Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβάζοντας τον κανονισμό αναφέρει κατά την διάρκεια κάθε γύρου , οπότε θεωρώ σε όλο το διάστημα του .VanDam99 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 8:52 pmΟι 3 αυτες αλλαγες στον πρωτο γυρο γινονται οποιαδηποτε στιγμη θελησει η ομαδα, ή στο τελος του γυρου;georbap έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 8:48 pmΣε τελευταία νέα , ο Μπραζντεικις είναι ο 8ος ξένος που κόπηκε από το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Να σημειώσω ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις με 7 ξένους , όπου σε κάθε αγωνιστική θα πρέπει να δηλώνει 6 έχοντας δικαίωμα σε κάθε αγωνιστική να επιλέγεται ο 7ος που θα κοπεί.
Επίσης όσον αφορά τον 8ο ξένο οι ομάδες έχουν δικαίωμα 3 αλλαγών στο πρώτο γύρο και ακόμα 3 στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με μια ακόμα αλλαγή στο ξεκίνημά των play offs.
Καλή ερώτηση πάντως και θα το ψάξω για σιγουριά.
0
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Ας ελπισουμε σε μια χρονια χωρις τραυματισμους.
Ολα μου φαινονται ωραια εκτος το γνωστο προβλημα.
Δεν θα με χαλουσε το ιδιο ακριβως ροστερ και το 25 και το 26. Με εκαιρεση μια αντικατασταση μοναχα.
Νομιζω φετος ο στοχος θα ειναι οι εγχωριοι(κατι που θα εχει αλυσιδωτές αντιδρασεις και στους αντιπαλους) και η Οκταδα. Και στο τελος θα επιτευχθούν.
Κατι ασχετο: απο τους 7 παιχτες που χρησιμοποιηθηκαν στο γνωστο 27-2. Λειπει μονο ο mvp. Ολοι οι αλλοι ειναι εδω. Γιαυτο το καλοκαιρι θεωρουσα κλειδι την
αντικατασταση του με παιχτες σαν clyburn/mirotic
Επισης Προβλεπω συντομα εκτος Α1 τον Σικμα
Επισης Πρεπει να συνεχισει το σερι ο Μπαρτζ! Το οφειλει!
Οποτε με αυτα κλεινω για την ωρα.
Οτι ειχα μαζεψει να πω το ειπα.
Ισως επιστρεψω οταν τελειωσουν τα κοψιματα του nba ή τελος του χρονου αν εχουμε παρει κανενα παιχτη ή αν γινει κατι απροσμενο και εχω αναγκη να τα πω.
Ολα μου φαινονται ωραια εκτος το γνωστο προβλημα.
Δεν θα με χαλουσε το ιδιο ακριβως ροστερ και το 25 και το 26. Με εκαιρεση μια αντικατασταση μοναχα.
Νομιζω φετος ο στοχος θα ειναι οι εγχωριοι(κατι που θα εχει αλυσιδωτές αντιδρασεις και στους αντιπαλους) και η Οκταδα. Και στο τελος θα επιτευχθούν.
Κατι ασχετο: απο τους 7 παιχτες που χρησιμοποιηθηκαν στο γνωστο 27-2. Λειπει μονο ο mvp. Ολοι οι αλλοι ειναι εδω. Γιαυτο το καλοκαιρι θεωρουσα κλειδι την
αντικατασταση του με παιχτες σαν clyburn/mirotic
Επισης Προβλεπω συντομα εκτος Α1 τον Σικμα
Επισης Πρεπει να συνεχισει το σερι ο Μπαρτζ! Το οφειλει!

Οποτε με αυτα κλεινω για την ωρα.
Οτι ειχα μαζεψει να πω το ειπα.
Ισως επιστρεψω οταν τελειωσουν τα κοψιματα του nba ή τελος του χρονου αν εχουμε παρει κανενα παιχτη ή αν γινει κατι απροσμενο και εχω αναγκη να τα πω.
0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
- kojito
- Reactions: 2553
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως ίσα-ίσα θα θέλει να τον κρατήσει εντός Α1 ώστε να βρει ρυθμό και να ενσωματωθεί στην ομάδα, αφού στα ματς μέχρι τώρα φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί και δεν έχει βρει τον ρόλο του.
Πιστεύω ότι αυτός που θα μείνει εκτός λίστας στην Ελλάδα θα είναι είτε ο Σάκης (που έτσι κι αλλιώς πέρσι πρέπει να ήταν ο ξένος μας που έμεινε τις πιο πολλές φορές εκτός δωδεκάδας αγώνα) είτε ο Κάνααν.
0
- berry
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπραζ δεν έχει μάθει να πατσαλαει το τοπι (να κυκλοφορεί μπαλα)
Όταν μάθει Μπαρτζωχ γουεϊ να μπει στο ροτεσο ευχαρίστως
Υ.Γ γι αυτόν δεν πήραμε 666 και θα τον έχω στην μπούκα μέχρι να μου κάνει 45% τριποντο και 18 πόντους μ.ο την Βαλχάλα του μέσα τους Βίκινγκ και τον Οντιν μην πω καμία κουβέντα βραδιάτικα &@!?@@!%@*!
Όταν μάθει Μπαρτζωχ γουεϊ να μπει στο ροτεσο ευχαρίστως
Υ.Γ γι αυτόν δεν πήραμε 666 και θα τον έχω στην μπούκα μέχρι να μου κάνει 45% τριποντο και 18 πόντους μ.ο την Βαλχάλα του μέσα τους Βίκινγκ και τον Οντιν μην πω καμία κουβέντα βραδιάτικα &@!?@@!%@*!
2
2

- georbap
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τις 3 αλλαγές που αναφερθήκαμε και μπορούν να γίνουν σε κάθε γύρο , να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός έχει "κάψει" την μια αφού ήδη έχει δηλώσει 7 ξένους και απομένουν ακόμα δύο μέχρι την έναρξη του νέου γύρου.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:10 pmΕγώ βλέπω κάποια στιγμή τον Φαλ που χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση και στην Α1 στέκεται ο Σικμα ως δεύτερο πενταρι και μετά τον Μακκισικ που επίσης μπορούμε να καλύψουμε τις θέσεις που παίζει. Τον Σικμα τον βλέπω αργότερα εφόσον έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.
Λόγω αυτού θεωρώ δύσκολο να αφήσει έξω τον Φαλ και γενικά δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζωκας θα βιαστεί μέχρι να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι ο καθένας ενώ υπάρχει παράλληλα και ο παράγοντας των τραυματισμών.
Άλλωστε το σενάριο που αναφέρεις μπορεί κάλλιστα να εφαρμοσθεί και με την ομάδα ως έχει αφού και πάλι κάθε αγωνιστική ένας εκ των 7 δηλωθέντων ξένων θα πρέπει να κόβεται.
0
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να βιαστεί δεν θα βιαστεί, απλώς λογικά θα κάνει ένα "rotation" για να τους κρατήσει όλουσ σε δράση και κατά το δυνατόν ευχαριστημένους.georbap έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:37 pmΓια τις 3 αλλαγές που αναφερθήκαμε και μπορούν να γίνουν σε κάθε γύρο , να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός έχει "κάψει" την μια αφού ήδη έχει δηλώσει 7 ξένους και απομένουν ακόμα δύο μέχρι την έναρξη του νέου γύρου.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:10 pm
Εγώ βλέπω κάποια στιγμή τον Φαλ που χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση και στην Α1 στέκεται ο Σικμα ως δεύτερο πενταρι και μετά τον Μακκισικ που επίσης μπορούμε να καλύψουμε τις θέσεις που παίζει. Τον Σικμα τον βλέπω αργότερα εφόσον έχει ενσωματωθεί στην ομάδα.
Λόγω αυτού θεωρώ δύσκολο να αφήσει έξω τον Φαλ και γενικά δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζωκας θα βιαστεί μέχρι να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι ο καθένας ενώ υπάρχει παράλληλα και ο παράγοντας των τραυματισμών.
Άλλωστε το σενάριο που αναφέρεις μπορεί κάλλιστα να εφαρμοσθεί και με την ομάδα ως έχει αφού και πάλι κάθε αγωνιστική ένας εκ των 7 δηλωθέντων ξένων θα πρέπει να κόβεται.
Φαντάζομαι πως θα θέλει να έχει επάρκεια παικτών σε κάθε θέση,
Γκαρντ: Γουοκάπ, Γκος, Λούντζης: Οργανωτές
Περιφερειακοί: Καναάν, Λαρεντζάκης, Μακκίσικ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Παππάς
Σέντερ: Φαλ, Μιλού, Σίκμα, Τανούλης
Εντάξει προφανώς τα όρια δεν είναι ευδιάκριτα πάντως για κάθε ξένο που αφήνει από κάθε γκροπ εκτός 7άδας έχει το περιθώριο να αφήνει και έναν άλλο από τα άλλα 2 γκρουπ εκτός 6άδας.
1
1

3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- georbap
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... iboloi-gia
Τι συζητούσαμε προ ημερών;
Νωρίς , νωρίς η δεύτερη αλλαγή και απομένει μια ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
Ίσως να φανώ υπερβολικός αλλά πέραν του ότι η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν αναμενόμενη με όσα προέκυψαν σε επίπεδο τραυματισμών, υπάρχει στο δικό μου μυαλό μια ακόμα εκδοχή- πρόβλεψη .
Τώρα λοιπόν ένας εκ των δύο Γκος ή ΜακΚίσικ θα μείνουν εκτός , όμως θεωρώ ότι και οι δύο είναι απαραίτητοι και θα γίνει και νέα αλλαγή όταν θα είναι έτοιμοι.
Προσωπική εκτίμηση ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα ρισκάρει να βγάλει σεζόν με Σίκμα και θα γίνει ακόμα μία κίνηση που στο τέλος θα αφήσει τον Λούκ εκτός λίστας.
Τι συζητούσαμε προ ημερών;
Νωρίς , νωρίς η δεύτερη αλλαγή και απομένει μια ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
Ίσως να φανώ υπερβολικός αλλά πέραν του ότι η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν αναμενόμενη με όσα προέκυψαν σε επίπεδο τραυματισμών, υπάρχει στο δικό μου μυαλό μια ακόμα εκδοχή- πρόβλεψη .
Τώρα λοιπόν ένας εκ των δύο Γκος ή ΜακΚίσικ θα μείνουν εκτός , όμως θεωρώ ότι και οι δύο είναι απαραίτητοι και θα γίνει και νέα αλλαγή όταν θα είναι έτοιμοι.
Προσωπική εκτίμηση ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα ρισκάρει να βγάλει σεζόν με Σίκμα και θα γίνει ακόμα μία κίνηση που στο τέλος θα αφήσει τον Λούκ εκτός λίστας.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1467
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 413
- Προειδοποιήσεις:
2