Στην μοντέρνα έκδοση της διοργάνωσης. Γιατί εάν βάλουμε την και έκδοση υπό την αιγίδα της FIBA (κανονικά πρέπει αφού μετράνε και οι παλιοί τίτλοι) το ρεκόρ το έχει ο Joe Arlauckas, ο οποίος το έστειλε σε μήνυμα σ' αυτόν που έκανε την μετάδοση του ματς μας, πως έχει βάλει 63 πόντους το 1996 όταν έπαιζε με τη Ρεάλ.
Euroleague Round 20 : Olympiacos Piraeus vs FC Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1791
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

Σωστα, Δε μιλαμε για fiba . Εuroleague ηταν το 63αρι pir (2004)mixalisgate7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 12:44 amΣτην μοντέρνα έκδοση της διοργάνωσης. Γιατί εάν βάλουμε την και έκδοση υπό την αιγίδα της FIBA (κανονικά πρέπει αφού μετράνε και οι παλιοί τίτλοι) το ρεκόρ το έχει ο Joe Arlauckas, ο οποίος το έστειλε σε μήνυμα σ' αυτόν που έκανε την μετάδοση του ματς μας, πως έχει βάλει 63 πόντους το 1996 όταν έπαιζε με τη Ρεάλ.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Σάβ Ιαν 11, 2025 12:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ και εγώ, για 2 λεπτά θέλοντας 2 τρίποντα δεν νομίζω ότι θα χάλαγε ο κόσμος να το παλέψουμε. Και νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις όλη η ομάδα θα προσπαθούσε να τον ταϊσει για να το σπάσει. Ο μόνος λόγος που θα τον απέσυρα εγώ θα ήταν ή για να βγεί το σχήμα με άλλους παίκτες, μπας και πάρει μπρος κάνας Ντόρσευ και θυμηθεί το άθλημα ( είπαμε εμείς δεν νοιαζόμαστε αλλά ο κόουτσ είτε νοιάζεται ή όχι θα πρέπει να προσπαθεί να βγάλει ο παίκτης μια αξία) και να πάρουν χρόνο ο Ναθ και ο Μήτρου-Λονγκ ή από σεβασμό στον αντίπαλο που δεν πας να σπάσεις ρεκορ στο άψυχο κορμί του.karamelitsa έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 12:40 amMα το έγραψα ότι κακός τον έβαλε στο 4ο και μάλιστα έγραψα ότι πρέπει στο 4ο να παίζει με αναπληρωματικούς και τον Ντορσει και Λογκ, δεν το έκανε ο Μπαρτζωκας και άφησε μέσα τον Σασα κακώς για μένα, ε αφού τον άφησε λοιπόν καλώς ή κακώς και αφού ο άνθρωπος ότι βάραγε έγραφε και παει για ρεκόρ όλων τον εποχών ε δεν τον αποσύρεις ρε φίλε 2 λεπτά πριν το τέλος, για 2 λεπτά μιλάμε τώρα….σε κάθε περίπτωση οκ δεν έγινε τίποτα….assistant έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 12:24 am
να το διασκεδαζουμε ΝΑΙ αλλα να μην κραζουμε στις ηττες.......με τρεις βασικους εκτος ο Σασα δεν επρεπε να μπει στο τεταρτο........ας διασκεδαζαμε με Μητρουλονγκ και το αμερικανακι........
ΥΓ ο ιδιος ο Σασα εχει δηλωσει οτι δεν τον νοιαζουν τα MVP αλλα οι τιτλοι.....κι οταν τον εβγαλε μια χαρα μου φανηκε....
1
1

-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- Boston1
- Reactions: 213
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να είναι συγγενείς του κόουτς, δεν εξηγείται αλλιώς. «Τα του καίσαρος τω καίσαρι» . Κάποιοι είναι οπάδοί του κόουτς και μετά του Ολυμπιακού.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:46 pmΑκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έκανε!! Κάποιοι του δίνουν και δικιοslok έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:37 pmΚαλα τι εκανε στο τελος ο μπαρτζωκας ? απιστευτο
Παει για το ρεκορ ολων των εποχων ο Σασα και τον βγαζεις με ενα λεπτο να μενει σχεδον?
Σορρυ αλλα με ξενερωσε ποσο narrowminded????. Γ αυτο δε θα φτασει ποτε η ευρωπη το στατους του ΝΒΑ γιατι απο νοοτροπια και μαρκετιγκ παιχτων ειμαστε πολυ πισω. Οι παιχτες πρεπει να ειναι πρωταγωνιστες να ανεβαζουν τη λιγκα ! Αντι να ανεβαζεις το προιον το ριχνεις....
Μπορεί να είναι ο καλύτερος κόουτς μετά τον Ομπράντοβιτς κατά τη γνώμη μου αλλά κάνεις δεν είναι υπεράνω κριτικής. Συνεχίστε το down voting
7
5
2

- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιτέλους ο Ολυμπιακός που ξέρουμε στο ΣΕΦ. Ίσως οι απουσίες των Παπ και Fournier να έψησαν τους υπόλοιπους να σκυλιάσουν περισσότερο στην άμυνα όπου ελλείψει και του Walkup, o Goss με τον Vildoza έκαναν εξαιρετική δουλειά, ενώ μπροστά μοίραζαν το παιχνίδι άψογα έχοντας 6 ασίστ ο καθένας (οι 7 του Λάρυ μου έκαναν εντύπωση). Επιθετικά τι να λέμε, ο Σάσα ήταν φανταστικός. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά νομίζω ότι μέχρι αυτό το σημείο της διοργάνωσης, τα τρίποντα του Σάσα μου φαινόντουσαν και τραβηγμένα από μακριά με άμυνα πάνω του και λίγα σε αριθμό. Σήμερα ήταν ακριβώς τα τρίποντα που θέλουμε. Αρκετά, μέσα από το σύστημα, από σωστή απόσταση και ορθολογικά δημιουργημένα μέσα από την επίθεση.
Να κρατήσουμε φυσικά τον εξαιρετικό αριθμό των 36 ασίστ που δείχνουν ομαδική λειτουργία, αλλά να δώσουμε και σπέκια στον Peters. Ένας παίκτης που ξέρει το ρόλο του, σκυλιάζει, προσφέρει σε όποια θέση του ζητηθεί χωρίς παράπονο. Μια νίκη που τη θέλαμε πολύ, μια νίκη που ήρθε από πολύ όμορφη επιθετική λειτουργία και εξαιρετική προσπάθεια στην άμυνα. Όσο πάμε προς το τέλος της σεζόν, χρειαζόμαστε τέτοια ματς να μας δίνουν ψυχολογία.
Να κρατήσουμε φυσικά τον εξαιρετικό αριθμό των 36 ασίστ που δείχνουν ομαδική λειτουργία, αλλά να δώσουμε και σπέκια στον Peters. Ένας παίκτης που ξέρει το ρόλο του, σκυλιάζει, προσφέρει σε όποια θέση του ζητηθεί χωρίς παράπονο. Μια νίκη που τη θέλαμε πολύ, μια νίκη που ήρθε από πολύ όμορφη επιθετική λειτουργία και εξαιρετική προσπάθεια στην άμυνα. Όσο πάμε προς το τέλος της σεζόν, χρειαζόμαστε τέτοια ματς να μας δίνουν ψυχολογία.
3
1
2

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Γουοκαπ: ελπιζω να γυρισει συντομα καλα
2. Γκος: Ειπαμε αντιεμπορικος αλλα ο παικτης ειναι εξαιρετικος για μπακ απ ασσος και εγω το ειπα και το ξαναλεω με υγιη τον εβανς και αυτον υγιη οπως ειναι μεχρι τωρα φετος θα τον κρατουσα και του χρονου και ας μην αρεσει.
3. Βιλντοζα: Νομιζω κερδιζει με το σπαθι του θεση στο ροστερ της επομενης περιοδου οπου θα ειναι και καλυτερος.
4. Ντορσει: Κριμα γιατι μπορει και το εχουμε δει, ατιμο πραγμα να μην αντιλαμβανεσαι οτι δεν κανουν ολοι οι αλλοι λαθος αλλα εσυ.
5. Μακκισικ: Για μενα εχει κερδισει το δικαιωμα να βρισκεται στο ροστερ οσο αντεχει οχι να τρεχει και να πηδαει αλλα να περπαταει.
6. Λαρεντζακης: Η κομπρα με 1 ασσιστ ανα 2 λεπτα νομιζω κερδιζει με το σπαθι της τη θεση της στο φετινο ροστερ. Σημαντικος παικτης στο ροτεισιον των περασμενων ετων που μπορει να προσφερει λυσεις και πιο σημαντικο σημαντικος παικτης στην καλη λειτουργια των αποδυτηριων.
7. Πιτερς: Και 4 παιζει, και 3 μπορει νανπαιξει και 5 μπορει να παιξει. Το παιδι για ολες τις δουλιες. Σε οσους δεν τον ηθελαν/θελουν στο φετινο ή το επομενο ροστερ απλα να πιουνε ξυδακι και να καθισουν να παρακολουθησουν τον πιο τιμιο ξενο που περασε τα τελευταια χρονια απο την ομαδα. Αν δεν ειναι πολυτελεια να εχεις τον Αλεκο σε αυτη την ομαδα δεν ξερω τι ειναι.
8. Ο Σασα απλα εκανε το ξεσπασμα που χρειαζοταν. Το ποιος ειναι μας το εχει αποδειξει δεν χρειαζομασταν να το δουμε. Απλα τωρα απλα απεδειξε στον εαυτο του οτι μπορει να ειναινονιδιος παικτης που ηταν πριν την Αμερικη και του εφυγε ενα βαρος. Ευλογια που αυτο το παιδι ενιωσε οτι ειναι ενας απο εμας. Ο επομενος αρχηγος της ομαδας.
9. Ο Φαλ πηρε μπρος στην επιθετικοτητα του αποδεικνυοντας οτι το θεμα ηταν ψυχολογικο και αυτοπεποιθησης και οχι οτι μας τελειωσε ο Φαλ σε ψηλο νεπιπεδο(ελεος με αυτα που διαβαζαμε).
10. Νικολα περιμενω περισσοτερα γιατι ξερω οτι μπορεις. Επισης υπεγραψε ρε παιδι μου να τελειωνουμε.
Η ομαδα εχει το ψηλοτερο ταβανι στην φετινη Ευρωλιγκα. Μαζι με τον Παο αν πιασουν ψηλα επιπεδα αποδοσης με βαση των δυνατοτητων τους θα τρομοκρατησουν κοσμακι μεχρι το τελος της περιοδου.
2. Γκος: Ειπαμε αντιεμπορικος αλλα ο παικτης ειναι εξαιρετικος για μπακ απ ασσος και εγω το ειπα και το ξαναλεω με υγιη τον εβανς και αυτον υγιη οπως ειναι μεχρι τωρα φετος θα τον κρατουσα και του χρονου και ας μην αρεσει.
3. Βιλντοζα: Νομιζω κερδιζει με το σπαθι του θεση στο ροστερ της επομενης περιοδου οπου θα ειναι και καλυτερος.
4. Ντορσει: Κριμα γιατι μπορει και το εχουμε δει, ατιμο πραγμα να μην αντιλαμβανεσαι οτι δεν κανουν ολοι οι αλλοι λαθος αλλα εσυ.
5. Μακκισικ: Για μενα εχει κερδισει το δικαιωμα να βρισκεται στο ροστερ οσο αντεχει οχι να τρεχει και να πηδαει αλλα να περπαταει.
6. Λαρεντζακης: Η κομπρα με 1 ασσιστ ανα 2 λεπτα νομιζω κερδιζει με το σπαθι της τη θεση της στο φετινο ροστερ. Σημαντικος παικτης στο ροτεισιον των περασμενων ετων που μπορει να προσφερει λυσεις και πιο σημαντικο σημαντικος παικτης στην καλη λειτουργια των αποδυτηριων.
7. Πιτερς: Και 4 παιζει, και 3 μπορει νανπαιξει και 5 μπορει να παιξει. Το παιδι για ολες τις δουλιες. Σε οσους δεν τον ηθελαν/θελουν στο φετινο ή το επομενο ροστερ απλα να πιουνε ξυδακι και να καθισουν να παρακολουθησουν τον πιο τιμιο ξενο που περασε τα τελευταια χρονια απο την ομαδα. Αν δεν ειναι πολυτελεια να εχεις τον Αλεκο σε αυτη την ομαδα δεν ξερω τι ειναι.
8. Ο Σασα απλα εκανε το ξεσπασμα που χρειαζοταν. Το ποιος ειναι μας το εχει αποδειξει δεν χρειαζομασταν να το δουμε. Απλα τωρα απλα απεδειξε στον εαυτο του οτι μπορει να ειναινονιδιος παικτης που ηταν πριν την Αμερικη και του εφυγε ενα βαρος. Ευλογια που αυτο το παιδι ενιωσε οτι ειναι ενας απο εμας. Ο επομενος αρχηγος της ομαδας.
9. Ο Φαλ πηρε μπρος στην επιθετικοτητα του αποδεικνυοντας οτι το θεμα ηταν ψυχολογικο και αυτοπεποιθησης και οχι οτι μας τελειωσε ο Φαλ σε ψηλο νεπιπεδο(ελεος με αυτα που διαβαζαμε).
10. Νικολα περιμενω περισσοτερα γιατι ξερω οτι μπορεις. Επισης υπεγραψε ρε παιδι μου να τελειωνουμε.
Η ομαδα εχει το ψηλοτερο ταβανι στην φετινη Ευρωλιγκα. Μαζι με τον Παο αν πιασουν ψηλα επιπεδα αποδοσης με βαση των δυνατοτητων τους θα τρομοκρατησουν κοσμακι μεχρι το τελος της περιοδου.
4
1
3

Το φοβερό στο ρεκόρ του Σασα ήταν ότι δεν εκβίασε προσπάθειες και ήταν σχεδόν απόλυτα εύστοχος. Η χαρά του προπονητή. 8/10 και 10/10 διποντα. Ένα τρίποντο εκβίασε προς το τελος και αυτό το έχασε...
Στημένα ρεκόρ δεν τα έχει κανείς ανάγκη. Αν του έβγαινε η 50αρα σε κανονική ροή αγώνα και χωρίς καραφκιοζιλικια, τότε οκ.
Ακόμα και έτσι πάντως, έσπασε το ρεκόρ σκοραρίσματος από παίκτη του Ολυμπιακού. Πάνω από Μπέρι, Πάσπαλι, Αλφόνσο Φορντ, Σπανούλη, Έντι Τζονσον, Γιατζόγλου.
Είχε πολύ καιρό να εκτελέσει τόσα τριποντα. Ελπίζω να θυμηθηκε για τα καλά τον προ διετίας εαυτο του σε αυτό τον τομέα.
Στημένα ρεκόρ δεν τα έχει κανείς ανάγκη. Αν του έβγαινε η 50αρα σε κανονική ροή αγώνα και χωρίς καραφκιοζιλικια, τότε οκ.
Ακόμα και έτσι πάντως, έσπασε το ρεκόρ σκοραρίσματος από παίκτη του Ολυμπιακού. Πάνω από Μπέρι, Πάσπαλι, Αλφόνσο Φορντ, Σπανούλη, Έντι Τζονσον, Γιατζόγλου.
Είχε πολύ καιρό να εκτελέσει τόσα τριποντα. Ελπίζω να θυμηθηκε για τα καλά τον προ διετίας εαυτο του σε αυτό τον τομέα.
5
4
1

- georbap
- Reactions: 1124
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... gkatzoylis
Είναι πραγματικά πολύ άδικο ακόμα και μετά από τέτοιο παιχνίδι , το γεγονός ότι βρήκαμε πάλι κάτι να χρεώσουμε στον Μπαρτζώκα.
Δεν πάει έτσι ρε παιδιά .
Ο coach προφανώς είχε ήδη αφήσει παραπάνω από όσο χρειαζόταν τον Σάσα στο παρκέ με σκοπό το ρεκόρ , αλλά από την άλλη είχε ένα επιτελείο το οποίο ως οφείλει του υπενθύμιζε συνεχώς τους κινδύνους που υπάρχουν.
Ποιος λοιπόν τον αδικεί που πήρε τελικά την απόφαση να τον βγάλει , μετά από όσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς;
Επίσης πέρα από τον σεβασμό στους παίκτες, τον ίδιο και ίσως ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό οφείλει να δείχνει ο coach στους άμεσους συνεργάτες του.
Είναι πραγματικά πολύ άδικο ακόμα και μετά από τέτοιο παιχνίδι , το γεγονός ότι βρήκαμε πάλι κάτι να χρεώσουμε στον Μπαρτζώκα.
Δεν πάει έτσι ρε παιδιά .
Ο coach προφανώς είχε ήδη αφήσει παραπάνω από όσο χρειαζόταν τον Σάσα στο παρκέ με σκοπό το ρεκόρ , αλλά από την άλλη είχε ένα επιτελείο το οποίο ως οφείλει του υπενθύμιζε συνεχώς τους κινδύνους που υπάρχουν.
Ποιος λοιπόν τον αδικεί που πήρε τελικά την απόφαση να τον βγάλει , μετά από όσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς;
Επίσης πέρα από τον σεβασμό στους παίκτες, τον ίδιο και ίσως ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό οφείλει να δείχνει ο coach στους άμεσους συνεργάτες του.
6
6

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι, συμφωνώ και επαυξάνω!!
Στα του ματς, να ...γκρινιάξω λίγο, λίγο όμως πριν μπω στα θετικά.
Πάντα μια μεγάλη και άνετη νίκη είναι επίφοβη να επιφέρει χαλαρότητα και έχει δυο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα, πιστεύω να παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί. Μου έχουν μείνει ακόμα μνήμες από τα πλέι οφ με την Σιένα φαίνεται.
Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση, αλλά η Μπάγερν το παράτησε τελείως από κάποια στιγμή και μετά, θα μου πεις εμείς το προκαλέσαμε.
Ο Μενσά φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει έστω και για λίγο στην Ευρώπη αν χρειαστεί.
Ο Μιλού δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει και έχει αρχίσει να χάνει τόσα ριμπάουντ που διεκδικεί.
Και τώρα που τα είπα και ...ξαλάφρωσα συνεχίζω.
Επιτέλους ένα ματς που όπως είπαν οι προηγούμενοι μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι να παίξουμε άμυνα, ο κόουτς άλλαξε την προσέγγιση και ταλαιπώρησε λιγότερο τους 2 ψηλούς μας κρατώντας τους περισσότερο μέσα στην ρακέτα, οι υπόλοιποι παίκτες μας μάρκαραν πιο δυναμικά στην περιφέρεια και φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα.
Διαστημική η εμφάνιση του Σάσα αλλά χρειάζονται τα εύσημα και ο Πίτερς με τον Βιλντόζα. Πόσοι παίκτες άραγε έχουν τελειώσει σεζόν με 50% σε δίποντα και τρίποντα; Πόσοι παίκτες (αν τα καταφέρει) θα έχουν τελειώσει δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με 50% σε δίποντα και τρίποντα και 90% σε βολές; Παίζει να είναι και ο μοναδικός με τον μοναδικό που μου έρχεται στο μυαλό αλλά μόνο για μια σεζόν είναι ο διαστημικός Λάρκιν την σεζον 2019-2020 που δεν ολοκληρώθηκε.
Ο Φαλ επιτέλους παίζει δυνατά και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όποια προβλήματα σωματικά ή ψυχολογικά.
Η επέτειος του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε με αυτήν την εμφάνιση την επιτέλους χωρίς στιγμή άγχους.
2
2

- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1. Και μόνο το γεγονός ότι το ρεκόρ πόντων το έχει κάποιος Tanoka Beard (καλούτσικος παίκτης), που τώρα δεν τον θυμάται απολύτως κανείς, δείχνει ότι αυτού του τύπου τα ρεκόρ δεν έχουν ουσιαστικά καμμιά σημασία, ούτε και για τη φήμη του παίκτη.
Τον Τανόκα δεν τον θυμάται κανείς κι ας έχει το ρεκόρ, τον Σάσα θα τον θυμούνται όλοι, όχι για κάποιο τέτοιου τύπου ρεκόρ, αλλά για τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του.
2. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο πολύς Έντουαρντς τελείωσε το ματς με 0 πόντους και -4 PIR. Τον εξαφάνισαν πλήρως.
Τον Τανόκα δεν τον θυμάται κανείς κι ας έχει το ρεκόρ, τον Σάσα θα τον θυμούνται όλοι, όχι για κάποιο τέτοιου τύπου ρεκόρ, αλλά για τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του.
2. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο πολύς Έντουαρντς τελείωσε το ματς με 0 πόντους και -4 PIR. Τον εξαφάνισαν πλήρως.
5
5

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν είναι έτσι γιατί έχει να κάνει με ποιον παίχτη κάνει το ρεκόρ και το όνομα του. Αν είναι παιχτούρα θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια! Θυμάσαι τα συνεχόμενα τρίποντα του Σπανούλη, αλλά τα τρίποντα του Κάρολ δεν θα τα θυμάσαι αν δεν είσαι Ολυμπιακός..montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 12:56 pm1. Και μόνο το γεγονός ότι το ρεκόρ πόντων το έχει κάποιος Tanoka Beard (καλούτσικος παίκτης), που τώρα δεν τον θυμάται απολύτως κανείς, δείχνει ότι αυτού του τύπου τα ρεκόρ δεν έχουν ουσιαστικά καμμιά σημασία, ούτε και για τη φήμη του παίκτη.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλούτσικος? 18,5 pir καριέρας έχειmontechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 11, 2025 12:56 pm1. Και μόνο το γεγονός ότι το ρεκόρ πόντων το έχει κάποιος Tanoka Beard (καλούτσικος παίκτης), που τώρα δεν τον θυμάται απολύτως κανείς, δείχνει ότι αυτού του τύπου τα ρεκόρ δεν έχουν ουσιαστικά καμμιά σημασία, ούτε και για τη φήμη του παίκτη.
0