2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 06, 2022 1:41 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:17 am
]

Ε ναι, 2-3 προσθήκες θέλουμε, τι ξηλώνουν και ράβουν ορισμένοι δε καταλαβαίνω :P ονόματα γράφονται κάποια θα ισχύουν κι όλας οκ, αλλα στο "4" είναι η μόνη στάνταρ θέση που θέλουμε παίκτη σίγουρα.Ενα τεσσάρι και ενα 4-5άρι να παίζει κι ως 3ος σέντερ.Αν ο Μάρτιν έχει δεχθεί πρόταση καλύτερη από άλλον ευρωλιγκάτο και την κοπανήσει, εκει βλέπουμε.Σέντερ βρίσκεις πιο εύκολα απο γκαρντ πλέον, αυτός ο Τζεκιρί που λένε πιο πάνω δεν με εντυπωσιάζει κι όλας βασικά.
Εμένα ο Τζεκίρι, μου αρέσει πολύ. Καταλύτης φέτος στην Καζάν. Κι ας είμαι Άστον- Μάρτιν-ικός.

Αν δεν μπορούμε τον Μπέικον (που δεν μπορούμε δηλαδή...) δεν παίρνουμε΄έναν σαν αυτόν από το ΝΒΑ;
Ο κόουτς το έχει κάνει με Ρόμπινσον (μέχρι να τραυματιστεί σάρωνε στα μοσχοβίτικα περίχωρα) το έχει κάνει με Μίκι, το έχει κάνει με Σίνγκλετον.

¨Εναν παιχταρά SF από το ΝΒΑ. Ας έρθει αυτός ως Sf και εμείς τον βάζουμε και στο 4 για τις ανάσες του Βεζέ (που πρέπει να είναι λίγο περισσότερες απ' αυτές που είχε φέτος).

Μια (κυριολεκτικά, μία μόνο) τέτοια μεταγραφή γίνεται;
Eγώ με τα λιγοστά που κατέχω από το σύγχρονο ΝΒΑ ψάρεψα αυτόν εδώ (από ελεύθερους το καλοκαίρι) ως 3-4ρι, που μπορεί να έρθει και να αλλάξει τον ρου...τύπου Μπέικον, με κίνητρο να ξαναγυρίσει στο ΝΒΑ μετά από τραυματισμούς, μεγάλη αποχή, σούπερ στη "φούσκα" κλπ.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιουν 06, 2022 1:53 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:41 am
Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 1:17 am
]

Ε ναι, 2-3 προσθήκες θέλουμε, τι ξηλώνουν και ράβουν ορισμένοι δε καταλαβαίνω :P ονόματα γράφονται κάποια θα ισχύουν κι όλας οκ, αλλα στο "4" είναι η μόνη στάνταρ θέση που θέλουμε παίκτη σίγουρα.Ενα τεσσάρι και ενα 4-5άρι να παίζει κι ως 3ος σέντερ.Αν ο Μάρτιν έχει δεχθεί πρόταση καλύτερη από άλλον ευρωλιγκάτο και την κοπανήσει, εκει βλέπουμε.Σέντερ βρίσκεις πιο εύκολα απο γκαρντ πλέον, αυτός ο Τζεκιρί που λένε πιο πάνω δεν με εντυπωσιάζει κι όλας βασικά.
Εμένα ο Τζεκίρι, μου αρέσει πολύ. Καταλύτης φέτος στην Καζάν. Κι ας είμαι Άστον- Μάρτιν-ικός.

Αν δεν μπορούμε τον Μπέικον (που δεν μπορούμε δηλαδή...) δεν παίρνουμε΄έναν σαν αυτόν από το ΝΒΑ;
Ο κόουτς το έχει κάνει με Ρόμπινσον (μέχρι να τραυματιστεί σάρωνε στα μοσχοβίτικα περίχωρα) το έχει κάνει με Μίκι, το έχει κάνει με Σίνγκλετον.

¨Εναν παιχταρά SF από το ΝΒΑ. Ας έρθει αυτός ως Sf και εμείς τον βάζουμε και στο 4 για τις ανάσες του Βεζέ (που πρέπει να είναι λίγο περισσότερες απ' αυτές που είχε φέτος).

Μια τέτοια μεταγραφή γίνεται;
Eγώ με τα λιγοστά που κατέχω από το σύγχρονο ΝΒΑ ψάρεψα αυτόν εδώ (από ελεύθερους το καλοκαίρι) ως 3-4ρι, που μπορεί να έρθει και να αλλάξει τον ρου...τύπου Μπέικον, με κίνητρο να ξαναγυρίσει στο ΝΒΑ μετά από τραυματισμούς, μεγάλη αποχή, σούπερ στη "φούσκα" κλπ.
Οπα χαλαρωσε. Σιγα μην ερθει ο Γουορεν στα 28 του στην Ευρωπη. Κατι θα βρει στην αμερικη αν ειναι καλα. Αλλιως θα ναι σε φαση να σταματησει το μπασκετ.
Ηδη ειναι στην λιστα των Σελτικς για το καλοκαιρι.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 2:05 am

Hipster έγραψε:

Οπα χαλαρωσε. Σιγα μην ερθει ο Γουορεν στα 28 του στην Ευρωπη. Κατι θα βρει στην αμερικη αν ειναι καλα. Αλλιως θα ναι σε φαση να σταματησει το μπασκετ.
Είπα μπας και... λόγω της αποχής. Δεν θα επιμείνω.
Είπες Σέλτικς και θυμήθηκα το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Γούοριορς. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιουν 06, 2022 2:08 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 2:05 am
Hipster έγραψε:

Είπα μπας και... λόγω της αποχής. Δεν θα επιμείνω.
Είπες Σέλτικς και θυμήθηκα το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Μαχητές. :mrgreen:
Εγω να δεις πως το θυμαμε. 4-6 το πρωι περιπατο, και 9/12 τριποντα τελευταια περιοδο. Με τριποντα Σαν Ρος- Κασελακη ή Πριντεζη-Γουοκαπ στην αναλογια. Περιμενω τωρα το δευτερο ματς. Θα ανακαμψουμε πιστευω. :wave:

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 2:17 am

Hipster έγραψε:

Εγω να δεις πως το θυμαμε. 4-6 το πρωι περιπατο, και 9/12 τριποντα τελευταια περιοδο. Με τριποντα Σαν Ρος- Κασελακη ή Πριντεζη-Γουοκαπ στην αναλογια. Περιμενω τωρα το δευτερο ματς. Θα ανακαμψουμε πιστευω. :wave:
O Γουόκαπ είναι σουτέρ του 37-38%. Τα στατς του το λένε. Ενώ κι ο Πρίντεζης τα τελευταία χρόνια σουτάρει πάνω από 35% που είναι κάτι σαν τη βάση που λέγαμε στο σχολείο και στην περίπτωσή μου ο κανόνας ήταν " πάλι κάτω από τη βάση πήρες";;;;; :P

Πάρε κι έναν δεύτερο. Αυτός βέβαια δεν είναι περίπτωση Γούόρεν ούτε καν Μπέικον. Αν έρθει θα χρειαστεί και δεύτερος στους ψηλούς. Μόνος του δηλαδή δεν κάνει τη διαφορά ο Τσάντσαρ, ωστόσο τον λιμπίζομαι από τους Ολυμπιακούς.
Αλλά είναι ωραιότατο 3-4ρι. Λεμεεεε τώρααα. Αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε πάρει τον Λιθουανό τον Γρηγόρη στο 2.5. :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5683
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 06, 2022 2:23 am

Αν και δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τον μαρτιν ο μπαρτζω (εκτος και ξερει οτι ιατρικα θα βγαζει θεματα ) για καποιον εκτος του μιλου,ο τζεκιρι ειναι πολυ παικτης μπαρτζωκα..το πιστευω οτι θα τον ηθελε στην ομαδα..Ωραιος παικτης ειναι εχει και το σουτακι αλλα δεν ειναι και τοσο δυνατος στο πικ εν ρολ εχω την εντυπωση,οχι οτι ειναι ο μαρτιν..αλλα εγω θα προτιμουσα εναν να βοηθαει και τον σλουκα περισσοτερο.ισως παρουμε και κανα αντετο για τριτο ομως ποιος ξερει..

τον μπουκερ θα τον αφησει ο ιτουδης??γιατι εχει παρει το ματι μου οτι τον θελουν κατι ομαδες..δεν εχει συμβολαιο?

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιουν 06, 2022 2:32 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 2:17 am
Hipster έγραψε:

O Γουόκαπ είναι σουτέρ του 37-38%. Τα στατς του το λένε. Ενώ κι ο Πρίντεζης τα τελευταία χρόνια σουτάρει πάνω από 35% που είναι κάτι σαν τη βάση που λέγαμε στο σχολείο και στην περίπτωσή μου ο κανόνας ήταν " πάλι κάτω από τη βάση πήρες";;;;; :P

Πάρε κι έναν δεύτερο. Αυτός βέβαια δεν είναι περίπτωση Γούόρεν ούτε καν Μπέικον. Αν έρθει θα χρειαστεί και δεύτερος στους ψηλούς. Μόνος του δηλαδή δεν κάνει τη διαφορά ο Τσάντσαρ, ωστόσο τον λιμπίζομαι από τους Ολυμπιακούς.
Αλλά είναι ωραιότατο 3-4ρι. Λεμεεεε τώρααα. Αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε πάρει τον Λιθουανό τον Γρηγόρη στο 2.5. :P
Καλος ειναι και δεν βλεπω και πολυ μελλον στο ΝΒΑ. Παντως πιο πολυ 4 ειναι παρα 3 . Αλλα κανει για μπακ απ του Παπανικολαου ειναι και πιτσιρικας.
Ηταν καλος με την εθνικη και εβαλε και τα σουτακια του, αν και δεν τον κοβω για κανα μεγαλο σουτερη. Ειδικα με Ισπανια ηταν σουπερ και επαιξε και στο 3 στην ουσια.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 2:37 am

shaq7 έγραψε:
Αν και δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τον μαρτιν ο μπαρτζω (εκτος και ξερει οτι ιατρικα θα βγαζει θεματα ) για καποιον εκτος του μιλου,ο τζεκιρι ειναι πολυ παικτης μπαρτζωκα..το πιστευω οτι θα τον ηθελε στην ομαδα..Ωραιος παικτης ειναι εχει και το σουτακι αλλα δεν ειναι και τοσο δυνατος στο πικ εν ρολ εχω την εντυπωση,οχι οτι ειναι ο μαρτιν..αλλα εγω θα προτιμουσα εναν να βοηθαει και τον σλουκα περισσοτερο.ισως παρουμε και κανα αντετο για τριτο ομως ποιος ξερει..

τον μπουκερ θα τον αφησει ο ιτουδης??γιατι εχει παρει το ματι μου οτι τον θελουν κατι ομαδες..δεν εχει συμβολαιο?
O Μπούκερ έχει συμβόλαιο και καλό μάλιστα. Μόνο αν έχουν τόσο χρήμα για ξόδεμα θα τον πληρώσουν για να φύγει. Παικταράς είναι αλλά παίζει για πάρτη του. Κι αυτό μπορεί να μην κάνει στον Ιτούδη. Βέβαια έχουμε δει περιπτώσεις που τέτοιοι παίκτες κάποια στιγμή αποφασίζουν να παίξουν και για τη νίκη της ομάδας τους.
Δεν νομίζω ότι θα ασχολούμασταν ακόμα κι αν ήταν ελεύθερος. Θέλει παίκτες ομάδας ο κόουτς και καλά κάνει. Εκτός κι αν είναι Μπέικον ή Γουόρεν που εκει λες χαλάλι- παίξει και λίγο "άιζο".

Ο Τζεκίρι είναι θηρίο βρε συ και 7ποδος. Ο Μάρτιν έχει το συν ότι ¨τρέχει" 2 χρόνια στο μπάσκετ του κόουτς και ξέρει που πρέπει να είναι σε άμυνα κι επίθεση. Συν ότι έχει χάσει κιλά και λογικά δεν θα βγάλει άλλα ¨γόνατα"...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 2:49 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 2:37 am
shaq7 έγραψε:

Ο Τζεκίρι είναι θηρίο βρε συ και 7ποδος. Ο Μάρτιν έχει το συν ότι ¨τρέχει" 2 χρόνια στο μπάσκετ του κόουτς και ξέρει που πρέπει να είναι σε άμυνα κι επίθεση. Συν ότι έχει χάσει κιλά και λογικά δεν θα βγάλει άλλα ¨γόνατα"...
οχι δεν ειναι δυνατος απο θεμα δυναμης αλλα οτι δεν ειναι και το φορτε του..ισως δεν ειχε και πλειμεικερ με καλο πικ εν ρολ γιατι στην μπασκονια με χενρι τα πηγαινε καλυτερα.

ναι γιαυτο πιστευω δεν θα τον διωξει ο μπαρτζω τον μαρτιν,θελει ομοιογενεια..επισης ο μαρτιν εχει δειξει να το παλευει πολυ,κανει και ωραιες δηλωσεις για την ομαδα και τον κοουτς που τον στηριξαν,εκανε καλο φ4,αν κανει και τελικους ψιλοσιγουρακι ειναι οτι θα μεινει..Στον μιλου αν δινουμε εμεις 1εκ και η βιρτους 2-2,5 νομιζω θα το ξεχασει οτι ειναι ολυμπιακαρα :D Κατι μου λεει οτι θα τον κοιταξει και η μονακο για αντι μοτενγιουνας ενω ειναι και ο ιτουδης..

Για τον μπουκερ καλα τα λες ,εκτος απο το οικονομικο νομιζω δεν θα αρεσε στον μπαρτζωκα οτι πολλες φορες κλεβει υπερβολικα στην αμυνα και βαριεται..

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Ιουν 06, 2022 1:42 pm

Διάβασα μόλις ότι η Εφές απομακρύνεται από την περίπτωση Nebo. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια αλλά θα μου άρεσε για αντί - Μάρτιν (ΑΝ φύγει)

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 3:52 pm

Ψάχνω για τον χαβαλέ στο ψαχτήρι για δημοσιεύματα για Ολυμπιακό και Μπέικον και πέφτω πάνω σε ένα του "θρύλος24" που μιλάει για μάχη με την Έφες. Ή που θα είναι επηρεασμένο από τα ελληνοτουρκικά, ή που θα διαβάζει μπάσκετφορουμ. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έστω ρωτήσαμε για τον Μπέικον. Λόγω των χρημάτων που θα ζητάει και δεν πιστεύω ότι θα είναι λιγότερα από 1.2 γιούρια.
Γιατί ως παίκτης είμαι σίγουρος ότι θα κόλλαγε στον κόουτς για να καλύψει το κενό στα φόργουορντ αλλά και στο σκοράρισμα.

Έχω πέσει μέσα σε 3 πρώην Ζαλγκίριους ( οι 3 ξανθοί. Γκριγκόνις, Λαντέιλ, Γουόκαπο) όταν τους πρότεινα καιρό και τελικά ο κόουτς κινήθηκε (πέρσι).

Έχω πέσει κι έξω σε πολλαπλάσιες προτάσεις μου ωστόσο. :P :P
Ελπίζω αυτή τη φορά να συμπέσουμε και πάλι.

Αν όντως στέκει το δημοσίευμα (δεν το κόβω για πολύ έγκυρο το συγκεκριμένο σάιτ- μπορεί και να κάνω λάθος όμως) θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι που Αταμάν και Μπαρτζώκας κεντράρουν τους ίδιους παίκτες. Πέρσι είχαμε τους Γουόκαπ και Λαντέιλ, φέτος τον Μπέικον (λέμε τώρα....).
Πέρσι μας πήγε καλά η κόντρα με τον Αταμάν στα μεταγραφικά. Ο Γουόκαπ μάς προτίμησε.

Μπέικον και Μπιν (σ) παρέα. :P Το παλιό -στα όρια του μπούλινγκ- παρατσούκλι του Μπαρτζώκα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 4:15 pm

Εμενα το μονο που με κανει οτι ισως κανουμε προταση στον μπεικον ειναι οτι επειδη βαζουν και οι προεδροι το χερακι στις μεταγραφες και συνηθως κοιτανε παικτες που απεναντι μας εχουν κανει ζημιες..πχ γουοκαπ,φαλ στα μεταξυ μας παιχνιδια ηταν εξαιρετικοι.. Σιγουρα θα χουν ψηθει με το μπεικον :D ισως να κανουν μια υπερβαση..μια τετοια μεταγραφη λιγο πριν σκασουν τα διαρκειας θα ταν κινηση ματ..αν και νομιζω ξεφευγει πολυ το μπατζετ μας,ηδη με τις αλλαγες στα συμβολαια σε σασα φαλ ντορσει μαρτιν αν μεινουν θα μαστε 1,5-2εκ πανω απο περσι.. αλλα εγω αν ημουν αγγελοπουλοι θα σκαγα προμο διαφημιση για διαρκειας με μπεικον η μιλου χωρις να εχει ακουστει κατι πριν..

0
melagis

junior
Reactions: 52

Τρί Ιουν 07, 2022 4:24 pm

Για εμενα το κομματι των μεταγραφων πρεπει να εχει αρκετο ελληνικο στοιχειο...

Εχουμε και λεμε :
1) Μητογλου (αρκει η τιμωρια να ειναι εως ενα ετος) Για εμενα αποτελει την σημαντικοτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων μετα απο Σλουκα και Βεζενκοφ λογω προοπτικης...
2)Κ. Αντετοκουνμπο με τετραετες minimum και buy out αρκετα μεγαλο ωστε να επωφεληθει η ομαδα σε περιπτωση που φερει προταση..
3)Μητρου Λονγκ (αν δεν εχει κλεισει καπου) για να μη σου κοστισει το ελληνικο διαβατηριο σε περιπτωση που φυγει ο Ντορσευ

4)Λοιπες περιπτωσεις: Η καψουρα μου ο Γκριγκονις.... Υπερπολυτιμος και αν καταφερει να τον παρει ο Οσφπ θα μιλαμε για super ομαδα στο 2.....
Επισης αν σηκωνε η τσεπη μου θα πηγαινα σε ενα εκ των Τζος Νεμπο η Ποϋθρες... Και μην ακουσω οτι κουτουλανε με Χασαν Μαρτιν....
Ακουω γνωμες 🙄🙄

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Ιουν 07, 2022 4:49 pm

melagis έγραψε:
Τρί Ιουν 07, 2022 4:24 pm
Για εμενα το κομματι των μεταγραφων πρεπει να εχει αρκετο ελληνικο στοιχειο...

Εχουμε και λεμε :
1) Μητογλου (αρκει η τιμωρια να ειναι εως ενα ετος) Για εμενα αποτελει την σημαντικοτερη μεταγραφη των τελευταιων ετων μετα απο Σλουκα και Βεζενκοφ λογω προοπτικης...
2)Κ. Αντετοκουνμπο με τετραετες minimum και buy out αρκετα μεγαλο ωστε να επωφεληθει η ομαδα σε περιπτωση που φερει προταση..
3)Μητρου Λονγκ (αν δεν εχει κλεισει καπου) για να μη σου κοστισει το ελληνικο διαβατηριο σε περιπτωση που φυγει ο Ντορσευ

4)Λοιπες περιπτωσεις: Η καψουρα μου ο Γκριγκονις.... Υπερπολυτιμος και αν καταφερει να τον παρει ο Οσφπ θα μιλαμε για super ομαδα στο 2.....
Επισης αν σηκωνε η τσεπη μου θα πηγαινα σε ενα εκ των Τζος Νεμπο η Ποϋθρες... Και μην ακουσω οτι κουτουλανε με Χασαν Μαρτιν....
Ακουω γνωμες 🙄🙄
ΜΗΤΟΓΛΑΣ: Θα δεχθεί να έρθει για να παίζει 15 λεπτά μέσο όρο;Αν παίρνει και κανα 5λεπτο για να πατάει και στο "5" οκ, ναι.Λογικά θα ζητάει το συμβόλαιο του Πριντεζη και του Λιβιό μαζί.Ανεκτό....

Κ.ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Οχι, γιατι αυτός πράγματι θα τρακάρει μεταξύ Μάρτιν,Φαλ και Μήτογλου που γράφεις....Εκτός κι αν δεν έρθει ο Μήτογλου και αποκτήθει για μερικά λεπτά ο Κώστας (δε θα θέλει, γιατι θα ζητάει περισσότερο χρόνο).

ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ: Μια χαρά αν φύγει ο Ντόρσεϊ, ανεκτό θα ναι και το συμβόλαιο του, το μόνο πλην είναι η απειρία από ευρωλίγκα!Άρα χρειάζεσαι στο 2 και εναν ικανό ακόμα παίκτη με εμπειρία χωρίς να ναι απ το πάνω ράφι ντε και καλά...Εδω θα μπορούσε να είναι ο Γκριγκόνις αυτός, αν φύγει ο Λαρε....Λογικά δεν θα χει και κάνα απογορευτικό κασέ, αλλά μόνο αν φύγει ο Λάρε, δεν χωράνε όλοι αυτοί μαζί και θα υπάρχει γκρίνια.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1469
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Ιουν 07, 2022 8:26 pm

Μαζί με την Φενέρ ενδιαφερόμαστε για τον Jonathan Motley.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”