:43 am

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα έχει την ευκαιρία να γίνει μέλος του ροτέισον τον Σακραμέντο Κινγκς μετά τον τραυματισμό του Άλεξ Λεν.
Ο Λεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση των Κινγκς με τους Καβαλίερς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πρόβλημα στον αστράγαλο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες.

Δεδομένης και της απουσίας του Τρε Λάιλς, οι επιλογές στους ψηλούς είναι μειωμένες για τους Κινγκς, κάτι που σημαίνει ότι η αποδέσμευση του Φιλίπ Πετρούσεφ δυσκολεύει για την ώρα.

Ο Σέρβος ψηλός αναμένεται να γίνει μέρος του ροτέισον των «Βασιλιάδων», τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή του Άλεξ Λεν και του Τρέι Λάιλς στην ενεργό δράση.

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:52 am

Η γνώμη μου είναι πάντως ότι αυτό που πρεπει να κάνει η ομάδα είναι να δουλέψει την υπόθεση του Παπαγιαννη από τώρα.Το καλοκαίρι λένε ότι αν θέλει μπορεί να μείνει ελεύθερος,θεωρώ ότι αυτόν τον παίχτη δεν πρεπει να τον χάσουμε με τίποτα.

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:54 am

Μηπως ξερεις κανεις τι να γινεται εκεινη η ψυχη ο Νταλτον ο Χομς ο περσινος της Μπασκονια;;;;;;;το λεω γιατι πολλοι φιλοι του Ολυμπιακου ελεγαν περσι οτι ο Κερεχετα ξεφορτωθηκε το παλτο τον Πητερς και μας τον φορεσε εμας επειδη ειχε βρει αυτον τον παιχταρα.......

Ωραιος παιχτης......λιγο χαζοβιολης-αφελης βεβαια αλλα καλος.....ωραιο σουτ κι οταν εβρισκε και κανα διαδρομο καρφωνε οπως ηθελε.....αθλητικος,καλο σουτ....μου κανει....

0
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 18, 2023 9:55 am

Rice έγραψε:
Η γνώμη μου είναι πάντως ότι αυτό που πρεπει να κάνει η ομάδα είναι να δουλέψει την υπόθεση του Παπαγιαννη από τώρα.Το καλοκαίρι λένε ότι αν θέλει μπορεί να μείνει ελεύθερος,θεωρώ ότι αυτόν τον παίχτη δεν πρεπει να τον χάσουμε με τίποτα.
Ναι θα δωσουμε 1,5Μ σε ψηλο για να παιρνει 2 ριμπαουντ ανα παιχνιδι και να σουταρει τριποντακια.......ας τον εκει που ειναι,μια χαρα περναει....

0
Rice

senior
Reactions: 305

Σάβ Νοέμ 18, 2023 10:34 am

assistant77 έγραψε:
Rice έγραψε:
Ναι θα δωσουμε 1,5Μ σε ψηλο για να παιρνει 2 ριμπαουντ ανα παιχνιδι και να σουταρει τριποντακια.......ας τον εκει που ειναι,μια χαρα περναει....
Αν δεν υπήρχε το θέμα των διαβατηρίων δεν θα τον επέλεγα ποτέ με τόσα πολλά χρήματα ,με Φαλ,Μιλου και άλλον έναν ανερχόμενο είμαστε σούπερ.

Όμως αν δεν πάρουμε τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες θα πρέπει από τώρα να θεωρήσουμε ότι ο ΠΑΟ θα κυριαρχήσει εντός Ελλάδος.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει η ομάδα ότι προσπαθώ για την Ευρωλίγκα με 9-10 ξένους και όσους Έλληνες μπορώ χωρίς να πληρώνω χρήματα για παίχτες που δεν τα αξίζουν. Όμως εγώ ,όπως και εσυ που αν θυμάμαι καλά δεν σε απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαστε μειοψηφία,γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε συνεχόμενες απώλειες τίτλων και ηττών στο πρωτάθλημα θα υπάρχει σοβαρό θέμα στην ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Νοέμ 18, 2023 10:46 am

Κοίτα κι εμένα δεν με απασχολεί αν πάρουμε το πρωτάθλημα η όχι, όχι γιατί δεν ενδιαφέρομαι για το πρωτάθλημα αυτό καθ' αυτό, αλλά γιατί δεν έχει νόημα να κρίνεται ο πρωταθλητής ανάμεσα σε 2 ομάδες τις ίδιες πάντα και να έρχεται η καταστροφή αν δεν το πάρουμε, αυτό μόνο.
Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να βλέπω την ομάδα μου να έχει 10 ξένους και 2-3 διακοσμητικούς Έλληνες γιατί έτσι χάνει και την ταυτότητά της, γιατί να ασχολούμαι μετά με τον Ολυμπιακό και όχι π.χ. με την Μπάρτσελόνα;

2
2 Εικόνα
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 18, 2023 11:00 am

Rice έγραψε:
Σάβ Νοέμ 18, 2023 10:34 am
assistant77 έγραψε:

Αν δεν υπήρχε το θέμα των διαβατηρίων δεν θα τον επέλεγα ποτέ με τόσα πολλά χρήματα ,με Φαλ,Μιλου και άλλον έναν ανερχόμενο είμαστε σούπερ.

Όμως αν δεν πάρουμε τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες θα πρέπει από τώρα να θεωρήσουμε ότι ο ΠΑΟ θα κυριαρχήσει εντός Ελλάδος.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει η ομάδα ότι προσπαθώ για την Ευρωλίγκα με 9-10 ξένους και όσους Έλληνες μπορώ χωρίς να πληρώνω χρήματα για παίχτες που δεν τα αξίζουν. Όμως εγώ ,όπως και εσυ που αν θυμάμαι καλά δεν σε απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαστε μειοψηφία,γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε συνεχόμενες απώλειες τίτλων και ηττών στο πρωτάθλημα θα υπάρχει σοβαρό θέμα στην ομάδα.
Καλα θυμασαι δε με νοιαζει το ελληνικο πρωταθλημα,κυπελλο κτλ.....συμφωνω βεβαια μαζι σου οτι αν χανεις τα εγχωρια δημιουργειται θεμα στην ομαδα κυριως απο εφημεριδες ,οπαδους κτλ.....εδω μια ηττα καναμε τις προαλλες και αρχισαν να προτεινονται εδω υποψηφιοι αντικαταστατες του Μπαρτζωκα.....

Παρ ολα αυτα η γνωμη μου δεν αλλαζει .....7-8-10 ξενοι,οσοι χρειαζονται τελος παντων για να διατηρουμαστε στον αφρο της ευρωλιγκας και 4-5 τιμιοι Ελληνες στη σωστη τιμη......ετσι κι αλλιως αφου δεν υπαρχει ποιοτητα στο ελληνικο στοιχειο τους τιτλους θα τους κρινουν οι ξενοι......

Αν το μπατζετ ηταν απεριοριστο δε θα μ ενοιαζε,ας εδιναν 1,5Μ στον Παπαγιαννη για τριτο ψηλο να παιζει βασικος με το Λαυριο και τον Κολοσσο......αλλα για χαρη του να θυσιαζαμε τον Φαλ μηπως παρουμε το κυπελλο Ελλαδας μου φαινεται τρελο.....

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”