Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 5:44 pmΔεν τους έχω ρε συ για τόσο αυτοκτονικούς…….τί να πώ!

-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε, δεν ξέρω τι λέτε……διαισθητικά θεωρώ ότι δεν θα την αφήσουν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη !!! Θα πρόκειται για ΤΡΕΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ!Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 5:48 pmSlow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 5:44 pm
Δεν τους έχω ρε συ για τόσο αυτοκτονικούς…….τί να πώ!![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για αρχη λες για μεμψιμοιρια ενω ενα ποστ πριν λες παει και ο τζοουνς τον χασαμε...ενω δεν εχει βγει καποια ειδηση
να ρθει φεβρουαριο δηλαδη..χωρις να εχει παιξει ποτε ευρωπη και θα παιξει στα πλει οφ του μαρτιου?δηλαδη εμεις θελουμε ψηλο για 2 ματς?στα οποια θα παιζει 30λ ο μιλου?Καλα ο μπαρτζωκας θελει 2 βδομαδες προπονησεις για να τον βαλει α1...αλλα κατα τα αλλα εσυ θεωρεις θα ειναι ετοιμος να παιζει ευρωλιγκα..
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ηρεμία βρε……………μία μέρα το πολύ έμεινε, αν και πιστεύω ότι μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα!!! Εγώ σαν ρομαντικός που είμαι πάντως , εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος!!!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 5:51 pmγια αρχη λες για μεμψιμοιρια ενω ενα ποστ πριν λες παει και ο τζοουνς τον χασαμε...ενω δεν εχει βγει καποια ειδηση![]()
να ρθει φεβρουαριο δηλαδη..χωρις να εχει παιξει ποτε ευρωπη και θα παιξει στα πλει οφ του μαρτιου?δηλαδη εμεις θελουμε ψηλο για 2 ματς?στα οποια θα παιζει 30λ ο μιλου?Καλα ο μπαρτζωκας θελει 2 βδομαδες προπονησεις για να τον βαλει α1...αλλα κατα τα αλλα εσυ θεωρεις θα ειναι ετοιμος να παιζει ευρωλιγκα..
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η είδηση έχει βγει από το Ισραήλ. Εδώ πόσες ειδήσεις είχαν βγει για παίχτες ότι είχαν κλείσει και τους χάσαμε ? Υπομονή μέχρι αύριο και θα δούμε. Διαισθητικά και μόνο , πιστεύω ότι παιχνίδια και να παίξει ο μανατζερ ή η Παρτιζάν θα αναγκαστούμε να υποκύψουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση για διαφόρους λόγους, αγωνιστικούς και επικοινωνιακούς δεν είμαστε σε θέση ισχύος.
Αν γίνει η μεταγραφή είναι statement από τους προέδρους ότι πάμε για κούπα. Αν όχι θα είναι αδιανόητο να μην υπάρχει plan b - οποιοδήποτε και αν είναι αυτό. Με τον Χολ έχουμε δει ότι το σχήμα με δίδυμο Peters είναι κάκιστο. Ο Χολ νομίζω θα ταίριαζε καλά με ένα 4άρι με μέγεθος τύπου Πετρούσεφ. Ήταν λάθος αρχικά η απόκτηση του , οπότε το να πάρουμε center είναι μονόδρομος. Είδωμεν ..
Αν γίνει η μεταγραφή είναι statement από τους προέδρους ότι πάμε για κούπα. Αν όχι θα είναι αδιανόητο να μην υπάρχει plan b - οποιοδήποτε και αν είναι αυτό. Με τον Χολ έχουμε δει ότι το σχήμα με δίδυμο Peters είναι κάκιστο. Ο Χολ νομίζω θα ταίριαζε καλά με ένα 4άρι με μέγεθος τύπου Πετρούσεφ. Ήταν λάθος αρχικά η απόκτηση του , οπότε το να πάρουμε center είναι μονόδρομος. Είδωμεν ..
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Το πρόβλημα του Χολ, είναι ότι παρά τα τρομερά αθλητικά προσόντα που διαθέτει, δεν αντιλαμβάνεται καθόλου μα καθόλου το παιχνίδι!!! Ειδικά στο κομμάτι των αμυντικών περιστροφών είναι τελείως εκτός ακόμα και για ομάδα εκτός πρώτης δεκάδας κατάταξης. Αυτό από μόνο του αποδεικνύεται περίτρανα αν διαβάσεις στα στατιστικά του στην τριετία που παίζει Ευρωλίγκα, την συμμετοχή του σε αμυντικά ριμπάουντ…….που πολύ απλά ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ για άνθρωπο που όταν σηκώνεται το κεφάλι του φτάνει στο στεφάνι!!! Είναι θέμα αντιληπτικής ικανότητας αδερφέ, δεν διορθώνεται αυτό , το πολύ πολύ να μακιγιαριστεί, αλλά όχι σε ομάδα με δύο ίδια σοφτ τεσσάρια και με ένα μόνο πεντάρι παικταρά μεν, δεινόσαυρο δε!!! Ότι παίκτη και αν φέρουμε!!!AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 6:02 pmΗ είδηση έχει βγει από το Ισραήλ. Εδώ πόσες ειδήσεις είχαν βγει για παίχτες ότι είχαν κλείσει και τους χάσαμε ? Υπομονή μέχρι αύριο και θα δούμε. Διαισθητικά και μόνο , πιστεύω ότι παιχνίδια και να παίξει ο μανατζερ ή η Παρτιζάν θα αναγκαστούμε να υποκύψουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση για διαφόρους λόγους, αγωνιστικούς και επικοινωνιακούς δεν είμαστε σε θέση ισχύος.
Υγ: Φυσικά για δεύτερο πεντάρι ισχύουν τα παραπάνω…….για τρίτος είναι πολυτέλεια!!!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δυστυχώς ο "μαντης" μάντεψε σωστά.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 03, 2026 8:57 pmΚαλά καμία εξέλιξη δεν θα υπάρξει αύριο μην περιμένετε

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο