Εμένα ο Τζεκίρι, μου αρέσει πολύ. Καταλύτης φέτος στην Καζάν. Κι ας είμαι Άστον- Μάρτιν-ικός.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 06, 2022 1:17 am]
Ε ναι, 2-3 προσθήκες θέλουμε, τι ξηλώνουν και ράβουν ορισμένοι δε καταλαβαίνωονόματα γράφονται κάποια θα ισχύουν κι όλας οκ, αλλα στο "4" είναι η μόνη στάνταρ θέση που θέλουμε παίκτη σίγουρα.Ενα τεσσάρι και ενα 4-5άρι να παίζει κι ως 3ος σέντερ.Αν ο Μάρτιν έχει δεχθεί πρόταση καλύτερη από άλλον ευρωλιγκάτο και την κοπανήσει, εκει βλέπουμε.Σέντερ βρίσκεις πιο εύκολα απο γκαρντ πλέον, αυτός ο Τζεκιρί που λένε πιο πάνω δεν με εντυπωσιάζει κι όλας βασικά.
Αν δεν μπορούμε τον Μπέικον (που δεν μπορούμε δηλαδή...) δεν παίρνουμε΄έναν σαν αυτόν από το ΝΒΑ;
Ο κόουτς το έχει κάνει με Ρόμπινσον (μέχρι να τραυματιστεί σάρωνε στα μοσχοβίτικα περίχωρα) το έχει κάνει με Μίκι, το έχει κάνει με Σίνγκλετον.
¨Εναν παιχταρά SF από το ΝΒΑ. Ας έρθει αυτός ως Sf και εμείς τον βάζουμε και στο 4 για τις ανάσες του Βεζέ (που πρέπει να είναι λίγο περισσότερες απ' αυτές που είχε φέτος).
Μια (κυριολεκτικά, μία μόνο) τέτοια μεταγραφή γίνεται;
Eγώ με τα λιγοστά που κατέχω από το σύγχρονο ΝΒΑ ψάρεψα αυτόν εδώ (από ελεύθερους το καλοκαίρι) ως 3-4ρι, που μπορεί να έρθει και να αλλάξει τον ρου...τύπου Μπέικον, με κίνητρο να ξαναγυρίσει στο ΝΒΑ μετά από τραυματισμούς, μεγάλη αποχή, σούπερ στη "φούσκα" κλπ.