Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:01 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιαν 02, 2026 11:26 pm
Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε ανακοινώσεις;
Μακάρι γιατί δεν παλεύεται η μη άμυνα του χολ και στην επίθεση μόνο καρφώματα. Θέλουμε καθαρό 5αρι όχι 4-5αρι. Ο καλός Βεζενκοφ παίζει 30 λεπτά

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:32 am

Ότι γίνει θα γίνει το σκ καθώς Δευτέρα είναι παραμονή αγώνα και δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές τέτοιες μέρες εμείς

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:43 am

Η τελευταία ενημέρωση για Τζόουνς:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 03, 2026 1:22 am

στην ουσια λεει αν ανεβασουν οι αφοι τα λεφτα θα ρθει.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 03, 2026 1:24 am

O Γιωργος Αγγελοπουλος ρωτηθηκε κ ειπε με λιγα λογια πως δεν υπαρχει κατι αυτη τη στιγμη αλλα παντα κανουμε το καλυτερο για να καλυπτουμε τις αναγκες της ομαδας.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιαν 03, 2026 1:27 am

Στο Sport24 ειπαν πως για την ωρα η Παρτιζαν δεν συζηταει καν το ενδεχομενο παραχωρησης αλλα πως αυτο μπορει να αλλαξει ακομα κ αυριο το πρωι αν βρουν καποιον αντικαταστατη του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 1:40 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιαν 03, 2026 1:24 am
O Γιωργος Αγγελοπουλος ρωτηθηκε κ ειπε με λιγα λογια πως δεν υπαρχει κατι αυτη τη στιγμη αλλα παντα κανουμε το καλυτερο για να καλυπτουμε τις αναγκες της ομαδας.
νομιζω και αυτος το ιδιο λεει στην ουσια..θα τα σκασουμε να τον φερουμε..εγω αυτο αντιλαμβανομαι.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Ιαν 03, 2026 7:23 am

--Νομίζω είναι καλό timing να έκαναν ανανέωση για μια τριετία στον Ντορσει...Δεν είναι μόνο η ικανότητα του αλλά και το διαβατήριο.

--Ο Μορις επειδή δεν τον ήξερα καν ως παίκτη στο θέμα σκοράρισμα είναι τόσο ασταθής όπως τον είδαμε χθες σε σουτ και μπασίματα ή είναι έτσι λόγο που είναι φρέσκος ακόμα και δεν έχει προσαρμοστεί?

--Μου κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός έχοντας τον Φαριντ χωρίς συμβόλαιο στην ουσία και τον Χολμς να μην παίζει δεν πάει να πάρει τον Τζοόυνς...μεγάλη εντύπωση μου κάνει....

--Ο Χουαντσο που κράζουν από χθες όλοι και ειδικά οι Παναθηναϊκοί αν ήταν στον Ολυμπιακό μαζί με Βεζενκοφ θα κένταγε ....ο Μπαρτζωκας θα τον είχε αξιοποιήσει τα μέγιστα

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 8:55 am

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιαν 03, 2026 7:23 am
--Νομίζω είναι καλό timing να έκαναν ανανέωση για μια τριετία στον Ντορσει...Δεν είναι μόνο η ικανότητα του αλλά και το διαβατήριο.

--Ο Μορις επειδή δεν τον ήξερα καν ως παίκτη στο θέμα σκοράρισμα είναι τόσο ασταθής όπως τον είδαμε χθες σε σουτ και μπασίματα ή είναι έτσι λόγο που είναι φρέσκος ακόμα και δεν έχει προσαρμοστεί?

--Μου κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός έχοντας τον Φαριντ χωρίς συμβόλαιο στην ουσία και τον Χολμς να μην παίζει δεν πάει να πάρει τον Τζοόυνς...μεγάλη εντύπωση μου κάνει....

--Ο Χουαντσο που κράζουν από χθες όλοι και ειδικά οι Παναθηναϊκοί αν ήταν στον Ολυμπιακό μαζί με Βεζενκοφ θα κένταγε ....ο Μπαρτζωκας θα τον είχε αξιοποιήσει τα μέγιστα
Από ότι λένε οι ρεπόρτερ γενικά δ η σκοράρει πολύ κι εμείς δεν χρειαζόμαστε τόσο σκόρερ , όσο δημιουργό. Δεύτερο παιχνίδι στην Ευρώπη ουσιαστικά το πρώτο και μάλιστα στο ΟΑΚΑ που δεν νομίζω να έχει παίξει σε τέτοιο γήπεδο ξανά. Παίκτης που έρχεται πρώτη φορά στην Ευρώπη μη περιμένετε να κάνει παπάδες.. Εμένα μου άρεσε ως πρώτη εντύπωση
Έχουν έρθει αρκετοί καλοί παίκτες από το ΝΒΑ φέτος , αλλά έχουν περάσει οι εποχές που έρχονταν στην Ευρώπη κι έκαναν πλάκα από το πρώτο παιχνίδι.
ΟΓια το Ντόρσεϊ συμφωνώ.
Ο χουοαντσο πέρσι ήταν πολύ καλός, αλλά από το καλοκαίρι και με την εθνική Ισπανίας είναι μέτριος

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 10:02 am

Καλημέρα μάγκες, το είχα σίγουρο για Τζόουνς, αλλά με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να κάθομαι σε ανάμενα κάρβουνα..

Ο Μιλου κάνει την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του, αλλά δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνει μερικά παιχνίδια έξω..

Η απόκτηση του Τζόουνς είναι μονόδρομος.

Θεωρώ ότι αυτός ο Ντόρσει που βλέπουμε φέτος μας κάνει top contenders. Είναι αυτή η μόνιμη απειλή που δεν είχαμε τόσα χρόνια σε σταθερή βάση όταν κολλάει το σύστημα.

Αν ο Φουρνιε αποδεχτεί έναν 2ο ρόλο για το καλό της ομάδας και δεν προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τον Ντόρσει για την θέση στην βασική πεντάδα, θα γίνει και αυτός πάρα πολύ ουσιαστικός.

Ας μειώσει το usage του, αλλά ας είναι πιο εύστοχος.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Ιαν 03, 2026 10:18 am

Dimmitz έγραψε:
Καλημέρα μάγκες, το είχα σίγουρο για Τζόουνς, αλλά με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να κάθομαι σε ανάμενα κάρβουνα..

Ο Μιλου κάνει την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του, αλλά δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνει μερικά παιχνίδια έξω..

Θεωρώ ότι αυτός ο Ντόρσει που βλέπουμε φέτος μας κάνει top contenders. Είναι αυτή η μόνιμη απειλή που δεν είχαμε τόσα χρόνια σε σταθερή βάση όταν κολλάει το σύστημα.

Αν ο Φουρνιε αποδεχτεί έναν 2ο ρόλο για το καλό της ομάδας και δεν προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τον Ντόρσει για την θέση στην βασική πεντάδα, θα γίνει και αυτός πάρα πολύ ουσιαστικός.

Ας μειώσει το usage του, αλλά ας είναι πιο εύστοχος.
Όπως είδαμε χθες την ομάδα, θα ήταν το ιδανικό. Απλώς με τον Γουορντ αντί του Ντιλικινα στη δεύτερη περίοδο και φυσικά με επιστροφή του Ντορσευ στο ματς νωρίτερα, εφόσον ο Φουρνιε ήταν άστοχος. Ο Γάλλος έκανε αρκετά μεστό ματς στην τελευταία περίοδο, που βοηθούσε περισσότερο στη δημιουργία και έπαιξε στο 3. Εξαρτάται το ματς βέβαια. Κάποιες φορές θα πρέπει και αυτός να θυσιαστεί για ένα πιο αθλητικό σχήμα.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιαν 03, 2026 11:51 am

Θα ήθελα να δω και σε άλλα ματς τον νέο Αμερικανό μας. Με χάλασε που έχασε και τις δύο βολές, αλλά ευτυχώς πήρε το επιθετικό ριμπάουντ.
Ψιλοαδιάφορο ήταν το ματς, ούτε υπέρμετρη αισιοδοξία, ούτε στο άλλο άκρο. Μπράβο όμως στην ομάδα, έδειξε χαρακτήρα όταν βγήκε μπροστά ο Παναθηναϊκός. Και ο Σάσα ήταν πολύ καλός, είχα καιρό να τον δω έτσι. Μακάρι να παίζουμε με τέτοιον τρόπο σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα.
Όσο για το σέντερ, αν και δεν είδα το α ημίχρονο, γενικά ο Χολ δε με έχει πείσει στην Ευρώπη. Μακάρι να γίνει του Τζόουνς.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:01 pm

Dimmitz έγραψε:

Χωρις μιλου δεν παμε πουθενα . Αυτο δειχνουν τα νουμερα .

Ο ντορσει ειναι ο τριτος πολος που δεν ειχαμε περυσι . :wink:
Επειδη ομως δεν ειναι η πρωτη φορα που τα κανει αυτα σε κανονικη περιοδο περιμενω να τον κρινω στο τελος της χρονιας .

Ειναι σουπερ μεχρι στιγμης ; Ναι αλλα τα πλει οφ και το φαιναλ φορ ειναι αλλη ιστορια .

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:17 pm

Σύμφωνα με τον Μελάγιες η Παρτιζάν θέλει 300Κ για τον Τζόουνς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 12:39 pm

Η παρτιζαν πρέπει να είναι απελπισμένη,παίζει ούτε η Μακάμπι να τον θέλει .. εντωμεταξύ πέταξε μεγάλη παπατζα ο μελαγιες.. μπορεί λέει ο παίκτης να θέλει να πάει ολυμπιακό αλλά η παρτιζαν να αποφασίσει να τον δώσει στην Μακάμπι.. γίναμε ΝΒΑ ξαφνικά;από πότε στέλνουν παίκτες σε ομάδες που δεν θέλουν να πάνε; Δηλαδή αν πει ο Τζοόυνς δεν πάω τι θα κάνουν ;

Δωστους 300χιλ να τελειώνουμε..μην μπει κανας παο στο τέλος όχι τίποτα άλλο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”