Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 05, 2026 5:06 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 1:04 am
tarp7 έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:35 am

Εγώ σε θυμάμαι κυρίως από τις αναρτήσεις σου για την εθνική. Καλό είναι να αρχίσεις να ξαναγράψεις
Υπάρχουν παιδιά που γράφουνωραία ακομη
με μια απλή αναζήτηση βλέπεις ότι τα τελευταία 3-4 ποστ είναι κράξιμο προς Ολυμπιακούς και τους θαμώνες του φορουμ
ε αυτο εννοει ωραια ποστ :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιαν 05, 2026 5:13 am

η απαντηση του συνδεσμου ινσαιντερς στους απιστους

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιαν 05, 2026 6:35 am

Μιλάμε θα έχουμε ένα 5 τώρα σκέτη μούρλια. Θα ανέβει πολύ η ομάδα. Δε λέω για τρόπαια και τέτοια, αλλά θα είμαστε σε πολύ πολύ καλύτερη θέση. Όπως σας βλέπω και με βλέπετε μάγκες!
Μου άρεσε κι εμένα που είδα πίστη και στήριξη της διοίκησης στο πλάνο του προπονητή και την ενίσχυση του ρόστερ. Τα καλύτερα έρχονται, άντε να δούμε...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιαν 05, 2026 7:46 am

1)Οι πρόεδροι για άλλοι μια φορά έκαναν αυτό που επρεπε...Πάντα άψογοι ,έχουν βάλει απίστευτα χρήματα στην ομάδα χωρίς στην ουσία να έχουν εμφανώς αλλά συμφέροντα και στρατό να τρέχει δίπλα τους...Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και οι πρόεδροι με τα περισσότερα χρόνια προσφοράς στην ομάδα αναεξαρτητως τμήματος.

2)Αν ο Τζοόυνς δεν βγάλει τίποτα θέματα χαρακτήρα νομίζω θα προσφέρει πολλά στην ομάδα...

3)Επειδή πάντα έχω την άποψη ότι οι κοντοί δίνουν τους τίτλους έτσι ως αχάριστος γαύρος θα γούσταρα να είχαμε πάρει και Ντε Κολο για φέτος πχ στη θέση του Νιλικινα αλλά οκ δε γίνεται να τα έχεις όλα.

4)Αν είχαμε και έναν παίκτη στυλ John Brown στη θέση Πίτερς ή ομάδα δε θα πιανοταν.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιαν 05, 2026 9:16 am

Μόνο εγώ δεν τρελαίνομαι με τη μεταγραφή του Τζόουνς Ε; Οκ πολύ καλός δεν αντιλέγω, αλλά πως θα βγουν οι χρόνοι ποιος θα παίζει και τι ρυθμο να βρει. Χρειάζεται σκληροπυρηνικό εξελακι εδώ πέρα με ακρίβεια δευτερολέπτου. Βέβαια από την άλλη ήταν επικίνδυνο να πάμε με Μιλου μέχρι το καλοκαίρι γιατί από ποτέ έχει να βγάλει ολόκληρη σεζόν (φτου φτου). Μάλλον από τον Μόρις θα εξαρτηθεί αν είναι για 4αδα αυτός ο ΟΣΦΠ ή όχι

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιαν 05, 2026 9:27 am

Hipster έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:24 am
Έχω σχεδόν τρία χρόνια να γράψω εδώ για προσωπικούς λόγους. Ίσως κάποιοι να με θυμούνται.Διαβάζω παρ όλα αυτά κάποιες φορές. Λυπάμαι που το λέω αλλά το επίπεδο του φόρουμ πάει από το κακό στο χειρότερο. Τελικά SDNA και Gazzeta είναι σαν πανδημία ( όχι βέβαια πως ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη κοινωνία που πάει από το κακό στο χειρότερο). Έχουν εξαπλωθεί μέχρι και εδώ που κάποτε ήταν ( σχετικά μην υπερβάλλουμε) σαν παράδεισος στον κόσμο του μπάσκετ. Και το χειρότερο είναι πως οι μισοί είναι παλιοί. Πράγμα που κάνει την κατάσταση μάλλον χειρότερη. Ή τότε κρυβόντουσαν ή έχουν κυλήσει εντελώς. Λυπάμαι για την κατάντια του Φόρουμ, πραγματικά λυπάμαι.
Ελπίζω οι προσωπικοί λόγοι που αναφέρεις να έχουν λυθεί και να είσαι καλά. Εγώ χάρηκα πάντως που γύρισες ( ? ) και μου έχουν λείψει οι δημοσιεύσεις σου. Δεκτό το κράξιμο αλλά η λύση δεν είναι η αποχή που είπε και ο Nikolas είναι η συμμετοχή. Το φόρουμ το κάνουν καλό ή κακό τα μέλη του και όταν ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν αντί να προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο γινόμαστε τελικά φτωχότεροι. Γι' αυτό σε θέλουμε και πίσω στην παρέα μας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί.

Παίρνοντας έναυσμα από το ποστ του Hipster αν το σκεφτούμε καλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα και ζητάμε συνεχώς μεταγραφές, προσθήκες, αλλαγές και όμως η πραγματικότητα έιναι ότι για πρώτη φορά ίσως ήταν επιβεβλημένες οι αλλαγές.
Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και είμαστε με Γουόκαπ, Έβανς, Λι, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Μακκίσικ, Γουόρντ, Παπανικολάου, Νετζηπόγλου, Λαρεντζάκη, Σάσα, Πίτερς, Μιλού, Χολ, Αντεοτκούνμπο.
Θεωρητικά φορτωμένοι σε όλες τις θέσεις, με 7-8 παίκτες που μπορούν να παίξουν στα γκαρντ, 3-4 στο 3, 3 σέντερ. Αντικαθιστούμε τον Έβανς με τον Ντιλικινά και φτάνουμε σε ένα σημείο όπου:

Όταν ο Γουόκαπ είναι εκτός η ομάδα χάνει κάθε συνοχή και ο Μπαρτζώκας προτιμάει αδόκιμα σχήματα παρά να εμπιστευτεί τον Λι που σταδιακά γίνεται ξένο σώμα, ή τον Ντιλικινά, φτάνοντας στο σημείο να έχουμε ουσιαστικά μόνο τον Γουόκαπ σαν οργανωτή.
Ο Λαρεντζάκης επίσης φαίνεται να έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη από τον προπονητή του, ο Νετζηπόγλου, οκ, το παιδί ήρθε ως συμπλήρωμα και μήπως μπορέσει να ανταπεξέλθει, ο Μακκίσικ αποκομίζει έναν μακροχρόνιο τραυματισμό που κάνει αμφίβολη την συμμετοχή του μέσα στην χρονιά. Για πρώτη φορά υπάρχει καθόλικη μάλλον αποδοχή ότι η ομάδα χρειάζεται έναν δεύτερο οργανωτή που τον βρίσκει στο πρόσωπο του Μόρρις;
Θα μπορούσε να είχε βρεθεί το καλοκαίρι; Ίσως ναι, ίσως όχι.
Στις θέσεις 4-5 ο Κώστας δεν καταφέρνει να κάνει τον προπονητή να τον εμπιστευτεί στο ελάχιστο ενώ ο Χολ φαίνεται κατά διαστήματα χαμένος στην άμυνα. Με τον Κώστα να μην μπορεί να καλύψει την θέση του τρίτου εγώ περίμενα ένα συμπλήρωμα ως τρίτο σέντερ, αλλά αφού η ομάδα αποφάσισε να ενισχυθεί τελικά έγινε το καλύτερο δυνατό.
Κι εγώ είμαι νοσταλγός των εποχών που η ομάδα χτιζόταν το καλοκαίρι, αλλά οι εποχές λόγο της διαθεσιμότητας των παικτών σε σχέση κυρίως με το ΝΒΑ έχουν αλλάξει και συχνά οι ευκαιρίες παρουσιάζονται πολύ αργότερα.
Αυτήν την στιγμή αντικειμενικά δεν θέλουμε κάτι άλλο, η ομάδα πρέπει να δεθεί με τους νέους παίκτες, έχουμε Depth Chart με τον Κώστα να πηγαίνει μάλλον δανεικός:
1-> Γουόκαπ-Μόρις-Ντιλικινά
2-> Ντόρσεϊ-Φουρνιέ- Λαρεντζάκης-Νετζηπόγλου
3-> Παπανικολάου-Γουόρντ-Φουρνιέ
4-> Σάσα-Πίτερς-Φουρνιέ
5--> Μιλού-Τζόουνς-Χολ

Ανεξάρτητα με το αν γυρίσει η όχι ο Μακκίσικ φέτος απλώς δεν υπάρχει χώρος και ανάγκη για κάποιον άλλο πενταδάτο, ούτε συμπληρωματικό. Είμαστε εντάξει, είμαστε πλήρεις και έχουμε έναν γύρο να προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα και να είμαστε έτοιμοι στα Play Offs.

Για τον Τζόουνς εγώ θα πω να είμαστε συγκρατημένοι, δεν είναι αυτόφωτος σαν τον Μιλού, δεν είναι αμυντικό τέρας, δεν θα σκεπάσει τις ρακέτες, να ξέρουμε τι προσδοκίες έχουμε για να μην απογοητευτούμε στην συνέχεια, θα δώσει περισσότερη ενέργεια από τον Χολ σε άμυνα και επίθεση, μάλλον θα είναι καλύτερος αμυντικά από τον Χολ, θα δει ευκολότερα την πάσα αλλά δεν είναι σαν τον Φαλ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 9:31 am

Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι, μην τρελαθούμε. Εδώ ο Χολ στην αρχή της σεζόν έπαιζε σχεδόν 20 λεπτά. Ο Μπι είχε δείξει διάθεση να κλείσει κάποια παιχνίδια με Χολ ώστε να μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές. Το ίδιο θα γίνει και με Τζόουνς.

Ο Μιλου έγραφε νούμερα παίζοντας 20 λεπτά στην αρχή. Πιστεύω θα γίνει στεγνό μοίρασμα 20-20 και ανάλογα το παιχνίδι ένας θα παίζει 23 και ο άλλος 17 και ανάποδα.

Το σχόλιο σου για Μόρις με βρίσκει σύμφωνο.

Είδα λίγο τους χρόνους συμμετοχής του Μίλου:

Από την 3η έως την 10η αγωνιστική (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Χάποελ) παίζει λίγο λιγότερο από 20 λεπτά!

Μόνο στα τελευταία 4 παιχνίδια έχουν εκτοξευτεί τα λεφτά του σε 26-28.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 9:59 am

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 10:01 am

Dimmitz έγραψε:
Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι, μην τρελαθούμε. Εδώ ο Χολ στην αρχή της σεζόν έπαιζε σχεδόν 20 λεπτά. Ο Μπι είχε δείξει διάθεση να κλείσει κάποια παιχνίδια με Χολ ώστε να μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές. Το ίδιο θα γίνει και με Τζόουνς.

Ο Μιλου έγραφε νούμερα παίζοντας 20 λεπτά στην αρχή. Πιστεύω θα γίνει στεγνό μοίρασμα 20-20 και ανάλογα το παιχνίδι ένας θα παίζει 23 και ο άλλος 17 και ανάποδα.

Το σχόλιο σου για Μόρις με βρίσκει σύμφωνο.

Είδα λίγο τους χρόνους συμμετοχής του Μίλου:

Από την 3η έως την 10η αγωνιστική (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Χάποελ) παίζει λίγο λιγότερο από 20 λεπτά!

Μόνο στα τελευταία 4 παιχνίδια έχουν εκτοξευτεί τα λεφτά του σε 26-28.
Ο Μιλου ειναι ενα σπάνιο είδος ψηλού με τεχνική μπασκετικό αικιου και μεγάλη εμπειρία στα 2.10 .Ειναι κολόνα στην ομάδα κάτω απο το καλάθι οπως ήταν ο Φαλ και πρέπει να προφυλαχθεί γιατι σε μεγάλο βαθμό κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα .Με έναν ΔΕΝ γινόταν μέχρι τέλους .Πηρες λοιπόν οτι καλύτερο μπορούσες να βρεις .Ο Χολ παρά την….γκρινια δεν ειναι και δεν ήταν κακός .Να υπολογίσουμε οτι έπεφτε κ στο β ροτεισον που για πολλούς λόγους ήταν πληγή .Απλα Ταιρικ ενώ θεωρητικά δεν πολύ διαφέρει φέρνει περισσότερο ….προσωπικοτητα ,γκραβιτυ κατι τέτοιο …

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιαν 05, 2026 10:11 am

Dimmitz έγραψε:
Σε εμένα απαντάς; Δεν είπα ότι δεν βγαίνουν οι χρόνοι, προφανώς ο Τζόουνς προορίζεται για να μοιραστεί τον χρόνο με τον Μιλού και λογικά έχει αποδεχτεί ότι θα είναι και πίσω από αυτόν, είτε αυτό σημαίνει χρόνος συμμετοχής είτε σημαίνει συμμετοχή στην δεύτερη πεντάδα και όχι στην πρώτη. Δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι με την μια θα φάει και όλο τον χρόνο από τον Χολ, ας περίμενουμε να δούμε πως θα επιδράσει ο ανταγωνισμός σε αυτούς τους δύο.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 10:24 am

Conan1982 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Σε εμένα απαντάς; Δεν είπα ότι δεν βγαίνουν οι χρόνοι, προφανώς ο Τζόουνς προορίζεται για να μοιραστεί τον χρόνο με τον Μιλού και λογικά έχει αποδεχτεί ότι θα είναι και πίσω από αυτόν, είτε αυτό σημαίνει χρόνος συμμετοχής είτε σημαίνει συμμετοχή στην δεύτερη πεντάδα και όχι στην πρώτη. Δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι με την μια θα φάει και όλο τον χρόνο από τον Χολ, ας περίμενουμε να δούμε πως θα επιδράσει ο ανταγωνισμός σε αυτούς τους δύο.
Θεωρώ ότι θα πάμε κάπως όπως την χρονιά με Φαλ , Μπολομπόι, Μπλακ. Δηλαδή Μίλου ξεκάθαρα πρώτος, Τζόουνς 2ος και ο Χολ ανάλογα με το παιχνίδι και την απόδοση του θα παλέψει για τον χρόνο του.

Μεγάλη πολυτέλεια να έχεις 3ο σέντερ τον Χολ. Η 3άδα αυτή δίνει μια ασφάλεια σε παιχνίδια που θα χάσει ο Μίλου ενώ μπορεί και να ξεκουράζετε.

Στην Α1 πώς το βλέπετε το ρόστερ με τους ξένους; Ποιοι θα κοπούν στο θεωρητικό σενάριο ότι όλοι είναι υγιείς και διαθέσιμοι;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιαν 05, 2026 10:38 am

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 10:24 am
Conan1982 έγραψε:

Θεωρώ ότι θα πάμε κάπως όπως την χρονιά με Φαλ , Μπολομπόι, Μπλακ. Δηλαδή Μίλου ξεκάθαρα πρώτος, Τζόουνς 2ος και ο Χολ ανάλογα με το παιχνίδι και την απόδοση του θα παλέψει για τον χρόνο του.

Μεγάλη πολυτέλεια να έχεις 3ο σέντερ τον Χολ. Η 3άδα αυτή δίνει μια ασφάλεια σε παιχνίδια που θα χάσει ο Μίλου ενώ μπορεί και να ξεκουράζετε.

Στην Α1 πώς το βλέπετε το ρόστερ με τους ξένους; Ποιοι θα κοπούν στο θεωρητικό σενάριο ότι όλοι είναι υγιείς και διαθέσιμοι;
Eτσι είναι, ο Χολ θα μπαίνει ανάλογα το ματς και την απόδοσή του, ας παλέψει για την θέση του....το βασικό είναι ότι πλέον έχεις ασφάλεια στην θέση 5 και να σου τραυματιστεί ένας έχεις άλλους 2 από πίσω. Στην τελική δεν θα λυπηθώ τον Χολ, αυτός έχει ευθύνη που πήραμε και άλλο 5αρι...αν ήταν καλός δεν θα παίρναμε....δεν κάνει δυστυχώς για 2ος ψηλός σε ομάδα που έχει στόχο την κούπα....για 3ος ψηλός όμως είναι μια χαρά λύση!!

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 10:47 am

Εγώ γουστάρω το ποσό εκρηκτικός είναι ο Ταιρικ. Δυναμίτης και Τσαμπουκας. Αν δεν υπάρξουν θέματα με προπονητή βρήκαμε παίκτη για χρόνια.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιαν 05, 2026 10:53 am

prime7 έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 10:47 am
Εγώ γουστάρω το ποσό εκρηκτικός είναι ο Ταιρικ. Δυναμίτης και Τσαμπουκας. Αν δεν υπάρξουν θέματα με προπονητή βρήκαμε παίκτη για χρόνια.
Εκρηκτικός είναι αλλά για αν είμαστε σωστοί και δίκαιοι και ο Χολ είναι εκρηκτικός σε ένα βαθμό. Η αλήθεια είναι ότι ο Jones μοιάζει στον Χολ, έστω στο καλύτερο του. Είναι ετερόφωτος ψηλός που αν δεν τον ταΐσεις δουλειά δεν κάνει, ενώ και στην άμυνα δεν είναι το δυνατό του σημείο. Βασικά είναι ένας βελτιωμένος Χολ, σίγουρα θα μας ανεβάσει, αλλά ας κρατάμε και χαμηλά τον πήχη.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 11:02 am

Conan1982 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Οχι στον Quincy απάντησα, απλά έτυχε να ποστάρουμε ταυτόχρονα.

Καλώς ή κακώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός κρίνεται στο τέλος (δλδ τώρα) και ενώ έπεσε άρρωστο κράξιμο (και από μένα), ο σχεδιασμός και λογική βγάζει και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος.

Πάμε στους ψηλούς: Χολ ήταν καλή μεταγραφή εκείνη την περίοδο. Αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση στην Ευρωλίγκα με συγκεκριμένο ταβάνι και χτυπητές αδυναμίες. Σωστή και η μεταγραφή Κωστακούμπο, τόσο για ασφάλεια και το Ελληνικό διαβατήριο, όσο και για να μείνει εθελούσιο κενό στο ρόστερ ώστε να μπορεί να αποκτηθεί κάποιο κελεπούρι που το βρήκαμε στο πρόσωπο του Τζόουνς.

Ο ΠΑΟ γιατί δεν κινήθηκε για Τζόουνς; Έχει καλύτερους; Προφανώς και όχι, απλά επειδή έχει μπουκώσει το ρόστερ με μετριότητες, δεν είχε χώρο. Εμείς με την απόκτηση του Κωστακουμπο, αφήσαμε εσκεμμένο κενό ώστε να μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Ότι δεν έγινε δλδ με τον Ναν και την περίφημη απόκτηση Μπραζτέικις.

Έπεσε πολύ κράξιμο το καλοκαίρι γιατί δεν φέραμε τον Κάι Τζόουνς. Τον έχει δει κανείς να παίζει στην Εφές; Μάλιστα κάποιοι το λέγατε ακόμα και πρόσφατα να τον φέρουμε στην θέση του Χολ :roofl:

Πάμε στους κοντούς τώρα: το φιάσκο με Έβανς ήταν ο ορισμός της ρωσικής ρουλέτας, αλλά να που βγήκε σε καλό. Το φιάσκο με Μπάτλερ μας έκανε να οδηγηθούμε στην περίπτωση Μόρις που είναι καλύτερο φιτ. Δεν ξέρω αν θα πιάσει ο συγκεκριμένος, αλλά σαν φιτ είναι σίγουρα καλύτερο. Ο Μπάτλερ είναι παικταράς και είναι two way, αλλά δεν είναι καθαρός άσος και οργανωτής. Το πιο πιθανό να γινόταν ότι έγινε με Λι.

Εμείς θέλαμε έναν Γκος να τρέξει την ομάδα. Ε θεωρώ ότι τον βρήκαμε στο πρόσωπο του Μόρις. Δεν χρειάζεται να σκοράρει (έχουμε άλλους γι αυτό), αυτό που χρειάζεται είναι να μην τον παίζουν under.

Ενα μικρό σχόλιο γι αυτούς που ζητάνε αδηφάγα και άλλες μεταγραφές μεταξύ αστείου και σοβαρού: όσοι λένε να είχαμε Ντε κολο στην θέση του Ντιλικινά, ή ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον καλύτερο, ή ότι θα έπρεπε να έχουμε Ντιαλό αντί για Ward, στα μάτια μου δεν έχουν ιδέα από το άθλημα (ζήτω συγγνώμη προκαταβολικά για όσους παρεξηγηθούν με το σχόλιο μου).

Ναι σε έναν ιδανικό κόσμο αντί για Πίτερς θα είχαμε Μπλοσομγκειμ, αντί για Μακισικ Τζόουνς-Γκαρσία και αντί για Ντιλικινά Μπαμπ. Όμως, τα ρόστερ δεν χτίζονται έτσι. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, δεν υπάρχει το τέλειο ρόστερ. Ο Πίτερς καλώς ή κακώς ήταν στην ομάδα και επειδή έχει προσφέρει και πολλά, θα τον στηρίξεις να τιμήσει το συμβόλαιο του και το καλοκαίρι μπορείς να φέρεις ένα τεσσάρι αλλού στυλ. Ο Ντιλικινά είναι TOP τολμώ να πω για τον ρόλο που θα έχει από εδώ και πέρα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται ρολίστες και αμυντικούς εξολοθρευτές τύπου Καλαϊτζάκη. Για τον χρόνο που απομένει για τον 5ο Γκαρντ είναι ιδανικός.

Ούτε μπορείς να έχεις Ντε κολο ή άλλον για ασφάλεια σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος, όπως λέει και ο τουλουμπας που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του.

Το ρόστερ εμένα μου φαίνεται πλήρως ισορροπημένο και γεμάτο. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και ο καθένας ξέρει τι χρόνος του αναλογεί.

Χοντρικά:
1. Ουόκαπ 20, Μόρις 20.
2. Ντόρσει 25. Φουρνιέ 15.
3. Φουρνιέ 10, Παπ 10, Ward 20
4. Σάσα 30, Πίτερς 10
5. Μιλου 20, Τζόουνς 20.

Χολ, Ντιλικινά συμπληρωματικοί.

Βλέπετε να χωράει άλλος;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”