Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 06, 2025 5:37 pm

Tsilarxos έγραψε:
Δευ Ιαν 06, 2025 4:33 pm
Όταν τελείωσε οριστικά από τον Ολυμπιακό ο Σλούκας είχε συμφωνήσει σε όλα με την Φενέρ για 3ετες με 6.000.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της Φενέρ είπε ότι στείλαμε τα συμβόλαια Παρασκευή για να τα υπογράψει και να τα στείλει πίσω και ο παίχτης εξαφανίστηκε δεν μπορούσαμε να βρούμε ούτε αυτόν ούτε τον μάνατζερ του .εκεί ήταν που έσκασε η τρίτη κατά σειρά πρόταση του παο όταν είδαν ότι πάει να υπογράψει Φενέρ ο παίχτης με 10.000.000 για 3 χρόνια.

Ουσιαστικά δεν φέρθηκε έντιμα στην Φενέρ που την κρέμασε. Από εμάς είχε τελειώσει για τον άλφα ή βήτα λόγο
Γίνονται αυτά ,μέχρι να υπογράψεις κάπου είσαι ελεύθερος ,το ότι μπορεί να συμφώνησε για 6εκ για 3 χρόνια και ξαφνικά προκύπτουν ακόμα 4 εκατομμύρια από άλλη ομάδα εντός της πατρίδας σου ,εσύ τι θα έκανες;;;
Ο μάνατζερ δέχεται της προσφορές -αν προκύψει κάτι πολύ καλύτερο θα έφευγε να πάει στο εξωτερικό με σχεδόν τα μισά λεφτά;
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε !

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιαν 06, 2025 5:40 pm

forest79 έγραψε:
Δευ Ιαν 06, 2025 5:37 pm
Tsilarxos έγραψε:
Δευ Ιαν 06, 2025 4:33 pm
Όταν τελείωσε οριστικά από τον Ολυμπιακό ο Σλούκας είχε συμφωνήσει σε όλα με την Φενέρ για 3ετες με 6.000.000 ευρώ. Ο πρόεδρος της Φενέρ είπε ότι στείλαμε τα συμβόλαια Παρασκευή για να τα υπογράψει και να τα στείλει πίσω και ο παίχτης εξαφανίστηκε δεν μπορούσαμε να βρούμε ούτε αυτόν ούτε τον μάνατζερ του .εκεί ήταν που έσκασε η τρίτη κατά σειρά πρόταση του παο όταν είδαν ότι πάει να υπογράψει Φενέρ ο παίχτης με 10.000.000 για 3 χρόνια.

Ουσιαστικά δεν φέρθηκε έντιμα στην Φενέρ που την κρέμασε. Από εμάς είχε τελειώσει για τον άλφα ή βήτα λόγο
Γίνονται αυτά ,μέχρι να υπογράψεις κάπου είσαι ελεύθερος ,το ότι μπορεί να συμφώνησε για 6εκ για 3 χρόνια και ξαφνικά προκύπτουν ακόμα 4 εκατομμύρια από άλλη ομάδα εντός της πατρίδας σου ,εσύ τι θα έκανες;;;
Ο μάνατζερ δέχεται της προσφορές -αν προκύψει κάτι πολύ καλύτερο θα έφευγε να πάει στο εξωτερικό με σχεδόν τα μισά λεφτά;
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε !
η φενερ εδινε 2 εκατ τον χρονο οταν εμαθε την προσφορα του παο την πηγε στα 2.3
ο παο εδωσε 2.8 τον χρονο στον σλουκα

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 06, 2025 8:34 pm

Εγώ πάντως πάω για δουλειά όποιος μου δίνει τα περισσότερα . That's life

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιαν 06, 2025 8:55 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιαν 06, 2025 4:23 pm
Φουρνιέ για Μπαρτζώκα:

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... oy-den-toy
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει φτιαχτεί κόσμος και κοσμάκης στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τον Μπαρτζώκα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Φουρνιέ ήξερε που ερχόταν όταν επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιαν 06, 2025 9:29 pm

Τα γέλια στην παραπάνω ανάρτηση δεν τα καταλαβαίνω.
Ίσως δεν έχω ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ...

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιαν 06, 2025 10:00 pm

Αγαπητέ Κόμη άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι! :roll:

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 08, 2025 11:32 am

montechristo έγραψε:
[/quote

Καλημερα ! προσπαθησε να κανεις εικονα τον κοουτς να λεει "γαλλικα¨ στα .. Γαλλικα κια θα χαμογελασεις κι εσυ Μον αμι!

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 08, 2025 11:44 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
montechristo έγραψε:
[/quote

Καλημερα ! προσπαθησε να κανεις εικονα τον κοουτς να λεει "γαλλικα¨ στα .. Γαλλικα κια θα χαμογελασεις κι εσυ Μον αμι!
Αυτό που λες σίγουρα σε κάνει να χαμογελάσεις.

Όμως τα γελάκια ήταν στην ανάρτηση του @βήματα εκτός φάσης, που έγραψε: "Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει φτιαχτεί κόσμος και κοσμάκης στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τον Μπαρτζώκα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Φουρνιέ ήξερε που ερχόταν όταν επέλεξε τον Ολυμπιακό".

Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα που να προκαλεί γέλιο σε αυτό. Φαίνεται πως η θετική αναφορά στον Μπαρτζώκα ενοχλεί κάποιους πάρα πολύ.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιαν 08, 2025 1:42 pm

montechristo έγραψε:
fotis vlachopoulos έγραψε:

Αυτό που λες σίγουρα σε κάνει να χαμογελάσεις.

Όμως τα γελάκια ήταν στην ανάρτηση του @βήματα εκτός φάσης, που έγραψε: "Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει φτιαχτεί κόσμος και κοσμάκης στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τον Μπαρτζώκα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Φουρνιέ ήξερε που ερχόταν όταν επέλεξε τον Ολυμπιακό".

Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα που να προκαλεί γέλιο σε αυτό. Φαίνεται πως η θετική αναφορά στον Μπαρτζώκα ενοχλεί κάποιους πάρα πολύ.
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θα συμφωνήσεις, το σίγουρο είναι πως η οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στον Μπαρτζώκα ενοχλεί εσένα πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φαίνεσαι λίγο, δεν ξέρω πως να το θέσω, άκρα Μπαρτζωκικός.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 08, 2025 2:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Ιαν 08, 2025 1:42 pm
montechristo έγραψε:

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θα συμφωνήσεις, το σίγουρο είναι πως η οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στον Μπαρτζώκα ενοχλεί εσένα πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φαίνεσαι λίγο, δεν ξέρω πως να το θέσω, άκρα Μπαρτζωκικός.
Βλέποντας την κατρακύλα της ομάδας από τότε που έφυγε ο Σφαιρόπουλος και μετά, πώς θα γινόταν να μην είμαι άκρα Μπαρτζωκικός.
Και, όπως λέω πάντα, άλλο η κριτική, άλλο η λοιδωρία και η αχαριστία.
Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Ιαν 08, 2025 2:05 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιαν 08, 2025 2:01 pm

Βλέποντας την κατρακύλα της ομάδας από τότε που έφυγε ο Σφαιρόπουλος και μετά, πώς θα γινόταν να μην είμαι άκρα Μπαρτζωκικός.
Και, όπως λέω πάντα, άλλο η κριτική, άλλο η λοιδωρία και η αχαριστία.
Ευχαριστώ!
Αλλο αυτό και άλλον να την λες σε όποιον τολμά να σχολιάσει τις αλλαγές, το ροτέιτον και τις επιλογές του. Σύμφωνοι ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο ξέρει καλύτερα από εμάς αλλά δεν είναι δυνατόν να απαγορεύσεις και τον σχολιασμό κάθε επιλογής του, για να έχει νόημα και το φόρουμ δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 08, 2025 3:34 pm

Μάνος Δανέζης: Πολλοί «άνθρωποι», δεν θέλουν να ακούσουν τις γνώμες «άλλων». Θέλουν να ακούσουν τη δική τους γνώμη να βγαίνει από το δικό σου στόμα...

Το ειδα στο συσωλην . Του δε ποιντ που λενε και στα σεμιναρια .

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 08, 2025 4:05 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Ιαν 08, 2025 3:34 pm
Μάνος Δανέζης: Πολλοί «άνθρωποι», δεν θέλουν να ακούσουν τις γνώμες «άλλων». Θέλουν να ακούσουν τη δική τους γνώμη να βγαίνει από το δικό σου στόμα...

Το ειδα στο συσωλην . Του δε ποιντ που λενε και στα σεμιναρια .
Κόμης Μοντεχρίστο: Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν απλώς να βρίσουν. Θέλουν να ντύσουν τις βρισιές τους με τα ρούχα της δήθεν γνώμης τους...

Το έβγαλα από το μυαλό μου. To the point, too.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γνώμη κανενός άλλου. Αλλά να πρόκειται για ΓΝΩΜΗ.
Αντιθέτως, έχω πρόβλημα με κάποιους λίγους που έχουν εμπάθεια κατά του Μπαρτζώκα και που σε κάθε ευκαιρία ξεσαλώνουν.
Αν εσύ ανέχεσαι να βρίζουν (και όχι να κριτικάρουν) τον προπονητή της ομάδας που υποτίθεται πως αγαπάς, τότε πάω πάσο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιαν 08, 2025 4:32 pm

montechristo έγραψε:
Αν εσύ ανέχεσαι να βρίζουν (και όχι να κριτικάρουν) τον προπονητή της ομάδας που υποτίθεται πως αγαπάς, τότε πάω πάσο.
Η ομάδα σου είναι, όχι η γυναίκα σου. Στην τύχη έκατσε και την υποστηρίζεις, δεν χρειάζεται να πας στον πόλεμο για εκείνη. Σιγά τ’αυγά.

Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιαν 08, 2025 6:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιαν 08, 2025 4:32 pm
montechristo έγραψε:
Η ομάδα σου είναι, όχι η γυναίκα σου. Στην τύχη έκατσε και την υποστηρίζεις, δεν χρειάζεται να πας στον πόλεμο για εκείνη. Σιγά τ’αυγά.
Σ'ωραίος!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”