Κατσε πρωτα να κλεισει ο παικταρας κ μετα οι ευχες για το νεο ετος!Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:49 pmΑδερφέ μου…..έγραψα οτι σταματάω εδώ!! Συμφωνώ ότι διαφωνούμε και όλα ωραία και καλά!!! Η αναφορά σου βέβαια σε Ντε Κολό και…..Μπάγερν καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος βέβαια πως δεν ψιλοστέκουν , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας!!!Jeight έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:37 pm
Μια μεταγραφη καλου παικτη δεκεμβρη μηνα δεν ειναι επιτυχημενη? Ποια θα ητταν, του Ντε Κολο? Επισης λες οτι οι σοβαρες ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι. Οι Μονακο, Φενερ, ΠΑΟ, Ρεαλ, Μπαρτσα, Αρμανι, Ερυθρος, Μπαγερν που εψαχναν βασικους παικτες μεχρι πριν απο εμβδομαδες ειναι και αυτες της πλακας?
Και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Penguin

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως οι προσθηκες, οι χειμερινες, επιβεβαιωνουν οτι κατι δεν πηγε καλα μεχρι τωρα, οτι τα κενα δεν καλυφθηκαν. Οντως ειναι θετικες οι κινησεις, μακαρι να γινει του Τζοουνς. Θυμιζει Λο & Ντορσει. Ενδεχομενη προσθηκη και αλλου παιχτη που εχει ακουστει θα αλλαξει ακομα περισσοτερο τα πραγματα. Ειναι γεγονος πως λαθη εχουν γινει, επικοινωνιακα χωλαινει η ΚΑΕ, διοικηση και ειδικα ο κοουτς, αλλα τρωει και μπουλινγκ απο συγκεκριμενα ΜΜΕ. Παντως κινηση για Τζοουνς δειχνει και την πιεση που αισθανονται αλλα και τη διαθεση να τα δωσουν ολα μπας και χαμογελασουν στο τελος. Μεγαλο κινητρο ο τελικος του ΟΑΚΑ.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλάς για εποχές στις οποίες υπήρχαν μόνο δύο αυστηρά προκαθορισμένες μεταγραφικές περίοδοι σε όλη τη χρονιά, οι ομάδες είχαν δύο ξένους στο ρόστερ (στο μπάσκετ και 3+1 στο ποδόσφαιρο) και όταν τελείωνε το συμβόλαιο ενός παίκτη δεν έμενε ελεύθερος αν δεν ικανοποιούνταν οικονομικά η ομάδα που κατείχε το δελτίο του. Πολύ πιο κλειστό το περιβάλλον και γι' αυτό είχε πολύ μεγάλη σημασία η ευστοχία των επιλογών στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά ήρθε ο νόμος Μποσμάν και η σταδιακή απελευθέρωση των μεταγραφών και το τοπίο άλλαξε ριζικά. Μαζί με την ελαφρότητα αποφάσεων που διακρίνουμε στις ομάδες στο πλαίσιο χτισίματος του ρόστερ, βλέπουμε και την προσαρμογή του κοινού από απλά παθητική μάζα κατανάλωσης θεάματος και φανατισμού σε στρατιές «κακομαθημένων πεντάχρονων» που ζητούν στα ΜΚΔ κάθε εβδομάδα και μια νέα μεταγραφή αντί για το παραδοσιακό γλειφιτζούρι. Αν σε έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, προφανώς δεν είσαι ο μόνος.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:43 pmΤοσο στο ποδοσφαιρο οσο κ στο μπασκετ αναπολω τις εποχες που χειριζοταν κ εκλειναν τις μεταγραφες οι Λουβαρης κ Σαλονικης. Οποιον ηθελε η ομαδα, ηταν τυπικη διαδικασια να τον κλεισουν, τις περισσοτερες φορες. Τωρα καθομαστε κ ζοριζομαστε μηνες να κλεισουμε τον καθεναν που σε πολλες περιπτωσεις δεν αξιζουν να αγωνιζονται κ με τη φανελα του Ολυμπιακου.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σιγουρα ο κακος προγραμματισμος του καλοκαιριου δεν ειναι δικη μας αποκλειστικη πετυχησια. και αλλες ομαδες τα εκαναν κουλουβαχατα.
Εγω θεωρω οτι αυτα περι ενδιαφερον Ντουμπαι για Ταιρικ ηταν παραμυθια του μανατζερ του περισσοτερο.
Η Ντουμπαι εχει καμπεγκελε πετρουσεφ και τον ελπιδοφορο Καμένιας, ενω θα γυρισουν καποια στιγμη Σανλι και Τζαιτε. καιγοταν τοσο για τον Ταιρικ;
Εγω θεωρω οτι αυτα περι ενδιαφερον Ντουμπαι για Ταιρικ ηταν παραμυθια του μανατζερ του περισσοτερο.
Η Ντουμπαι εχει καμπεγκελε πετρουσεφ και τον ελπιδοφορο Καμένιας, ενω θα γυρισουν καποια στιγμη Σανλι και Τζαιτε. καιγοταν τοσο για τον Ταιρικ;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα ειναι διαφορετικο το υποστηριζω την ομαδα και διαφορετικο το να μην κριτικαρω οταν εχει γινει κατι λαθος.Jeight έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:27 pmΟλες οι ομαδες ψαχνουν παικτες μεσα στην χρονια πλεον, δεν ειμαστε εμεις οι παραταιροι. Και ξαναλεω το λαθος στο 1 και στο 5 το εχουμε επισημανει ολοι. Γιατι να πεταμε αιχμες για μεταγραφες που θα γινουν? Δηλαδη αν ερθει ο Τζοουνς και παιξει καλα εμεις ακομα θα μιλαμε για το τι εγινε το καλοκαιρι? Ναι οΧολ σαν δευτερος δεν κανει. Ναι, ο Μπατλερ η ο Μπαπ θα επρεπε να ειχαν ερθει. Αλλα τι σχεση εχουν αυτα τωρα. Επισης αυτα που λες για μονταρισματα δεν ισχυουν πλεον. Σχεδον καμια ομαδα ευρωλιγκας δεν ολοκληρωνει ροστερ το καλοκαιρι. Εχουν αλλαξει οι εποχες.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:21 pm
Δεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???
Αν θελεις να πεις συγκεκριμενα γιατι υπαρχει δυστοκια στις μεταγραφες ακομα και σε επιτυχημενες μεταγραφες εγω θα ηθελα πολυ να το ακουσω. Αλλα 6 μηνες να επαναλαμβανονται τα ιδια χωρις να υπαρχει μια διευκρινιση δεν ξερω, εμενα με κουραζει λιγο. Φιλικα παντα.
Ε φετος εγιναν πολλα λαθη. Πολλοι λαθος χειρισμοι και επιλογες χωρις λογικη.
Δεν σου εκατσαν επιλογες οπως ο Μορις, ο Φρανσισκο ο Μισιτς. Οκ ορθως περιμενεις να βγει κατι καλο στην αγορα και στηριζεις και τον εβανς. Ε οταν βγαινει η βασικη επιλογη σου που τον περιμενεις μηνες ε κανεις all in και δεν αφηνεις τον. παικτη να παει σε μικροτερο πορτοφολι αλλα και μεγεθος ομαδας.
Ψαχνεις να προσθεσεις σκληραδα και αθλητικοτητα στην Ρακετα και πας και παιρνεις πληρωνοντας και buyout τον μοναδικο Ψηλο αθλητικο που δεν μπορεί να υποστηριξει καθολου τον τροπο παιχνιδιου σου και τον Αντετοκουμπο αντι να κανεις τις θεσεις της ρακετας πιο ορθολογικες φερνοντας ενα 4-5αρι σκληρο.
Γενιμα η ομαδα μπορει να παει τρενο και αν οντως αποκτησει κα τον Ταιρικ εγω προσωπικα με Μορις Ταιρικ το καλοκαιρι θα ημουν παμε να το σηκωσουμε εχουμε υπερομαδα. Αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης γιατι τον γεναρη μπορει να ηταν διαθεσιμοι ο Μενσα και ο Λι δηλαδη παικτες που δεν ταιριαζουν σε αυτονπου ψαχνεις.
Απο την αλλη ας φανουμε και μια φορα τυχεροι δεν εγινε και τιποτα.
Απλα αυτα που λεω τελος καλο ολα καλα αλλα καποια παιδια που φωναζαν απο το καλοκαιρι και τελικα γινεται αυτο που λεγαν απο τοτε δεν γινεται να τους λες : «Να κοιταξε δεν βιαστηκαμε και πηραμε παικταραδες ενω απλα εγινε αυτο που λεγανε απο τον Αυγουστο». Ο Παο πηρε την ευρωλιγκα εξαιτιας και της προσθηκης του Ναν αλλα τον Σλουκα, τον Γκραντ, τον Χουαντσονκαι τον Λεσορ τους πηρε το καλοκαιρι. Αλλο το να ψαχνεις κερασακι και αλλο την τουρτα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ο Βετάκης έγραψε ότι δεν ασχολείται άλλο η ντουμπαι.. Αυτός τα χει καλά με τους Σέρβους.
Γενικά δεν βγάζει νόημα το ρεπορτάζ.. εμείς λένε τα χούμε βρει με τον παίκτη και αυτός δεν πάει αλλού.. οι Σέρβοι ανακάλυψαν μια πρόταση όσα ζητάει η ΑΕΚ για τον σιλβα.. Εμείς από την άλλη δεν τα δίνουμε και περιμένουμε να λυγίσει η παρτιζαν..Περίεργα πράγματα
Γενικά δεν βγάζει νόημα το ρεπορτάζ.. εμείς λένε τα χούμε βρει με τον παίκτη και αυτός δεν πάει αλλού.. οι Σέρβοι ανακάλυψαν μια πρόταση όσα ζητάει η ΑΕΚ για τον σιλβα.. Εμείς από την άλλη δεν τα δίνουμε και περιμένουμε να λυγίσει η παρτιζαν..Περίεργα πράγματα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σ' αυτο το κομμάτι προτιμούσα εκείνες τις εποχές, ήξερες ότι έπρεπε να χτίσεις και να δουλέψεις μια συγκεκριμένη ομάδα και να κάνεις τις όποιες προσθήκες μια συγκεκριμένη περίοδο και να ζήσεις και να πεθάνεις με αυτό.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:19 pm
Μιλάς για εποχές στις οποίες υπήρχαν μόνο δύο αυστηρά προκαθορισμένες μεταγραφικές περίοδοι σε όλη τη χρονιά, οι ομάδες είχαν δύο ξένους στο ρόστερ (στο μπάσκετ και 3+1 στο ποδόσφαιρο) και όταν τελείωνε το συμβόλαιο ενός παίκτη δεν έμενε ελεύθερος αν δεν ικανοποιούνταν οικονομικά η ομάδα που κατείχε το δελτίο του. Πολύ πιο κλειστό το περιβάλλον και γι' αυτό είχε πολύ μεγάλη σημασία η ευστοχία των επιλογών στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά ήρθε ο νόμος Μποσμάν και η σταδιακή απελευθέρωση των μεταγραφών και το τοπίο άλλαξε ριζικά. Μαζί με την ελαφρότητα αποφάσεων που διακρίνουμε στις ομάδες στο πλαίσιο χτισίματος του ρόστερ, βλέπουμε και την προσαρμογή του κοινού από απλά παθητική μάζα κατανάλωσης θεάματος και φανατισμού σε στρατιές «κακομαθημένων πεντάχρονων» που ζητούν στα ΜΚΔ κάθε εβδομάδα και μια νέα μεταγραφή αντί για το παραδοσιακό γλειφιτζούρι. Αν σε έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, προφανώς δεν είσαι ο μόνος.![]()
Τώρα όμως αντικειμεικά δεν είναι εφικτό. Οι παίκτες περιμένουν ως τελευταία στιγμή το ΝΒΑ, από το ΝΒΑ γίνονται διαθέσιμοι παίκτες αρκετά αργότερα από την έναρξη των παιχνιδιών εδώ. Σε βαθμό που καταντάει και λίγο στοίχημα, να βιαστείς και να ολοκληρώσεις το ρόστερ νωρίς; Να αφήσεις κενά ελπίζοντας οτι κάτι καλό θα προκύψει αργότερα;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το καλοκαίρι πάντως υπήρχαν διαθέσιμοι οτουρου καμπεγκελε χειζ και μπορούσες ίσως να ψήσεις τον πετρουσεφ να μείνει.Και ο ταρικ νομίζω είχε οψιον..Ο σχεδιασμός πήγε λάθος γιατί άργησαν πολύ να ασχοληθούν με μεταγραφές λόγω τελικών.. όταν το θυμήθηκαν είχαν κλείσει οι καλοί..και ο φρανσισκο ελεύθερος ήταν απλα εμείς τον θυμηθήκαμε αφού τον πήρε η Ζαλγκίρις
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά που ακούγονται από τους δημοσιογράφους μου φαίνονται τρελές παπάτζες. Δηλαδή έκαναν οι Αφοί all in για Ταιρικ, του κάνουμε ψηστήρι εδώ και 15 μέρες, γίνεται το σκηνικό με τον Ταιρίκ και τους οπαδούς που μας τον δίνει στο πιάτο, δώσαμε 300κ να υπογράψουμε άρων άρων τον Ντιλικινά, και δεν δίνουμε 300κ που ζητάνε δήθεν οι Σέρβοι και αφήνουμε τον παίκτη να μπει στο αεροπλάνο με την αποστολή της Παρτιζαν και να παίξει στην Βαλένθια με κίνδυνο να τραυματιστεί, μόνο και μόνο επειδή έπιασαν τους Αφούς οι τσιγκουνιές ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ενώ μόλις εξοικονομήθηκαν χρήματα από την λύση συμβολαίου του Λι, και ενώ μέχρι τώρα έχουν δώσει χρήματα απλόχερα δεξιά και αριστερά;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:29 pmΝομίζω ο Βετάκης έγραψε ότι δεν ασχολείται άλλο η ντουμπαι.. Αυτός τα χει καλά με τους Σέρβους.
Κάτι δεν μου βγάζει καθόλου νόημα…
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Slow ώρα για λίγο αυτοκριτική στα post σου.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:21 pmΔεν πρόσεξες ίσως όμως ότι ΤΟΝΙΣΑ οτι θα γίνει η μεταγραφή!!!! Βρε αδερφέ, γιατί κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας??? Όταν ψάχνεις Δεκέμβρη μήνα στις δύο πιο κομβικές θέσεις ενός μπασκετικού τμήματος (1 και 5) παίκτες ΜΕ ΡΟΛΟ και όχι συμπληρωματικοΰς, για ποιά στόχευση του τμήματος μιλάμε πια??? Δύο καλοκαίρια ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα δεν μπορούμε επιτέλους να το παραδεχτούμε??? Βεβαίως χάρηκα με τον Μόρις , βεβαίως θα χαρώ και με τον Ταιρΐκ, αλλά…….τον Γενάρη έπρεπε βρε αδερφέ να φτάσουμε για τα αυτονόητα??? Τα ίδια θα λέμε συνέχεια πια??? Οι σοβαρές ομάδες που κοιτάνε κούπες, το καλοκαίρι ετοιμάζονται, το Φθινόπωρο μοντάρονται και τον χειμώνα κάνουν τα απαραίτητα μικρό συμπληρώματα……..ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κάνουμε εμείς την τελευταία διετία???…….και θέλω να καταλήξω ότι γίνεται αυτό που γίνεται το μπάχαλο, σου παρουσιάζεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της χρονιάς με τον Jones, διότι ο καλός Θεούλης μολονότι τα καντήλια που του ρίχνεις, ΜΑΛΛΟΝ σε αγαπάει τελικά…….και αντί ο παίχτης που παρεπιπτόντως τον έχεις συμφωνήσει εδώ και μέρες, να βρίσκεται στο Φάληρο και να κάνει προπόνηση τον βλέπουμε να είναι προς την Βαλένθια για το ματς, επειδή για άλλη μια φορά διυλίζουμε τον κώνωπα????Jeight έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:14 pm
Το να αφηνεις συνεχως αιχμες ομως χωρις να τις στηριζεις σε κατι απτο δεν βοηθαει. Αγγιζει την στοχευση και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου γιατι εισαι Ολυμπιακος και θες το καλο της ομαδας. Απλα βλεπω μια συνεχομενη κριτικη με τον ιδιο παρονομαστη, τον χειρισμο στις μεταγραφες. Αν ολοκληρωθει και η μεταγραφη του Τζοουνς ξαναλεω το να κλεινεις Μορις και Τζοουνς Δεκεμβρη μηνα το πιστωνεται η διοικηση η οχι.?
Γιατι εγω και ολοι κραξαμε την αποτυχια μεταγραφης Μπαπ, Μπατλερ η δεν ξερω εγω ποιον αλλον αλλα εδω μιλαμε για κατα πασα πιθανοτητα επιτυχιες...
Πέρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για την ομάδα δημιουργείς ένα πλαίσιο κριτικής που δεν έχει νοηματική σχέση με τα γεγονότα και είναι επαναλαμβανόμενο. Στο πρώτο σκέλος δεν κάνεις κάτι μεμπτό και τα μέλη έχουν αντιληφθεί ποια πληροφορία είναι έγκυρη.
Αν έχεις ονόματα και πληροφορίες τα αναφέρεις πριν από κάθε άλλο. Κάθε τι γραφόμενο μετά την είδηση ή πριν την είδηση με κορδελίτσα υπονοούμενων δεν έχει εγκυρότητα. Αυτό δεν το λέω εγώ by the way.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο δεύτερο σκέλος επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα όπως ο Stelios στα του Παναθηναικού. Και αυτό είναι μεμπτό με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ. Το έκανες μετά την νίκη με Μπολόνια, σου διεγράφη το ποστ και ξαναπόσταρες το ίδιο με άλλα λόγια. Οπότε θα σε παρακαλέσω να το σταματήσεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάμε τώρα στην άδικη κριτική για τις 2 μεταγραφές της ομάδας. Κάθε Ολυμπιακός σέβεται τις καλές μεταγραφές χειμώνα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω απλά θα δείξω 2 φωτογραφίες.

Ακόμα και αν δεν αποδίδει κάποιος την Euroleague του 2012 στις 2 μεταγραφές Γενάρη, μια άλλη ομάδα, ο Παναθηναικός περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πάρει τον Ναν, περίπου τον Οκτώβριο. Τύχη;;; Ικανονότητα;;; .....το αποτέλεσμα είναι ένα θετικό πρόσημο για την αργοπορημένη(;;;;) μεταγραφή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το καλοκαίρι παρεξήγησες τα λεγόμενα μου και αποσύρθηκες -> viewtopic.php?f=188&t=254&p=237667#p237667
Ξαναβλέπω ότι τώρα κάνεις το ίδιο με άλλα μέλη.
Ποιοι είναι οι είρωνες με τα gifακια , ποιοι οι ντεμεκ σοβαροφανείς και ποιοι δημιουργούν λογαριασμό για να πουν μεταγραφικές παπάτζες; Δημιουργήσαμε ξεχωριστό νήμα για insiders και μάντεψε....δεν εμφανίστηκε κανείς εκεί να πει μια είδηση.Καταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Με Εκτίμηση πάντα, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Στο φόρουμ δεν είχαμε ποτέ insiders από μεγάλες ομάδες. Και ο λόγος είναι απλός. Όσοι είναι πραγματικοί insiders το κάνουν επι πληρωμή και όχι σε ένα άσημο φόρουμ χωρίς διαφημίσεις. Ελάχιστα παιδιά έχουν κάποιες πληροφορίες κυρίως για μη-μεταγραφικά νέα και ξέρουν τα μέλη του φόρουμ ποιοι ειναι αυτοί, για Παναθηναικό και για Ολυμπιακό.
Για να τελειώνει λοιπόν όλη αυτήν η ενόχληση μεταξύ των post σου και άλλων μελών, προτείνω να αλλάξεις το ύφος των γραφόμενων σου, σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη.
Σε ευχαριστώ.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω εχω ξαναπει. Αστοχιες θεωρω τον Μπατλερ, τον Μπαπ και τον Οτουρου. Για Χειζ δεν ψηνομουν ποτε ενω και ο Οτουρου ηθελε να παει να ειναι πρωτος στην Χαποελ. Αντε να πω και τον Ντιμγουιτι αστοχια παρολο που δεν τον θεωρω και πολυ καλο φιτ. Σορτς, Μαλεντον, Μισιτς ειναι αστεια επιχειρηματα για μενα. Παικτες κλεισμενοι απο τον Δεκεμβρη περυσι η Μυθριδατες που αξιωνουν μιση ομαδα για να ερθουν. Μην τα ξαναλεμε.Christofis έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:28 pmΚοιτα ειναι διαφορετικο το υποστηριζω την ομαδα και διαφορετικο το να μην κριτικαρω οταν εχει γινει κατι λαθος.Jeight έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:27 pm
Ολες οι ομαδες ψαχνουν παικτες μεσα στην χρονια πλεον, δεν ειμαστε εμεις οι παραταιροι. Και ξαναλεω το λαθος στο 1 και στο 5 το εχουμε επισημανει ολοι. Γιατι να πεταμε αιχμες για μεταγραφες που θα γινουν? Δηλαδη αν ερθει ο Τζοουνς και παιξει καλα εμεις ακομα θα μιλαμε για το τι εγινε το καλοκαιρι? Ναι οΧολ σαν δευτερος δεν κανει. Ναι, ο Μπατλερ η ο Μπαπ θα επρεπε να ειχαν ερθει. Αλλα τι σχεση εχουν αυτα τωρα. Επισης αυτα που λες για μονταρισματα δεν ισχυουν πλεον. Σχεδον καμια ομαδα ευρωλιγκας δεν ολοκληρωνει ροστερ το καλοκαιρι. Εχουν αλλαξει οι εποχες.
Αν θελεις να πεις συγκεκριμενα γιατι υπαρχει δυστοκια στις μεταγραφες ακομα και σε επιτυχημενες μεταγραφες εγω θα ηθελα πολυ να το ακουσω. Αλλα 6 μηνες να επαναλαμβανονται τα ιδια χωρις να υπαρχει μια διευκρινιση δεν ξερω, εμενα με κουραζει λιγο. Φιλικα παντα.
Ε φετος εγιναν πολλα λαθη. Πολλοι λαθος χειρισμοι και επιλογες χωρις λογικη.
Δεν σου εκατσαν επιλογες οπως ο Μορις, ο Φρανσισκο ο Μισιτς. Οκ ορθως περιμενεις να βγει κατι καλο στην αγορα και στηριζεις και τον εβανς. Ε οταν βγαινει η βασικη επιλογη σου που τον περιμενεις μηνες ε κανεις all in και δεν αφηνεις τον. παικτη να παει σε μικροτερο πορτοφολι αλλα και μεγεθος ομαδας.
Ψαχνεις να προσθεσεις σκληραδα και αθλητικοτητα στην Ρακετα και πας και παιρνεις πληρωνοντας και buyout τον μοναδικο Ψηλο αθλητικο που δεν μπορεί να υποστηριξει καθολου τον τροπο παιχνιδιου σου και τον Αντετοκουμπο αντι να κανεις τις θεσεις της ρακετας πιο ορθολογικες φερνοντας ενα 4-5αρι σκληρο.
Γενιμα η ομαδα μπορει να παει τρενο και αν οντως αποκτησει κα τον Ταιρικ εγω προσωπικα με Μορις Ταιρικ το καλοκαιρι θα ημουν παμε να το σηκωσουμε εχουμε υπερομαδα. Αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης γιατι τον γεναρη μπορει να ηταν διαθεσιμοι ο Μενσα και ο Λι δηλαδη παικτες που δεν ταιριαζουν σε αυτονπου ψαχνεις.
Απο την αλλη ας φανουμε και μια φορα τυχεροι δεν εγινε και τιποτα.
Απλα αυτα που λεω τελος καλο ολα καλα αλλα καποια παιδια που φωναζαν απο το καλοκαιρι και τελικα γινεται αυτο που λεγαν απο τοτε δεν γινεται να τους λες : «Να κοιταξε δεν βιαστηκαμε και πηραμε παικταραδες ενω απλα εγινε αυτο που λεγανε απο τον Αυγουστο». Ο Παο πηρε την ευρωλιγκα εξαιτιας και της προσθηκης του Ναν αλλα τον Σλουκα, τον Γκραντ, τον Χουαντσονκαι τον Λεσορ τους πηρε το καλοκαιρι. Αλλο το να ψαχνεις κερασακι και αλλο την τουρτα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Απλα δεν θελουν να δωσουν buy out και περιμενουν να δουν αν θα λυγισει η Παρτιζαν. Το ιδιο δεν εκαναν και οι 2 πλευρες με Ντιλικινα? Ε θα πεσουν στο μισο buy out οι Σερβοι και θα το πληρωσουν οι δικοι μας. Negotiation tactics.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:39 pmΑυτά που ακούγονται από τους δημοσιογράφους μου φαίνονται τρελές παπάτζες. Δηλαδή έκαναν οι Αφοί all in για Ταιρικ, του κάνουμε ψηστήρι εδώ και 15 μέρες, γίνεται το σκηνικό με τον Ταιρίκ και τους οπαδούς που μας τον δίνει στο πιάτο, δώσαμε 300κ να υπογράψουμε άρων άρων τον Ντιλικινά, και δεν δίνουμε 300κ που ζητάνε δήθεν οι Σέρβοι και αφήνουμε τον παίκτη να μπει στο αεροπλάνο με την αποστολή της Παρτιζαν και να παίξει στην Βαλένθια με κίνδυνο να τραυματιστεί, μόνο και μόνο επειδή έπιασαν τους Αφούς οι τσιγκουνιές ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ενώ μόλις εξοικονομήθηκαν χρήματα από την λύση συμβολαίου του Λι, και ενώ μέχρι τώρα έχουν δώσει χρήματα απλόχερα δεξιά και αριστερά;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:29 pmΝομίζω ο Βετάκης έγραψε ότι δεν ασχολείται άλλο η ντουμπαι.. Αυτός τα χει καλά με τους Σέρβους.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα, θα σε παρακαλούσα να το σταματήσεις αυτό, στην περίπτωση που θέλεις να μοιραστείς κάτι και να εισπράξεις την ανάλογη κριτική ευχαρίστως, στην περίπτωση που δεν θέλεις να πεις κάτι πάλι ευχαρίστως. όμως αυτό το ύφος ότι είμαι η αυθεντία εδώ μέσα που έχω πηγές και δεν ξέρω τι άλλες απόκρυφες γνώσεις που εμείς δεν έχουμε μέχρι αποδείξεως του εναντίον μην το ξανακάνεις. Μην με βάλει τωρα να παραθέτω ποστ σου. Αφου δεν θέλεις, ξέρεις δεκτόν, δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις, τα επόμενα παρόμοια ποστ θα διαγράφονται αμέσως.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 3:10 pmΚαταρχάς, Καλή Χρόνια σου εύχομαι με υγεία…………Τους λόγους που αναφέρεις, τους εχω ήδη συζητήσει με τρία τέσσερα άτομα εδώ μέσα, με τους οποίους τυγχάνει να επικοινωνώ μόνο μέσω μέσω pm πλέον για τα αρκετά σοβαρά που θεωρούμε θέματα ( ονόματα μεταγραφικά, θέματα γηπεδικά κτλ) …….καθώς έχω καταλήξει να πιστεύω ότι και δεν αξίζει, αλλά και δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι ανοιχτά με όλους ότι γνωρίζω για τα του τμήματος , μέσω πληροφορίας πάντα . Αυτό, διοτι διαπίστωσα ότι παλαιότερα που το έκανα και μοιραζόμουν οτιδήποτε με την καλή μου πάντα πρόθεση, έφτασα αφενός να τα ακούω (μαζί με άλλους επίσης), από τον κάθε είρωνα εδώ μέσα με gifακια και γενικότητες, αλλά τα ακούγαμε ακόμα και από τύπους που υποτίθεται θεωρουσαμε σοβαροφανείς!!! Φτάσαμε δε, να εξισωνόμαστε με τύπους που κάνανε εγγραφές εδώ μέσα απλά για να πετάξουν πέντε δέκα μεταγραφικές ΠΑΠΑΤΖΕΣ και να μην ξαναεμφανιστούν!!!! …….Τελος πάντων για να μην μακρηγορώ και σε πρήζω άλλο, οκ θεώρησε λάθος αυτό που έγραψα, κακώς το έγραψα……προφανώς δεν ξέρω κάτι και έτσι το έγραψα!!!
Με Εκτίμηση πάντα, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το μονο που δεν εχουμε διαβασει ακομα σε κανα γνωστο σαιτDimmitz έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:39 pmΑυτά που ακούγονται από τους δημοσιογράφους μου φαίνονται τρελές παπάτζες. Δηλαδή έκαναν οι Αφοί all in για Ταιρικ, του κάνουμε ψηστήρι εδώ και 15 μέρες, γίνεται το σκηνικό με τον Ταιρίκ και τους οπαδούς που μας τον δίνει στο πιάτο, δώσαμε 300κ να υπογράψουμε άρων άρων τον Ντιλικινά, και δεν δίνουμε 300κ που ζητάνε δήθεν οι Σέρβοι και αφήνουμε τον παίκτη να μπει στο αεροπλάνο με την αποστολή της Παρτιζαν και να παίξει στην Βαλένθια με κίνδυνο να τραυματιστεί, μόνο και μόνο επειδή έπιασαν τους Αφούς οι τσιγκουνιές ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ενώ μόλις εξοικονομήθηκαν χρήματα από την λύση συμβολαίου του Λι, και ενώ μέχρι τώρα έχουν δώσει χρήματα απλόχερα δεξιά και αριστερά;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:29 pmΝομίζω ο Βετάκης έγραψε ότι δεν ασχολείται άλλο η ντουμπαι.. Αυτός τα χει καλά με τους Σέρβους.
Μοιραζω ιδεες!
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ γιατί συμφωνώ ότι η φαινομενική στατικότητα υποχρέωνε τις ομάδες να γίνουν πιο εφευρετικές, να εμβαθύνουν στο υλικό τους για να πετύχουν το πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό. Και αυτή η κατάσταση ευνοούσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη διεύρυνση του ανταγωνισμού σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι σήμερα, π.χ. πόσες διαφορετικές ομάδες αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης μέχρι τα τέλη των 90ς' που το πλαίσιο ήταν ακόμη ρευστό και πιο κοντά στην προηγούμενη κατάσταση και πόσες μετά; Πόσο πιο δυνατά ήταν ήταν τα πρωταθλήματα στην Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία και πόσο σήμερα; Οι εθνικές ομάδες τα ίδια...Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 29, 2025 4:31 pmΣ' αυτο το κομμάτι προτιμούσα εκείνες τις εποχές, ήξερες ότι έπρεπε να χτίσεις και να δουλέψεις μια συγκεκριμένη ομάδα και να κάνεις τις όποιες προσθήκες μια συγκεκριμένη περίοδο και να ζήσεις και να πεθάνεις με αυτό.
Τώρα όμως αντικειμεικά δεν είναι εφικτό. Οι παίκτες περιμένουν ως τελευταία στιγμή το ΝΒΑ, από το ΝΒΑ γίνονται διαθέσιμοι παίκτες αρκετά αργότερα από την έναρξη των παιχνιδιών εδώ. Σε βαθμό που καταντάει και λίγο στοίχημα, να βιαστείς και να ολοκληρώσεις το ρόστερ νωρίς; Να αφήσεις κενά ελπίζοντας οτι κάτι καλό θα προκύψει αργότερα;
Τώρα όπως είναι λογικό και αναγκαίο οι ομάδες έχουν προσαρμοστεί στα νέα ήθη και λειτουργούν ανάλογα. Το πρόβλημα είναι στην οπτική του κόσμου που τις κρίνει με τα παλιά κριτήρια. Κι έτσι έχουμε την αντιφατική κατάσταση ο κόσμος που ζητάει συνεχώς νέες μεταγραφές για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ, να γκρινιάζει ταυτόχρονα που η ομάδα χρησιμοποιεί αυτή την ευκολία γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει αποτύχει ο αρχικός σχεδιασμός. Και δώστου επιπλέον γκρίνια για τους «ερασιτέχνες» που διαχειρίζονται το μπάζετ, το ρόστερ, το κλαμπ και ούτω καθεξής!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο