Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
Δεν με διαβάζουν προφανως.
Πέρα της πλάκας έχουμε υποτιμήσει την πιθανότητα Φουρνιε στο δυο με Παπ στο τρία για να καλύψει στο 4 Βεζενκοφ .Και στο β ροτεισον ο Ντορσι με Σακ αντίστοιχα.Δηλαδη σε περίπτωση που Πετρουσεφ ΔΕΝ το τρία να μοιράζεται περισσότερο Παπ με Σακ για να ειναι Φουρνιε στο δυο με Τάιλερ και για …λιγότερο το φαλακρό μούσι στο τρία απο όσο υπολογίζουμε…
(Εχω ρέντα Κυριακή βράδυ)
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Δευ Σεπ 09, 2024 12:16 amΔεν με διαβάζουν προφανως.
Πέρα της πλάκας έχουμε υποτιμήσει την πιθανότητα Φουρνιε στο δυο με Παπ στο τρία για να καλύψει στο 4 Βεζενκοφ .Και στο β ροτεισον ο Ντορσι με Σακ αντίστοιχα.Δηλαδη σε περίπτωση που Πετρουσεφ ΔΕΝ το τρία να μοιράζεται περισσότερο Παπ με Σακ για να ειναι Φουρνιε στο δυο με Τάιλερ και για …λιγότερο το φαλακρό μούσι στο τρία απο όσο υπολογίζουμε…
(Εχω ρέντα Κυριακή βράδυ)
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Η αλήθεια είναι πως το sdna, παρά τη συστηματική επίθεση που κάνει απανεντι στην ομάδα σας, έχει αρκετά έγκυρες πληροφορίες και έχει βγάλει αποκλειστικά για τον ΟΣΦΠ αυτό το καλοκαίρι αρκετές φορές.
Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω τι τον θέλουν μέχρι το super Cup και γιατί δεν τον δίνουν από τώρα... σιγά τον τίτλο του super Cup να πούμε λες και θα θυμάται κανείς στο τέλος της σεζόν ποιος το πήρε. Αν ήταν στο χέρι μου θα σας το χάριζα κι ολας, αδιάφορος θεσμός, μακάρι βασικά να το πάρει ο Άρης!
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βάζουμε ένα στοίχημα ότι οποίος το χάσει ακόμα και εδώ μέσα θα ακούμε κουλαμάρες ; Μπορεί στο τέλος να μην το θυμάται κανεις αλλά οποίος το πάρει σίγουρα θα κάνει πιο ήρεμη αρχήJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 09, 2024 12:35 amΗ αλήθεια είναι πως το sdna, παρά τη συστηματική επίθεση που κάνει απανεντι στην ομάδα σας, έχει αρκετά έγκυρες πληροφορίες και έχει βγάλει αποκλειστικά για τον ΟΣΦΠ αυτό το καλοκαίρι αρκετές φορές.
Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω τι τον θέλουν μέχρι το super Cup και γιατί δεν τον δίνουν από τώρα... σιγά τον τίτλο του super Cup να πούμε λες και θα θυμάται κανείς στο τέλος της σεζόν ποιος το πήρε. Αν ήταν στο χέρι μου θα σας το χάριζα κι ολας, αδιάφορος θεσμός, μακάρι βασικά να το πάρει ο Άρης!
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κανονικά έπρεπε ο παο και ο οσφπ να κατεβαίνουν με τα δεύτερα στο σούπερ καπ και βασικούς τον Σαμοντούροφ και τον Σπάρταλη. Ποιος χεστηκε δηλαδή για τον νικητή... ξαναλέω μακάρι να το πάρει ο Άρης. Όποιος απτους δυο εφησυχαστει επειδή κέρδισε το σουπερ καπ θα το βρει μπροστά του και θα το μετανιώσει στη συνέχεια. Κάτι ήξερε ο Αταμαν όταν έλεγε μέχρι και για το κύπελλο πως το καλοκαίρι δεν θα θυμάται κανείς ποιος το πήρε... Και σχολίαζαν απτο sport24 πως ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του γιατί μάλλον ήταν ο πιθανεστερος τίτλος να πάρει ο παο και μάλλον θα μείνει ατιτλος.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 09, 2024 1:07 amΒάζουμε ένα στοίχημα ότι οποίος το χάσει ακόμα και εδώ μέσα θα ακούμε κουλαμάρες ; Μπορεί στο τέλος να μην το θυμάται κανεις αλλά οποίος το πάρει σίγουρα θα κάνει πιο ήρεμη αρχήJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 09, 2024 12:35 am
Η αλήθεια είναι πως το sdna, παρά τη συστηματική επίθεση που κάνει απανεντι στην ομάδα σας, έχει αρκετά έγκυρες πληροφορίες και έχει βγάλει αποκλειστικά για τον ΟΣΦΠ αυτό το καλοκαίρι αρκετές φορές.
Πάλι καλά παίζουμε μεταξυ μας 5-6 φορες φέτος πριν τα πλειοφ της γιουρολιγκ και δεν θα πάρει αέρα κανενός το κεφάλι. Μια σου και μία μου θα ναι τα ντέρμπι πιστεύω.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε σύ εδώ πέρσι όταν είχαμε χάσει κυριολεκτικά το πιο ανούσιο ματς από παο στην α1 ενώ είχε κριθεί το πλεονέκτημα διαβάζαμε σημεία και τέρατα ..αυτό κρίνει τίτλο έστω και ανούσιο .. είναι αιώνιο ντέρμπι , εδώ πλακώνονται στο γυναικείο και στο εφηβικό ..τώρα που έχουνε πέσει όλα τα βλέμματα στο μπάσκετ θα περάσει στον αέρα ;
Και στην α1 θα πρεπε να κατεβάζουμε τα δευτερα αλλά κανεις δεν το κάνει .. εκεί να ξεζουμίζονται μην τυχόν και χαθεί κάποιο ματς που δεν κρίνει τίποτα
Και στην α1 θα πρεπε να κατεβάζουμε τα δευτερα αλλά κανεις δεν το κάνει .. εκεί να ξεζουμίζονται μην τυχόν και χαθεί κάποιο ματς που δεν κρίνει τίποτα
Ποια αποκλειστικά έχει βγαλει φέτος για τον Ολυμπιακό; Ο νταλκας τους είναι να ενημερώσουν ποιος θα φύγει από την ομάδα. Εγώ θυμάμαι άλλα αποκλειστικα...Σιγουριά ότι ο Φαλ θα μπει χειρουργείο. Σιγουριά ότι Πίτερς και Μακκισικ φεύγουν. Πέρυσι ότι ο Μακκισικ έχει χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο που δύσκολα θα ξεπεραστει και γι'αυτό σκέφτονταν να τον αποδεσμεύσουν.
Δεν θεωρείται αποκλειστικο να γράψεις μια είδηση στο σάιτ 5 λεπτά πριν το κάνουν οι υπόλοιποι....Μόνο για τον Βιλντοζα θυμάμαι ότι ενημέρωσαν αρκετα νωρίτερα από άλλους. Μιλάμε για πρώην παίκτη της πηγής ενημέρωσης όμως, οπότε λογικο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το αυριανό φιλικό δεν θα το δούμε πουθενά λέει ; Πάνε καλά ; Βάλτε το τουλάχιστον στο YouTube τραβηγμένο από κινητό ..με τον πόνο μας παίζουν ;
Εντωμεταξύ ο γκος είναι ακόμα τραυματίας ( τι περίεργο) μιλου φαλ πετρουσεφ εκτός .. και ο γουοκαπ που τουλάχιστον αυτός είναι καλά ..
Μετά λέτε δεν θα βγαίνουν οι χρόνοι ..και οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι είναι τραυματίες..
Γκος μιλου φαλ πετρουσεφ βιλντοζα Έβανς είναι η μισή ομάδα .. βάλτε και παπ γουοκαπ που θέλουν ξεκούραση .. και λίγους παίκτες έχουμε θα πω εγώ
Εντωμεταξύ ο γκος είναι ακόμα τραυματίας ( τι περίεργο) μιλου φαλ πετρουσεφ εκτός .. και ο γουοκαπ που τουλάχιστον αυτός είναι καλά ..
Μετά λέτε δεν θα βγαίνουν οι χρόνοι ..και οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι είναι τραυματίες..
Γκος μιλου φαλ πετρουσεφ βιλντοζα Έβανς είναι η μισή ομάδα .. βάλτε και παπ γουοκαπ που θέλουν ξεκούραση .. και λίγους παίκτες έχουμε θα πω εγώ
Το σούπερ καπ ειναι επιπέδου Παισιος.Θα το πάρεις και θα ειναι σα να έχασες.Ο νικητής θα πανηγυρίσει και θα έχει κάνει …δήλωση για τη χρονια κ ο ηττημένος θα κράζει διαιτησία κ θα το θεωρήσει ανούσιο κ αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας που έχει σφιγμενους τους παίκτες.Αν υπάρχουν απουσίες θα προσαρμοστούν κ οι δηλώσεις για τα άρθρα που πιθανότατα θα ειναι απο τώρα γραμμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους.(αν κλείσω τα μάτια ίσα που τα βλέπω μπροστά μου)
Χτενίζει την αγορά για κομμένους του ΝΒΑ η διοίκηση….shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 09, 2024 3:56 pmΤο αυριανό φιλικό δεν θα το δούμε πουθενά λέει ; Πάνε καλά ; Βάλτε το τουλάχιστον στο YouTube τραβηγμένο από κινητό ..με τον πόνο μας παίζουν ;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ένας στο τουιτερ που λέει ότι είναι γιατρός και έχει πληροφορία ο μιλου θα μείνει έξω 5-6 βδομαδες με διάστρεμμα β βαθμού ..
Ελπίζω να λέει φιφες γιατί αυτό σημαίνει όχι μόνο στο σούπερ καπ θα πάμε με ραιτ πετρουσεφ; Αλλά και ότι έτσι θα πάμε και στην φενερ και λογικά για κανα 2-3 ματς ακόμα.. Αν βάλεις ότι θα του πάρει και κανα μήνα να βρει ρυθμό και να χάσει κανα κιλό απευθείας ο πετρουσεφ γίνεται το βασικό 5ρι μας για τον μισό πρώτο γύρο
Πίστευες ότι δεν θα βρεις χρόνο κουτουτσικε Φιλιππάκο.. πάρε τώρα την φανελα βασικού ..
Ελπίζω να λέει φιφες γιατί αυτό σημαίνει όχι μόνο στο σούπερ καπ θα πάμε με ραιτ πετρουσεφ; Αλλά και ότι έτσι θα πάμε και στην φενερ και λογικά για κανα 2-3 ματς ακόμα.. Αν βάλεις ότι θα του πάρει και κανα μήνα να βρει ρυθμό και να χάσει κανα κιλό απευθείας ο πετρουσεφ γίνεται το βασικό 5ρι μας για τον μισό πρώτο γύρο
Πίστευες ότι δεν θα βρεις χρόνο κουτουτσικε Φιλιππάκο.. πάρε τώρα την φανελα βασικού ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Σεπ 09, 2024 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο