Συμφωνώ σε όλα……βέβαια πλέον μάγκες ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ και ποσοτικά αλλά και ΠΟΙΟΤΙΚΑ στην περιφερειακή μας γραμμή!!! Μάλλον, πλέον μιλάμε με άλλα δεδομένα!! Επίσης κάτι που δεν έχει αναφερθεί, ή δεν το πρόσεξα……είναι εξαιρετική η αντίληψη που έχει ο συγκεκριμένος τόσο σε οff ball δράσεις αλλά και σε πικ εν ρολ καταστάσεις!!! Αγαπητέ Ταιρίκ…….σου έφεξε!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μετα τον Μορρις που ήταν σωματικά ανετοιμος και το πληρωσε, κραταω μικρο καλάθι μέχρι να δούμε σε τι κατάσταση ειναι κι αυτός εδώ. Ουσιαστικά αυτο που θες βέβαια είναι κάποιον να παίζει τη θέση για να μη κλατάρει ο Θωμάς οπότε, οκ, δεν έχεις τις υπερβολικές απαιτήσεις.
Ό,τι κι αν δώσει ο παίχτης, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι οτι οι αφοί δεν αφήνουν τη χρονιά στη τύχη της για κανενα λογο και αυτό (με ο.τι κριτική μπορεί να κάνουμε κατα καιρους) οφείλουμε να τους το πιστώσουμε.
Ό,τι κι αν δώσει ο παίχτης, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι οτι οι αφοί δεν αφήνουν τη χρονιά στη τύχη της για κανενα λογο και αυτό (με ο.τι κριτική μπορεί να κάνουμε κατα καιρους) οφείλουμε να τους το πιστώσουμε.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Παίζει και πολύ off ball αδερφέ!!! Trust me τον ξέρω καλά τον παίκτη. Απλά δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηλικία του, ούτε η ανετοιμότητα του που δυστυχώς θα είναι παράγοντας όχι και αμελητέος χρονικά!!! Με ενθουσίασε τα μέγιστα, ότι επιτέλους ο οργανισμός βγήκε μπροστά εφέτος από Δεκέμβρη και είπε… «ναι ρε μάγκες…..τα κάναμε μούτι το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε όμως». Αυτό αδερφέ είναι δείγμα ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υγιούς οργανισμού, διότι ήμασταν κρυψίνοι πολλές φορές στο παρελθόν , ας μην ξεχνάμε!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:13 pmΤίμια μεταγραφή που μπορεί να δώσει spacing και οκ άμυνα. Αν μπορεί να δίνει την μπάλα σχετικά γρήγορα θα βγει πολύ χρήσιμος για τον Ολυμπιακό, αν όχι δεν ξέρω πόσα μπορεί να προσφέρει.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:05 pmΤι γινεται ρε παιδια, τι ανελπιστο μπαμ ηταν αυτο!
Δεν φερνουν και κανα σοβαρο αμυντικο χαφ οι αφοι τωρα που πηραν μπρος, μπας κ γλιτωσουμε απο τον γκαρθια ή τελος παντων ας δωσουν το Ντιλικινα δωρο στο Μεντιλιμπαρ να τον παρει μαζι του την επομενη φορα που θα ρθει στο ΣΕΦ!

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν αντιλέγω, γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια να συμμαζευτεί ο κακός σχεδιασμός και να αντιμετωπιστούν οι αναποδιές που έτυχαν μέσα στην χρονιά. Αυτό δείχνει σοβαρότητα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:26 pmΠαίζει και πολύ off ball αδερφέ!!! Trust me τον ξέρω καλά τον παίκτη. Απλά δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηλικία του, ούτε η ανετοιμότητα του που δυστυχώς θα είναι παράγοντας όχι και αμελητέος χρονικά!!! Με ενθουσίασε τα μέγιστα, ότι επιτέλους ο οργανισμός βγήκε μπροστά εφέτος από Δεκέμβρη και είπε… «ναι ρε μάγκες…..τα κάναμε μούτι το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε όμως». Αυτό αδερφέ είναι δείγμα ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υγιούς οργανισμού, διότι ήμασταν κρυψίνοι πολλές φορές στο παρελθόν , ας μην ξεχνάμε!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:13 pmΤίμια μεταγραφή που μπορεί να δώσει spacing και οκ άμυνα. Αν μπορεί να δίνει την μπάλα σχετικά γρήγορα θα βγει πολύ χρήσιμος για τον Ολυμπιακό, αν όχι δεν ξέρω πόσα μπορεί να προσφέρει.
Για τον παίκτη, δεν διαφωνώ πως παίζει off ball το θέμα είναι πως επειδή (πιστεύω ότι) προσωπική φάση δεν έχει, αν δεν μπορεί να ταιριάξει στα plays του Ολυμπιακού (εννοώ να παίρνει γρήγορα και σωστά την απόφαση που πρέπει) τότε το scoring που μπορεί να προσφέρει off ball δεν ξέρω αν είναι αυτό που χρειαζόταν η ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από τον Ουόκαπ στην εκτέλεση αλλά δεν ξέρω πως είναι ο παίκτης στο pnr. Αν προορίζεται για άλλη θέση στο φτερό, δεν ξέρω πως θα βρεθεί άκρη με τους άλλους εκεί αλλά τέσπα. Βέβαια όπως έχω πει αν ήμουν Μπαρτζώκας θα είχα 4 έξω και 90% usage στον Μιλού οπότε δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του

- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θεωρώ ότι η ομάδα είχε βγει στην αγορά και αυτός είναι ο λόγος που δεν ακούστηκε τίποτα για την μεταγραφή.
Λογικά έκατσαν οι συγκυρίες όπου Ολυμπιακός και παίκτης δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν.
Καλώς να έρθει λοιπόν και μακάρι να μπορέσει να δώσει μερικές ποιοτικές ανάσες στον έρμο τον Γουόκαπ μέχρι να γυρίσει και ο Μόρις.
Όπως σωστά επισημάνθηκε, οι Αφοί έχουν κάνει ότι καλύτερο μπορούσαν για φέτος και μένει να μπορέσει η ομάδα να είναι κατά το δυνατόν πλήρης στα κρίσιμα.
Λογικά έκατσαν οι συγκυρίες όπου Ολυμπιακός και παίκτης δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν.
Καλώς να έρθει λοιπόν και μακάρι να μπορέσει να δώσει μερικές ποιοτικές ανάσες στον έρμο τον Γουόκαπ μέχρι να γυρίσει και ο Μόρις.
Όπως σωστά επισημάνθηκε, οι Αφοί έχουν κάνει ότι καλύτερο μπορούσαν για φέτος και μένει να μπορέσει η ομάδα να είναι κατά το δυνατόν πλήρης στα κρίσιμα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενας καλυτερος αμυντικα χειροτερος ποιοτικα Μοντε Μορις. Καλα με Γουοκαπ, Μορις, Τζοσεφ με τους δυο τελευταιους σε καλη φορμα ειμαστε υπερτοπανοι. Ιδανικος για 2ο-3ος ποιντ γκαρντ.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 8:05 pmΤο scouting report λέει ότι είναι ελίτ αμυντικός, υψηλό μπασκετικό iq με καλές αποφάσεις. 3 ασσιστ για ένα λάθος. Καλός backup floor general. First pass πλέι μεικερ και όχι σκόρερ. Καλός στατικός σουτέρ 3 πόντων. Με άλλα λόγια παίχτης Μπαρτζώκα που θα παίζει άμυνα και θα κοιτάει να πασάρει και θα έχει καλό στατικό σουτ κάτι που δεν έχει ο ντιλικινα. Τώρα σε τι φυσική κατάσταση είναι και πότε θα είναι έτοιμος κανείς δεν ξέρει. Αλλά προκειμένου να μην κάψουν τον γουοκαπ πήραν παίχτη.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε μπέρδεψα μάλλον περισσότερο αδερφέ με αυτά που έγραψα και απολογούμαι ειλικρινά!!! Θα προσπαθήσω να σε ξεμπερδέψω όσο γίνεται…….Πολύ σωστά γράφεις ότι δεν έχει προσωπική φάση ο παίκτης ( για NBA στάνταρ βέβαια) , Όμως ως οff ball δράση ενός παίκτη δεν εννοώ μόνο το σκοράρισμα πχ με cuts ( Πανευρωπαϊκά μαστορεύει ο Σάσα εδώ) , αλλά μπορεί μια off ball δράση ενός περιφερειακού ούτε καν να αφορά ανάγκη επίτευξης σουτ από τον ίδιο και ούτε καν επομένως επίτευξη σκοραρίσματος!! Αντίθετα, Μπορεί κάλλιστα να αφορά ένα δεύτερο ή πρώτο split screen για να ελευθερωθεί το αρχικό σύστημα της ομάδας που κολλάει, όταν ο χειρισμός του συστήματος έχει ανατεθεί σε παίκτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ( φωτογραφία τον Θωμά βγάζω τώρα) διότι τον παίζει under η άμυνα και ταυτόχρονα κλείνει με συνεχόμενες αλλαγές τις λοιπές επιθετικές λύσεις του επιτιθέμενου!!! Εκεί η off ball δράσεις δημιουργούν εξτρά αμυντικές περιστροφές, άρα πολύ περισσότερο πιθανότητες δημιουργίας νέων χώρων για εναλλακτικές εφαρμογές του αρχικά « χαλασμένου συστήματος». Εκεί οι παίκτες τέτοιου τύπου όπως ο Τζόζεφ είναι λίρα εκατό!!! Για αυτήν του την ικανότητα και για το πολύ καλό πικ εν ρολ του παιχνίδι……..έπαιξε κοντά 900 παιχνίδια στο NBA, αν και 1,89 αν δεν κάνω λάθος!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:36 pmΝαι δεν αντιλέγω, γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια να συμμαζευτεί ο κακός σχεδιασμός και να αντιμετωπιστούν οι αναποδιές που έτυχαν μέσα στην χρονιά. Αυτό δείχνει σοβαρότητα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 23, 2026 9:26 pm
Παίζει και πολύ off ball αδερφέ!!! Trust me τον ξέρω καλά τον παίκτη. Απλά δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηλικία του, ούτε η ανετοιμότητα του που δυστυχώς θα είναι παράγοντας όχι και αμελητέος χρονικά!!! Με ενθουσίασε τα μέγιστα, ότι επιτέλους ο οργανισμός βγήκε μπροστά εφέτος από Δεκέμβρη και είπε… «ναι ρε μάγκες…..τα κάναμε μούτι το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε όμως». Αυτό αδερφέ είναι δείγμα ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υγιούς οργανισμού, διότι ήμασταν κρυψίνοι πολλές φορές στο παρελθόν , ας μην ξεχνάμε!!!
Για τον παίκτη, δεν διαφωνώ πως παίζει off ball το θέμα είναι πως επειδή (πιστεύω ότι) προσωπική φάση δεν έχει, αν δεν μπορεί να ταιριάξει στα plays του Ολυμπιακού (εννοώ να παίρνει γρήγορα και σωστά την απόφαση που πρέπει) τότε το scoring που μπορεί να προσφέρει off ball δεν ξέρω αν είναι αυτό που χρειαζόταν η ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από τον Ουόκαπ στην εκτέλεση αλλά δεν ξέρω πως είναι ο παίκτης στο pnr. Αν προορίζεται για άλλη θέση στο φτερό, δεν ξέρω πως θα βρεθεί άκρη με τους άλλους εκεί αλλά τέσπα. Βέβαια όπως έχω πει αν ήμουν Μπαρτζώκας θα είχα 4 έξω και 90% usage στον Μιλού οπότε δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του![]()
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα, αν όχι ΣΟΡΡΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο