shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 13, 2026 5:04 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιαν 13, 2026 4:39 pm
Καλά εσύ ακόμα επιμένεις ότι με coach τον Μπι θα πάρουμε άλλο στυλ Γκαρντ; Δεν βάζεις μυαλό με τίποτα;
Ο Χολ εκτός του ότι έχει 10 πόντους μ.ο., με 3 ασίστ και 12 pir, ήταν ο mvp του περσινού φ4. Νομίζω ότι ένας τέτοιος παίκτης είναι η ονείρωξη του Μπαρτζώκα.
Να πάει με δίδυμο Χολ, Γουοκαπ + έναν ακόμα (Μόρις;). Πάντα ήθελε τρεις χειριστές στις ομάδες που έστηνε.
Pnr είμαστε η τελευταία ομάδα στην λίγκα, τι θα αλλάξει του χρόνου δλδ;
Με τίκι τάκα μπάσκετ θα γεράσουμε.
αμα εχουμε 3ο γκαρντ τον μορις οκ ναι..αλλα υπο νορμαλ συνθηκες ο βασικος θα ναι ο μορις ο χολ ο δευτερος και ο θωμας 3ος..κατι μου λεει οτι δεν θα γινει αυτο.
μερικες σκεψεις ομως..για να μεινει ο μπαρτζωκας θεωρω πρεπει να παρει ευρωλιγκα,για να παρει ευρωλιγκα πρεπει ο μορις να κανει καλα παιχνιδια,αρα βλεπω να τον κραταμε και σχεδον να κλεινει το ροστερ..
Αν δεν την παρει ακομα και να μεινει,θα φαει το κραξιμο του αιωνα για τα γκαρντ..οποτε θα αναγκαστει να παρει καποιον στυλ φρανσισκο..ακομα και αν δεν θελει.
ο χολ εχει 3 ασιστ για 2 λαθη σε ομαδα σαρας..εμενα αυτο μου δειχνει οτι δεν το χει με την πασα..φοβερος αμυντικος ναι,τιμιο σουτακι και τουλαχιστον περσι κλατς στο φ4.Ωστοσο βασικο εγω δεν θα τον ηθελα με 2ο τον γουοκαπ,στυλ γκραντ ειναι.
Αν μείνει ο Μπαρτζώκας δεν θα «αναγκαστεί» να κάνει τίποτα.
Ο Μόρις θα είναι X factor από τα playoffs και μετά με τον αστερίσκο (νέου τραυματισμού). Θεωρώ δεδομένο πως θα μείνει και του χρόνου για πρώτος.
Ο Ουόκαπ είναι, επίσης, δεδομένο ότι θα πάει πίσω (2ος - 3ος) και με την προοπτική της προσθήκης του Χολ θα ικανοποιηθεί το θέλω του Μπι να έχουν οι ομάδες του τρεις χειριστές. Κάθε σοβαρή ομάδα χρειάζεται 3 χειριστές στον άσο.
Η μόνη περίπτωση να δούμε baller τύπου Φρανσίσκο στον άσο θα είναι να φύγει ο Μπι και να έρθει ο Σπανούλης στην θέση του, πράγμα που δεν δίνει πολλές πιθανότητες.
Θεωρώ, επίσης, του χρόνου ότι θα πάμε με μοναδικό τριάρι τον Ward και θα αφήσει εσκεμμένα κενό εκεί στο ρόστερ για να παίζει με τρία γκάρντ, όπως έκανε τις χρονιές του prime Παπ.