Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 720
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 09, 2025 12:48 am

montechristo έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:47 am
redcard έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:39 am
Αν ο Μιλου δεν εχει υπογραψει αλλου, θα ειναι μεγιστη ηλιθιοτητα να μη του γινει σημαντικα καλυτερη προταση.

Ελπιζω πως δε θα φανουμε τοσο ...
Χωρίς να θέλω να στην πω, μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγες ένα απλό "πιστεύω πως πρέπει να ανανεώσουμε τον Μιλουτίνοφ", παρά να αρχίζουμε πάλι τα ίδια τα περσινά για ηλιθιότητες και για εγκλήματα;
Ο σημερινός τίτλος πρέπει να μας κάνει όλους σοφότερους.
Δεκτον...

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1313
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 09, 2025 12:50 am

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε ότι σκέφτηκε να φύγει αλλά όλα καλά οπότε μένει και του χρόνου.

Ο αταμαν φάνηκε στις δηλώσεις του να έχει τρομερή πίεση καθώς τα έλεγε πολύ μπερδεμένα για να το πω κομψά.
Προφανώς και θα μείνει αλλά επειδή πρόεδρος είναι ο Γιαννακόπουλος αν και του χρόνου δεν πάρει πρωτάθλημα η Ευρωλίγκα θα χαιρετήσει. Έτσι πιστεύω.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2107

Δευ Ιουν 09, 2025 12:59 am

polykos έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:43 am
Επειδή κι ο δεύτερος έχει αξία, βάζω ερώτημα στον αντίποδα του φύγε Μπαρτζώκα.
Είναι ο Αταμάν ο κατάλληλος κοουτς για το πράσινο γκρουπ;
Δηλώνοντας μπαρτζωκικος από την εποχή που ήταν στον πανιωνιο, δεν δύναμαι να ενθουσιαστω με το μπάσκετ που εξασκεί ο Αταμάν.

Υγ όχι δεν είμαι ο Παπαδογιαννης
Έχει πάρει 3 ευρωλιγκες και έχει πάει και σ ένα φ4. Άσχετα αν μας αρέσει είναι τοπ προπονητής

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1349

Δευ Ιουν 09, 2025 1:21 am

polykos έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:43 am
Επειδή κι ο δεύτερος έχει αξία, βάζω ερώτημα στον αντίποδα του φύγε Μπαρτζώκα.
Είναι ο Αταμάν ο κατάλληλος κοουτς για το πράσινο γκρουπ;
Δηλώνοντας μπαρτζωκικος από την εποχή που ήταν στον πανιωνιο, δεν δύναμαι να ενθουσιαστω με το μπάσκετ που εξασκεί ο Αταμάν.

Υγ όχι δεν είμαι ο Παπαδογιαννης
Ο αταμαν παίζει το μπάσκετ που αρεσει στους παίκτες ειδικά σταρ περιφερειακους. Κάτι που αναγκάστηκε να κάνει και ο μπαρτζωκας λόγω συνθηκών στους τελικούς και ξαφνικά είδαμε ντορσει μακισικ να εμφανίζονται από το πουθενά και τον Φουρνιέ να ρίχνει το ένα στεπ μπακ μετά το άλλο.

Το τι έγινε όμως στους τελικούς δεν έχει σχέση με το τι βλέπαμε μέσα στην χρόνια.
Οπότε κρατάω την γενική εικόνα γιατί αν κρατήσω τα τελευταία ματς τότε :

Η ομάδα χωρίς τον γκος παίζει καλύτερα. Ισχύει;
Ο βεζενκοφ θα έπρεπε να είναι το κερασάκι και όχι το 80% της επίθεσης μας κανοντας την προβλέψιμη. Ισχύει;
Ο ντορσει θα έπρεπε να έχει το ελεύθερο να σουτάρει οπότε και όπως θέλει. Ισχύει;
Μιλού θα έπρεπε να είναι βασικός και με ρόλο στην επίθεση για όσα λεπτά αντέχει. Ισχύει;

Γι αυτό λέω, καλό το πρωτάθλημα σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης αλλά μη την πατήσουν πάλι.

Αν στόχος παραμένει η κατάκτηση της ευρωλιγκας πρέπει η ομάδα να αποκτήσει σουτ και αθλητικοτητα.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1080
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 09, 2025 1:28 am

Δεν είδα όλο το ματς, αλλά συνολικά όσο είδα από τα ματς των τελικών, και αφήνοντας έξω θεωρίες συνωμοσίας, τοξικότητες, συσπειρώσεις κλπ. Την διαφορά στους τελικούς την έκανε το μεγάλο βάθος πάγκου του Ολυμπιακού. Με τον Έβανς έξω όλη την χρονιά, τον Γκος που ήταν ο βασικός άσσος μας εκτός τελικών, τον Βιλντοζα τραυματία και αυτόν, χάσαμε τον Φαλ και σαν κερασάκι χάσαμε σήμερα και τον καλύτερο συνολικά παίκτη μας τον Σασα, και όμως η ομάδα έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια, είναι σαν λερναία Ύδρα, ένας χάνεται 2 βγαίνουν μπροστά….

Ειδική μνεία στον Γουοκαπ, ο άνθρωπος αυτός όταν είναι καλά είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας, στα 3 τελευταία ματς που επανηρθε, έδειξε γιατί είναι η πηγή δύναμης της ομάδας εδώ και 4 χρόνια από τα Guards. Όταν παίζει καλά ο Γουοκαπ η ομάδα δεν χάνει.

Για τον Μακισικ τι να πούμε, χαμηλών τόνων, παιδί του προπονητή, τα δίνει όλα, δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου, δεν ξέρω καν αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, όπως και να έχει ίσως να ήταν η τελευταία παράσταση με την ομάδα μας, αλλά τι παράσταση!!! Τον ευχαριστούμε για όλα και θα είναι πάντα ένας από εμάς, ειδικη αναφορά για προχτές, πήρε αγκαλιά τον Φουρνιε σε μια δύσκολη στιγμή και απέτρεψε μια γενική συρραξη!

Ο Ντορσευ τώρα απλά εξέθεσε πάνω από άλλα τον εαυτό του με αυτά που έκανε στο τελικούς, αλλά και τον Μπαρτζωκα. Για μένα MVP των τελικών και αν έχει το μυαλό στο κεφάλι του μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα…

Ο Μιλου τώρα όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, ειδικά τώρα με τον τραυματισμό του Φαλ είναι απαραίτητο να μείνει και του χρόνου.

Και επειδή δεν είμαι κολωτουμπας, το ξαναλέω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι, την Ευρωλίγκα θέλω!!! Το σημαντικό για μένα σήμερα είναι ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επιφέρει μια ηρεμία στην ομάδα και ότι η ομάδα πήρε κάτι σαν άτυπη εκδίκηση για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα….

Τέλος μπράβο στα παιδιά πήραν ένα αντρίκειο πρωτάθλημα!!

2
2 Εικόνα
since1925

junior
Reactions: 88

Δευ Ιουν 09, 2025 2:31 am

Το πιο Πειραιώτικο πρωτάθλημα που έχουμε ζήσει οι μικρότερες γενιές..

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
redcard

senior

Δευ Ιουν 09, 2025 3:29 am

Ο Αταμαν καλως ενοχληθηκε απο τα αντιτουρκικα συνθηματα τα οποια ουτως ή αλλως ειναι αντιαισθητικα και πρεπει να κοπουν μαχαιρι. Το πως το εξεφρασε κανοντας τα πραγματα χειροτερα, οκ, δε νομιζω οτι εξεπληξε και κανεναν, ετσι ειναι ο χαρακτηρας του Αταμαν και τον εχουμε μαθει πια. Οταν ωστοσο τελειωσει με τους πρεσβεις κλπ, θα ηταν πιο ενδιαφερον να εξηγησει πως η ομαδα του οντας πληρης και με πλεονεκτημα εδρας καταφερε να παρουσιασει αυτη την εικονα απεναντι σε εναν Ολυμπιακό ο οποιος:

- ειχε τραγικη ψυχολογια μετα το Αμπου Νταμπι, παιχτες φευγαν, αλλοι πεταγαν σποντες για τον προπονητη on camera, ενας μυλος.
- ειχε τον ιδιο τον προπονητη του σε κατασταση αυτοαμφισβητησης οπως ο ιδιος παραδεχτηκε αποψε - δεν υπαρχει χειροτερο για το πλοιο να ανησυχει ο καπετανιος οτι δεν ειναι ικανος να το οδηγησει.
- δεν ειχε διαθεσιμο τον παιχτη που τον κουβαλησε ολη τη χρονια στη περιφερεια και τον τριτο του σεντερ.
- στον πρωτο τελικο εχασε τον Βιλντοζα, στον τριτο τελικο τον εναν εκ των δυο βασικων του σεντερ και σημερα τον Βεζενκοφ για 25 λεπτα.
- αναγκαστηκε εκ των συνθηκων να βασιστει υπερβολικα πολυ σε παιχτες-φαντασματα το τελευταιο 5μηνο οπως ο Μακισικ και ο Ντορσει.
- σημερα κατεληξε με αυτα και με εκεινα να παιζει σχεδον με εναν παιχτη σε καθε θεση.

Εχουμε πει πολλα και διαφορα για τον Μπαρτζωκα εμεις οι Ολυμπιακοι και ο Αταμαν δεν θα κριθει ως προπονητης φετος μονο, εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του. Οι φετινοι τελικοι ομως, αν θελουμε να τα λεμε ως εχουν, προπονητικα ισοδυναμουν με μια σαρωτικη επικρατηση του Μπαρτζωκα και για τον Αταμαν με ενα κανονικο βατερλω.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1313
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 09, 2025 4:20 am

Εγώ θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού για την εικόνα του σε ολους τους τελικούς που ήταν αξιοπρεπέστατη μέσα στον γενικότερο βούρκο, με αποκορύφωμα την διακριτική του παρουσία στην απονομή.
Ρισπεκτ :obey:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 878
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Δευ Ιουν 09, 2025 4:36 am

Συγκινητική προσπάθεια, συγκινητικό πρωτάθλημα. Μετά το Game 1 δεν ήξερα πως αυτή η ομάδα που έμοιαζε διαλυμένη, θα μάζευε τα κομμάτια της να πάει να παίξει. Χρειάστηκε εξωτερική βοήθεια, ήρθε η συσπείρωση, παίκτες που ήταν σκιές του εαυτού τους έκαναν στο step up και ο τίτλος ήρθε.

Τώρα για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το θρεντ, αλλά σε άλλα. Η ομάδα χρειάζεται να εξετάσει πως θα πορευτεί, σίγουρα ό,τι έγινε στην Ευρωλίγκα είναι αποτυχία, αλλά αυτός ο τίτλος κάπως γλυκαίνει τα πράγματα. Και όταν τα πράγματα γλυκαίνονται μπορεί να γίνουν λάθη. Ευχή μου να συνεχίσει ο κόουτς αν το επιθυμεί όμως και ο ίδιος. Η ηρεμία του τον τελευταίο καιρό μου έδινε την εικόνα ότι είχε αποφασίσει να φύγει.

Να το χαρούμε το σημερινό και να ευχαριστούμε την τύχη που τα έφερε έτσι αυτός ο Γάλλος που λέγεται Fournier και τον οποίο υπεραγαπώ, να παίζει για την ομάδα μας.

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 09, 2025 9:16 am

tokalytero3d έγραψε:
Εγώ θέλω να σταθώ σε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού για την εικόνα του σε ολους τους τελικούς που ήταν αξιοπρεπέστατη μέσα στον γενικότερο βούρκο, με αποκορύφωμα την διακριτική του παρουσία στην απονομή.
σε χουαντσο παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος δεν πηρε κατι το ματι μου .

1
1 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 158
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 09, 2025 9:19 am

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:50 am
Ο Μπαρτζώκας δήλωσε ότι σκέφτηκε να φύγει αλλά όλα καλά οπότε μένει και του χρόνου.

Ο αταμαν φάνηκε στις δηλώσεις του να έχει τρομερή πίεση καθώς τα έλεγε πολύ μπερδεμένα για να το πω κομψά.
Προφανώς και θα μείνει αλλά επειδή πρόεδρος είναι ο Γιαννακόπουλος αν και του χρόνου δεν πάρει πρωτάθλημα η Ευρωλίγκα θα χαιρετήσει. Έτσι πιστεύω.
Λογικο το βλεπω,αν αποτυχει του χρονου θα φυγει ο αταμαν,πηρε το περσινο οποτε δεν εχω να τον κρινω για τιποτα για φετος,...Η ομαδα που παρουσιασε φετος ηταν πολυ κακη,αθλιο μπασκετ καμια σχεση με περισυ..Δεν ειναι ομαδα με μικρο μπατζετ που προσπαθει,ειναι ομαδα με τεραστιο μπατζετ και θελει τιτλους ,οτιδηποτε σε αφησει 2 χρονιες χωρις ειναι αποτυχια και ολοι θα κριθουν

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 09, 2025 9:21 am

Οπως καθε τιτλος ,ετσι κι αυτος μπορει να γινει εφαλτηριο για να παμε για κτι καλυτερο απο πλευρας οργανωσης του ροστερ ,ή να γινει χαλακι για να κρυφτουν απο κατω διαφορες καταστασεις που πηγαιναν πισω την ομαδα ολη τη χρονια. Χρειαζεται αποσυμπιεση συναισθηματων τωρα και σοβαρος σχεδιασμος για την επομενη μερα . σιγουρα η βαση του ροστερ υπαρχει και οπως φανηκε αυτη η βαση ειναι αρκετη για να σου δωσει ενα τιτλο στην Ελλαδα (εστω και με ηρωισμους κι υπερβασεις) αλλα αν πραγματικα θελουμε το κατι παραπανω , που δεν ειναι φυσικα τιποτε αλλο απο την κατακτηση της ευρωλιγκας , ο σχεδιασμος πρεπει να ξεκινησει το συντομοτερο και να ειναι περα για περα σοβαρος ,χωρις ευχολογια και στοιχηματα αλλα με μετρημενες και στοχευμενες κινησεις.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1817
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιουν 09, 2025 10:05 am

Είχα πει μετά το πρώτο ματς ότι ο ΠΑΟ μου φαίνεται πολύ εύθραυστη ομάδα, δεν μου γεμίζει το μάτι και με το πρόβλημα στο 5 (το ότι δλδ δεν έχει παιχνίδι από μέσα προς τα έξω) αν η σειρά πάει μακριά θα έχει πρόβλημα. Πιστεύω όλοι πρέπει να ρίξουμε μια ματιά ξανά σ αυτά που γράφαμε μετά το πρώτο ματς. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε αιχμάλωτοι της στιγμής και να σταυρώνουμε την ομάδα και τους παίκτες επειδή απλά κάνανε ένα κακό παιχνίδι. Είναι απίστευτα αυτά που λέγαμε για Γουοκαπ, Μακκισικ, Μιλουτινοφ και κυρίως για κοουτς.
Προφανώς δε λέω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να τους αποθεώσουμε και να τους ανανεώσουμε όλους αλλά είναι λίγο κρίμα για αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες να τους σταυρώνουμε έτσι εύκολα.

1
1 Εικόνα
redcard

senior

Δευ Ιουν 09, 2025 10:30 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
σε χουαντσο παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος δεν πηρε κατι το ματι μου .
Και μονο οτι μαντεψες σωστα ενω δεν ηξερες ποιος ειναι, λεει πολλα για τον παιχτη.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1080
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 09, 2025 10:37 am

redcard έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 10:30 am
fotis vlachopoulos έγραψε:

Και μονο οτι μαντεψες σωστα ενω δεν ηξερες ποιος ειναι, λεει πολλα για τον παιχτη.
O Χουαντσο είναι ψυχάρα, έκατσε να δει την απονομή και ήταν μάλιστα και δίπλα στον κόσμο του Ολυμπιακου και ούτε ένας δεν τον ενοχλεί, επίσης εχτές στο ημίχρονο πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού να δει πως είναι ο Σασα και του έδωσε το χέρι, άνθρωπος με Α κεφαλαίο….μπραβο του..

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”