Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να ισχύει, θα φανεί έτσι και αλλιώς στο γήπεδο, αν είναι όπως το λες μέρα με την νύχτα θα σκορπίσουμε τρόμο στις αντίπαλες ομάδες το λιγότερο.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:44 pmΠροσωπικα βρισκω τη διαφορα Τζοουνς-Χολ μερα με νυχτα.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:16 pm
Δεν διαφωνώ άλλα και ο Jones είναι παίκτης που πελαγώνει στο off-ball, ασταθής στην απόδοσή του και χάνεται στις περιστροφές και στην άμυνα (ενώ είναι και εντελώς άσουτος και κακός στις βολές), όχι στον βαθμό του Χολ φυσικά, άλλα το κάνει και έντονα μάλιστα......μα το έγραψα είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα, άλλα δεν νομίζω κατά την γνώμη μου πάντα ότι απέχει και τόσο πολύ από τον Χολ...στην τελική όλα θα κριθούν στο παρκέ, το θετικό είναι ότι έχουμε 2 παίκτες πίσω από τον Μίλου τώρα, που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τα λεπτά που θα παίξουν και μόνο καλό κάνει αυτό.
Υ.Γ. Από το πρωί έχω διαβάσει ότι πήραμε τον καλύτερο σέντερ της λίγκας, ότι πήραμε έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία...
Υ.Γ. Και την στατιστική τους να δεις συνολικά στην πορεία τους στην Ευρωλίγκα μοιάζει πάρα πολύ, ο Jones παίζει και σχεδόν 3 λεπτά παραπάνω, αν το αναγάγεις έχουν σχεδόν παρόμοια νούμερα σε όλους τους τομείς, ελαφρά καλύτερα του Jones, άλλα μέχρι εκει.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπασκετ χωριζεται σε δυο περιοδους .tarp7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:38 pmΝαι έχει κουράσει τόσο μεταγραφικό , καιρός να ασχοληθούμε με τα αγωνιστικάSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:12 pmΚύριοι να κλείσει το τοπικ;;
Τερματίσαμε ένα από τα μεγαλύτερα τοπικ στην ιστορία του φόρουμ.
Την περιοδο των μεταγραφων και ολο το υπολοιπο που ειναι η αγωνιστικη περιοδος οπου προσπαθεις να διορθωσεις τις μακακιες που εγιναν την περιοδο των μεταγραφων .
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να με συμπαθάς άλλα ούτε καν 10αδα δεν θα τον έβαζα, δεν μιλάμε καν για 5αδα...το ανέφερε και ο Conan πριν....Tavares, Milutinov, Booker, Oturu, Hayes, Kabengele, M. Wright, Theis, Vesely, Nebo.....μια 10αδα ψηλών που είναι ξεκάθαρα καλύτεροι από τον Jones.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:40 pmΔεν ξέρω που διάβασες για "καλύτερο σέντερ της λίγκας", πάντως δεν ακούγεται και πολύ έμπιστη πηγή όποια κι αν είναι, όταν υπάρχει ο Μιλουτίνοφ. Δεν ξέρω επίσης που διάβασες για έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς επίσης. Τώρα αν αυτά τα γράφουν ο Μάκης από τα Πετράλωνα στο X, καλό είναι να μη τα λαμβάνουμε και τόσο σοβαρά.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:16 pm
Δεν διαφωνώ άλλα και ο Jones είναι παίκτης που πελαγώνει στο off-ball, ασταθής στην απόδοσή του και χάνεται στις περιστροφές και στην άμυνα (ενώ είναι και εντελώς άσουτος και κακός στις βολές), όχι στον βαθμό του Χολ φυσικά, άλλα το κάνει και έντονα μάλιστα......μα το έγραψα είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα, άλλα δεν νομίζω κατά την γνώμη μου πάντα ότι απέχει και τόσο πολύ από τον Χολ...στην τελική όλα θα κριθούν στο παρκέ, το θετικό είναι ότι έχουμε 2 παίκτες πίσω από τον Μίλου τώρα, που θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τα λεπτά που θα παίξουν και μόνο καλό κάνει αυτό.
Υ.Γ. Από το πρωί έχω διαβάσει ότι πήραμε τον καλύτερο σέντερ της λίγκας, ότι πήραμε έναν από τους 2-3 καλύτερους ψηλούς, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία...
Υ.Γ. Και την στατιστική τους να δεις συνολικά στην πορεία τους στην Ευρωλίγκα μοιάζει πάρα πολύ, ο Jones παίζει και σχεδόν 3 λεπτά παραπάνω, αν το αναγάγεις έχουν σχεδόν παρόμοια νούμερα σε όλους τους τομείς, ελαφρά καλύτερα του Jones, άλλα μέχρι εκει.
Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Jones είναι μέσα τους 5-6 καλύτερους σέντερ στη λίγκα, αυτή τη στιγμή (και συνολικά την τελευταία διετία). Δεν αναιρεί επίσης ότι παρότι αθλητικός ψηλός κι αυτός, είναι αρκετά ανώτερος του Hall, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Και τέλος δε νομίζω ότι έχει τόση αξία η σύγκριση απόλυτων αριθμών. Και με γυμνό μάτι ακόμα μπορείς να δεις τις διαφορές τους στο short-roll ή στο post-up (πράγματα που ο Jones μπορεί να κάνει στο 7/10 κι ο Hall τα κάνει στο 2/10).
Τώρα πως προκύπτει ότι ο Jones είναι αρκετά ανώτερος μάλιστα από τον Χολ επιθετικά πάλι δεν το καταλαβαίνω...ετερόφοτος ψηλός είναι και αυτός και με μάλιστα τραγικό σουτ και βολές....φαίνεται άλλωστε και από την στατιστική του...
Τέλος πάντων μακάρι να έχετε δίκιο και ο παίκτης να αποδειχτεί δυναμίτης και να μας αλλάξει προς το καλύτερο...απλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, και λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιαμπουσελε χτυπαει ο Παναθηναικος.
ειμαι σιγουρος οτι αν δεν τους νικουσαμε δεν θα επαιρναν κανεναν.
εχω την αισθηση οτι η επομενη μεταγραφη μας θα ειναι ο Τζοουνς γκαρσια. οχι τωρα. γενικα η πρωτη.
εκτος αν φυγει ο Μπαρτζωκας και ερθει σπανουλης το καλοκαιρι. τοτε θα φερει Ντιαλο στο 3. δηλαδη αυτο πρεπει να κανει μην ερθει και με αδεια χερια.
και ας πεσει πανω στον Γουορντ. ο μακισικ γενικα τελος και ο παπ του χρονου θα ειναι 3η λυση.
ειμαι σιγουρος οτι αν δεν τους νικουσαμε δεν θα επαιρναν κανεναν.
εχω την αισθηση οτι η επομενη μεταγραφη μας θα ειναι ο Τζοουνς γκαρσια. οχι τωρα. γενικα η πρωτη.
εκτος αν φυγει ο Μπαρτζωκας και ερθει σπανουλης το καλοκαιρι. τοτε θα φερει Ντιαλο στο 3. δηλαδη αυτο πρεπει να κανει μην ερθει και με αδεια χερια.
και ας πεσει πανω στον Γουορντ. ο μακισικ γενικα τελος και ο παπ του χρονου θα ειναι 3η λυση.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλου, Οτουρου, Ταϊς, Ταβαρες, Καμπενγκελε. Απο ολους τους υπολοιπους ειναι καλυτερος ως πακετο. Ο νιμπο και ο Χειζ ειναι μαλλον καλυτεροι αμυντικοι αλλα ως πακετο ο Τζοουνς ειναι καλυτερος. Ο Ραιτ και ο Μπουκερ ειναι καλυτεροι επιθετικοι αλλα ως παμετο ειναι καλυτερος ο Τζοουνς. Ο φετινος Βεσελυ δεν θα επρεπε να μπει σε αυτη τη δεκαδα σιγουραConan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:32 pmΓια να δούμε τον ανταγωνισμο΄στους ψηλούς:karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:16 pm
Tavares, Milutinov, Booker, Oturu, Hayes, Kabengele, M. Wright, Theis, Vesely, Nebo,
Αυτοί πάνω κάτω είναι αυτήν την στιγμή οι ενεργοί σέντερ που συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα. Είναι άραγε ο δικός μας καλύτερος από 5-6 απ' αυτούς;
Μάλλον όχι, είναι όμως πιο ταιριαστός; Μάλλον ναι.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aπορω πως (ειδικά οι μπαρτζωκιστες) δεν βλέπετε τη προοπτική του Τζοόυνς με Μπαρτζωκα να γίνει ο καλύτερος αθλητικός ψηλός της λίγκας μπρος πίσω.. για μένα ήδη είναι μαζί με τον οτουρου αλλά λέμε τώρα ..
Κάθεστε και συγκρίνετε τι άμυνα έπαιζε στο κωλοχανειο της παρτιζαν που ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλο στην άμυνα..ούτε ο πραιμ ταβαρες δεν τους έσωζε αυτούς..
Τώρα σε σωστά δομημένο σύνολο με αρχές θα δείτε τι μπορεί να κάνει..εδώ θα μαστε
Κάθεστε και συγκρίνετε τι άμυνα έπαιζε στο κωλοχανειο της παρτιζαν που ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλο στην άμυνα..ούτε ο πραιμ ταβαρες δεν τους έσωζε αυτούς..
Τώρα σε σωστά δομημένο σύνολο με αρχές θα δείτε τι μπορεί να κάνει..εδώ θα μαστε
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως έχει πει ένας μεγάλος θεωρητικός του αθλήματος: «Η αγωνιστική περίοδος στο μπάσκετ είναι η συνέχιση της μεταγραφικής με άλλα μέσα».coach blue έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 1:56 pmΤο μπασκετ χωριζεται σε δυο περιοδους .
Την περιοδο των μεταγραφων και ολο το υπολοιπο που ειναι η αγωνιστικη περιοδος οπου προσπαθεις να διορθωσεις τις μακακιες που εγιναν την περιοδο των μεταγραφων .![]()
Όσον αφορά τον Αντετοκούμπο θα είναι λάθος να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, μόνο και μόνο για την ισορροπία που δίνει στο ελληνικό ρόστερ λόγω του διαβατηρίου. Απλά δεν γίνεται να κατέβει η ομάδα με τέσσερις ξένους στο 4-5 στους τελικούς της Μπάσκετ Λιγκ, δεν βγαίνουν τα νούμερα στις υπόλοιπες θέσεις. Πολύ λογικά θα το έχουν συνειδητοποιήσει και μέσα στο τεχνικό επιτελείο αυτό, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση περί αποχώρησης του παίκτη να είναι για να περνάει η ώρα.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
συμφωνω σε αυτο.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 2:42 pmAπορω πως (ειδικά οι μπαρτζωκιστες) δεν βλέπετε τη προοπτική του Τζοόυνς με Μπαρτζωκα να γίνει ο καλύτερος αθλητικός ψηλός της λίγκας μπρος πίσω.. για μένα ήδη είναι μαζί με τον οτουρου αλλά λέμε τώρα ..
αλλα και συ πρωην Μπαρτζωκιστης ησουν. οταν χασαμε στον ημιτελικο με την Μονακο περσι αρχισες να κραζεις κοουτς Μπι
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν νομίζω οτι βοηθάει ούτε στην Α1 ο Αντετοκουμπο , οπότε δεν υπάρχει λόγος να μείνει. Δεν έχει δείξει κάτι μέχρι τώρα.
Ο Λάρε από την άλλη βοηθάει ή τουλάχιστον βοηθούσε μέχρι πέρσι που έπαιζε στην Α1 και άμα φύγει , όπως ακούγεται , τότε θα είναι κρίμα.
Αμα όμως δεν έχει σκοπό να τον βάλει ποτέ ο κοουτς , καλύτερα να φύγει και εκείνος.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό δεν έχει καμμιά σημασία. Και ο ένδοξος Υπουργός Ανάπτυξης, ο κύριος Θεοδωρικάκος, το 1990 ήταν γραμματέας της ΚΝΕ !!!Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 2:56 pmσυμφωνω σε αυτο.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 2:42 pmAπορω πως (ειδικά οι μπαρτζωκιστες) δεν βλέπετε τη προοπτική του Τζοόυνς με Μπαρτζωκα να γίνει ο καλύτερος αθλητικός ψηλός της λίγκας μπρος πίσω.. για μένα ήδη είναι μαζί με τον οτουρου αλλά λέμε τώρα ..
αλλα και συ πρωην Μπαρτζωκιστης ησουν. οταν χασαμε στον ημιτελικο με την Μονακο περσι αρχισες να κραζεις κοουτς Μπι![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο